|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
5.10.2008 7:56:49   
Anonimen
JUtro,

vidim da smo vse notranjke že vstale.

Naty: moja mala ima tudi novi ritem, vsak dan se mi zbudi točno ob 6h, meni se pa kar meša ker bi še tako spala. Sploh pa ker ponoči tako slabo spim, ker ji celo noooč dudo popravljamuser posted image
Lep kingurujček, Žani je pravi frajer tam notri user posted image
Anjo spodbujam, da se končno začne samodejno obračati na bušija, pa nočeuser posted image ona bi samo sedela, samo tisto malo ritko naprej tlačiuser posted image .

Estrella: kako ste potem včeraj preživeli dan? Pri nas je še dobr da je bil Primož doma, mali ni nič pasalo, cel dan je neki tečkala, in seveda tudi ponoči nam ni prizanesla. Tist si pa dobr napisala, pič......ji bom.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.10.2008 8:05:11   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro! Ena zgodnja user posted image  za vse zaspanke. No za mojega Žana ni vikenda, tud dons sva vstala ob 6.30 user posted image . Ma zdej novo navado - zbudi se s čist polulano plenico, vstaneva, se previjeva in v roku 10 minut se on konkretno pokaka. In to vsak dan user posted image . Nč grem jest zajtrk.. kruh, ena čudna margarina pa naravni džem user posted image ...

Kaj je lepšega kot v čisto plenico user posted image

Danes pa sem se zbudila kot da ne bi šla spat. Zjutraj sem bolj utrujena kot zvečeruser posted image ...čez kako urco bo že bolje, le nos bo verjetno še vedno zabasen.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.10.2008 8:09:46   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty, jaz sem bila prvauser posted image No samo brala sem. A je bilo danes tud kaj krčev???
Mi2 sva spali do 7h, se je podojila in spimo naprej. Upam, da še kako urcouser posted image  Drugače te razumem, da bi kak konkreten sendič zmazala al pa kako fino stvarco s krožnika. Imaš pa vsaj kg pod nadzoromuser posted image

Ja spet so bli krči. Sej odkar sm na dieti res niso tolk hudi, ampak so pa spet. Zdej itak mali spi pri meni, da ga lažje potolažim takoj ko se začne user posted image . Pa smo pri tistem, da se zarečenega kruha največ poje... js sm skoz govorila, da ne bo spal pri meni.
Pa kako Alja tolk spi? Pa to je noro! Da bi se vsaj mal Žan nalezel od nje tele zaspanosti user posted image . A podojit se je hotla?
Ja kaj bi pa js pojedla... kebab, filano papriko, sendvič, musako... karkoli normalnega!!!!! Sej je včeri Jure naredu ful dobro rižoto z gobicami in mesom pa samo tiste začimbe, ki jih lahko jem. Nooroo dobro mu je ratala! Dons pa mislim da bo pečen krompir pa piščanček...njami user posted image . Ja kar se kil tiče je res, da je tole najboljš način za nadzorovanje, ker se moram držat! Kaj bo pa ko bom normalno jedla pa nehala dojit, pa sploh rajš ne študiram user posted image .

edina pa ne da mata Anja pa Žan celo enkrat isti ritem user posted image . To pa je neki novga, ponavadi sta bla glih obratno narejena user posted image . Drugač se pa navadiš tega veš...js pol zdržit tisto urco in pol al pa dve, pol gre mali nazaj spat, js pa v miru kej pojem, pa mal pospravim. Spanja pa manjka ja... bi se blo treba disciplinirat pa it z njim nazaj spat.
A veš, da se eni otroci ne obračajo na bušija, tko da se ne obremenjuj... Enkrat smo ble v grajcu pa sta ble dve mamici (eno poznaš - mali je star 7 mesecev), drugi je star pa 6, pa sta obe rekli, da se ne obračata. Tko da to ni nič nenavadnega. Js bom mogla pa Žana še neki cajta podpirat, ko sedi, ker je ko pijanček user posted image

kasso ja kakat v čisto plenico, lulat pa ko smo brez, to je najboljš user posted image ! A tebe pa tkole zdeluje prehlad? Držim pesti, da se hitr pozdraviš, kolk je to ena zoprna stvar user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.10.2008 8:14:30   
Estrella*
edinaos: pol je mali user posted image  zizal in zaspal. Ko je vstala je začuda popila mlekca po flaš in smo šli kar ven s kengurujčkom za kako dobro uro in je bila vsa srečna. Pol pa spet mal jest(po žic) in spat...skratka smo pregural do 20.30h, pol se je podojila in zaspala do 7h. Noč je bila popolnoma mirna, ampak jaz se tud dvignem kot , da ne bi nič spalauser posted image Zmatrana sem in kot ožeta cunja. Mislim, da sem vsega skupi že malo naveličana.

Pr nas je vse zmrznjeno. Dans kopam Asjo in ji bom naštimala posteljo v mojem utillity-ju.Je že too much hladno zunaj

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.10.2008 8:52:12   
Anonimen
Dobri jutro vsem.

Mi smo tud že vstali pred eno uro. Zdej pa kavo pijem pol se pa fajn oblečemo pa gremo pogledat če je že kej kostanja.
Če ga kej naberem ga pa spečem še za vas.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.10.2008 8:58:18   
CatJa
Dobro jutro še od mene user posted image   Mi smo tudi že v akciji. Jan zajtrkuje - koruzo user posted image , Marki gleda Živ žav user posted image  (ja, ja, sej vem, slaba mama user posted image ), mati pijejo kaficu, ata se rihtajo v kopalnici. Skratka, ful zanimivo, a ne user posted image

Nina, kako greš pa z dojenčkom po kostanje? A imate kengorujčka? Mi ga namreč nimamo, bi si ga pa za take primere sposodila, ker mi je kr mal žal, da ne bi šli mal. Kostanj, njami user posted image

Jaz pa **** pogrešam.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.10.2008 8:59:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Nina7 kje bi se pa dobile jaz vem kje je mercator center pa sparuser posted image , drugo pa bolj tko tko?

tudi meni je to poznano,pol se pa neha

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.10.2008 9:01:22   
Anonimen
Catja ne nimamo kengurujčka,gremo kr z vozičkom,tamala bo itak zaspala not,midva bova pa mal nabirala če ga bo kej. Mamo tako luštno potko do tja

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.10.2008 9:04:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Nina7 kje bi se pa dobile jaz vem kje je mercator center pa sparuser posted image , drugo pa bolj tko tko?

tudi meni je to poznano,pol se pa neha

Sej lahko se pa pri mercatorju dobimo, sam tm je bl mal placa za vozičke.No odvisno kok nas bo.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.10.2008 9:05:27   
Anonimen
No zdej k smo pa hotl it vn je pa Gaja zaspala. Ona ne bi šla rada na mraz, je zato zakinkalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.10.2008 9:18:18   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro še z moje strani!

Danes se pa počutim koz zombij user posted image
Smo šli včeraj zvečer s prijatelji na večerjo (Manca je pančala pri babi in dediju) pa smo bili do 11h nazaj, tako da smo bili ob pol 12h že v postelji, ampak ko se je mala malo pred 6 uro zbudila, bi tisti njen gumb dala kar na OFF do ene 9h user posted image user posted image user posted image
No zdele je tudi naša frača zaspala, tako da bo mami v miru spila kavico (ki jo je mimogrede skuhal ati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), potem ap gremo tudi mi gor na en hrib za kostanj pogledat, ampak mislim, da je še malce perzgodaj pri nas za kostanj....

Nč grem na kaaaaaaaaaaaviiiiiiiiiiiiiiiiicooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.10.2008 9:37:02   
Anonimen
SS upam da ga naberete kaj. No mi gremo zdej, se je Gaja zbudila.
Men oči vsak dan kavico skuha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.10.2008 9:53:54   
jana81
dobro jutro še od nas...
mi smo danes spali dobro z vmesnimi postanki user posted image ..zaspal ob 22h 8imeli smo obisk) in spal do 2.20, potem se je zbudil ob 5h cel polulan, in sem ga mogla previt, bogi revček se je pa tak prebudil da ni mogel nazaj zaspat in tako ga je ati nosil do 5.45 in nato je zaspal do 8h , se najedel in dremal do 9.30..

zdej pa atija ne morem iz postle dobit, da bi šli nekam ven na kavico na sonček user posted image
grem ga zdej buzerirat.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.10.2008 10:24:22   
sesil
jutro (čeprav je že dan)

mi smo tudi imeli 3 nočna hranjenja, Aneja že pokonci pred 7h. Malo smo se poigračkali, pol je pa tatko vstal , zrihtal Anejo, jaz pa potegnila do 9h. Zdej sta šla na sprehod, meni se ne da.
zgleda da ji bom spet morala dati svečko, ker je danes že 9 dan odkar ni kakala. a mislite da se lahko razvadi s to svečko kakat? sem brala da se termometra  zelo hitro navadijo za kakat in ni priporočljiv (sej jaz ji ga niti ne upam dajat v rito).
danes je v lipici dan odprtih vrat, tako da sem vam dala še idejo za nedeljski izlet. mi gremo pogledat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
5.10.2008 10:51:06   
tally

Dan

mi smo pa ob 10 vstali zdej mami kavico pije Emilija se igra, tati pa spi ker je iz nočne. Spali smo pa od 21-5 jedli spali do 8 in potem spet do 10 user posted image . Kosila mi ni treba delat ker nas je tašča povabila, upam samo da se naš mali hudiček ne bo drl kot sraka.

Nina7 lahko se dobimo tudi pr mercatorju potem pa gremo do tega lokalčka če ni daleč. Men vse odgovarjauser posted image . Upam da naberete kaj kostanja, njamiiii. Še kakšna pride v Kamnik?

Naty Emilija ma kr bulico čeprav sem ji 3 dni dajala okladke, bom probala še kakšen dan dajat.

Joj zdej ste me pa zrajcale s kengurujčkom in si ga bom nabavila, sam sem v dilemi naj kupim rabljnega ali novega. Novi majo kr zasoljene cene. Kaj pravite?

Moram iti ker se Emilija pizdeka da ne bo atija zbudila.............

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
5.10.2008 11:07:38   
mya26
Hoj, ja meni je tud OK ponedeljek. A okoli 11h, ko se že mal ogreje? Kje si pa mislila, a v Veroniki? Al je ša kak lokal v mestu?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
5.10.2008 11:18:17   
barbaw
Edinaos jaz tudi mojo frajlo na trebuh silim, pa se je začela nazaj obračat. user posted image  Ji je pa definitivno bolj všeč sedenje kot kaj drugega. Pa še pleničko je začela grizt ko kuža. Včasih ji iz ust visi. user posted image

Alarm me kliče. Mater sem dost prebrala in komentirala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
5.10.2008 11:19:51   
Naty*

Naty Emilija ma kr bulico čeprav sem ji 3 dni dajala okladke, bom probala še kakšen dan dajat.

Joj zdej ste me pa zrajcale s kengurujčkom in si ga bom nabavila, sam sem v dilemi naj kupim rabljnega ali novega. Novi majo kr zasoljene cene. Kaj pravite?

Evo samo na hitro en namig... js sem kupila rabljenga kengurujčka od Mothercare (nov je kr drag, mislim da okrog 80-90) za 15eur in sem ful zadovoljnauser posted image user posted image user posted image . Res je lepo ohranjen, opran in se mu sploh ne vidi da ni nov. Če bi še enkrat kupovala, bi se isto odločila, ker je že z enim sprehodom odtehtal tiste evrčke user posted image .
Upam, da bo bulica kmal izginila.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
5.10.2008 11:33:24   
tally

Evo samo na hitro en namig... js sem kupila rabljenga kengurujčka od Mothercare (nov je kr drag, mislim da okrog 80-90) za 15eur in sem ful zadovoljnauser posted image user posted image user posted image . Res je lepo ohranjen, opran in se mu sploh ne vidi da ni nov. Če bi še enkrat kupovala, bi se isto odločila, ker je že z enim sprehodom odtehtal tiste evrčke user posted image .
Upam, da bo bulica kmal izginila.

Ja sej te stvari so mal rabljene in se ne uničijo toliko tako da se mi nakup novega ne zdi najboljša ideja. Ti si pa poceni skos prišlauser posted image user posted image . Mi gremo tut v nakup sam da ati dobi plačo user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
5.10.2008 11:37:17   
Anonimen
Mi smo nazaj. Smo ga nabrali skor pol košareuser posted image user posted image user posted image  več ga pa blo ni, je še na drevesu, tko da bom mogla it še en dan med tednom v akcijo user posted image . Gaja je pa skoz spančkala.Zdej pa kosilo kuhat, popoldne pa kostanj pečt.

A katera ve od kerga meseca naprej je tist k se da otroka not pa ga maš na hrbtu? K nš fotr bo to kupu,pa me zanima od kdaj naprej se lahklo to uporablja.

Mya lahko gremo tud v Kavarno,je pa še en lokalček mal naprej k se mi zdi da je več prostora. Lahko se dobimo pred Sparom,pol pa peš do tja k je čist blizu. Kaj pravte? Ura pa se mi zdi ob 11 uredu.

Grem zdej kuhat

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.10.2008 11:44:00   
eole
Dober dan,

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

joj, upam, da jutri ne bo slabše in da se mi ne skuha še vročinauser posted image me je že prej malo mrazilo
a mislite, da se potemBrina lahko naleze od meneuser posted image
oz. še bolje: ali je sploh kakšna šansa, da Brina ne zboli, če je veliko pri meni, poleg tega, da se dojivauser posted image

tako me je strah njene prve bolezni - do sedaj je bila čisto zdrava, razen da je imela malo napihane učke na morju, ampak ni bilo nič resnega

a si danes bolje?

Meni je mama rekla, da od nas nobena nikoli ni dobila nobene njene bolezni, ves čas ko nas je dojila (tudi več kot 1 leto ...) Tako, da ni nujno, da bi Brina kaj dobilauser posted image

Spanje - meni naša žabica daje čisto konkretne znake, da je zaspana.. mane učke, jokca, vleče se za ušeska, ampak zaspati pa nočeuser posted image  
nikoli ne zaspi med dojenjem. se mi zdi, kot da se zabava, ne pa da jo uspava. danes mi je zaspala ob mačku muriju v naročju - brez dude ...

očitno bomo dude upokojili user posted image user posted image  sem videla, da je bolje da jo ne silim, ker samo še bolj joka.

sicer pa je bila današnja noč spet katastrofauser posted image  zbujala se je na eno urouser posted image

< Sporočilo je popravil eole -- 5.10.2008 11:53:32 >

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.10.2008 11:46:43   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Spanje: naša frača spi 2-3x dnevno. Dopoldan 2-3h in popoldan kaki 2h,vedno v svoji postelji. Sobico ima rahlo zatemnjeno. Pred spanjem pa ponavadi še malo zadrema v gugalniku. Nikoli je ne uspavam, ampak jo položim v postelco in grem. Ker nima dude nosit je pa ne mislim, nimam kakšnega orožja za uspavanje. Nočno spanje traja ponavadi okoli 8-9 h v kosu , poje in potem še kako 1-2h. Skratka kot pravi Katina imamo komunizem.user posted image

ne vem kako se temu reče, je pa zakon user posted image user posted image  fovš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.10.2008 12:18:57   
Naty*

Ti si pa poceni skos prišlauser posted image user posted image .

Res je user posted image user posted image  pa še tavelik je do 13kg, pa s štirimi položaji nošenja. U glavnem eden boljših nakupov user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7
A katera ve od kerga meseca naprej je tist k se da otroka not pa ga maš na hrbtu? K nš fotr bo to kupu,pa me zanima od kdaj naprej se lahklo to uporablja.

V navodilih pri mojem kengurujčku piše, da se ga zadaj nosi nad 7kg, nad pol leta oz. ko otrok trdno sam sedi. Pri kilah že pridemo v ožji izbor, ostalo pa še ne, tko da se bomo še spredaj nosili user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.10.2008 12:40:25   
Anonimen

Ti si pa poceni skos prišlauser posted image user posted image .

Res je user posted image user posted image  pa še tavelik je do 13kg, pa s štirimi položaji nošenja. U glavnem eden boljših nakupov user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

V navodilih pri mojem kengurujčku piše, da se ga zadaj nosi nad 7kg, nad pol leta oz. ko otrok trdno sam sedi. Pri kilah že pridemo v ožji izbor, ostalo pa še ne, tko da se bomo še spredaj nosili user posted image .

Aha hvala. pr ns ga je kr moj oči kupu, da jo bo lohk nosuuser posted image , je pa tud rablenga za 30 eur.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.10.2008 12:40:58   
Soncnica Sandra ***
Evo,mi smo pa nazaj iz kostanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Smo šli šele okrog 11h, ker je naša damica spala celo uro in pol pred tem.
NO in mi pridemo gor na hrib do kostanja in kaj vidimo? Več avtomobilov kot kostanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NO smo šli malce na sprehod, vmes našli nekaj kostanjev in se vrnili.
Uglavmen tolko ljudi je bilo v gmajni, da jih šenisem tolko videla. Bova šle z Manco med tednom, bo najbrž več placa za parkirat user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?