|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
5.10.2008 10:47:30   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sem si par fig vzela user posted image  

Aqui, kdaj imaš poseg?

V sredo ob 8 morem bit na sprejemu v Kranju, v četrtek me bojo pa upedenal... Pa me je že kar mal strah, se mi ritka stiska.... user posted image

te bomo spodbujale in mislile nate user posted image  prej ko bo, boljše je. še dobro, da te bodo dokaj hitro porihtali, da ne rabiš čakat par mesecev!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
5.10.2008 10:49:05   
aqua77

sem si par fig vzela user posted image  

Aqui, kdaj imaš poseg?

V sredo ob 8 morem bit na sprejemu v Kranju, v četrtek me bojo pa upedenal... Pa me je že kar mal strah, se mi ritka stiska.... user posted image

te bomo spodbujale in mislile nate user posted image  prej ko bo, boljše je. še dobro, da te bodo dokaj hitro porihtali, da ne rabiš čakat par mesecev!

sej so mi najprej nekaj mučkal, pa se nisem pustila odpravit! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.10.2008 10:51:05   
ledenka
sej bo, draga moja aquica user posted image  boljše, da te zdaj popedenajo... a na to, da bi ti potem dala tvoja G napotnico za neplodnostno, sta se že tudi kaj menle?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.10.2008 10:54:58   
pikicao.
user posted image
jutro pikapolonce moje :)
kako smouser posted image user posted image
dons je tak lep daan

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
5.10.2008 10:57:38   
ledenka
oooo, pokicaOOO user posted image  

aqui, a v Kempinski Palace si že bla? me mal mika, da bi šla tja za kak vikend... mal na relax user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
5.10.2008 11:09:28   
pikicao.
kako smo kej ajsi..kako kej trebuscek?kej raste? si se ze pobozala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
5.10.2008 11:11:08   
ledenka
sem te zagledala in ga pobožala v tvojem imenu user posted image  moram počasi začet razmišljat o kakem nakupu oblek, mi hlače počasi postajajo pretesne user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
5.10.2008 11:15:55   
aqua77

sej bo, draga moja aquica user posted image  boljše, da te zdaj popedenajo... a na to, da bi ti potem dala tvoja G napotnico za neplodnostno, sta se že tudi kaj menle?

ja me je hotla k ata Rešu poslat že zdaj pa se mi je zakompliciral, drugače pa sva mele že zmenjeno, da bi decembra pri njemu prišla v obdelavo, prej bi mi pa še kakšno stvar prečekiral, ampk se bo zgleda mal zavleklo...user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
5.10.2008 11:16:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

user posted image
jutro pikapolonce moje :)
kako smouser posted image user posted image
dons je tak lep daan

o, lubica

dobro jutro zaspanka! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
5.10.2008 11:33:28   
pikicao.
pridna ajsi, pol ze ves k me vidis, kaj mors nrdit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja aqua spala sm do pol enajstih user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
5.10.2008 12:14:39   
aqua77

sem te zagledala in ga pobožala v tvojem imenu user posted image  moram počasi začet razmišljat o kakem nakupu oblek, mi hlače počasi postajajo pretesne user posted image

O, kolk fajn! Zadnič sem bla v Zari majo tako lepe cunje za nosečnice, bi lah zapravla celo premoženje, če bi bla buška! Ajsi, a grem lah s tabo, obožujem šoping za nosečke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
5.10.2008 12:44:54   
polaris
jutro babežabe, kako ste kaj?

Aqua, vidim da si že pridna in pridno delaš, Ajsi je, kot zadnje čase zlo pogosto, spet lačna user posted image , Spps delovna (ful lepe fotke, si bila čudovita nevesta user posted image ), Se* je še vrjetno vedno bolana user posted image user posted image user posted image ,... PikicaOOOOO pa kot zmeraj dobro razpoložena user posted image

Lep pozdravček tud vsem ostalim, naši Špelčiki, pa Luni, pa oni ko kleje user posted image hmmm, kako že user posted image ah ja, zdaj pa leze - Bibiki user posted image , pa Žiži, pa našim nosečkam (Nf - iskrene čestitke), pa seveda našim mladim mamicam in njihovim lepim štrucam,... pa Jazzziki (kje se skrivaš punca?), pa Miški, Murkici, Oktaviji... in vsem ostalim mega klepetuljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
5.10.2008 13:01:06   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

jutro babežabe, kako ste kaj?

Aqua, vidim da si že pridna in pridno delaš, Ajsi je, kot zadnje čase zlo pogosto, spet lačna user posted image , Spps delovna (ful lepe fotke, si bila čudovita nevesta user posted image ), Se* je še vrjetno vedno bolana user posted image user posted image user posted image ,... PikicaOOOOO pa kot zmeraj dobro razpoložena user posted image

Lep pozdravček tud vsem ostalim, naši Špelčiki, pa Luni, pa oni ko kleje user posted image hmmm, kako že user posted image ah ja, zdaj pa leze - Bibiki user posted image , pa Žiži, pa našim nosečkam (Nf - iskrene čestitke), pa seveda našim mladim mamicam in njihovim lepim štrucam,... pa Jazzziki (kje se skrivaš punca?), pa Miški, Murkici, Oktaviji... in vsem ostalim mega klepetuljam user posted image user posted image user posted image

ojla bejbi,
kje pa si ti zadnje čase? Nič mi nisi poročala, kako je bilo na dopustu poleti! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
5.10.2008 13:30:14   
polaris
joj aqui, a veš kje je že to user posted image Bilo pa je fenomenalno user posted image Ti, do kam se vi zajadrali? Kako ste imeli kaj vreme? Midva sva krožila kar med Kornati zavoljo nestabilnega vremena (najprej močan maestral, potem burja, za njo jugo user posted image ) je pa bilo sicer res čudovito, toplo in zelo sončno... pa baka še vedno peče najboljše ribe (Soline),... skratka super. Kako ste se pa vi imeli?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
6.10.2008 7:57:05   
murkica
No pa da se še jaz malo javim...

Sem v službi in se mi kot ponavadi čisto nič ne da. Jaz sem zadnje čase taka zaspanka, da bi rada spala cel dan, pa na žalost ne morem. Danes sem v bistvu tako pozno vstala, da sem celo zamudila 10 minut v službo, do katere imam 2 minute. user posted image

Mi smo bili pa ta vikend s prijatelji na našem vikendu in smo se imeli krasno. Samo na žalost je prehitro minilo. Edina slaba stvar je bila, da ko smo se vračali domov, smo na dolenki stali skoraj eno uro, ker so nekaj delali na cesti in je bila nekaj kilometrska kolona. Tako, da tako dolgo se z vikenda še nisem peljala kot tokrat. Vidim, da ve niste preveč načvekale med vikendom, ampak sej je razumljivo, ker ste se zaradi lepega vremena verjetno vse nekje potepale. user posted image

No bodite lepo, pa se še kaj slišimo!!! Javite se kaj punce!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
6.10.2008 8:13:51   
Anonimen
jutroooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšen je bil vikend pupike moje?? Je kera nova nosečka med nami?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica.... ti prideš kmalu na vrsto a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquica... kako smo pupa?

Se*... kje se skrivaš?

Ajsika... pobožaj svojo pupiko še namesto mene prosim.... user posted image user posted image user posted image user posted image

SppS... ja res imaš zelo zelo lep avatarček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murkica pozdravljena... Kako smo kaj? Res si bolj malo naokoli zadnje čase....

Kje ste pa ostale kaj?? NF user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kje si nosečkica???

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
6.10.2008 8:24:34   
murkica
Jaz zadnje čase pa se res bolj malo oglašam, samo mi kar nekako zmanjkuje časa. Je pa res, da vsak dan preberem vse, kar napišete, samo za pisanje, pa mi potem ponavadi zmanjka časa.

Živa kako pa si kaj ti? A ni čas, da bi tudi ti že naredila kakšen testek?user posted image

Punce meni je danes kar malo slabo in prav s težavo sedim tukaj za računalnikom. Najraje bi šla domov, se zvila v klopčič in še malo zaspala. user posted image

Me kar malo skrbi, ker je imela tamala sestra tut eno virozo, k je pol bruhala, tako, da upam, da se nisem kaj nalezla od nje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
6.10.2008 8:37:22   
Anonimen
joj murkica ni še čas... sem imela zadnji cikel zmešan in me zdej sploh ne skrbi kdaj bi naj bil čas... Nimam pojma kdaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
6.10.2008 8:37:27   
spps
ojla punce!
kako ste?murkica,držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image
živa hvalauser posted image

oktavija,kje se skrivaš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
6.10.2008 8:41:08   
murkica
Ja tudi jaz se sprašujem, kje se skriva naša Oktavija. Zdej mi je pa že čisto čudno, da se ni javila toliko časa.

OKTAVIJA- Čakamo nate, da se nam javišuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
6.10.2008 8:45:07   
aqua77
Jutrčka vsem skupaj! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
6.10.2008 8:47:32   
spps

morgenuser posted image user posted image user posted image si si odpočila včeraj popoldne?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
6.10.2008 8:52:43   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgenuser posted image user posted image user posted image si si odpočila včeraj popoldne?

niti ne! user posted image  me živčnost že daje zaradi posega, tako da sem bolj slabo spala... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
   Nova borba
6.10.2008 8:52:55   
oktavija
Jutro drage moje!

A ste me kaj pogrešale???user posted image  No jaz sem vas fullllluser posted image user posted image user posted image ... Danes nimam take gužve in delovnega elanauser posted image user posted image zato sem se najprej določila malo posrfat, pol pa na delouser posted image user posted image

Tako dolgo me ni bilo, da nevem več kje sem nehala brat zato mi ne zamerite če sem kako pomembno novico spustila...user posted image

Ledenka je srečka nosečka, Aquca je upam da dobro, naše bebice Tilen in Ela rastejo..  za druge pa že nevem več....user posted image user posted image

No pri nas se nič ne dogaja....
Dragi se je malo skuliral in začel spet funkcijonirat dokaj normalno, pristal je na selitev in obnovo novega stanovanja, malo majn joz. nič ni bil kritičen ob prihodu tete user posted image  , tako da me ni spet štihnil v srce... Bila sva tudi na poroki njegove sestrične, kjer se je lepo obnašal in celo v pijanem stanju priznal da me ima zeloooooo radddddd...user posted image user posted image user posted image user posted image  Na kar sem jaz skor z klopce zletela....user posted image user posted image user posted image  Očitno je moj ošter in odločen odnos do njega pomagal, da se streznil in videl da sem pripravljena tudi na drastične spremembe, če ne začne funkcionirati skupaj z mano.... Ostale sta nama še dve nerazčiščeni zadevi, ki jih bova rešila ta teden...... UPAM!!!!!!

Drugače pa ja moja teta je prispela danes in gremo v nov krog!!!!

Lep dan vam želim!!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
6.10.2008 8:53:27   
aqua77
Pa ti nosečka? Kako je počutje?

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.