Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:33:40
|
|
|
|
Anonimen
|
...evo že nazaj...zgleda da sam jst ne morem albuma od ninny odpret
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:35:58
|
|
|
|
l.daisy
|
oujeeeeee, taanikaa... eh, teli albumi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:36:57
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu pa res oouuujjjeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa mah tale nova podoba rr je ....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:37:42
|
|
|
|
alea01
|
dober večer mamičke no, krst je za nami. Je bila Izabela tako pridna cel dan, da folk sploh ni mogel verjet. Jok? Kje pa, kaj je že to? Mi jokcamo samo doma. ful so jo vlačili po rokah in sem mislila, da bom danes jo mogla pa še jaz, da se ni kje razvadila, pa ni bilo panike. Res, tko je bila pridkana, da še zdaj ne morem verjet. Se je župniku tako režala, da se je pol še on začel in tako še vsa cerkev in pol smo se smejali . Naše hranjenje je še zmeraj v kur . V torek grem k pediatru in bom videla kako naprej. slikice imam nekaj od krsta in nekaj od danes pa bi jih kam dala, pa ne vem kam, ker sem itak bebec zato. Tile album je pa itak za en ku...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:38:26
|
|
|
|
alea01
|
ninny..... jaz nisem tvoja prijateljica?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:39:14
|
|
|
|
babysolza
|
BS vsak mi je sedaj svetoval naj z GH začnem dajat dopldan,kr če ga bo kaj zvijalo al karkoli se do večera pol umiri vse,tko da je tud ponoč mir... Na, pa sem bla spet bez veze neki pametna. Sem bila na telefonu, me je lubi klical. Zdej grem pa kr spat, ker sem nekam zaspana. Sam še vaše albume grem mal prečekirat. Nočko!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:40:56
|
|
|
|
alea01
|
In kako za pogledaš albume?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:41:43
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, za Izabelo.... kaj ti svetovat glede hranjenja? pojma nimam ... vama pa pošiljam če bo kaj pomagalo...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:42:03
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo alea!! sem se spomnila da imate krst..ja lepo da je bila pridkana ..upam da bo naš tudi...in so vsi prišli?..ste imeli pri štormanu a ne?..ni blo krize pol s prostorom ne? slikice bi tok rada vidla,men albumov sploh ne odpira samo od mojce-pijača mi odpre pa nič druzga...bejbike če želite mi lahko na mail pošljete
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:42:06
|
|
|
|
*anamor*
|
evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre. daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:43:18
|
|
|
|
*anamor*
|
alea prilepi slike kar na ta forum pa je.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:44:08
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 In kako za pogledaš albume? eh, teli albumi so za en k.... morš nastavit, kdo lahko pogleda, pa tudi če daš npr. "jaz in prijatelji" ni rečeno, da ti ga bo odprlo..... evo, lahko probaš pri meni.... te imam kot prijateljico, moraš še ti mene dat za prijateljico (to narediš tako, da klikneš pod postom na "kontakt"), potem naj bi pa KAO videla..... ampak prejšnji dan moje prijateljice niso videle albuma...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:45:45
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. ups, a sem jst zaj ... se mi je zdelo, da si ti spraševala, kako spremenit ime na forumu...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:47:27
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- bilo nas je 50, ker jih je veliko zbolelo in jih ni bilo. Imeli smo pri Štormanu v Šempetru. Hrana ful dobra, vsi zadovoljni pol je pa ves ta folk prišel še k nam, kjer sem jim še postregla z še eno torto in z narezkom in vsi v iber zadovoljni sploh pa z Izabelo, ki se je ves dan samo smejčkala in so jo skoraj popapcali S slikami se bom jutri ubadala, ker se bliža ura 21.00 in bom počasi odpeketala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:48:56
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, vsa čast .... pri nas je še vedno bolj kot ne suša...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 evo mene nazaj. Tanikaa jaz tudi ne morem kliknit, si pa kopiram in prilepim gor, kjer moraš napisat naslov spletne strani in tako mi odpre. daisy - ne vem s katerim nickom misliš? Ne potegne mi, help me. hvala hvala hvala... ninny uspelo mi je..iiiiiiii kak sta cute obe..jst bi mamico tud rada kej vidla ..sej veš jesenice so daaaaleč
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:50:55
|
|
|
|
alea01
|
l.daisy, nič mi ne odpre. Pa od *mojce* sem nekaj dobila za album, pa itak ne vem kam kaj pripopat in karkoli in naj se gredo s.r.a.t.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:52:31
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa kajči,res se morete preselit,kr boš čist ob živce...zdej te že tolk motjo,da te bo zdej čist vsaka malenkost znervirala...nasplošno govorim,tole vrtanje to si pa itak lahko brez besed...to so eni debili res...pejt jim zvonit dol,če res ne morjo do jutra počakat...sam eni so res totalni debili res...kajči ma dej, če sam nima tolk u glav, da bi lohka sam vedu, kaj čm mu pol jst govort. Itak je pa zdej spet obiske dubu - njegovga bratranca, in ga sigurn spet pohajo. Ma to ti je ena čudna mafija, prekleti debili. Sam še to čakam, da tisto novo televizijo nabijejo, ker pol pa itak ne bomo nč spal dons. Sem rekla, da bom od zdej naprej vsako noč, ko se bo Žiga zbudu za jest, dala gor štikle in po stanovanju skakala ko blesava Ma sam pol si pa mislš, da na tako nizko raven, kot so oni, pa že naumo šli
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:53:32
|
|
|
|
*anamor*
|
daisy - ja jaz sem spraševala, eh sem smotana. Nihče mi še nič ni odgovoril. Mislim, da bo jutri, da med vikendom glih ni nič od njih.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa- bilo nas je 50, ker jih je veliko zbolelo in jih ni bilo. Imeli smo pri Štormanu v Šempetru. Hrana ful dobra, vsi zadovoljni pol je pa ves ta folk prišel še k nam, kjer sem jim še postregla z še eno torto in z narezkom in vsi v iber zadovoljni sploh pa z Izabelo, ki se je ves dan samo smejčkala in so jo skoraj popapcali S slikami se bom jutri ubadala, ker se bliža ura 21.00 in bom počasi odpeketala super!!! ..sam da so bli vsi zadovoljni sploh pa Izabela...je kr sijala a ne?..se morem pohvalit,Žan je dobil darilo za krst od tašče in tasta torej od dedija in babice avtosedež maxi cosi toby in stolček za hranjenje-nevem kok se mu reče ..tko da se bo naša denarnica lahko malo spočila ..je pa to darilo za krst ..s tem da so nama moja mama in njen partner in tast in tašča še vse plačali za poroko,od torte da šopka do hrane do pijače...nama ni treba nič... a mene pa nima noben za prjatljco
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:55:02
|
|
|
|
*anamor*
|
Ej Kaja ti pa imaš res čudne sosede. Groza. To postaneš kar slabe volje. Jaz bi jim že nekaj naštimala.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:55:03
|
|
|
|
l.daisy
|
no evo, še ena potrditev... teli novi albumi s.u.c.k..
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:56:12
|
|
|
|
*anamor*
|
tanikaa - ti pa imaš očitno zlate starše in taščo in tasta. No seveda če pozabiš tisto kar sta imeli z mamo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:56:45
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce danes enkrat pride moj domov, vsaj spala več nebom sama. Jeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 20:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
vem kaja da se na njihovo raven ravno ne boste spustili,sam prenašat pa tud ni luštn...jst vem ko smo mel isti no podoben primer sem tolkla dol pa ti povem da si samo sranje nakoplješ pa na konc tolk da se jst nisem z dedom stepla ...grozno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?