|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
5.10.2008 10:18:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

ninny hvala za glase. Tudi jaz še glasujem,čeprav sem full  jezna glede tega glasovanja. Ninny kako dolgo že vidivi jemljeta antibiotik. Moj še kar kašlja pa še poln nosek ima. Se mi zdi, da še malo bolj kašlja, izkašljuje se. 

midve sva na antibiotiku od torka pa do jutri ga morava jemati

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
5.10.2008 10:18:55   
Anonimen
jutro...kaja Žiga je res cart,se mi zdi da je čist tvoj...jst pa danes kuham govedino,tipično nedeljsko kosilo...pa kake sanje sem mela ponoč..da se je vse prpravljal da bo vojna pa sem jokala in me je blo strah,pa vojaki povsod...grozno,taka urnk mora je bla,pa sem sam skrbela kak bo s tamalim...se kr zmrazim ko pomislim na te sanje...včeri sem mogla sama kopat malega kre je moj bil na fuzbalu-ja punce nažalost sezaona nogometa pr nas že kr nekaj tednov laufa vsako sob.zvečer in ned dopoldne-in rezultat,hrbet,križ me boli za popuser posted image ,hodim kot robot...
za glasovanje malčkov pa raj nebom komentirala kr so debili,jst sem tud ene parkrat glasovala za naše junijčice ampak je tole tko ne fer da sem jezna tolk..matr bi jih na user posted image user posted image user posted image user posted image
ninny,romy,lunca kako je z vašimi bolniki?

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
5.10.2008 10:18:56   
sasa.vracko
ninazwerina - krasne slikce, zelo luštni obe punci, mamica in hčerkica! user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
5.10.2008 10:22:05   
sasa.vracko
čaw taanikaa

moj škratek spi, zato že visim na rr in čekiram... Se moram takoj pohvalit, da mi že dva dni spi od 21h do 7.45 in to brez vmesnega hranjenja, pol se pa ob 8h najeva, pol je pa ful dobre volje in se skup valjava po postelji, samo ga pol že okol 9.30 mal zdela, da more mal oddremat user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
5.10.2008 10:24:04   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

ninazwerina, luštni sta, ni kaj- upam, da te bom naslednjič spoznala user posted image  

user posted image hvala tut vidva sta zelo lušnauser posted image ,se vidmo v tor. če bo vse kul s Tejouser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
5.10.2008 10:34:35   
Anonimen
hojla saša..a tkole si se ti lepo pohvalila...veš kaj delamo po novem na rr tistim k se hvalijo pa nam skomine delajo...na user posted image user posted image ..hehehe..user posted image za spanje..naš se pa po novem zbudi okol pol dveh ponoči pa pol ob pol sedmih zjutraj..pol pa ni šanc da bi nazaj šel spat..gre pol čez tri ure ko je mal oddremat..komi že čakam da bi spali celo noč...jst upam da bomo dočakali,ker poznam ljudi ko so otročki že 2 leti stari pa še vedno ne prespijo cele noči...

Neposredna povezava do sporočila: 2206
5.10.2008 10:46:02   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

ninazwerina - krasne slikce, zelo luštni obe punci, mamica in hčerkica! user posted image

hvala, sm si šla še jst tvoje slikice mal pogledatuser posted image kakšn cukr je vaš Lukiuser posted image user posted image ,a tisto na sliki je pa še starejši bratec k ga drži?-kok sweetuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 2207
5.10.2008 10:46:09   
*Mojca*
jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči user posted image user posted image user posted image Mi se zbujamo na 2 uri...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
5.10.2008 10:49:27   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jaz pa sem tako žalostna ko berem da vam spijo cele noči user posted image user posted image user posted image Mi se zbujamo na 2 uri...

mi smo tut že cele noči spal al pa se je 1x zbudla umes zdej je pa spet na 3 ure prešaltala-groza!user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
5.10.2008 10:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

mi smo tut že cele noči spal al pa se je 1x zbudla umes zdej je pa spet na 3 ure prešaltala-groza!user posted image

isto...mi smo že tudi spali celo noč pa zdej spet ne že kak mesec je čist adijo vse...mojči imej upanje,jst ga mam tud da se bo porihtalo

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
5.10.2008 10:52:16   
Kaja08
bejbe, men pa noče odprej Paparice, ki jo je zadnjič ena (sori, ne vem več katera) dala na forum. A mi jo lahko mogoče katera pošlje, pliiiiiissss

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2211
5.10.2008 10:52:26   
Anonimen
Vam ne zavidam tega nespanja.user posted image user posted image user posted image Jaz včasih, če se kdaj zbudi proti jutru, kar megleno gledam. Zadnjič bi mi kmal padla iz rok, tolk sem bla cunjasta.user posted image

Ampak se bo vsem uredilo spanje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
5.10.2008 10:59:06   
*Mojca*
Kaja evo jo, če ne bo delalo mi pošlji mail na ZS in ti jo pošljem.

user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
5.10.2008 11:28:35   
Anonimen
super mojca hvala..sem si kr shranila...jst še nikol nisem kuhala jabolka..a lahko uporabim iz kompota jabolko al ne ?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
5.10.2008 11:52:15   
*Mojca*
mi se spet delamo norca...5 min vleče, potem pa histerija user posted image

Jaz se tega ne grem več user posted image pa še neprespana in tečna sem user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
5.10.2008 11:56:01   
lunca14
Se samo malo javim,da me ne pozabte,vidim,da pogrešate ma ničuser posted image user posted image ...že prav,že prav,bom šla pa v drug klubuser posted image .....no,našedva sta danes ok,vročina je padla in se že veselo kregata,skratka po starem ,včeraj sta pa bla res fu boga,enej je skoraj cel dan prespal,in sem se že ustrašla ,da ima kak meningitis,sem ga šla kar zbudit in če ne bi bi odziven,bi šla h dežurnemu,pa je blo na srečo vse v redu,je bi normalen.Noč je bila pestra,smo vsi spali v eni postelji,pet komadov na eni posteljiuser posted image ,ko sardinice,tako,sedaj pa moram pomit po tleh,ker sem vse poslala en štuk nižje,samo lun spi gor.
user posted image user posted image user posted image A ste še moje prijatelceuser posted image user posted image user posted image ..............user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
5.10.2008 11:56:20   
Anonimen

mi se spet delamo norca...5 min vleče, potem pa histerija user posted image

Jaz se tega ne grem več user posted image pa še neprespana in tečna sem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol naj ma tvoj počuva lukija pa se pejt mal uležit za kako urco,kr dan je še doooolggii

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
5.10.2008 11:58:15   
Anonimen
lunica ja ti si imela tud pestro vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas...itak tvoja prjtlca če me hočešuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
5.10.2008 12:01:20   
Anonimen

user posted image user posted image bo tud tebi kmal,boš videla

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2219
5.10.2008 12:15:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Se samo malo javim,da me ne pozabte,vidim,da pogrešate ma ničuser posted image user posted image ...že prav,že prav,bom šla pa v drug klubuser posted image .....no,našedva sta danes ok,vročina je padla in se že veselo kregata,skratka po starem ,včeraj sta pa bla res fu boga,enej je skoraj cel dan prespal,in sem se že ustrašla ,da ima kak meningitis,sem ga šla kar zbudit in če ne bi bi odziven,bi šla h dežurnemu,pa je blo na srečo vse v redu,je bi normalen.Noč je bila pestra,smo vsi spali v eni postelji,pet komadov na eni posteljiuser posted image ,ko sardinice,tako,sedaj pa moram pomit po tleh,ker sem vse poslala en štuk nižje,samo lun spi gor.
user posted image user posted image user posted image A ste še moje prijatelceuser posted image user posted image user posted image ..............user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
5.10.2008 12:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

super mojca hvala..sem si kr shranila...jst še nikol nisem kuhala jabolka..a lahko uporabim iz kompota jabolko al ne ?

jabolko olupiš, narežeš in skuhaš v vodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
5.10.2008 12:20:04   
Anonimen
u hvala ninny.sej sem si misla da je tko,nikol nisem kuhala jabolkauser posted image ..in kuhaš potem dok ni mehko al kako a ne? v mrzlo vodo kr daš jabolko pa narežeš na krhlje pa dok ni mehko?kolk časa?..matr sem blond a ne?zdej mi je pa kr žal da nisem bla zraven ko je mama kuhala jabolkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
5.10.2008 12:22:21   
Anonimen
aja pa pol pretlačiš na vilico te kašice al boste uparbljale mikserje al palične mešalnike?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
5.10.2008 12:24:46   
Anonimen
Ja na krhlje, doker ni mehko, saj je hitro kuhano, potem pa pretlačiš z vilico in daš. Ta prvič naj bi dal samo malo eno žličko, pa naslendnji dan malo več če ni reakcije in tako naprej, potem pa po parih dneh začneš še kaj drugega... jaz sem pri Maši zelo počasi uvajala GH in je trajalo skoraj en mesec da sva prišle na en obrok GH.
Kdaj pa boš ti začela? Jaz bom počakala še 3 mesece, da bo stara pol leta potem bom pa začela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
5.10.2008 12:54:39   
*Mojca*
lunca jaz več kot pikapok ne morem dat ker sem tudi sama na tleh danes.Bi pa bla še tvoja prjatelca če me hočeš user posted image

evo jih: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?