|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
5.10.2008 23:17:42   
Janeja
Skabi, pri vas je pa res brzina. Pa saj zdaj, sta ravno navajena na neprespane noči, pa plenice,... Sicer pa boljše zdaj, kot pa čez nekaj let, ko bosta že razvajena glede tega. user posted image

Za kostanjev piknik ti bo pa Žanek razložila kje in kdaj se je odprla debata na to temo.

Mavo, upam, da mi kmalu uspe uletet na kakšno kavico. Bi vas res že rada videla. Uživajte jutri.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.10.2008 23:45:50   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Kaj je zdaj glede kostanjevega piknika? A se res zmenimo kar za konkreten datum? Itak ni rečeno da bo šlo skoz z vremenom. A rečemo kar v soboto? Samo kje bomo pa kostanj dobili? A ima katera voljo in možnost po gozdu šetat? Pa po možnosti še kaj kostanja zraven nabrat . Pa kje bi bil kakšen primeren plac za pečt?

Za kostanjev piknik ti bo pa Žanek razložila kje in kdaj se je odprla debata na to temo.

Debato smo odprle v petek v Tušu. Mislim da je HuAnitka dala predlog. Kdaj torej, sobota user posted image Plac za pečt sem pa ponudila pri meni, če želite. Obvezni so pa bata škornji user posted image , sploh pri otrocih. Kot že rečeno imamo pri nas v gozdu kostanj, samo če nisi dovolj hiter, ti ga pred nosom poberejo user posted image . Bom šla jutri v lov za kostanjem in javim.

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Žanek, kaj bova naredili? Najbolj, da se enkrat do tebe zapeljemo, ne? Kdaj maš čas? Jaz navijam bolj za popoldne, ko imam vse tri na grbi.

Ja fajn če se boste oglasili user posted image . Čas, vsak dan in ja tudi jaz navijam za popoldan, zjutraj dolgo spimo user posted image .
Hkrati pa čestitke user posted image , če hitite v četrti krog. Dobri ste.

Zdej pa šibam nazaj gledat koncert v živo, Tošeju v spomin.

< Sporočilo je popravil žanek -- 5.10.2008 23:51:54 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.10.2008 4:54:50   
snorlax

Eno čisto hipotetično vprašanje: Če mal tumhajtaš v času ovulacije in nekaj dni zatem dobiš tak krvavkast izcedek in malo krčkov, a bi naj to  hipotetično osebo kaj skrbelo?  Recimo, 14 mesecev razlike?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.10.2008 7:25:18   
skuštrana
Skabi, jaz mislim isto kot Janči, da je to bila ovulacije, ker imama jaz tudi takrat 3 dni krče in pa izcedek (full sluzast in tu pa tam malo krvi)...Ampak upam pa da si srečka nosečauser posted image user posted image Juhej...

Kostanjev piknik - jaz bi vam nabrala kostanje, pa me niuser posted image

Jao, tole zgodnje vstajanje pa ni zame. Ponavadi se morajo otroci zjutraj zbujat, ker grejo starši v službo, pri nas se moramo pa vstata, ker gre Liza v vrtecuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.10.2008 7:27:20   
skuštrana
Ma, sem ka po makedonsko začela pisat, res ni zame tole jutranje vstajanjeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.10.2008 7:49:12   
marjanaR
Jao, očitno sem precej zamudila. Najbolj me daje firbec glede Skabijinega tumhajta ... Pri nas je bila par dni po ovulaciji vgnezditvena. sam tolk, da veš ....

A dans boste/bomo v Evropi? Se slišimo.

Evo, preživela vikend - v soboto ohcet, včeraj Dolenjska.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.10.2008 8:21:36   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Uuuuuser posted image . No, po moje so tisti krči in izcedek bili ovulacija. Zdaj je pa vprašanje, kako vzdržljive plavalce ima tvoj mož in če so zdržali do takrat.

Ojoj, glede na tvoj drug odstavek ima  zelo vzdržljive plavalce.  Še dobro, da sprašujem samo hipotetično.user posted image   In nehajte mi  prizidke k bajti zidat, me sam strašite. 

Jančika, jaz sem hodila v protibolečinsko ambulanto v bolnico k dr. Vilf. Z napotnico, vse zastonj. Je pa zelo dolga čakalna doba, skoraj 1 leto. Ne vem točno, če v protibolečinski pikajo za sinuse, enemu gospodu, ki ej bil tam zaradi drugih težav in je imel vnetje sinusov, je vsakič dodala še igle za sinuse - pomaga takrta , ko je vnetje v akutni fazi in baje hitreje sčisti.

Žanek, a so vam lasi že kaj zrasli? Če ja, bi mogoče lahko poklicali najino frizerko, pa imamo pri vas frizerski čvek?

Skluštrana, Snorlax, dobro jutrotata !

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.10.2008 8:25:00   
Skabi
Marjana, saj to mene skrbi user posted image . Pri ans je bilo isto pri tadrugem.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.10.2008 8:30:07   
smrček
Dan čveke!
Samo na hitrco sem preletela za nazaj. Mene tudi zanima epilog skabinega tumhajta user posted image  sem pač firbec babji.
Mi smo bili pa cel prejšnji teden bolani: Ančika je imela angino, Gašper virozo, Lukec kašlja, jst sem bila pa čist brez glasu. Sedajle je pravi luksuz, ko sta šla tavečja2 v vrtec, tamičkeni pa še spi in končno lahko eno kavo v blaženem miru spijem.

Uživajte na kavi, jst sem itaq spet brez avta, zato mi kakšen čvek v mestu odpade.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.10.2008 8:46:28   
nemrak
user posted image user posted image ,
ja, jaz sem hodila k Ocvirkovi, celo moj G mi je to priporočal. No, ne vem, ali dobi kakšen % user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.10.2008 9:43:57   
mavo
Dobro jutro! Evo, tudi mi smo vstali, zdaj bi pa počasi bil čas za kavo. MarjanaR, a se zmenva spet na vogalu? Okol 10ih? Darja33 se mi ne javi na tel, zdaj pa ne vem, a dela dans, al mi je pa mogoče kaj zamerla zaradi linka? Menda ne, saj je bil čisti hec!

Smrčka, uživaj ob kavici v miru! Ostale pa na šihtu, pa naj vam čimhitreje mine. Lep začetek delovnega tedna vam želim!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.10.2008 9:59:07   
Naty*Taja
Ja, bravo Skabi, po moje bi te lahko skrbelo, sam glede na tvoje sposobnosti to nebi bil tak problem, a?user posted image

Oj, Mavo, jaz grem šele zdejle na šiht - če bi bila med vikendom bolj pridna s pripravami, bi lahk uletela....user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.10.2008 10:54:53   
teta beta
joj, Skabi, a ti že tudi imaš M? Me je v petek že mavo prestrašila, ko je rekla, da jo je dobila že pri 3m. Midva pa nisva nič pazila, saj sem jo prvič dobila pri 11,5 mesecih. In prejšnje dni je tudi mene nekaj špikalo tam okrog levega jajčnika user posted image . mogoče je bila pa kakšna luna?

torej, čas za hitro anketo: Tiste, ki ste dojile, kdaj ste dobile prvo M po porodu?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.10.2008 11:47:24   
žanek
Žanek, a so vam lasi že kaj zrasli? Če ja, bi mogoče lahko poklicali najino frizerko, pa imamo pri vas frizerski čvek?

Ja so ja , kak veš user posted image . Ja se lahko zmenimo, boš ti poklicala in se zmenila, meni je tako vseeno kdaj čez teden, sam da je popoldan?

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
torej, čas za hitro anketo: Tiste, ki ste dojile, kdaj ste dobile prvo M po porodu?

Prvič M po porodu ... 4 mesec, drugič ... 7 mesec in vedno polno dojila

< Sporočilo je popravil žanek -- 6.10.2008 11:58:45 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.10.2008 12:02:34   
skuštrana
Teta Beta, jaz sem jo pri Lizi dobila 10m po porodu, pri Arsu pa pred 3 t (11m po porodu)user posted image user posted image Zakooon je biti brezuser posted image user posted image Mi2 sploh nisva rabila pazit pri telovadbi, je narava namesto najuuser posted image (očitni pri meni velja tisto - dokler dojiš ne moreš zanosit)..Ja, zdej se bo pa treba spravit po kontracepcijouser posted image

Mavo, Darja se k sebi spravlja od petka user posted image user posted image user posted image user posted image Bom kar tiho, bo že sama povedalauser posted image user posted image user posted image

Skabi, saj eden gor ali pa doluser posted image user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.10.2008 12:20:36   
simi73
Po dolgem času se spet malo javljam, čeprav mi nekako še uspe vsaj slediti vaše čvekanje, pisanje je pa že bolj problem...user posted image
Vidim, da je kar pestro zadnje dni tukajle in prav je takouser posted image .
Glede M po porodu, je jst še vedno nisem dobila, mala je pa bla stara 6m... midva sva tud kr brez zaščite aktivna, sam pri nama je itak zelooo mala šansa, da kaj rata po naravni poti. Skabi, če je bilo tisto špikanje in sluz vgnezditvena, potem čestitkeuser posted image user posted image . Itak imaš že prakso, tak da pri ta četrtem sploh ne bo panikeuser posted image .

Smrček, hb ste se pozdravili. Ti kar uživaj v prostih trenutkih, ko ti mali spi, ta večja sta pa v vrtcu.
Kostanjev piknik, a je mišljen s familijami? Sem za, da vas spet po dolgem času malo vidim. Samo dorečte kdaj, pa upam, da ne bomo takrat imel kake zidarije, ker ta teden namreč začnejo delat našo bajticouser posted image . Smo končno zrihtali papirje in dobili zeleno luč za gradnjo... zdaj bo pa šlo po evrčkih, pa še kredit bo treba vzetuser posted image .
Nemrak, super da  je mala tak fajn v vrtcu... mene je pa že zdaj strah, kak bo kaj, ko bo treba it v službo, ker je tolk na mene navezana.
Jančika, fajn porihti konec meseca, potem pa v nove bojeuser posted image .
Midve sva bile pa danes s ta malo na prvem plavanju za dojenčke in je blo superuser posted image user posted image user posted image . Če imate šanso kam it, vam priporočam. Ta mali so uživali,  Zojo je pa tolk zmatral, da mi že od desetih spi v vozičku, kar je za njo nekaj nenavadnega. Tak da imam mal fraj cajta, pa sem že kosilo pripravila, pa še tule lahk mal povisimuser posted image (pa ne brat učiteljce slovenščine, ker kr po domače mal pišemuser posted image ).

Pa še eno vprašanje imam... kolk časa je še normalno, da otrok ob uvajanju goste hrane ne kaka? dan, dva? Prej, ko je bla sam dojena, je kakala tud do 5x na dan, sedaj pa enkrat al pa še to neuser posted image . A bi me moral kej skrbet?

Nič, grem jest, dokler še mala spi in imam še mal miru. Uživajte in se še kaj tipkamo!user posted image

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.10.2008 12:31:36   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, babe, vidim, da vas je pol nosečih!!!!user posted image

No, JAZ nisem, me je danes presenetila (in JAKO) razveselila Muser posted image user posted image user posted image user posted image , pa sama do večera z deco, potem pa še delat zvečeruser posted image Tako spet, vse na kupu.....

Kostanjev piknik - sem ZA. Še raje pa predlagam kako delovno brigado... Sem slišala, da blizu Vojnika potrebujejo par ljudi za beljenjeuser posted image No, sva pa včeraj VES dan delala drenažo. Tako da danes - kakor se obrnem, tam štihne - hrbet, noge, pismo, sem iz forme za težka fizična delauser posted image
Deca pa sta bila pri mami, ful pridna baje, po dolgem časuuser posted image Nič jasnouser posted image , je pa res, da že doglo nista bila gor, ker mama ima še vedno 2 bistveni okončini polomljeni oz. neuporabniuser posted image

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.10.2008 12:37:27   
teta beta
skuštrana, saj mavo tudi doji, pa jo je že dobila. No, jaz še reees ne računam na njo.

simi, Dašo so pri uavjanju ful zaprle banane. Enih 5 dni ni mogla it kakat, pa sem probala svašta, cukrano vodo, vodo od sliv, suhe slive, pa nič. In potem preden sem ji dala svečko, sem še dobila nasvet, naj poskusim s frutek jabolčnim sokom in je šlo v eni uri.

piknik v soboto - ja, meni paše, sem itak menda sama. Moj je rekel, da ima oba dneva nekaj, saj sem že pozabila kaj. Upam,d a bo lepo vreme. kaj je treba prispevat? (no, po kostanj žal ne morem s tamalim user posted image )

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.10.2008 13:53:55   
Jančika_
Punce, ne se špilat. Jaz sem zanosila manj ko 5 mesecev po porodu, polno sem dojila, M še nisem imela, pa samo enkrat se nisva zaščitila (!!!!!!). Takrat sva si rekla, eh, saj ne more bit nič, če pa bo, pa nama je pač namenjeno in bova vesela. Vesela sva bila zelo, namenjeno nama pa vseeno ni bilo. Malo trapasto. Samo kaj češ. No, po abraziji sem potem dobila M, čeprav sem še dojila.

Tako da če resno mislite, da nočete zanosit, se ne zanašajte na dojenje.

Pri Kajetanu pa sem dobila M kmalu po koncu dojenja.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.10.2008 13:55:59   
Jančika_
Aja, piknik. Ja, smo za. V soboto bo vreme menda neka srednja žalost, ampak ni kaj, to bo zdaj pol leta skoz taka beda, tak da je čisto vseeno, samo na ne dežuje ful. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.10.2008 19:12:42   
Meggi
Jesenski končno topel pozdrav!

Pokorno javljam, da sem pol štromarja in mehanika. Cenjeni mož je odšel službeno v tujino za 3 dni, in že po 2h sem bila na preiskušnji. Avto crknu sred ceste v koloni, pridem domov brez štroma,... sfuzla ti. A sem štartala na varovalke in kablovje in nekak rešila da doma nimamo mrka in nismo na mrzlem. Upam da je to to,..user posted image   Jow bo cenjeni mogu tole odslužit.

No in še to. Izkoriščam prosti luft za babji čvek.. če je katera za. Popoldnevi so full lepi, malo piha ponavad pri nas v hribih a se da preživet (upam da ne zataji štrom).
No, Skabi, Huanita prve sosede če ste za (menimo se že **** cajta) pripuzajta v hribe. Do srede pop. sem načeloma fraj... če ne pride kaj vmes seveda.
Priporočljiva oprema, škornji, kako mini košarca za kostanje,... user posted image  Prosim javita če bi vama ratal.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.10.2008 20:27:57   
snorlax
Darja, prosim, preberi ZS. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.10.2008 20:53:46   
Skabi
Teta beta, jaz M vsakč fašem že eniih 6 tednov po porodu kljub polnemu dojenju. Pri prvih dveh se je glih čišča nehala, ko se je spet ulilo user posted image . Fora je, da zdaj sva poskrbela za zaščito, samo jo je razneslo. Očitno sva bila preveč hmm, kak naj rečem, aktivna?
No, teta, bova nekaj časa imeli iste skrbi user posted image   PA kaj, kot ej skruštrana modro pripomnila eden gor al pa dol. Ja saj, eden je šel gor in dol, zato pa zdaj vse to user posted image

Žanek, kaj praviš an četrtek? Če si za, bom poklicala frizerko. Se pride še katera striči k Žanek user posted image

Našega tasrednjega smno tak fajn uvedli v vrtec, da je celo soboto tulil, ker ni mogel it. Pa tri ljubice je že menjal user posted image
Kake lepe fotke ste dale gor user posted image

Simi, fajn gradite!  Pa pazite, da ne boste gradili hiše in hkrati rušili doma. Midva sva ga skoraj..

Glede kakanja - tudi naš zdaj en kaka tako pogosto -enkrat an dan ali dva, pa bolj trdo. Men se zdi to ok.

Meggi, bravo! Z obiksom menda ne bo nič, jutri imam popoldansko varstvo in grem belit

Huanita, mi tud rabimo malarje! Si jih razdeliva?

dvomim, da bomo imeli čas za piknik. user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.10.2008 20:59:44   
žanek
Žanek, kaj praviš an četrtek? Če si za, bom poklicala frizerko. Se pride še katera striči k Žanek user posted image

Četrtek user posted image , drugače sem ti pa že zjutraj ZS poslala user posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.10.2008 23:18:35   
barika
Meggi, a je tvoj v Egiptu?

Darja, se strinjam s Snorlaxuser posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.