![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:17:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna murkica - Navijam, da je to to! IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Zahtevam en foto sešn! Da vidim, kako buhi napreduje Vsaj k**c vas gleda nam prid rečt vsake tolko, da vemo da si še med nami! No, vas bom prišla pogosteje pozdravit, tud s kakšnimi lepšimi besedami. Za foto sešn, pa slikco bušija - za primerjavo, tale sedanji je bil slikan en teden nazaj (se pravi polni 18t), pa še iz prve nosečnosti (tisti je pa iz 19t). Razlika je fejst očitna, pa ne samo zaradi strij. Letošnji buhi (18t)... Buhi izpred 2-eh let (19t)... to pa bo buši kje je še marec
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:32:45
|
|
|
|
aqua77
|
To je pa res! Kakšen bo šele marca!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:33:16
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsi, kaj pa tvoj foto sešn????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:35:28
|
|
|
|
pikicao.
|
spps zdle sem sele slikice s poroke vidla une t druge.. lepa si bla (sej si se kr ) , lepi ste bli cist vsi sam najbolj mi je pa vsec tvoja punckica kok je bla lusna k je sla v solo aja pa vidm d je lih tko fanica rbd, tko kt moje sestricne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
wooooowwww aquica.... Kaka oblekica Like It!!! Hej pikicao... mene je tudi ravno začelo nekaj črvičiti... Tudi moja M se približuje z neskončno hitro hitrostjo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:37:50
|
|
|
|
pikicao.
|
no ziva pol bova pa obe spet tovarnam vlozkov dobicek delale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:43:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 wooooowwww aquica.... Kaka oblekica Like It!!! Hej pikicao... mene je tudi ravno začelo nekaj črvičiti... Tudi moja M se približuje z neskončno hitro hitrostjo hvala živa... sva jo skupaj s pikico zbrale, jih je še ene par za ponucat, jih bom ob priliki zamenjala...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:47:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. spps zdle sem sele slikice s poroke vidla une t druge.. lepa si bla (sej si se kr ) , lepi ste bli cist vsi sam najbolj mi je pa vsec tvoja punckica kok je bla lusna k je sla v solo aja pa vidm d je lih tko fanica rbd, tko kt moje sestricne naša mala je prava pozerka-kakor vidi,da ima kdo fotoaparat v roki,se že napravlja ja je fanica RBD-en dan ja drug dan ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:48:16
|
|
|
|
miska73
|
Murkica, zaenkrat samo to, da držim pesti, da bo jutrišnji test pokazal +. Aqua, huda oblekca, ni kej. Si prešaltala iz svojih standardnih čeveljcev.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:48:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 wooooowwww aquica.... Kaka oblekica Like It!!! Hej pikicao... mene je tudi ravno začelo nekaj črvičiti... Tudi moja M se približuje z neskončno hitro hitrostjo ma dajte že enkrat pregnat coprnico postanem kr slabe volje,ko vas ne pusti pri miru...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:50:30
|
|
|
|
murkica
|
Živa- držim pesti, da te črviči kaj drugega in da se ne bo prikazala....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 13:53:15
|
|
|
|
pikicao.
|
miska koncno si prsla mal pomiskat tuki gor dej hit eno sanjsko plazo gor
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 14:21:10
|
|
|
|
miska73
|
Piki... tvoja želja moj ukaz...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 14:29:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tudi jaz bi jo že zelooo rada poslala na oddih ampak zgleda da me noče in noče zapustit.... No ampak tudi moj čas bo še prišel.... Nič skrbet
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 15:23:45
|
|
|
|
pikicao.
|
uuuu miska sm ze zaplavala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 16:13:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 To je pa res! Kakšen bo šele marca!!! K zemljevid... zarad strij. Ampak važno, da bo pupika zdrava (al pa fantek, če ji slučajno lulček zraste ).
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 19:05:34
|
|
|
|
beyba
|
Murkica drživa z elo obe pesti... sam črtica je črtica kolk lep buši jjasna....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 7:20:47
|
|
|
|
spps
|
murkica,držim pesti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 7:26:34
|
|
|
|
sonček85
|
noro lep buši in noro lepa poroka ,res .čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 7:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 noro lep buši in noro lepa poroka ,res .čestitke in nooooro dolgi nohti jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo danes pa nekaj zdraaavegaaa... ker je vedno več nosečk tukaj z nami Murkica?? Kaj je pokazal CB??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 7:49:53
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro! Murkica - lulat!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 8:04:01
|
|
|
|
miska73
|
Živa, to mi deli. Sem že dve kavi na sosednji temi spila. Tako da je že skrajni čas za zajtrk. Njama. Murkica ??????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 8:04:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 noro lep buši in noro lepa poroka ,res .čestitke in nooooro dolgi nohti boljše rečeno - KREMPLJI hvala za čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 8:08:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A SE KERI NAGAJA TIPKANJE V TALE PROSTOR ZA POST-E...... jst sem mislila da se mojemu racunalniku mesa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 8:17:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A SE KERI NAGAJA TIPKANJE V TALE PROSTOR ZA POST-E...... jst sem mislila da se mojemu racunalniku mesa nimam težav
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.