Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:29:38
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Čer Nya - a nista ta dvojčka tud na slikci prvo hranjenje in naša princeska, sej majo kr tri slikce gor, zgleda da bojo res na vsak način izsilili zmago Tina28 - za premagane težave, ki si jih imela glede teže... go Tina, go Tina!!! Kaja08 - itak že veš, da je Žiga res car!!! Pa zmeraj nas šibate , pa se nej pohvalim, da je naš tud pogruntal ta teden, da ima nogice in se veselo šlata za kolena, celo stopala mu rata zagrabit, pa skoz se na trebuh obrača, pol si pa roke ven ne dobi in se ful jezi! Mojca - bravo za tvoje albumčke, super sta oba z Lukcom! Od hudiča si! Aja, pa naj mi ena pove, na tisti sliki, ki jo ma Mojca, ko ste še nosečke, katere vse ste na sliki? Prepoznam samo Mojco, Kajo in mislim, da je Alea tudi, kaj pa ostale??? Madona ste vse fejst na sliki!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:29:42
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce ste videli kako pljuvajo po tem fantku ko ima toliko glasov. Ne zdi se mi prav, da otroka vtikujejo v te zadeve. Ni on kriv če starši goljufajo. In seveda sem mogla napisati komentar. Nekateri ljudje res ne vedo, kaj bi naredili za denar.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM sem dala 5 obema. No, zdej grem pa res spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:33:01
|
|
|
|
*anamor*
|
Tudi jaz grem spat. Lahko noč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:33:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Romy - zate, da ti čimprej mine vikend, ker vem kako grozno je, če si sama s tamalim, ker je moj tud bil službeno odsoten dva vikenda nazaj in sva sama spala s tamalim, pa so mi kr mal solzice tekle zvečer.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:34:20
|
|
|
|
*anamor*
|
ja saj saša tudi meni je full kriza, pa še tamali je bolan in je kar sitko
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:35:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya RMRM sem dala 5 obema. No, zdej grem pa res spat. Lahko noč. nya, saj jaz jih ne poznam, sam sta mi slikce luštne
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:35:15
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ja, nč babe žabe, grem gledat Hri-bar, pa mogoče še Krvavi sladkor, ker je dans zadnji del. Lepo spančkajte, pa vaši lubčki tud!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 22:36:10
|
|
|
|
RMRM
|
nya, romi - nočko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 4.10.2008 23:31:49
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
vidm da ste šle že vse pančkat,nočko...
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 7:57:40
|
|
|
|
babysolza
|
jutro, sam da vas pozdravim. Sabina je končno mal zaspala (danes se je zbudila že ob 5-ih ) in moram si skuhat kosilo pa kej pospravit. Romy, tolaži se z mano - jaz sem tudi sama doma. Že od petka popoldne (torej cel petek ), pa do ponedeljka zvečer (torej torka popoldne ). Ma sej bomo preživele. Kaj pa čmo. Šibam likat, mam spet eno goro. A drugače za v torek še velja? Se opravičujem, sam zdejle vas res bl preletim, kot pa preberem.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 8:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Končno enkrat vstala brez problema. Mala je spala kot ubita od 21 (mal prej) pa do 7:15. To je pa kar dober spanec. Sicer mi je spet uro obrnila, ampak bo že. Sem zdej pogruntala, da ko se ponoči prebuja, da ne rabi jest, ampak poišče spet svoj prstek in zaspi nazaj. Jaz sem jo pa do sedaj takoj dvignila in hop na joško. Jaz sem tud sama doma cel vikend, no sej pride zvečer ampak tamalo vidi glih pol ure. Včeraj sva se glih spat spravla, pa je blo pset bi-bi-bi-bi...intervencija z gasilci. Sploh ga nisem slišala kdaj je pršu nazaj.Spala kot ubita.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 8:26:46
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, tudi mi smo že budni od 7 naprej. S tem, da je ponoči nekaj sračkal. Cela sem crknjena. Babysolza - ja tako je mamice ostanemo same doma z našimi malčki, atiji pa se malo umaknejo. Danes sem že prav besna na vse. Sama sem za vse. Še na wc ne morem ko je mali tečen. Pa še vedno tako kašlja kjub hiconcilu. Eh bo će. Še se slišimo kaj.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:16:40
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
jutro! eno butasto vprašanje mam za vs dejte mi prosim povedat kako merite temperaturo tamalčkom,v ritko?-mi smo mel do zdej ušesni termometer ker mi tole v rit ni lih in je crknu oz se mu je zmešal , zdej bom pa mogla ker nimam nobene druge vrjante pa me zanima kok je še normalno k naj bi blo v ustih in ritki (bt) več kot če bi merla pod pazduho? matr sm laik ,tamala je pa vroča, še dobr da je ni še cepla zraven
< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 5.10.2008 9:18:23 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:19:02
|
|
|
|
*anamor*
|
termometer namoči v kremico za ritko in daj termometer v ritko.Potem pa moreš 0,5 stopinje odštet, ker je v ritke večja temparatura.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ninazwerina jaz imam doma navadni digitalni termometer, pa ga dam mal v kremco in v ritko. Ne pozabi, če meriš v ritki moraš 0,5 stopinje odšteti in vročina naj bi se začela zbijat pri 38,5
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
o vidim da ti je že Romy odgovorila
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:22:04
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
hvala Romy in ninny
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena kavica za vse, jaz jo ravno pijem. Ema še spi, Maša se pa igra v sobi. Danes je bila kar mirna noč edino ob 3,ko sem ji dala antibiotik se mi je zbudila in je hotela jest, potem pa spet ob 7. Še dobro, da imava samo do jutri antibiotik, ker se mi ponavadi takrat zbudi, ko ji ga dam . Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalen
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Romy,nya jaz sem vseeno glasovala in glasujem, ko se spomnim
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 9:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz merim kar pod pazduho z digitalnim. Držim rokico, čeprav je včasih težko.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:02:38
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
zdej mi je zaspala tko da ji bom zmerla k se zbudi, sm si pa tačas spimpala slikce
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:05:32
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Kaja08 - itak že veš, da je Žiga res car!!! Pa zmeraj nas šibate , pa se nej pohvalim, da je naš tud pogruntal ta teden, da ima nogice in se veselo šlata za kolena, celo stopala mu rata zagrabit, pa skoz se na trebuh obrača, pol si pa roke ven ne dobi in se ful jezi! aneda Jst sm ga cel petek valila iz trebuha na hrbet, ker se ni mogu nazaj obrnt, pol se je pa jezil in jamral Ampak roko se je pa pol le navadil dat izpod sebe...čerpav mu tud ne rata vsakič IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa jutro! eno butasto vprašanje mam za vs dejte mi prosim povedat kako merite temperaturo tamalčkom,v ritko?-mi smo mel do zdej ušesni termometer ker mi tole v rit ni lih in je crknu oz se mu je zmešal , zdej bom pa mogla ker nimam nobene druge vrjante pa me zanima kok je še normalno k naj bi blo v ustih in ritki (bt) več kot če bi merla pod pazduho? matr sm laik ,tamala je pa vroča, še dobr da je ni še cepla zraven mi imamo dudo-termometer
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:06:07
|
|
|
|
*anamor*
|
ninny hvala za glase. Tudi jaz še glasujem,čeprav sem full jezna glede tega glasovanja. Ninny kako dolgo že vidivi jemljeta antibiotik. Moj še kar kašlja pa še poln nosek ima. Se mi zdi, da še malo bolj kašlja, izkašljuje se.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 5.10.2008 10:10:47
|
|
|
|
Kaja08
|
ninazwerina, luštni sta, ni kaj- upam, da te bom naslednjič spoznala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?