Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 ninny hvala za glase. Tudi jaz še glasujem,čeprav sem full jezna glede tega glasovanja. Ninny kako dolgo že vidivi jemljeta antibiotik. Moj še kar kašlja pa še poln nosek ima. Se mi zdi, da še malo bolj kašlja, izkašljuje se. midve sva na antibiotiku od torka pa do jutri ga morava jemati
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...kaja Žiga je res cart,se mi zdi da je čist tvoj...jst pa danes kuham govedino,tipično nedeljsko kosilo...pa kake sanje sem mela ponoč..da se je vse prpravljal da bo vojna pa sem jokala in me je blo strah,pa vojaki povsod...grozno,taka urnk mora je bla,pa sem sam skrbela kak bo s tamalim...se kr zmrazim ko pomislim na te sanje...včeri sem mogla sama kopat malega kre je moj bil na fuzbalu-ja punce nažalost sezaona nogometa pr nas že kr nekaj tednov laufa vsako sob.zvečer in ned dopoldne-in rezultat,hrbet,križ me boli za pop ,hodim kot robot... za glasovanje malčkov pa raj nebom komentirala kr so debili,jst sem tud ene parkrat glasovala za naše junijčice ampak je tole tko ne fer da sem jezna tolk..matr bi jih na ninny,romy,lunca kako je z vašimi bolniki?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:18:56
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ninazwerina - krasne slikce, zelo luštni obe punci, mamica in hčerkica!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:22:05
|
|
|
|
sasa.vracko
|
čaw taanikaa moj škratek spi, zato že visim na rr in čekiram... Se moram takoj pohvalit, da mi že dva dni spi od 21h do 7.45 in to brez vmesnega hranjenja, pol se pa ob 8h najeva, pol je pa ful dobre volje in se skup valjava po postelji, samo ga pol že okol 9.30 mal zdela, da more mal oddremat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:24:04
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 ninazwerina, luštni sta, ni kaj- upam, da te bom naslednjič spoznala hvala tut vidva sta zelo lušna ,se vidmo v tor. če bo vse kul s Tejo
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla saša..a tkole si se ti lepo pohvalila...veš kaj delamo po novem na rr tistim k se hvalijo pa nam skomine delajo...na ..hehehe.. za spanje..naš se pa po novem zbudi okol pol dveh ponoči pa pol ob pol sedmih zjutraj..pol pa ni šanc da bi nazaj šel spat..gre pol čez tri ure ko je mal oddremat..komi že čakam da bi spali celo noč...jst upam da bomo dočakali,ker poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:46:02
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko ninazwerina - krasne slikce, zelo luštni obe punci, mamica in hčerkica! hvala, sm si šla še jst tvoje slikice mal pogledat kakšn cukr je vaš Luki ,a tisto na sliki je pa še starejši bratec k ga drži?-kok sweet
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:46:09
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči Mi se zbujamo na 2 uri...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:49:27
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči Mi se zbujamo na 2 uri... mi smo tut že cele noči spal al pa se je 1x zbudla umes zdej je pa spet na 3 ure prešaltala-groza!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči Mi se zbujamo na 2 uri... mi smo tut že cele noči spal al pa se je 1x zbudla umes zdej je pa spet na 3 ure prešaltala-groza! isto...mi smo že tudi spali celo noč pa zdej spet ne že kak mesec je čist adijo vse...mojči imej upanje,jst ga mam tud da se bo porihtalo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:52:16
|
|
|
|
Kaja08
|
bejbe, men pa noče odprej Paparice, ki jo je zadnjič ena (sori, ne vem več katera) dala na forum. A mi jo lahko mogoče katera pošlje, pliiiiiissss
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Vam ne zavidam tega nespanja. Jaz včasih, če se kdaj zbudi proti jutru, kar megleno gledam. Zadnjič bi mi kmal padla iz rok, tolk sem bla cunjasta. Ampak se bo vsem uredilo spanje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:59:06
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja evo jo, če ne bo delalo mi pošlji mail na ZS in ti jo pošljem.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 11:28:35
|
|
|
|
Anonimen
|
super mojca hvala..sem si kr shranila...jst še nikol nisem kuhala jabolka..a lahko uporabim iz kompota jabolko al ne ?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 11:52:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
mi se spet delamo norca...5 min vleče, potem pa histerija Jaz se tega ne grem več pa še neprespana in tečna sem
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 11:56:01
|
|
|
|
lunca14
|
Se samo malo javim,da me ne pozabte,vidim,da pogrešate ma nič ...že prav,že prav,bom šla pa v drug klub .....no,našedva sta danes ok,vročina je padla in se že veselo kregata,skratka po starem ,včeraj sta pa bla res fu boga,enej je skoraj cel dan prespal,in sem se že ustrašla ,da ima kak meningitis,sem ga šla kar zbudit in če ne bi bi odziven,bi šla h dežurnemu,pa je blo na srečo vse v redu,je bi normalen.Noč je bila pestra,smo vsi spali v eni postelji,pet komadov na eni postelji ,ko sardinice,tako,sedaj pa moram pomit po tleh,ker sem vse poslala en štuk nižje,samo lun spi gor. A ste še moje prijatelce ..............
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 11:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* mi se spet delamo norca...5 min vleče, potem pa histerija Jaz se tega ne grem več pa še neprespana in tečna sem ...pol naj ma tvoj počuva lukija pa se pejt mal uležit za kako urco,kr dan je še doooolggii
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 11:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica ja ti si imela tud pestro vidim še za vas...itak tvoja prjtlca če me hočeš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči Mi se zbujamo na 2 uri... bo tud tebi kmal,boš videla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Se samo malo javim,da me ne pozabte,vidim,da pogrešate ma nič ...že prav,že prav,bom šla pa v drug klub .....no,našedva sta danes ok,vročina je padla in se že veselo kregata,skratka po starem ,včeraj sta pa bla res fu boga,enej je skoraj cel dan prespal,in sem se že ustrašla ,da ima kak meningitis,sem ga šla kar zbudit in če ne bi bi odziven,bi šla h dežurnemu,pa je blo na srečo vse v redu,je bi normalen.Noč je bila pestra,smo vsi spali v eni postelji,pet komadov na eni postelji ,ko sardinice,tako,sedaj pa moram pomit po tleh,ker sem vse poslala en štuk nižje,samo lun spi gor. A ste še moje prijatelce ..............
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa super mojca hvala..sem si kr shranila...jst še nikol nisem kuhala jabolka..a lahko uporabim iz kompota jabolko al ne ? jabolko olupiš, narežeš in skuhaš v vodi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
u hvala ninny.sej sem si misla da je tko,nikol nisem kuhala jabolka ..in kuhaš potem dok ni mehko al kako a ne? v mrzlo vodo kr daš jabolko pa narežeš na krhlje pa dok ni mehko?kolk časa?..matr sem blond a ne?zdej mi je pa kr žal da nisem bla zraven ko je mama kuhala jabolka
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa pol pretlačiš na vilico te kašice al boste uparbljale mikserje al palične mešalnike?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:24:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja na krhlje, doker ni mehko, saj je hitro kuhano, potem pa pretlačiš z vilico in daš. Ta prvič naj bi dal samo malo eno žličko, pa naslendnji dan malo več če ni reakcije in tako naprej, potem pa po parih dneh začneš še kaj drugega... jaz sem pri Maši zelo počasi uvajala GH in je trajalo skoraj en mesec da sva prišle na en obrok GH. Kdaj pa boš ti začela? Jaz bom počakala še 3 mesece, da bo stara pol leta potem bom pa začela.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 12:54:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
lunca jaz več kot pikapok ne morem dat ker sem tudi sama na tleh danes.Bi pa bla še tvoja prjatelca če me hočeš evo jih:
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?