|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
3.10.2008 12:59:00   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Glede vrtcev bi povedala, da sem pred leti, ko sem bila brezposelna pazila enega 11 mesečnega user posted image . Njegova mamica pa je bila vzgojiteljica v jaslih in je sama povedala, da svojega user posted image  nikoli ne bi dala v jasli, ker se nimajo časa z njimi ukvarjat, ker ima ena 11 user posted image  na skrbi. Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo. Kaj pa če bi ravno moj kakal 5 minut po previjanjuuser posted image ? Doma ga greš pač še enkrat previt. Tam pa revček čaka na uro, ko bo spet čas za previjanje. Ne verjamem, da se je v 15 letih kaj dosti spremenilo glede tega, kvečjemu ima vsaka vzgojiteljica še kakšnega otroka zraven. Tudi Blaža sem dala v vrtec šele, ko je bil star 5 let.
Res pa je, da imam srečo, ker je Blaža pazila moja mama, pa tudi Tima bo. O varianti privat varstva še nisem razmišljala, ker mi ni bilo treba. Upam, da mi tudi ne bo treba. Če bi se pa že odločala za to, pa bi verjetno najela, koga ki bi imel samo mojega otroka in ne več.
Pri nas ni problem vrtca dobiti.
LP

Poglej..mamice smo različne. Jaz sem npr. pri Zoji iskala varuško, ki pazi več otrok. Zakaj? Ker nočem iz otroka naredit maminemazice. Mora se navadit potegnit zase, pa na to, da je treba stvari delit in seveda na to, da je včasih treba za kakšno stvar tudi počakat, ker res ne mislim za vsak kihec in prdec letet k otroku. Imaš pa seveda mamice, ki se s tem ne strinjajo in so mnenja, da je treba otroke do šole (in še dlje - nekatere celo potem, ko so že moški) v debelo vato zavijat.

Ko sem bila jaz otrok, sem šla pri šestih mesecih v jasli. Pa sem preživela. Vse to pljuvanje čez vrtce....bi si človek predstavljajo, da so vzgojiteljice same Helge, ki terorizirajo naše otroke. Prepričana sem, da otroka previjejo, če je pokakanuser posted image . Če nič drugega, jim drugače celo igralnico zasmradi. Če je bila pa tista tvoja vzgojiteljica takšna, bi pa rekla, da je bil bolj v njej problem in ne v sistemu. Da bi pa otroka do petega leta držala v izolaciji....ne hvala. Jaz želim svojemu otroku, da bo samostojen in da se bo znal potegnit zase in seveda, da se socializira.  Predvsem pa to, da se me ne bo ves čas za kiklo držal.

Oprosti lana, spet sem se nate spravila, ampak danes imaš same take komentarje, ki so diametralno nasprotje mojemu mnenju, zato ne morem bit tihouser posted image . Nič osebnegauser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.10.2008 13:00:09   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

KM je za teličke.user posted image  Za user posted image  je pa dojenje ali AM. Morda se bo komu zdelo nesramno, ampak resnično človeški organizem ne prenaša KM do starosti vsaj 1 leto. Prav zato se odsvetuje, da bi se dajalo prej. Ne vem, zakaj je enim to tako čudno. Najnovejše raziskave so celo dognale, da bi se naj AMdajalo do starosti 3 let, če se hočemo izogniti vsem težavam, ki jih povzroča KM. Tudi dobi se že AM št. 3, ki se ga daje od 1 do 3 let.
Tudi citrusi in eksotično sadje pridejo na jedilnik po 1 letu.
No, pa je spet sivina in dež. za povrh pa je zunaj tudi prav mrzlo.user posted image
LP

Mislim, lana38....sori no, sam za teličkeuser posted image . Kar se pa človeškega organizma tiče...ko smo bili mi majhni, smo imeli očitno precej bolj trdoživega, ker ni bilo treba toliko komplicirat glede hrane. In zanimivo - tudi alergij je bilo bistveno manj. Hmuser posted image . Da bom otroku do tretjega leta dajala AM? A se hecašuser posted image ?
user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.10.2008 13:03:51   
želva

Poglej..mamice smo različne. Jaz sem npr. pri Zoji iskala varuško, ki pazi več otrok. Zakaj? Ker nočem iz otroka naredit maminemazice. Mora se navadit potegnit zase, pa na to, da je treba stvari delit in seveda na to, da je včasih treba za kakšno stvar tudi počakat, ker res ne mislim za vsak kihec in prdec letet k otroku. Imaš pa seveda mamice, ki se s tem ne strinjajo in so mnenja, da je treba otroke do šole (in še dlje - nekatere celo potem, ko so že moški) v debelo vato zavijat.

Ko sem bila jaz otrok, sem šla pri šestih mesecih v jasli. Pa sem preživela.

točno tako

Vedno več nas je!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.10.2008 14:03:35   
Ayo
uu, sam po Gabriela grem v vrtec, pa da pridem domov, ze naklofate! user posted image
zelva, teb pa danes 1000-ka pade! user posted image user posted image

Ja moj otrok je imel 6 mesecev, ko je sel v jasli. In je normalen otrok, kot vsi ostali. Nasprotno, mamice, cigar otroci ne hodijo v vrtec, slisim veckrat jamrati, kako se jih otroci drzijo za krilo.
Skratka, moj 2. otrok bo tudi sel v vrtec...in tudi ce bomo enkrat milijonarji in nam ne bo treba delat, bo moj otrok v vrtcu, jaz bom pa noge v luft drzala user posted image a ne bo to fino? user posted image

Prejle sem bila pa ful jezna na mojga, ker je avto peljal na servis, notri je vozicek, jaz grem po Gabriela z drugim avtom, in pridem ze domov, ko mi pove, da bi mogla se ustavit pri mehankarju, da vzamem vozicek.user posted image
Tko da zdej upam, da naj kar dezuje, vsaj ne bom user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.10.2008 14:07:22   
Ayo
aja, sem se se pozabila pohvalit, da je Gabriel prejle preplezal 15 stopnic navzgor!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.10.2008 15:16:41   
trdozimc

KM je za teličke.user posted image  Za user posted image  je pa dojenje ali AM. Morda se bo komu zdelo nesramno, ampak resnično človeški organizem ne prenaša KM do starosti vsaj 1 leto. Prav zato se odsvetuje, da bi se dajalo prej. Ne vem, zakaj je enim to tako čudno. Najnovejše raziskave so celo dognale, da bi se naj AMdajalo do starosti 3 let, če se hočemo izogniti vsem težavam, ki jih povzroča KM. Tudi dobi se že AM št. 3, ki se ga daje od 1 do 3 let.
No, pa je spet sivina in dež. za povrh pa je zunaj tudi prav mrzlo.user posted image
LP

Mislim, lana38....sori no, sam za teličkeuser posted image . Kar se pa človeškega organizma tiče...ko smo bili mi majhni, smo imeli očitno precej bolj trdoživega, ker ni bilo treba toliko komplicirat glede hrane. In zanimivo - tudi alergij je bilo bistveno manj. Hmuser posted image . Da bom otroku do tretjega leta dajala AM? A se hecašuser posted image ?

Khm, khm. No, pa še moje mnenje. user posted image

KM je za teličke. user posted image  Njegova sestava je zeeeeeloooo daleč od sestave človeškega mleka - zato je ZELO težko prebavljivo za dojenčke (in za veliko odraslih), za nekatere pa popolnoma neprebavljivo - doživljensko. Pa to velikokrat sploh nima neke veze z alergijami, ampak zgolj s prebavljivostjo. Lovro, ga očitno ne prenaša - trenutno. To ne pomeni, da ga bo jutri ali drugi teden že prenašal, ampak je stvar najbrž vprašanje mesecev. Prej ga je res brezveze dražit. En tak prelomni trenutek je pri cca. 1. letu, ko so prebavila dojenčka že precej podobna prebavilom odrslega.

Manjše količine KM veliko dojenčkov brez težav predela - vsaj na videz, saj milejših krčev in vetrov najbrž niti ne bi več opazile, ker niso več tako občutljivi.

Glede tega, zakaj je danes več alergij, bi se pa dalo na dolgo in široko razpravljat, a zelo težko na poljudnoznanstveni ravni. Mogoče pa ravo zato, ker smo včasih ''brez težav'' popili toliko KM kot dojenčki user posted image   Najverjetneje pa zato, ker je vse okoli nas (tudi hrana in voda), zelo onesnaženo - sploh nočete vedet koliko negativnih dražljajev to povzroča v telesu.

Moje mnenje, če katero zanima, glede KM:  Nisem za uvajanje KM pred 8. mesecem, pri alergijah ne pred 12. mesecem. Nisem za to, da se poleg mlečnih izdelkov daje dojenčkom pred enim letom mleko za pit. Kot je ena že povedala - adaptirano mleko vsebuje tudi vse tiste vitamine in minerale, ki jih malček pred enim letom še potrebuje in bi jih dobil z mamicinim mlekom. Predvsem pa vsaka mamica naj posluša svojega user posted image  in ne prehitevat, pa tudi ne preveč komplicirat.

Pomaranče, mandarine, limone: so alergene, a če po poskusu ni pikic, potem občasno ne škodijo.

Kivi in jagode so ZELO alergeni in lahko povzročijo anafilaktični šok (zelo huda oblika alergične reakcije), zato se v nobenem primeru (če so alergije v družini ali ne) NE PRIPOROČAJO pred 2. letom. - Vsaka pa seveda sama odloči za svojega otroka.

Vrtci: takšni kot jih imamo mi (mimogrede, standard za jasli je, se mi zdi, 14 otrok na eno vzgojiteljico+pomočnico) so pravi blagoslov za mamice - spet moje mnenje. Takšne kontrole, kot jo imajo te javne ustanove, glede ravnanja z otroci (vzgoja, previjanje, prehrana), nima NOBENO privatno varstvo. Pa tudi, kot je napisala Želva, so stare mame in ati super, ampak otrok potrebuje družbo sebi enakih, pa da se mu nekaj dogaja, da se razvija, uči, ...
Spet je res, da so otroci različni in najlažje mami presodi, kdaj je otrok zrel za odhod v vrtec, ampak še eno statistično podprto dejstvo: otroci, ki se vključujejo v vrtec kasneje (pri 3. ali več letih), se vključijo težje in počasneje.

OK, a sem dovolj naložila, zdaj ko me dva dni ni bilo? user posted image user posted image user posted image

Nič, Želva, daj do 1000 user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.10.2008 15:17:22   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

aja, sem se se pozabila pohvalit, da je Gabriel prejle preplezal 15 stopnic navzgor!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša mala tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.10.2008 15:18:00   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

pri nas je tud že plezal  po stopnicah, jaz pa sem racala za njim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.10.2008 15:19:23   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Stare mame so zakon, vendar sva se raje za vrtec odločila ravno zaradi raznolikosti, socializacije in osamosvajanja.

res je, ampak tudi če bi imela možnost (pa je nimam) se nebi odločila za varstvo pri babicah, ravno zaradi teh razlogov oz prednosti.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.10.2008 15:45:44   
želva
a kaj dobim za 1000user posted image

ayo, midve sva ravno ušle dežju. na dvorišču se ju uscalo, midve pa hitro pod teraso

Vedno več nas je!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.10.2008 15:48:49   
trdozimc

a kaj dobim za 1000user posted image

Ja, zvezdico. user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.10.2008 16:42:37   
želva
no, da vidimo zvezdico, mater nisem nikol mislila, da jih bom imela tolikouser posted image

Ayo, super za stopnice, le glej da ti zdaj ne bo kam popihal. Kaj pa Gabriel dobi v vrtcu za jest? Kašice, sadje, kako to zgleda pri vas?

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.10.2008 16:57:56   
Ayo
zelva user posted image user posted image user posted image user posted image zdej si pa cist ta prava klepetulja! user posted image Cez vikend te ujamem, sem sama, bom klofala 100/h! user posted image

Ja pri nas dobijo za dop. malico okrog 9h/9.30 piskot + caj.
Ob 11.30 imajo za kosilo zelenjavno kasico + vsak dan dodajo kaj drugega, enkrat piscanca, enkrat sir, enkrat zajca, potem riba in v petkih mislim da imajo testenine.
Seveda je tukaj jedilnik prilagojen vsakemu otroku posebej, ker prihajao v jasli ze otroci pri 3/4-ih mesecih (takim dajejo seveda samo po flasi AM user posted image ) in se potem s starostjo spreminja in nadgrajuje. Ko je prisel Gabriel je jedel samo zelenjavo, potem smo s casoma zaceli dodajati, testenine, meso, ribe, vse po navodilih starsev.
No, za pop. malico imajo sadje.

Tukaj se je pa tak lep soncek naredil, nobene sledi o dezju. Zdej sicer polhek dremucka, ce se pa zbudi - midva brez vozicka! user posted image
Joj bo dobil ati zvecer za usesa!! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 3.10.2008 17:04:26 >

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.10.2008 17:10:19   
lana38
Zdaj sem čisto OUT, toliko ste napisale. Glede starosti in vrtca, pa moram povedati, da nismo imeli nobenih težav pri Blažu s tem. pa tudi ga nisem mogla dati v vrtec, ker je bil kar naprej bolan. Tudi P je odsvetovala vrtec, ker bi bil še tistih par dni, ko je bil OK, drugače bolan. Enkarat se mi je celo zgodilo, ko je bil star 2,5 leta, da je bil cel mesec v bolnici zaradi virusne pljučnice. Sploh ni nobenega prehlada prebolel, da ne bi še kaj zraven staknil.
AM do 3. letauser posted image , Blaž je bil na sojinem mleku do 7. leta, pa nisem niti pomislila, da mu ga ne bi privoščila. Res, da je drago kot user posted image , ampak nič ne moreš, če drugače ne gre.
Tim kliče.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.10.2008 18:08:31   
želva
Sem ravnokar videla našo Raho na TV. Pa ti si čisto povsoduser posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.10.2008 18:08:50   
andreja2000
o,ste pridne v pisanju...meni pa ne znese ,da bi kaj pokomentirala.Smo namreč vsi doma,brišemo si nose,ki so že čisto oguljeniuser posted image ,no,pa saj gre na bolje in to je tisto važno.

no,pa kdaj drugič kaj več.
Vsem lep pozdrav in seveda čim lepši vikend,ki je pred vrati.
pa,pa user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.10.2008 20:07:04   
Ayo

Sem ravnokar videla našo Raho na TV. Pa ti si čisto povsoduser posted image user posted image

a res, kje? a bo se kaksna ponovitev?
o cem je predavala? user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.10.2008 20:35:49   
trdozimc
Oj, čvekice.

Naša dva spita, mi smo si pa privoščili večer zase (odrasla žlahta user posted image )  in imamo pod kozolcem kostanjev piknik s svežim domačim moštom.

Lep večer!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.10.2008 21:03:07   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

LP

KM je za teličke. user posted image  Njegova sestava je zeeeeeloooo daleč od sestave človeškega mleka - zato je ZELO težko prebavljivo za dojenčke (in za veliko odraslih), za nekatere pa popolnoma neprebavljivo - doživljensko. Pa to velikokrat sploh nima neke veze z alergijami, ampak zgolj s prebavljivostjo. Lovro, ga očitno ne prenaša - trenutno. To ne pomeni, da ga bo jutri ali drugi teden že prenašal, ampak je stvar najbrž vprašanje mesecev. Prej ga je res brezveze dražit. En tak prelomni trenutek je pri cca. 1. letu, ko so prebavila dojenčka že precej podobna prebavilom odrslega.

Manjše količine KM veliko dojenčkov brez težav predela - vsaj na videz, saj milejših krčev in vetrov najbrž niti ne bi več opazile, ker niso več tako občutljivi.

Glede tega, zakaj je danes več alergij, bi se pa dalo na dolgo in široko razpravljat, a zelo težko na poljudnoznanstveni ravni. Mogoče pa ravo zato, ker smo včasih ''brez težav'' popili toliko KM kot dojenčki user posted image   Najverjetneje pa zato, ker je vse okoli nas (tudi hrana in voda), zelo onesnaženo - sploh nočete vedet koliko negativnih dražljajev to povzroča v telesu.

Moje mnenje, če katero zanima, glede KM:  Nisem za uvajanje KM pred 8. mesecem, pri alergijah ne pred 12. mesecem. Nisem za to, da se poleg mlečnih izdelkov daje dojenčkom pred enim letom mleko za pit. Kot je ena že povedala - adaptirano mleko vsebuje tudi vse tiste vitamine in minerale, ki jih malček pred enim letom še potrebuje in bi jih dobil z mamicinim mlekom. Predvsem pa vsaka mamica naj posluša svojega user posted image  in ne prehitevat, pa tudi ne preveč komplicirat.

Pomaranče, mandarine, limone: so alergene, a če po poskusu ni pikic, potem občasno ne škodijo.

Kivi in jagode so ZELO alergeni in lahko povzročijo anafilaktični šok (zelo huda oblika alergične reakcije), zato se v nobenem primeru (če so alergije v družini ali ne) NE PRIPOROČAJO pred 2. letom. - Vsaka pa seveda sama odloči za svojega otroka.

Vrtci: takšni kot jih imamo mi (mimogrede, standard za jasli je, se mi zdi, 14 otrok na eno vzgojiteljico+pomočnico) so pravi blagoslov za mamice - spet moje mnenje. Takšne kontrole, kot jo imajo te javne ustanove, glede ravnanja z otroci (vzgoja, previjanje, prehrana), nima NOBENO privatno varstvo. Pa tudi, kot je napisala Želva, so stare mame in ati super, ampak otrok potrebuje družbo sebi enakih, pa da se mu nekaj dogaja, da se razvija, uči, ...
Spet je res, da so otroci različni in najlažje mami presodi, kdaj je otrok zrel za odhod v vrtec, ampak še eno statistično podprto dejstvo: otroci, ki se vključujejo v vrtec kasneje (pri 3. ali več letih), se vključijo težje in počasneje.

OK, a sem dovolj naložila, zdaj ko me dva dni ni bilo? user posted image user posted image user posted image

Nič, Želva, daj do 1000 user posted image

se popolnoma strinjam s trdozimčevo user posted image user posted image user posted image

pikica jaz sem živi primer neprenašanja čistega mleka. Če ga popijem kozarec, grem čez čas bruhat user posted image . Mleko lahko uživam le, če je še kaj notri dodano- kava, kakav in pa vse mlečne izdelke bp. Sem brala da je se sestava mleka spremeni, če notri kaj dodaš (npr. kakav) in potem to želodčni encimi lažje prebavijo. Poznam tudi eno punčko, ki bruha, če zvečer spije kozarec mleka pred spanjem.

A so zobki že pokukali?

Mi smo pa danes preživeli posvetovalnico, Julija ima dobrih 9500kg in je velika 76cm. Še enkrat mora dati urin, ker ni bilo v redu. Pa dobili smo napotnico za RA. Sem jezna, da je nismo že prej dobili, ampak pri 6m stanje še ni bilo tako kritično kot je sedaj. Pa datuma še nismo dobili in bo treba še na to čakat user posted image . Poleg tega je pa še user posted image zbolel. In to ravno zdaj, ko bi moral čez vikend čuvat Julijo, da bi se jaz lahko učila. Mah, pravo sr****

Uživajte!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.10.2008 21:50:13   
botrca
Oj vsem skupaj.

Pohvale za tiste, ki imate čas toliko pisat. Naš Jan je včeraj in danes bil tečen kot user posted image  pa sploh ne vem zakaj. Nisem ga takega vajena in mi je bilo prav napornouser posted image

Sem kupila kiwi in mandarino pa ne vem ali je priporočljivo ali ne? Ste vašim že večkrat dale za jest ali bolj poredko glede na to da ne priporočajo do 1 leta? Kako ste jim pa dale? Prosim za recepte oz. vaše izkušnje.
Glede KM pa to: ni mi jasno zakaj ne smejo do 1 leta, kako so pa včasih otroci gor zrastli na polenti in KM. Saj se držim tega ampak mi še vseeno ne gre v glavo zakaj ne.
Vrtci: imam prvega otroka in ne vem kako je v vrtcih, edino kar slišim od drugih. Ne verjamem, da je tako hudo oz. da jih ne previjajo ko se pokakajo ali da so grobe. Ko bo naš Jan začel hodit čez en mesec vam bom poročala kaj in kako, ker imava pred tem en teden uvajanja. Bomo videli. Ga pa ne bi dala, če bi imela varstvo vsaj to zimo še ne ker je mali in se bojim da bo pogosto bolan. Ampak kaj čem, če drugače ne greuser posted image .
Tiste, ki boste dale user posted image v jasli, ste že kupile nahrbtnike? Sem našla enega ful lepega v Qlandiji v La Mansu z medvedkom PU v oranžni barvi po 18€. Se vam zdi dosti?
Kaj vreme imate na vaših koncih tudi tako za nič, da niti skozi okno ne moreš gledat? Sr....user posted image
Ja nekaj sem se še spomnila. Kmalu bodo imeli naši user posted image  user posted image , komaj čakam. Ali boste delale 1 roj. dan bolj na veliko ali kar v družinskem krogu? Midva z user posted image  sva se odločila, da bova naredila vabila in povabila malo več ljudi oz. žlahte seveda pa najožje.
Grem malega pokukat, ker je hitro zaspal že ob 20:40 in nato jaz tudi grem malo prej.
Lep vikend, pa ne se preveč menit na RR, ker bo še bolj deževalo user posted image .  

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.10.2008 21:53:17   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

No, tu se pa tudi jaz v celoti strinjam in pika. Glede KM in vrtcev. Pa še dodatek, jaz učim potem otročke v šoli in verjemite mi, čisto vsakemu se pozna, da ni hodil v vrtec, tako ali drugače. Vsaj eno leto prej ga je dobro dati. Čeprav je zdaj prvi razred pravi balzam, a o tem kdaj kasneje (čez pet let user posted image ).

Jaz imam pa novico dneva - ziher. Naš Aleksej se je skobacal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOOONČNOOOOO. No, zdaj sicer ne vem, če bi bila vesela ali žalostna user posted image , ker bi mi drugače podaljšali porodniško za tri mesece... Sicer kobaca tako kriplasto, kot je že Atena (vsemu popravljanju navkljub - jaz, sma oba trmasta, ni mogel it mimo tega user posted image ), tako da ima eno nogo stegnjeno naprej. A premika se končno tudi po prostoru. Tako da so prstki že pokasirali svoje user posted image pri predalih. No, neuradno se mu je uspelo že premakniti nekak po riti kam, a kobaca se z namenom tri dni.

Hokejistka, samo da si dobila napotnico za RA. Boš videla, da bo Julija potem kar naenkrat osvojila to tehniko user posted image . Upam, da boste čim prev dobile še datum. V RA je prav luštno.

Ayo, čestitke za Gabrielov nov podvig user posted image

Pa pa user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.10.2008 22:17:13   
Mat3ja22
Moram vam sporočiti novico dneva naš Nick je danes naredil 4 samostojne korake obstal ene 3 sekunde nato pa bum na rito. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se čist preveč navdušenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.10.2008 0:30:08   
trdozimc
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Jaz imam pa novico dneva - ziher. Naš Aleksej se je skobacal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

in

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

naš Nick je danes naredil 4 samostojne korake obstal ene 3 sekunde nato pa bum na rito. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pri treh letih bodo pa vsi na istem razvojnem nivoju user posted image user posted image user posted image , a ni to super! user posted image

No, pri nas ni nobenih takih astronomskih napredkov, piknik je pa uspel. user posted image

Nočka!

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.10.2008 9:17:43   
t*e*j*k*a
Hokejistka-zakaj že mora Julija v RAuser posted image

Skaana user posted image user posted image user posted image user posted image za kobacanje

Botrca glede RD, bomo mi meli rojstni dan, zabavo za novo leto, in god obeh babic na enem kupuuser posted image Tko da nam ne bo treba nobenga povabit (itak za novo leto vsi pridejo), pa niti neke fešte ne bo treba delat (ker je itak za novo leto vedno fešta), tko pa smo lepo skoz padluser posted image

Mali še spi ker je mel burno nočuser posted image

Pa mislim da ne bo več dolgo, ker vsi z vrati ropočejo in nobeden ne zna nič nardit na tih in nežen načinuser posted image ------kje je naša nova hšikuser posted image user posted image user posted image user posted image

No še to midva z user posted image sva pa včeri mela težek prepiruser posted image , tko da je dans od same jeze šel v službo, ko drgač sploh nebi rabil it.

Tko zdej pa šibam

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.10.2008 14:02:21   
Mat3ja22
kje pa se danes skrivate...

se vidi da je vikend

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?