|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
6.10.2008 8:54:31   
murkica
Čao Aquica, kako si kaj?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
6.10.2008 8:58:37   
murkica
Oktavija- veš da smo te pogrešale. Saj smo se ves čas spraševale kje hodiš.

Važno, da si v redu. Žal pa mi je, da se je M prikazala. Ta mesec pa jaz mislim, da je vajin in vama bo sigurno uspelo!!!!!

Definitivno držim pesti!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Nova borba
6.10.2008 8:58:45   
miska73
Oktavija user posted image user posted image user posted image
Ful smo te pogrešale.
Če boš kaj brala nazaj boš na vsaki drugi strani zasledila, da te iščemo, pogrešamo in se sprašujemo kaj počneš.
Me veseli, da se pri vas doma zadeve urejajo.

Drgač je novo to, da je nf nosečka.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
6.10.2008 8:59:09   
aqua77
OKTAVIJA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje si ti ženska?????user posted image Ni te blo sto let! Da nas tako pustiš tukaj same ni fer. Lepo, da je tvoj dragi razumel učno lekcijo! Sam preveč stroga ne bit, se te bo še ustrašu! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ogasi se še kaj, ker smo ble že v skrbeh zate! Glede M pa sej veš, naslednji mesec bo tvoj!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
6.10.2008 9:00:53   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Čao Aquica, kako si kaj?

Guram! user posted image  In v službi strašim. user posted image  Pa ti, kako si kaj?

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
6.10.2008 9:01:43   
Anonimen
Oktiviti... Pa kje si ti punca naša???? Smo že mislile da si kaj jezna na nas ker se nisi nič oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
6.10.2008 9:06:43   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage moje jaz sem kar user posted image  ko sem videlela kako dobrodošlico ste mi poslale!!!!user posted image user posted image user posted image  Hvala ker mislite na mene tudi ko me ni z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
6.10.2008 9:11:26   
Anonimen
ah dej no...... ti pa si taprava :(:(:(:(:(  Ne smeš tko razmišljat!!! VALDA smo te pogrešale... Sej si naša oktiviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
6.10.2008 9:16:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pa ti nosečka? Kako je počutje?
počutje je kakor kdaj,danes predvsem utrujeno in zaspanouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
6.10.2008 9:17:26   
spps
oktavija,še jaz sem te pogrešila,pa med tud nekaj časa ni bilo al pa skor ni bilo na RRuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
6.10.2008 9:23:44   
aqua77
Okti,
a si misnla, da te bomo kar pozable, al kaj????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako pocen jo pa ne boš odnesla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
6.10.2008 9:42:50   
murkica

Čao Aquica, kako si kaj?

Guram! user posted image  In v službi strašim. user posted image  Pa ti, kako si kaj?

Ja sej jst tut. Strašim v službi, ker sem danes kot en zobij, ker sem ful zaspana. Pa sem šla v postetljo že ob 23-ih, enkrat za spremembo, pa sem še vedno ful zaspanauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
6.10.2008 9:43:59   
Anonimen

Sem te že mal pogrešala, kako je pa kaj naša jjasna? Nje tud že nekaj časa nisem zasledila....

Hvala za lepe želje in objemčke. Mi je spps sporočila. user posted image Berem vas že, ampak drugače ste pa prehude čveke, da bi človek sledil dogajanju. Večinoma imam več ali manj časa za RR samo zvečer, pa odvisno kolk naš hiperaktivnik spi. user posted image
Ja, smo imeli pa prejšnji teden pestro - najprej je zbolel naš tamal in mi trikrat pobruhal najino posteljo (kompletono od povštrov do jogija), tko da sem prala kot nora, pa je imel tolk hudo driskico, da je joj. Potem sva v četrtek zbolela še z možem... noro! Sva šla na eno hitro dieto, tko da sem v minusu s kilami kot predno sem zanosila ž(dobro da imam ornk podlago user posted image ).

No, me že priganja tamal, da bo treba nehat in iti ven. user posted image

Ve pa bodite pridne in se čimprej preselite na forum nosečnost.user posted image Bom držala pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2613
6.10.2008 9:58:14   
~Biba~
Dobro jutro....lep začetek delovnega tedna vam želim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
6.10.2008 10:12:11   
jazzz27
Dan!!!

Evo mene nazaj, imam mal bolj gužvo kot ponavadi, sem prebrala za nazaj....v četrtek je prvi UZ foliklov, da vidimo kako napredujem, dala sem si že 4 inekcije, rit pa me boli, ko user posted image . user posted image  Pričakujem,da bo drug teden punkcija. Upam.

nf..čestitke za user posted image ....saj veš da ti želim vse naj, naj. Javi se kaj in poročaj kako bo šlo na prvem pregledu,....

Ajsi....kako si nosečka? A že kolekcijo menjate?user posted image

Aqui....držim pesti za četrtek, da bo šlo vse bp. Kako si drugače? Kaj počenjaš?

Živa? Pri vas kaj novega? A še zmeraj babyactiv?

pikicaooooooooooo...ti si itak en tak zabaven človek, sem videla,da boste mele benduser posted image user posted image . Jaz se javim za publiko. Moam riznat, da imam kar dobro potrpljenje. Kako kaj kaže?

Polaris...kaj je novega? Si kaj premaknila jollya?

murkica....kdaj greš na posvet g.?

Se*...kje si naša tršic?  Kako napreduješ s postopkom?

Sončka (33,85), Trin,spps naše nosečke kako smo kaj? Kaj je novega. uuuuuuu sonček85 sem videla slikce od tvojega bitjeca.....aaaaa....uf sem vam kar fouš. Pročajte kaj.

Beyba...kok maš ti čepo punčko. Res pravi cuker. Jaz bi jo prec imelauser posted image .

Erin user posted image upam, da boste poštimali s prstkom. Javi se še kaj. Pa malemu eng velizga lupčka stisni namesto mene. Je tud tak cuker. Aja, pa lepo napredujete. To velja tudi za malo Elo.

Biba.....a ste se že vselili? Kdaj bodo kake nove slikce padle, da vidmo kako si uredila stanovanje.

oktavija...lepo, da si svojega spravila v red in čimprej poštimaj še ostale zadeve. Kdaj začenjaš s postopkom? Pa dobrodošla nazaj! Smo te res pogrešale! Ti zgineš še za dlje časa kot jazuser posted image

luna....kuku???

A sem še katero pozabilauser posted image user posted image ...vsem en velik huuuuuuuuuuuuug...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
6.10.2008 10:23:55   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Prešnji teden sem bila pri svoji G zaradi težav z vnetjem. Tako, da mi je dala napotnico in pa sem se šla naročit in imam 10.12. datum. Sicer pa resnično upam, da mi to sploh ne bo potrebno!!! Tokratnje M še ni in upam, da je ne bo!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
6.10.2008 10:33:22   
beyba
oila pupe....

Oktavia user posted image user posted image user posted image user posted image da si se uspela zment s tvojim. Ko se sama nekaj odločiš in ko prideš do tega da si pripravljena živet tudi brez njega,, to moški začutijo in jih je strah, pa rajši svoje podstrešje spucajo, kot pa da bi te pustili iti.
lahko ti zaupam svojo izkušnjo, ko sem mela skoz občutek da moj čaka z mano, da se mu pokaže kaka boljša priložnost, se ni mogu odločit a bi mel otroke al ne, a bi zaživela skupaj a ne....uglavnem ko sem jst pei sebi sčistla, da je meni brez nhejga tut čist uredu, da se cenim in da bom našla nekoga lki ,me bo prav tako cenil, sem pobrala svoje stvari in mu dala tri mesece naj se odloči, do takrat se pa nič ne slišiva in ne vidiva.... No prvi sms je prišel po 3 tednih potem pa so bili vse pogostejši....in poglejga zlomka se je čist spremenil, pa poglej kako luštno punčko mava dans.... tko da go girluser posted image

Kako ste kaj ostale?

Sonček33 kako kaj tvoj trebušček a bomo kaj striptiza vidle?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
6.10.2008 10:41:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Sem te že mal pogrešala, kako je pa kaj naša jjasna? Nje tud že nekaj časa nisem zasledila....

Hvala za lepe želje in objemčke. Mi je spps sporočila. user posted image Berem vas že, ampak drugače ste pa prehude čveke, da bi človek sledil dogajanju. Večinoma imam več ali manj časa za RR samo zvečer, pa odvisno kolk naš hiperaktivnik spi. user posted image
Ja, smo imeli pa prejšnji teden pestro - najprej je zbolel naš tamal in mi trikrat pobruhal najino posteljo (kompletono od povštrov do jogija), tko da sem prala kot nora, pa je imel tolk hudo driskico, da je joj. Potem sva v četrtek zbolela še z možem... noro! Sva šla na eno hitro dieto, tko da sem v minusu s kilami kot predno sem zanosila ž(dobro da imam ornk podlago user posted image ).

No, me že priganja tamal, da bo treba nehat in iti ven. user posted image

Ve pa bodite pridne in se čimprej preselite na forum nosečnost.user posted image Bom držala pesti! user posted image user posted image user posted image

No lepo da se nosečke javljajo na raport! user posted image user posted image user posted image  Ko ste čakale na pluske, je bilo vseh povsod dost, na vseh temah, zdaj pa ko bušiji rastejo, pa nikjer nobene! user posted image user posted image user posted image  Zahtevam en foto sešn! Da vidim, kako buhi napreduje! user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače, pa se čim prej pozdravte doma, pa čuvaj se nam jjasnica, da ne boš še kaj staknila! Pozdravi sončka, pobožaj pikico in ne pozabi na staro gardo, ki se še bori tukaj!user posted image Vsaj k**c vas gleda nam prid rečt vsake tolko, da vemo da si še med nami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
6.10.2008 10:41:45   
spps
Sončka (33,85), Trin,spps naše nosečke kako smo kaj? Kaj je novega. uuuuuuu sonček85 sem videla slikce od tvojega bitjeca.....aaaaa....uf sem vam kar fouš. Pročajte kaj.

ojla jazzi.jaz sem ok,naša pikica že pridno telovadi po bušijuuser posted image user posted image user posted image drugače sem pa ok,utrujena,in super takrat ,ko me ne peče zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
6.10.2008 10:41:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Dobro jutro....lep začetek delovnega tedna vam želim.user posted image

Biba leze, biba gre ma pa novo oblekico!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
6.10.2008 10:44:13   
aqua77
Jazzzi, kak si nam ti pupika? Se mal pa boš na cilju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rita pa more mal bolet, že zato da veš da jo maš..... user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
6.10.2008 10:45:15   
aqua77
Punce sploh nisem opazla, da sem dobila peto zvezdico! Zgleda, da preveč čvekam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
6.10.2008 10:46:23   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Prešnji teden sem bila pri svoji G zaradi težav z vnetjem. Tako, da mi je dala napotnico in pa sem se šla naročit in imam 10.12. datum. Sicer pa resnično upam, da mi to sploh ne bo potrebno!!! Tokratnje M še ni in upam, da je ne bo!!!

murkica, kdaj pa naj bi jo nedobila? Držim pesti, da ne pride. user posted image  A ti je drugače namignila kako in kaj bosta naprej uredile?  Sicer pa saj je ne bo!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
6.10.2008 10:47:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

oila pupe....

Oktavia user posted image user posted image user posted image user posted image da si se uspela zment s tvojim. Ko se sama nekaj odločiš in ko prideš do tega da si pripravljena živet tudi brez njega,, to moški začutijo in jih je strah, pa rajši svoje podstrešje spucajo, kot pa da bi te pustili iti.
lahko ti zaupam svojo izkušnjo, ko sem mela skoz občutek da moj čaka z mano, da se mu pokaže kaka boljša priložnost, se ni mogu odločit a bi mel otroke al ne, a bi zaživela skupaj a ne....uglavnem ko sem jst pei sebi sčistla, da je meni brez nhejga tut čist uredu, da se cenim in da bom našla nekoga lki ,me bo prav tako cenil, sem pobrala svoje stvari in mu dala tri mesece naj se odloči, do takrat se pa nič ne slišiva in ne vidiva.... No prvi sms je prišel po 3 tednih potem pa so bili vse pogostejši....in poglejga zlomka se je čist spremenil, pa poglej kako luštno punčko mava dans.... tko da go girluser posted image

oktavija,tud pri nama ni bilo vse rožnato,pred dvema letoma sem spakirala sebe in malo in sma šle zasebe,ni bilo lahko,vendar ni šlo več tako naprej.sčasoma sma se naučila pogovarjat in sva se znova našla-tako blizu kot sva si sedaj,si nisva bila še nikoli.pri nama je bilo zaupanje za en dr...ni mi zaupal,čeprav nikoli nisem storila nič takšnega.je pač imel slabe izkušnje,za katere sem jaz plačevala...
spoznal je v tistem času,da je delal napake in jih popravil.sedaj sva poročena ,čakava na drugo bitjece,res je super.tako,da tud vama želim,da stvari med sabo razčistita in ,da vama uspeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
6.10.2008 10:49:01   
jazzz27

Jazzzi, kak si nam ti pupika? Se mal pa boš na cilju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rita pa more mal bolet, že zato da veš da jo maš..... user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image aqui, ti si res prava živa strela!!! Ka se pa tiče rite, še predober vem, da jo imam!!!user posted image user posted image user posted image  Pa glavo tud, ker me boli kot user posted image !! Ne vem al je to kak učinek od zdravil al kar tako. Ni to čis navadno za mene, da me tako zbada.

Pvevej kako se pripravljaš na dan D? Kam greš pritličje poštimat?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.