|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
3.10.2008 11:45:58   
tabi
Murenček in ostale pol pa nikar otrok v vrtce vozit,ker tam je tut velko e-jevuser posted image pa skuto pa jogurte doma delajte,....pa brez zamereuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.10.2008 12:18:44   
tintin
Oh ja, kako sem vedela, da se bo spet katera v e-je vtaknila. Ja, logično, da e-ji so povsod in da se jih ni moč izognit. Ampak umetna juha je pa verjetno vrhunec e-jev, ker ni prav nič naravnega v njej...ali pačuser posted image Sicer pa okej, vsak po svoje. Poanta vsega je bila pa v osnovi, da gobova juha ni glih primerna za otroke. Al pa tudi, tudi pri tem - vsak po svoje.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.10.2008 12:55:11   
tabi
ja vseka ma svoje mnenje nisem čist nič takega rekla in se tudi ne vtikam user posted image mene sam moti to, da tega ne pa tega ne,  ,kaj a mislite da v vrtcih,bolnicah kuhajo naravno ,ne juhe delajo iz vrečk in še slabše iz jušnih kock(sem bila že v veliko kuhinjah-prek šole)a tam je in bo pa vredu.Drugače pa jas kuham vse juhe sveže če pa enkrat na mesec dobi iz vrečke pa pomoje da ne bo krize ali pačuser posted image

Nikolina tičina masa se dobi v Črnučah na Brnčičevi-Pekarna Vrhnika imajo vse za peke in slaščičarje.Je pa najmanjša pakenga 7kg,marcipan pa 2kg. za ŠKofjo loko pa ne vem ali ga kje sploh imajo bodo gorenke povedale.Če ga pa že kdaj rabiš se kje dobimo ali pa ti odstopim kako kilo in pošljem po poštiuser posted image

Pri nas pa danes montirajo radiatorje in pol pop.pridejo vsi uradniki da dajo dovoljenje za kurjavouser posted image imeli bomo namreč na zemeljski plin in je cela ceramonija papirjev,izjav,soglasij in na koncu ti celo oni prvič zakurijo ne smeš sam nič drkljatuser posted image Tko pol pa lahko zima prideuser posted image user posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.10.2008 13:04:23   
mklks
helou!

ajtak...jst nisem slaščičarka..user posted image user posted image user posted image
men  gredo take stvari bol slabo od rokuser posted image

da se še jst mal pofočkam...naša že spi svoj dnevni počitek, se je tok lepo navadla spat hodit samo enkrat na dan....

glede hrane...sem vidla da ste mele eno hudo debato...pri nas svinjine še ni probala, prav tako ne meda in citrusov, sem ji pa že dala malo čakolade in ni bilo nobenih problemov:)

tudi drugače načeloma je vse skupaj z nami, edin če ni pretežko oz. preveč začinjeno kosilo...morm pa potrkat da do zdaj ni bilo še nikoli nobenih problemov...npr. zaprtost, driska, krči....

ja, tabi...ti bi pa res mogla kak tečaj peke organizirat za nas tle gor..jst tud nisem ne vem kaj vešča s slaščicamiuser posted image user posted image

ajdiuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.10.2008 13:16:44   
sonchek
ma ja..sej nikol ne veš kaj je prov in kaj ne...pri hrani mislim..eni tako pravijo, drugi tako...mah bo že...sam da ne bo kej hujšga pa bo...
Naša je danes za kosilo jedla ajdove žgance in obaro user posted image user posted image user posted image ...fullll pojedla..pa mami tud..hahahaaa
zdej spi pop. spanje...tudi jaz sem bila pri njej kakšne pol urce...sicer pa sploh ne vem kaj je z mano že dva dni..vem da se me nekaj loteva in da nisem taprava..ampak sem toooooookkk brez energije...k ena cunja, k jo v kot postaviš in pol bi lohk tm bla in bla..res sem čist adijo....
upam da je samo vreme in da bo jutri že bolje...
evo spet pijem kavicouser posted image ....da se vsaj mal k seb spravim....

tko grem dalje meditirat user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.10.2008 13:27:17   
Dajica
Kaja praznuje 10 mesecev, zato za vse vas, tortica brez e-jev user posted image user posted image
user posted image

Tudi nasa se ni probala medu, svinjine ( v bistvu je samo piscanca, purana, zajcka), gob (jih tudi se nekaj casa ne bo, ker naj bi bile gobe tezke za zelodec, tudi sama kot otrok sem jih zelo pozno zacela jest, sedaj pa jih obozujem), pomaranco ji vcasih stisnem in zmesam z vodo in ji dam za pit, namesto masla dam v hrano raje olivno olje... (po nasvetu babice, ki je bila pri meni pri pol leta starosti). Drugace pa ostalo kar vse je. Tudi mleko, planinsko iz Tusa-je meni najboljsi okus.

Toliko zaenkrat od mene...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.10.2008 13:42:10   
ninocka
Evo, sem rekla, da preberem do 90-te strani, pol pa neki naklofam.
Ful nimam nic casa, ker sem sama z malima. Moj je sel v soboto na Svedsko, HB se jutri ze vraca. Pol pa zjutraj vsi vstanemo, da gre Evan v vrtec (in kot zakleto bi Ruben ta teden spal do nevem kdaj, ga moram mal pred 8 clo budit), pa prideva domov, pa mal kaj nardiva, pa ze spet sibava po Evana v vrtec, pa pol jih dat spat, pa je dan okrog. Jst sem pa tolk zmatrana, da po 10 min zaspim pred TVjem. Sem vceraj ful cakala Earla in CSI in sem itak vse prespala...user posted image
Danes sva sla z Rubnom pogledat njegovo vzgojiteljico in pomocnico. Je ful hotu it not v igralnico, ampak ker jih ni poznal, se je kr k men skoz stiskal. V glavnem v ponedeljek gre zares - zmenjeni smo, da prideva ob 9ih in sva tam kaksno urico. Ce bo vse OK, bom tudi za krajsi cas zapustila igralnico. Joj, men gre kr na jok, v zelodcu me tko stiska, grozno se pocutim...user posted image user posted image user posted image user posted image
So me pa s CSDja klicali in rekli, da moram dopolnit vlogo. Sem potem klicala na PK, kje so nasi izvidi,  in so komi nasli, da smo sploh bli pri njih, na koncu pa niso mogli vstopit v kartoteko, ker ma to ena zdravnica cez, nje pa ni blo. Tko da moram v ponedeljek oz. torek spet klicat, da jo dobim in se z njo pomenim. Ce ne bo se rezultatov, bom pa prosila, ce lahko ona napise priporocilo za podaljsanje. 

Na, pa se je bubi zbudu, mogoce zvecer do konca preberem in napisem...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.10.2008 13:57:18   
tabi
Kaja vse najnajuser posted image user posted image user posted image ful lepa tortica in dobrauser posted image

Pri nas ma pa Nejc 34.mesecevuser posted image user posted image

Ja Dajica tudi mi delamo vse na olivnem olju mi je sončnično blekuser posted image

Ninočka za Rubnauser posted image pa upam da uspeš vse papirje skup spravt in da ti odobrijo podaljšano porodniškouser posted image user posted image

Jst moram pa malo zbudit da greva počas po tavelkega v vrtecuser posted image pa še dž se je vscaluser posted image bo spet gužva na cest kot da je pol metra snegauser posted image

čavčav

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.10.2008 14:16:40   
Tanayya29
Hojla.

Taj spi,potem pa gr čez wikend h očiju(no,zdj pa že lohk tako napišemuser posted image .).
Jst pa danes zvečer žuruser posted image , ....

Tina joj,norice pozdravite se....enkrat jih že mora dat skoz,ane??

Kaja vseeeeeeee najboljše.

Scuba hvala,res res........zlata si,res!!!!!!!user posted image user posted image .

Pa spet prehrana,eh dejte babe,kukr paše....

Jaz naprimer sama jem čisto nezdravo hrano,pa me tepe,sploh na koži se mi pozna,mam obupno,pa na kilah zadnje časeuser posted image .

Za Taja pa kuham,in se potrudim,da je dobro,predvsem sveže,čeprav,ko sem mu ponudla enkrat hrenovko in pašteto je govoru njam,njam.

V vrtcu je dobra hrana,pestra in različna.
Pri nas v našem vrtcu je v jaslih full prilagojena,za malico so bile vsak dan sveže kašice,kdaj tudi popoldan sveže kašice,svinjina je pa res enkrat na vsake toliko......na začetk pa ni bla.In tudi zajtrk je vedno mlečni in še zraven...

Meni se zdi,da je res fajn poskrbljeno za prehrano.

Sonchek sej jedilnike ne sestavljajo kuharice,ampak za to usposobljeni ljudje,Tabi ne vem,kako je z juhami,ampak pri nas so skoz zelenjavne juhice ,govejo pa sami kuhajo.....

Prehrana v vrtcu je res full uredu,brez skrbi....

No,sedaj grem pa še jaz kuhat!!!!

LP.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.10.2008 14:24:52   
alex28
haj haj

HRANA: tud jz probam za našega mišeka, da je isto kot midva,.. Od mesa: piščanec, zajec, puran, govedina, tud svinjsko (ampak mešano mleto z govedino za kakšno bolonjsko omako),.. Pa jogurte, pa razne skute,.. pa tud kdaj pa kdaj kak frutek na poti. Kruh itak ima najrajši,... Od juh je prav tako katera iz vrečke,.. (glede E-jev,.. pa ja no sej so itak vsepovsod) Tulk v vednost,.. da bi blo kej BIO-ne bi smel 30 km nič špricat naokrog,.. ker se vse razprši po zraku- tak da,...

Punce vsaka po svoje, pa sej itak vse želimo samo vse najboljše za naše malčke-vsaka pa ima svoj sistem,.. tak da jz nobene ne kritiziram,.. vsaka zase ve,kajne ?!

SPANJE: joj, danes ponoči KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!  Vsako uro se je zbudil, od osmih zvečer do zjutraj,.. nič spanja,.. ne vem a so zobi, a ga kej matra,.. sam neki joka (pa vse si v usta tlači,..)  Zdejle spi,.. kako dolgo bo kej?????? Sem čist hin.

SREČANJE: Tud naju lahko zraven štejete v torek, al dopoldan al popoldan vseeno,.. da vas mal vidim,....   (načeloma pridem, če bo z S vse ok,.. če mi ne bo kej zbolel, ker ima tudi nekaj zamašen nos-pa je tud prava mala tečkica)

No pa z malim sva sama sedaj cel teden,... nama je ati v vojsko zgasnil,..user posted image user posted image  in še danes ponoči ko ga je tako sral, se ni noben nič naspal,.. ob 4-ih zjutraj pa je že šel,.. pa pride šele naslednji petek user posted image user posted image user posted image user posted image

AJTAK: danes si se pa po mestu šetala-sem te iz avta videla pri sodišču,... tak da pozdravček

No tolk zaenkrat,..

AJA, vsem slavljenčkom vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.10.2008 14:54:54   
Tanayya29
debeluška z veseljem greva s tajem zravenuser posted image

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.10.2008 16:54:13   
gruška
Hello,

no, danes čez en mesec se pa midve s Tajo začeva uvajat v vrtec ... user posted image  ... Čeprav se po eni strani veselim it v službo ...

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Sicer imamo nov prehrambeni hit - začetek avgusta sem v Kalčku nabavila riževe perutničke z amarantom, da bo malo grizljala za malico, pa ji ful niso ustrezale. Zadnjič je pa tast eno probal in seveda pupa takoj zahteva še zase - in jih sedaj mlati kot za stavo. Včeraj popoldne smo se odpravljali po malici na sprehod, pa je imela še polovičko v roki. Da bi jo oblekla, sem ji jo vzela in me je doletel tako obsojajoč vrišč, da tega pa še ne user posted image . Pa novost zadnjih tednov je, da jaz ne smem jest, ne da bi še njej dala - danes je najprej ona pozajtrkovala, potem sem si pa jaz namazala kos kruha z margarino in začela jest in seveda je takoj splezala v naročje in zahtevala svoj delež.

A ti to o mojmu otroku govoriš? user posted image user posted image  Jaz sem ji včeraj v Mercatorju kupila tele riževe ploščice (moji otrc pravjo temu stiropor user posted image ) z kvinojo in z amaratnom, pa so ji ful všeč ... Da o tem, da pred njo ne smem jest, če ji nimam namen česa dat, itak ne govorim user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Nikolina tičina masa se dobi v Črnučah na Brnčičevi-Pekarna Vrhnika imajo vse za peke in slaščičarje.

Vidiš Nicolina, k men moraš mal pridit, pa bova šli na sprehod do pekarne ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
...sicer pa sploh ne vem kaj je z mano že dva dni..vem da se me nekaj loteva in da nisem taprava..ampak sem toooooookkk brez energije...k ena cunja, k jo v kot postaviš in pol bi lohk tm bla in bla..res sem čist adijo....

Noseča??? user posted image user posted image

Pridem kaj zvečer nazaj ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.10.2008 17:35:32   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ajtak ja jst sem sukercauser posted image in ja ti lahko odstopim tičino,sam povej kdaj rabišuser posted image .
Drugač pa punce s tičino delaš kar češ, pa moj prav da se marcipan skrije po okusu od tičinota(mu je kr za verjet)user posted image jst delam vse rožice,figurice,največkrat pa gor rišem.Drugač pa gre pri nas v promet v ustauser posted image moj ga odreže orng kajlo pa je in kar je najhuj še Nejca navaja(hvala bogu njemu ni za to)user posted image

ce pridete na srecanje loh takrat, da se ne bom zato furala... sej ce sem prav razumela to v foliji lepo pocaka v hladilniku. Rada bi nardila tortico za T za 22.11. pa za moza k ma 30let za 6.12., sam bi rada prej mal povadla...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.10.2008 18:43:30   
Oranža
Čer,

I'm backuser posted image user posted image user posted image . Mi je računalnik crknu pa so mi ga že zrihtal tko da.....

Hrana - mislim da smo enkrat že ugotovile da je to debata, ki se nikoli ne konča, sicer pa pravjo takole: povej mi kaj ješ in povem ti kdo siuser posted image user posted image  Drugač se pa strinjam s Tintin.

Scuba - kje imaš zdej seznamčekuser posted image Dej, dej piši piši......imaš Debeluško pa Tanayyo, pa Alex.....user posted image user posted image user posted image

Aja Debeluška seej nisi huda ane?

Tanayya glavn da imaš netuser posted image user posted image user posted image

Evo šibam delat večerjo...pridem še kaj....
Čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.10.2008 18:59:02   
Tanayya29

Hrana - mislim da smo enkrat že ugotovile da je to debata, ki se nikoli ne konča, sicer pa pravjo takole: povej mi kaj ješ in povem ti kdo si

a pol sm jst hrenovkaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,hihi......

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.10.2008 19:04:50   
Tanayya29
Prehrana...BZ,a ni tko,vsak se prehranjuje kukr se hoče....

pa če je to vrečka_juha,al pa napol gniu jabk...

važn,da smo zdravi,pa tut če imam kšn mozolj več...

jejjjjjjj petek.....user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.10.2008 19:35:16   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

debeluška z veseljem greva s tajem zravenuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Super user posted image user posted image user posted image
Tanayya, če rabiš kakšnega za žurat, ti sam povej, moj je doma, pa lahko pridem user posted image user posted image user posted image  (šala)

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
no, danes čez en mesec se pa midve s Tajo začeva uvajat v vrtec ... user posted image  ... Čeprav se po eni strani veselim it v službo ...

no, danes čez en mesec grem pa jaz v službo user posted image ... Čeprav se po eni strani veselim it v službo... sam mi je mal težko ta mičkeno pustit, da ni pri meni user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Aja Debeluška seej nisi huda ane?

JA itak...... da sem huda user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veš: POZOR HUD PES user posted image user posted image user posted image

TinTin user posted image user posted image user posted image ...........

Brina, kako je zdaj pri vas?

Gruška, a se spet mal prilizuješ user posted image user posted image user posted image , a ja, saj se že dolgo nisi user posted image user posted image user posted image  (šala). A dej ti meni povej a ti misliš kaj na me user posted image user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem slavljenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.10.2008 20:17:41   
tintin
No, meni se pa jutri izteče porodniška!!!user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne vem, kaj naj si mislim o tem. Bilo je kratko, a sladko!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.10.2008 20:31:58   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Hrana - mislim da smo enkrat že ugotovile da je to debata, ki se nikoli ne konča, sicer pa pravjo takole: povej mi kaj ješ in povem ti kdo si

a pol sm jst hrenovkaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,hihi......

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.10.2008 20:38:39   
sonchek
ej dejte tole pogledat...

http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html

user posted image user posted image user posted image ...boga reva...user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
3.10.2008 20:41:27   
mama11
Tanayya, jaz sem pa piškot. Manjka samo še karamela in čokolada pa bomo... kaj je že tista čokoladka, ki jo kažejo v tisti ful zoprni reklami, ko se 3 tipi derejo na te tri sestavine. Mater, jaz moram čim prej v službo. Tele možgane bo nujno treba strenirat nazaj.

Moj gre malo ven. Meni se pa ne da. Sem začela eno knjigo brat popoldne in sem čisto noter padla. Zdejle bo pupo skopal, potem jo grem pa jaz podojit in brat.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.10.2008 20:43:09   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

ej dejte tole pogledat...

http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html

user posted image user posted image user posted image ...boga reva...user posted image

O fak. O fakedifak. A tud tole lahko naredi nosečnost user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.10.2008 20:56:53   
barika
Twix

karameeeeellllaaaaa

jaz sem pa marcipan, ali pa zelenjavna juhauser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.10.2008 21:07:45   
mklks

čer!

ema že spi, jst vas pa malo berem tle gor:)

kaja...vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ninočka..upam da se bo vse uredilo in ti bodo podaljšali porodniškouser posted image

glede tvojga linka sonchek...boga reva, a to je tud tok možno??
jst sem bla tud vesela med nosečnostjo, da se mi bodo mal povečale, ker so bol pr tamalihuser posted image user posted image , ampak so zdej že čist take kt prej, sm mal več kože jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa pred tv v horizontalo....mi je danes kolegica prnesla piškote k jih je zažgala posebej zameuser posted image user posted image (mam nek poseben okususer posted image user posted image user posted image ) imam rada zelo zapečene stvari, še  posebej piškoteuser posted image user posted image

zdej pa res grem:)
ajdi

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
3.10.2008 21:08:58   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Twix

karameeeeellllaaaaa

jaz sem pa marcipan, ali pa zelenjavna juhauser posted image

pol sem pa jst kaj..makaron flajšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.