|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
4.10.2008 22:29:38   
sasa.vracko
Čer

Nya - a nista ta dvojčka tud na slikci prvo hranjenje in naša princeska, sej majo kr tri slikce gor, zgleda da bojo res na vsak način izsilili zmago user posted image
Tina28 - user posted image  za premagane težave, ki si jih imela glede teže... go Tina, go Tina!!! user posted image
Kaja08 - itak že veš, da je Žiga res car!!! Pa zmeraj nas šibate user posted image , pa se nej pohvalim, da je naš tud pogruntal ta teden, da ima nogice in se veselo šlata za kolena, celo stopala mu rata zagrabit, pa skoz se na trebuh obrača, pol si pa roke ven ne dobi in se ful jezi!user posted image
Mojca - bravo za tvoje albumčke, super sta oba z Lukcom! Od hudiča si! user posted image

Aja, pa naj mi ena pove, na tisti sliki, ki jo ma Mojca, ko ste še nosečke, katere vse ste na sliki? Prepoznam samo Mojco, Kajo in mislim, da je Alea tudi, kaj pa ostale??? Madona ste vse fejst na sliki!user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.10.2008 22:29:42   
*anamor*
Punce ste videli kako pljuvajo po tem fantku ko ima toliko glasov. Ne zdi se mi prav, da otroka vtikujejo v te zadeve. Ni on kriv če starši goljufajo. In seveda sem mogla napisati komentar. Nekateri ljudje res ne vedo, kaj bi naredili za denar.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.10.2008 22:31:06   
Anonimen
RMRM sem dala 5 obema. No, zdej grem pa res spat. Lahko noč.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.10.2008 22:33:01   
*anamor*
Tudi jaz grem spat. Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.10.2008 22:33:06   
sasa.vracko
Romy - user posted image  zate, da ti čimprej mine vikend, ker vem kako grozno je, če si sama s tamalim, ker je moj tud bil službeno odsoten dva vikenda nazaj in sva sama spala s tamalim, pa so mi  kr mal solzice tekle zvečer.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.10.2008 22:34:20   
*anamor*
ja saj saša tudi meni je full kriza, pa še tamali je bolan in je kar sitko

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.10.2008 22:35:08   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM sem dala 5 obema. No, zdej grem pa res spat. Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image nya, saj jaz jih ne poznam, sam sta mi slikce luštneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.10.2008 22:35:15   
sasa.vracko
Ja, nč babe žabe, grem gledat Hri-bar, pa mogoče še Krvavi sladkor, ker je dans zadnji del. Lepo spančkajte, pa vaši lubčki tud! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.10.2008 22:36:10   
RMRM
nya, romi - nočko in lepe sanje

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.10.2008 23:31:49   
nInAzWeRiNa
vidm da ste šle že vse pančkat,nočko...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
5.10.2008 7:57:40   
babysolza
jutro,

sam da vas pozdravim. Sabina je končno mal zaspala (danes se je zbudila že ob 5-ih user posted image user posted image ) in moram si skuhat kosilo pa kej pospravit.

Romy, tolaži se z mano - jaz sem tudi sama doma. user posted image user posted image  Že od petka popoldne (torej cel petek user posted image ), pa do ponedeljka zvečer (torej torka popoldneuser posted image ). Ma sej bomo preživele. Kaj pa čmo.

Šibam likat, mam spet eno goro. user posted image user posted image user posted image

A drugače za v torek še velja? Se opravičujem, sam zdejle vas res bl preletim, kot pa preberem. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
5.10.2008 8:20:43   
Anonimen
Jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno enkrat vstala brez problema.user posted image
Mala je spala kot ubita od 21 (mal prej) pa do 7:15. user posted image To je pa kar dober spanec.
Sicer mi je spet uro obrnila, ampak bo že. Sem zdej pogruntala, da ko se ponoči prebuja, da ne rabi jest, ampak poišče spet svoj prstek in zaspi nazaj. Jaz sem jo pa do sedaj takoj dvignila in hop na joško.user posted image user posted image

Jaz sem tud sama doma cel vikend, no sej pride zvečer ampak tamalo user posted image vidi glih pol ure. Včeraj sva se glih spat spravla, pa je blo pset bi-bi-bi-bi...intervencija z gasilci.user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ga nisem slišala kdaj je pršu nazaj.Spala kot ubita.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.10.2008 8:26:46   
*anamor*
Jutro,

tudi mi smo že budni od 7 naprej. S tem, da je ponoči nekaj sračkal. Cela sem crknjena.
Babysolza - ja tako je mamice ostanemo same doma z našimi malčki, atiji pa se malo umaknejo. Danes sem že prav besna na vse. Sama sem za vse. Še na wc ne morem ko je mali tečen. Pa še vedno tako kašlja kjub hiconcilu. Eh bo će. Še se slišimo kaj.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
5.10.2008 9:16:40   
nInAzWeRiNa
jutro! eno butasto vprašanje mam za vs user posted image dejte mi prosim povedat kako merite temperaturo tamalčkom,v ritko?-mi smo mel do zdej ušesni termometer ker mi tole v rit ni lih in je crknu oz se mu je zmešaluser posted image , zdej bom pa mogla ker nimam nobene druge vrjante pa me zanima kok je še normalno k naj bi blo v ustih in ritki (bt) več kot če bi merla pod pazduho? matr sm laikuser posted image ,tamala je pa vroča, še dobr da je ni še cepla zravenuser posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 5.10.2008 9:18:23 >

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.10.2008 9:19:02   
*anamor*
termometer namoči v kremico za ritko in daj termometer v ritko.Potem pa moreš 0,5 stopinje odštet, ker je v ritke večja temparatura.

Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.10.2008 9:21:20   
Anonimen
ninazwerina jaz imam doma navadni digitalni termometer, pa ga dam mal v kremco in v ritko. Ne pozabi, če meriš v ritki moraš 0,5 stopinje odšteti in vročina naj bi se začela zbijat pri 38,5

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
5.10.2008 9:21:45   
Anonimen
o vidim da ti je že Romy odgovorilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
5.10.2008 9:22:04   
nInAzWeRiNa
hvala Romy in ninnyuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.10.2008 9:31:29   
Anonimen
Ena kavica za vse, jaz jo ravno pijem. Ema še spi, Maša se pa igra v sobi. Danes je bila kar mirna noč edino ob 3,ko sem ji dala antibiotik se mi je zbudila in je hotela jest, potem pa spet ob 7. Še dobro, da imava samo do jutri antibiotik, ker se mi ponavadi takrat zbudi, ko ji ga damuser posted image . Zgleda, da ušeska so boljš, kašlja ne več, apetit ima spet normalenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.10.2008 9:32:41   
Anonimen
Romy,nya jaz sem vseeno glasovala in glasujem, ko se spomnimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.10.2008 9:51:22   
Anonimen
Jaz merim kar pod pazduho z digitalnim. Držim rokico, čeprav je včasih težko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.10.2008 10:02:38   
nInAzWeRiNa
zdej mi je zaspala tko da ji bom zmerla k se zbudi, 
sm si pa tačas spimpala slikce user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.10.2008 10:05:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko
Kaja08 - itak že veš, da je Žiga res car!!! Pa zmeraj nas šibate user posted image , pa se nej pohvalim, da je naš tud pogruntal ta teden, da ima nogice in se veselo šlata za kolena, celo stopala mu rata zagrabit, pa skoz se na trebuh obrača, pol si pa roke ven ne dobi in se ful jezi!user posted image  

aneda user posted image  Jst sm ga cel petek valila iz trebuha na hrbet, ker se ni mogu nazaj obrnt, pol se je pa jezil in jamral user posted image  Ampak roko se je pa pol le navadil dat izpod sebe...čerpav mu tud ne rata vsakič user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

jutro! eno butasto vprašanje mam za vs user posted image dejte mi prosim povedat kako merite temperaturo tamalčkom,v ritko?-mi smo mel do zdej ušesni termometer ker mi tole v rit ni lih in je crknu oz se mu je zmešaluser posted image , zdej bom pa mogla ker nimam nobene druge vrjante pa me zanima kok je še normalno k naj bi blo v ustih in ritki (bt) več kot če bi merla pod pazduho? matr sm laikuser posted image ,tamala je pa vroča, še dobr da je ni še cepla zravenuser posted image

mi imamo dudo-termometer

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2198
5.10.2008 10:06:07   
*anamor*
ninny hvala za glase. Tudi jaz še glasujem,čeprav sem full  jezna glede tega glasovanja. Ninny kako dolgo že vidivi jemljeta antibiotik. Moj še kar kašlja pa še poln nosek ima. Se mi zdi, da še malo bolj kašlja, izkašljuje se. 

Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.10.2008 10:10:47   
Kaja08
ninazwerina, luštni sta, ni kaj- upam, da te bom naslednjič spoznala user posted image  

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?