|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 6.10.2008 12:20:36
|
|
|
|
simi73
|
Po dolgem času se spet malo javljam, čeprav mi nekako še uspe vsaj slediti vaše čvekanje, pisanje je pa že bolj problem... Vidim, da je kar pestro zadnje dni tukajle in prav je tako . Glede M po porodu, je jst še vedno nisem dobila, mala je pa bla stara 6m... midva sva tud kr brez zaščite aktivna, sam pri nama je itak zelooo mala šansa, da kaj rata po naravni poti. Skabi, če je bilo tisto špikanje in sluz vgnezditvena, potem čestitke . Itak imaš že prakso, tak da pri ta četrtem sploh ne bo panike . Smrček, hb ste se pozdravili. Ti kar uživaj v prostih trenutkih, ko ti mali spi, ta večja sta pa v vrtcu. Kostanjev piknik, a je mišljen s familijami? Sem za, da vas spet po dolgem času malo vidim. Samo dorečte kdaj, pa upam, da ne bomo takrat imel kake zidarije, ker ta teden namreč začnejo delat našo bajtico . Smo končno zrihtali papirje in dobili zeleno luč za gradnjo... zdaj bo pa šlo po evrčkih, pa še kredit bo treba vzet . Nemrak, super da je mala tak fajn v vrtcu... mene je pa že zdaj strah, kak bo kaj, ko bo treba it v službo, ker je tolk na mene navezana. Jančika, fajn porihti konec meseca, potem pa v nove boje . Midve sva bile pa danes s ta malo na prvem plavanju za dojenčke in je blo super . Če imate šanso kam it, vam priporočam. Ta mali so uživali, Zojo je pa tolk zmatral, da mi že od desetih spi v vozičku, kar je za njo nekaj nenavadnega. Tak da imam mal fraj cajta, pa sem že kosilo pripravila, pa še tule lahk mal povisim (pa ne brat učiteljce slovenščine, ker kr po domače mal pišem ). Pa še eno vprašanje imam... kolk časa je še normalno, da otrok ob uvajanju goste hrane ne kaka? dan, dva? Prej, ko je bla sam dojena, je kakala tud do 5x na dan, sedaj pa enkrat al pa še to ne . A bi me moral kej skrbet? Nič, grem jest, dokler še mala spi in imam še mal miru. Uživajte in se še kaj tipkamo!
|