![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:47:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem si par fig vzela Aqui, kdaj imaš poseg? V sredo ob 8 morem bit na sprejemu v Kranju, v četrtek me bojo pa upedenal... Pa me je že kar mal strah, se mi ritka stiska.... te bomo spodbujale in mislile nate prej ko bo, boljše je. še dobro, da te bodo dokaj hitro porihtali, da ne rabiš čakat par mesecev!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:49:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem si par fig vzela Aqui, kdaj imaš poseg? V sredo ob 8 morem bit na sprejemu v Kranju, v četrtek me bojo pa upedenal... Pa me je že kar mal strah, se mi ritka stiska.... te bomo spodbujale in mislile nate prej ko bo, boljše je. še dobro, da te bodo dokaj hitro porihtali, da ne rabiš čakat par mesecev! sej so mi najprej nekaj mučkal, pa se nisem pustila odpravit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:51:05
|
|
|
|
ledenka
|
sej bo, draga moja aquica boljše, da te zdaj popedenajo... a na to, da bi ti potem dala tvoja G napotnico za neplodnostno, sta se že tudi kaj menle?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:54:58
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro pikapolonce moje :) kako smo dons je tak lep daan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 10:57:38
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, pokicaOOO aqui, a v Kempinski Palace si že bla? me mal mika, da bi šla tja za kak vikend... mal na relax
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 11:09:28
|
|
|
|
pikicao.
|
kako smo kej ajsi..kako kej trebuscek?kej raste? si se ze pobozala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 11:11:08
|
|
|
|
ledenka
|
sem te zagledala in ga pobožala v tvojem imenu moram počasi začet razmišljat o kakem nakupu oblek, mi hlače počasi postajajo pretesne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 11:15:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej bo, draga moja aquica boljše, da te zdaj popedenajo... a na to, da bi ti potem dala tvoja G napotnico za neplodnostno, sta se že tudi kaj menle? ja me je hotla k ata Rešu poslat že zdaj pa se mi je zakompliciral, drugače pa sva mele že zmenjeno, da bi decembra pri njemu prišla v obdelavo, prej bi mi pa še kakšno stvar prečekiral, ampk se bo zgleda mal zavleklo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 11:16:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro pikapolonce moje :) kako smo dons je tak lep daan o, lubica dobro jutro zaspanka!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 11:33:28
|
|
|
|
pikicao.
|
pridna ajsi, pol ze ves k me vidis, kaj mors nrdit ja aqua spala sm do pol enajstih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 12:14:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem te zagledala in ga pobožala v tvojem imenu moram počasi začet razmišljat o kakem nakupu oblek, mi hlače počasi postajajo pretesne O, kolk fajn! Zadnič sem bla v Zari majo tako lepe cunje za nosečnice, bi lah zapravla celo premoženje, če bi bla buška! Ajsi, a grem lah s tabo, obožujem šoping za nosečke!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 12:44:54
|
|
|
|
polaris
|
jutro babežabe, kako ste kaj? Aqua, vidim da si že pridna in pridno delaš, Ajsi je, kot zadnje čase zlo pogosto, spet lačna , Spps delovna (ful lepe fotke, si bila čudovita nevesta ), Se* je še vrjetno vedno bolana ,... PikicaOOOOO pa kot zmeraj dobro razpoložena Lep pozdravček tud vsem ostalim, naši Špelčiki, pa Luni, pa oni ko kleje hmmm, kako že ah ja, zdaj pa leze - Bibiki , pa Žiži, pa našim nosečkam (Nf - iskrene čestitke), pa seveda našim mladim mamicam in njihovim lepim štrucam,... pa Jazzziki (kje se skrivaš punca?), pa Miški, Murkici, Oktaviji... in vsem ostalim mega klepetuljam
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 13:01:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris jutro babežabe, kako ste kaj? Aqua, vidim da si že pridna in pridno delaš, Ajsi je, kot zadnje čase zlo pogosto, spet lačna , Spps delovna (ful lepe fotke, si bila čudovita nevesta ), Se* je še vrjetno vedno bolana ,... PikicaOOOOO pa kot zmeraj dobro razpoložena Lep pozdravček tud vsem ostalim, naši Špelčiki, pa Luni, pa oni ko kleje hmmm, kako že ah ja, zdaj pa leze - Bibiki , pa Žiži, pa našim nosečkam (Nf - iskrene čestitke), pa seveda našim mladim mamicam in njihovim lepim štrucam,... pa Jazzziki (kje se skrivaš punca?), pa Miški, Murkici, Oktaviji... in vsem ostalim mega klepetuljam ojla bejbi, kje pa si ti zadnje čase? Nič mi nisi poročala, kako je bilo na dopustu poleti!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 5.10.2008 13:30:14
|
|
|
|
polaris
|
joj aqui, a veš kje je že to Bilo pa je fenomenalno Ti, do kam se vi zajadrali? Kako ste imeli kaj vreme? Midva sva krožila kar med Kornati zavoljo nestabilnega vremena (najprej močan maestral, potem burja, za njo jugo ) je pa bilo sicer res čudovito, toplo in zelo sončno... pa baka še vedno peče najboljše ribe (Soline),... skratka super. Kako ste se pa vi imeli?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 7:57:05
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz malo javim... Sem v službi in se mi kot ponavadi čisto nič ne da. Jaz sem zadnje čase taka zaspanka, da bi rada spala cel dan, pa na žalost ne morem. Danes sem v bistvu tako pozno vstala, da sem celo zamudila 10 minut v službo, do katere imam 2 minute. Mi smo bili pa ta vikend s prijatelji na našem vikendu in smo se imeli krasno. Samo na žalost je prehitro minilo. Edina slaba stvar je bila, da ko smo se vračali domov, smo na dolenki stali skoraj eno uro, ker so nekaj delali na cesti in je bila nekaj kilometrska kolona. Tako, da tako dolgo se z vikenda še nisem peljala kot tokrat. Vidim, da ve niste preveč načvekale med vikendom, ampak sej je razumljivo, ker ste se zaradi lepega vremena verjetno vse nekje potepale. No bodite lepo, pa se še kaj slišimo!!! Javite se kaj punce!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jutroooooooooo Kakšen je bil vikend pupike moje?? Je kera nova nosečka med nami?? Pikica.... ti prideš kmalu na vrsto a ne Aquica... kako smo pupa? Se*... kje se skrivaš? Ajsika... pobožaj svojo pupiko še namesto mene prosim.... SppS... ja res imaš zelo zelo lep avatarček Murkica pozdravljena... Kako smo kaj? Res si bolj malo naokoli zadnje čase.... Kje ste pa ostale kaj?? NF kje si nosečkica???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:24:34
|
|
|
|
murkica
|
Jaz zadnje čase pa se res bolj malo oglašam, samo mi kar nekako zmanjkuje časa. Je pa res, da vsak dan preberem vse, kar napišete, samo za pisanje, pa mi potem ponavadi zmanjka časa. Živa kako pa si kaj ti? A ni čas, da bi tudi ti že naredila kakšen testek? Punce meni je danes kar malo slabo in prav s težavo sedim tukaj za računalnikom. Najraje bi šla domov, se zvila v klopčič in še malo zaspala. Me kar malo skrbi, ker je imela tamala sestra tut eno virozo, k je pol bruhala, tako, da upam, da se nisem kaj nalezla od nje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
joj murkica ni še čas... sem imela zadnji cikel zmešan in me zdej sploh ne skrbi kdaj bi naj bil čas... Nimam pojma kdaj...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:37:27
|
|
|
|
spps
|
ojla punce! kako ste?murkica,držim pesti zate živa hvala oktavija,kje se skrivaš?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:41:08
|
|
|
|
murkica
|
Ja tudi jaz se sprašujem, kje se skriva naša Oktavija. Zdej mi je pa že čisto čudno, da se ni javila toliko časa. OKTAVIJA- Čakamo nate, da se nam javiš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:45:07
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka vsem skupaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:47:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka vsem skupaj! morgen si si odpočila včeraj popoldne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:52:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutrčka vsem skupaj! morgen si si odpočila včeraj popoldne? niti ne! me živčnost že daje zaradi posega, tako da sem bolj slabo spala...
|
|
Nova borba 6.10.2008 8:52:55
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro drage moje! A ste me kaj pogrešale??? No jaz sem vas fulllll ... Danes nimam take gužve in delovnega elana zato sem se najprej določila malo posrfat, pol pa na delo Tako dolgo me ni bilo, da nevem več kje sem nehala brat zato mi ne zamerite če sem kako pomembno novico spustila... Ledenka je srečka nosečka, Aquca je upam da dobro, naše bebice Tilen in Ela rastejo.. za druge pa že nevem več.... No pri nas se nič ne dogaja.... Dragi se je malo skuliral in začel spet funkcijonirat dokaj normalno, pristal je na selitev in obnovo novega stanovanja, malo majn joz. nič ni bil kritičen ob prihodu tete , tako da me ni spet štihnil v srce... Bila sva tudi na poroki njegove sestrične, kjer se je lepo obnašal in celo v pijanem stanju priznal da me ima zeloooooo radddddd... Na kar sem jaz skor z klopce zletela.... Očitno je moj ošter in odločen odnos do njega pomagal, da se streznil in videl da sem pripravljena tudi na drastične spremembe, če ne začne funkcionirati skupaj z mano.... Ostale sta nama še dve nerazčiščeni zadevi, ki jih bova rešila ta teden...... UPAM!!!!!! Drugače pa ja moja teta je prispela danes in gremo v nov krog!!!! Lep dan vam želim!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 6.10.2008 8:53:27
|
|
|
|
aqua77
|
Pa ti nosečka? Kako je počutje?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.