|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
3.10.2008 19:02:33   
Ryssa
bambi kaj se ti je zgodilo???????

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.10.2008 19:11:35   
sandra123
Sem imela budnico vmes...obe imata krče, pa se izmenično dereta, pa spet spita, pa spet deretauser posted image ....
Moja Tina je na antibiotikuuser posted image ima vneto uho, pa še vedno kašlja in smrka, mali dve pa imata še vedno zamašene noske...user posted image user posted image user posted image ...joj, se mi že kar user posted image user posted image user posted image od vsega...
Patronažna je bila danes na obisku, ker sem želela, da malo potehta moji user posted image user posted image ...Tejo sva stehtali, Taja je pa tako lepo spala, da je nisva budiliuser posted image ...Sem po tehtanju šla hraniti Tejo, pa potem s patronažno ugotoviva, da imam jaz še preveč mleka za moji user posted image user posted image in da v bistvu dodajanje AM sploh ni potrebnouser posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 3.10.2008 19:12:22 >

Lp, Sandra

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.10.2008 19:12:55   
matejchi
l

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.10.2008 19:13:19 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.10.2008 19:25:26   
Neža7
Lep pozdrav mamice...

Vidim, da imam še kar problemov z krčami user posted image  Moja je 15 min nazaj zaspala in seveda se je 1,5 ure matrala user posted image   Čaj sem ji kupila in upam, da ji bo kaj pomagalo. Verjetno je tudi problem, ker danes ni kakala user posted image  
DRUGAČ je zelo pridna pužika cež celi dan user posted image  

A ja! hvala punce za komplement user posted image user posted image  Vsi najini user posted image  so res prekrasni in tako LEEEEEEEEPPPII!

Nama je uspelo danes zjutri iti na sprehod za celih 2 uri user posted image user posted image  ful je uživala v spanju user posted image user posted image

Danes ob 6. uri je bila tako smešna.
Nahranila sem jo ob 3:30 in seveda, ko se je zbudila sem ji mleko pripravila in mi je samo 40ml popila user posted image  Kaj je bilo problem????? Mala se je odločila, da bi se rada pogovarjala user posted image  Seveda sem jo kar obdržala v najin postelji in vam povem, da je celih 2 uri govorila user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem že vmes oči zaprla in sem jo slišala kako je imela veliko za povedat user posted image user posted image user posted image

tejkaz.... user posted image user posted image user posted image  bo ti uspelo user posted image

sayuri.... user posted image user posted image user posted image  samo, da je lepo vse uspelo

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.10.2008 19:42:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ko že glih šinfate svoje drage, se podpišem pod vsak post, katerega je katera napisala, moj je vse to, kar opisujete, še ko grem po Kajo v šolo gre Leja obvezno zraven, ker on ima takrat tako veliko dela, da pa res ne more popazit nanjo, sem včasih tko razpizdjena, da bi ga najraje pred vrata postavla, pa sem mislala, da bo tokrat kaj drugače, vsaj na začetku mi je bil v pomoč, sedaj pa morem vse sama opravit( razen kuhat mi ni treba, kadar je on doma)
sem zadnjič kopala tamalo, pa mi je Kaja čepek na banici ven potegnala in je voda tekla po celo dnevni, on pa nič, je sam pogledu pa gledu TV dalje, šele potem,ko sem imela Lejo na previalni, jaz pa na kolenih pucala po tleh je reku kaj pa mu ne rečem, ma sedaj mu je treba še rečt, kot da sem ne vidi, sem bla tako jezna nanj, da sem šla z Lejo v sobo in jokala, pa ga očitno ni nič prizadel DEDCI!!!

zdaj mi je pa lažje ko sem se mal zlajalauser posted image

user posted image user posted image user posted image  MOŠKI!

Moj tudi kar veliko dela in kot policaj dela take neumne ure včasih, da res sem jaz sama s tamalo cel dan. Da jaz čištim, kuham in pužiko rihtam sama. Saj imam veliko vesele s svojo pužiko amapk včasih sem tako jezna, da moram vse sama. Ko dela od 6.00 do 14.00 pomaga, ampak samo za največ 4 ure, ker mala gre ob 19. uri spat in vmes je še sprehod za 1,5 ur.
Včeraj je imela službo od 12. do 22:30. Danes pa že ob 10 uri do 18.uri in seveda mora iti vsaj 1,5 ur prej, ker dela v Ljubljani...... Vendar je danes službo zakjučal ob 15. uri, ker je cela njegova pisarne šla na kosilo in seveda  naša že spi, da spet ni kaj pomagal user posted image  in še vedno je na mali zabavi.

ČEŽ VIKEND JE PROST... BO ŽE VIDEL KDO BO IMEL NEŽO 24 UR user posted image user posted image user posted image  

a ja! bi jo preveč pogrešala, če bi jo od daleč gledala user posted image

SEDAJ MI JE BOLJE user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.10.2008 19:48:49   
matejchi
  to je z das maso
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.10.2008 19:50:02 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.10.2008 19:57:58   
matejchi
Neža kam v LJ se pa vozi?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.10.2008 20:01:54   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Neža kam v LJ se pa vozi?

ŠIŠKA

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.10.2008 20:06:58   
naty13
Jošt se mi dere že celih 45minut skupaj. user posted image user posted image user posted image  Pa še sama sem z obema. user posted image  Noče jesti, spal je eno uro cel dan, je tolk zaspan, da ne more zaspat. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.10.2008 20:10:30   
Neža7
Kar glih kažemo odtise user posted image  Jaz sem kar po domačo naredila.... s sminko user posted image user posted image

tukaj je bila 3 tedne stara. Babica je to naredila

user posted image

user posted image

tukaj je pa 18.08.2008 na dan, ko bi morala naša pridet na svet.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.10.2008 20:13:43   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jošt se mi dere že celih 45minut skupaj. user posted image user posted image user posted image  Pa še sama sem z obema. user posted image  Noče jesti, spal je eno uro cel dan, je tolk zaspan, da ne more zaspat. user posted image user posted image user posted image

Si prepričana, da nimas moja pužiko tam user posted image  sori ne bi se smela hecat.

user posted image  upam, da bo čim prej lepo zaspal user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.10.2008 20:15:44   
Neža7
matejchi...... zakaj??? je tudi tvoj user posted image  v isti družbi user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.10.2008 20:17:51   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Pri nas je bila pa Eva takšna. Cel dan nič spala, zvečer pa komaj zaspala. Boš videla, kar naenkrat ga bo zmanjkalo in bo trdno zaspal. user posted image
Jaša sem podojila, ga dam mojemu da podere kupčka in nese v posteljo, jaz sem šla pa pod tuš. Že vmes slišim nek jok, ko pa pridem nazaj, se je pa v sobi jokal, moj pa pred tvjem. Ma, včasih bi mu vrat zavila.

Kaja, se paše potožit, ne? Jaz se potem včasih sprašujem, kdo vse to bere?

Sandra, ti si pa super pridna mamica. Upam da boste čimprej zdravi. Nisem še dobila M, Pušenjak je rekel da lahko začnemo takoj z jemanjem, vendar je treba prvih 8 dni uporabljat dodatno zaščito.

Bambi?

Sayuri, lepo da je vse v redu. Priden Lovro in seveda pridna Zara.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.10.2008 20:26:30   
matejchi
Mene pa glava boli, tamal je danes že toliko dober, da je že "predober". user posted image ga je imel po dveh urah vrh glave, jaz pa cel dan. Pa tamali se ne spi tako dobro danes, ker sva bile zelo malo zunaj, pa tudi včeraj skoraj nič. Smo šli samo pogledat živali pred cirkus, jao kdo še hodi to gledat, sem rekla malemu da ga bom peljala, ko bo kak ornk cirkus s slonom in opicami in to, tako kot takrat ko smo mi hodili v cirkus.
Neža ja samo drug konec LJ.

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.10.2008 20:36:18   
Neža7
No, jaz sem se lepo s tuširala in grem sedaj v posteljo, ker tukaj v Velenju ful dežuje, veter piha in še grmi user posted image  seveda moram malo energije pridobit, da user posted image  malo user posted image  user posted image

KJE JE BAMBI ????????????

matejchi..... tudi policaj?

LAHKO NOČ MAMICE user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.10.2008 20:47:16   
matejchi
Neža a imaš likovni krožek ali se samo malo z barvami igraš na RR?
Neža user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 3.10.2008 20:48:15 >

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.10.2008 21:04:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mi smo doma user posted image  Operacija je uspela user posted image user posted image user posted image .

Sayuri bravo za Lovrota   in za uspešno prestalo operacijo.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.10.2008 21:08:21 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.10.2008 21:12:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kar glih kažemo odtise user posted image  Jaz sem kar po domačo naredila.... s sminko user posted image user posted image

tukaj je bila 3 tedne stara. Babica je to naredila

user posted image

user posted image

tukaj je pa 18.08.2008 na dan, ko bi morala naša pridet na svet.

user posted image

user posted image

... Neža..zdaj se pa jaz malo k vam štulim.....septembrkauser posted image ..

Kak si to s šminko naredila?   Jaz tud gruntam, da bi se nekak tega lotlauser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.10.2008 21:16:10   
tatly
TEJKAZ-KAJ PA MAS TO ZA ZDRAVILO ZA MALA DVA DA LAHKO VSE POSTORIS?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.10.2008 23:07:13   
K_a_t_j_a
tejkaz držim pesti, da se Jaša čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image In čestitke za 2 meseca!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image Za sposrsljaj pri občinskih, bo pa v drugo!user posted image
matejchi tudi za tvojega Žiga user posted image user posted image user posted image .
Erin še za tvojega Tilna user posted image user posted image user posted image pa da se mu čimprej pozdravita prstka.
tatly glas oddan za tvojo Stello! user posted image
Sayuri super, da je operacija uspela. Si tako lepo napisala. user posted image Bravo user posted image user posted image user posted image za Lovra in seveda celo družinico!! user posted image user posted image user posted image user posted image
neža7 tudi naš Jan ima večkrat pogovore okoli 3.00 ponoči, ko se naje, potem pa mirno zaspi. Medtem, ko gode ga poslušam in se mu tak nasmejim. user posted image user posted image In user posted image user posted image user posted image za Nežine kolke!!
bambi kaj pa je narobe?? user posted image
Pa spet morem pohvalit vse naše avgustovčke so taki cukri...user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa še napišem kako je kaj pri nas.
No tudi Jan ima prehlad, nima hudega, ampak se mu tu pa tam čez dan malo zamaši nosek in imamo Nisito pa aspirator. Najprej sem se jaz nahadila, potem se je mali nalezel od mene, kljub temu, da sem res pazla, da se nebi nahladil, zdaj pa še moj user posted image šmrka.
Temenca imamo še vedno, vendar dosti, dosti manj. Danes je imel takšne krčke po AD3. da bom kr z njimi prenehala, pa smo šele pri štirih kapljicah. Mu jih dajem postopoma.
V ponedeljen imamo 2 posvetovalnico, da vidimo kako napreduje naš Jan. Sem se vagala na navadni vagi, najprej sama, potem pa z njim samo v pamperski pa je pokazalo 4300 g več. Upa, da smo res tam nekje.
Naš že tudi zelo gode, AGI, EGI, pa GEEEE gode rad.
Kontracepcija: Jaz jemljem Cerazette, sam sem kar jezna ker že imam cel teden krvav izcedek. Še user posted image ne morema z mojim.
Krst: Mi še kar lovimo župnika, sma ga že 4x iskala, vendar ga še nisma dobila.
Še slikice prilepim v naslednjem postu.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.10.2008 23:16:33 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.10.2008 23:16:14   
K_a_t_j_a
user posted image
Ko se igram:
user posted image
Ajam v ležalniku in opazujem mamico in atija:
user posted image
Cartam se pri atiju:
user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.10.2008 7:20:42   
gajka
Dobro jutro!

Vam samo na hitro z ''jutranjo razvado'' postrežem
user posted image

Mi pa zdaj šibamo v LJ!

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.10.2008 7:21:05 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.10.2008 8:23:37   
naty13
Jutro.

Naša noč super. Jošta sem kar v postlo položila, se je v max 10min zdrl, se umiril in zaspal. Ob 20.30 je spal kot polhek in spal do 5.15 pojedel in spal do 7.30. Potem pa ne jesti. Pojedel samo 60ml, pa še to je polovico ven zmetal. user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da je včeraj kar veliko pojedel - za njega veliko. user posted image

Gajka hvala za user posted image . Izgleda zelo okusna. user posted image

Katja enak pliško plavi kot ga imamo mi. user posted image

Bambiuser posted image

Tejka joj ti desci. user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspelo opreacijo in pridna otroka, pa potrpežljiva starša. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.10.2008 9:13:18   
sayuri
Jutro user posted image

Grem najprej malce prebrat za nazaj, ker sem v zaostanku user posted image

No, tkole je bil Lovro dobrovoljen in nasmejan nekaj ur po operciji

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.10.2008 9:26:03   
naty13
Sayuri kakšen dobrovoljček je Lovro. user posted image  Kako je fajn, ko se tako smejijo.user posted image   Danes meni Jošt sploh ni hotel jesti zutrej, se mi je kar s flašo v ustih smejal, zdej pa spi. Očitno smo preskočili zajtrk. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?