t*e*j*k*a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo IZVIRNO SPOROČILO: želva Vrtnica vreme bo lepše čez vikend. Tko, da bo spet dolgčas na RR neeeeee, jaz bom sama doma (moja2 fanta gresta na RD), ste me prepricale, tko da me boste mogle zdej zabavat! Glede storitve vrtcev bi pa rada tole opombo povedala, da me vcasih moti, ko toliko sinfamo cez vrtce...po drugi strani se pa pritozujemo, ce ni prosotora. Mislim, da vzgojiteljice vseeno znajo delat z otroci in vejo kaj je zanje dobro in kaj ne; ce ne pac ne bi opravljale tega dela a ne. Pac so spet izjeme, ampak vsa dejstva so pac posplosena. Sej ce peljes otroka v privat varstvo...a tam pa ni mozno, da se dogajajo cudne stvari al kako? Treba je zaupat v stvari (po intuiciji) in ne takoj razmisljat pesimisticno, tako si velikokrat sami po nepotrebnem kompliciramo zivljenje... Se strinjam!!! Kivi smo tudi mi si že probali, pa ni blo nobene posebne reakcije. KM še ni probal, bomo pa čez kak mesec tud to uvedli. IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Glede vrtcev bi povedala, da sem pred leti, ko sem bila brezposelna pazila enega 11 mesečnega . Njegova mamica pa je bila vzgojiteljica v jaslih in je sama povedala, da svojega nikoli ne bi dala v jasli, ker se nimajo časa z njimi ukvarjat, ker ima ena 11 na skrbi. Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo. Kaj pa če bi ravno moj kakal 5 minut po previjanju ? Doma ga greš pač še enkrat previt. Tam pa revček čaka na uro, ko bo spet čas za previjanje. Ne verjamem, da se je v 15 letih kaj dosti spremenilo glede tega, kvečjemu ima vsaka vzgojiteljica še kakšnega otroka zraven. Tudi Blaža sem dala v vrtec šele, ko je bil star 5 let. Res pa je, da imam srečo, ker je Blaža pazila moja mama, pa tudi Tima bo. O varianti privat varstva še nisem razmišljala, ker mi ni bilo treba. Upam, da mi tudi ne bo treba. Če bi se pa že odločala za to, pa bi verjetno najela, koga ki bi imel samo mojega otroka in ne več. Pri nas ni problem vrtca dobiti. LP To je verjetno res da se nimajo časa z njimi ukvarjat kr jih majo preveč, ampak sej to se itak ve, da ne morejo vseh non stop žulit in se z njimi igrat. Ja lana najboljša rešitev je mama, pri nas bo isto, čeprav tudi ni problem vrtca dobit.
< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 3.10.2008 12:27:01 >
|