Krysia
|
tejkaz, ti pa danes nimaš glih srečnega dne Saj bo, boš videla. Drugače se ti pa jaz pridružujem v takem razpoloženju ... pride domov pozno, pa ziher bo spet kaj okrog bajte delal ... se mi zdi, da ga ne vidim več, odkar imamo Roka. Pa je priden, samo očitno ne razume, da bi ga jaz tud rada vsaj 20 minut na dan vidla ... Saj razumem, da bi rad pred zimo še ful stvari zrihtal, samo ... kaj sem pa jaz? Itak sem cele dneve sama doma (no, pa tašča je spodaj, ampak to je bolj slabo kot dobro), pol pa še popoldan ostanem sama z Rokom ... brezveze ... no, ok, zdej sem vam pojamrala, namesto, da bi tejko potolažla ... Skratka, tejka, ne se preveč sekirat - res je šlo 30 € pa bi blo verjetno boljše, če bi jih porabla za kaj drugega, ampak jaz verjamem, da ti bo naslednjič uspelo! Boš pa vožnjo v prvo naredila, prav? samo zate ... Aja, pa čestitke Jaši za 2 meseca Rok spi ... sem se prekmal pohvalila glede krčev ... ga je prej tako zvijalo, da sem se še jaz skoraj zjokala ... no, nekako sem ga uspela potolažit, pol sem ga mal priklopla, pa mi je zaspal na jošku in sem ga preložila v posteljico ... Na srečo je tako utrujen, da ni skapiral, da ni več v mojem naročju ... Sva bila pa še pred dežjem na enem enournem sprehodu, pa je kar pasalo ... Sayuri, ko prideš domov in najdeš kaj časa, poročaj, kako ste opravili. Mi pa ta čas držimo pesti ... Zoja Miša, doma sem našla veliko stvari za pospravit / pomest / spucat .. ampak čakam, če bodo metle začele okrog skakat Za zdaj slabo kaže ... pa kopalnica se tud noče spucat, res ne vem, kaj je s tem mojim stanovanjem Anita goitan, moja G je tudi nekaj z očmi zavijala, ko sem rekla, da sem že mal stara ... (mam 31 let ... še nekaj dni), pa je rekla, da to pa res niso nobena leta in da imam lahko še 3 otroke, če hočem ... no, ne pretiravat, a ne? Ja, drugač pa nameravamo počakat, tako da bo med otrokoma kakšni 2 leti razlike ... ampak nikol ne veš, a ne? Sicer smo pa itak preutrujeni za , tako da se ni za bat ... - če slučajno jaz nisem utrujena, je pa moj ... Ok, mal sem vam pojamrala, zdej grem pa križanke reševat al pa kaj brat ... Pospravljala ne bom, ker se mi nič ne da ... si včasih kar želim, da bi mi kdo prišel pospravit 1x na teden ... Se katera javi? Pridne bodite (pa ne preveč) ... v Lj se kaže sonček ... mogoče pade še en sprehod ...
|