Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 ko že glih šinfate svoje drage, se podpišem pod vsak post, katerega je katera napisala, moj je vse to, kar opisujete, še ko grem po Kajo v šolo gre Leja obvezno zraven, ker on ima takrat tako veliko dela, da pa res ne more popazit nanjo, sem včasih tko razpizdjena, da bi ga najraje pred vrata postavla, pa sem mislala, da bo tokrat kaj drugače, vsaj na začetku mi je bil v pomoč, sedaj pa morem vse sama opravit( razen kuhat mi ni treba, kadar je on doma) sem zadnjič kopala tamalo, pa mi je Kaja čepek na banici ven potegnala in je voda tekla po celo dnevni, on pa nič, je sam pogledu pa gledu TV dalje, šele potem,ko sem imela Lejo na previalni, jaz pa na kolenih pucala po tleh je reku kaj pa mu ne rečem, ma sedaj mu je treba še rečt, kot da sem ne vidi, sem bla tako jezna nanj, da sem šla z Lejo v sobo in jokala, pa ga očitno ni nič prizadel DEDCI!!! zdaj mi je pa lažje ko sem se mal zlajala MOŠKI! Moj tudi kar veliko dela in kot policaj dela take neumne ure včasih, da res sem jaz sama s tamalo cel dan. Da jaz čištim, kuham in pužiko rihtam sama. Saj imam veliko vesele s svojo pužiko amapk včasih sem tako jezna, da moram vse sama. Ko dela od 6.00 do 14.00 pomaga, ampak samo za največ 4 ure, ker mala gre ob 19. uri spat in vmes je še sprehod za 1,5 ur. Včeraj je imela službo od 12. do 22:30. Danes pa že ob 10 uri do 18.uri in seveda mora iti vsaj 1,5 ur prej, ker dela v Ljubljani...... Vendar je danes službo zakjučal ob 15. uri, ker je cela njegova pisarne šla na kosilo in seveda naša že spi, da spet ni kaj pomagal in še vedno je na mali zabavi. ČEŽ VIKEND JE PROST... BO ŽE VIDEL KDO BO IMEL NEŽO 24 UR a ja! bi jo preveč pogrešala, če bi jo od daleč gledala SEDAJ MI JE BOLJE
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|