t*e*j*k*a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo tejka za prepir, stisni vajinega soncka, pa upam, da sta mogoce v tem casu ze zrihtala. IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka tejka a sta se že pobotala? ayo blagor tebi. Jaz bi bila tudi eno noč sama. Samo zaenkrat še ni izvedljivo. Uživaj v brezdelju! JA sva zrihtala. Sploh ni blo panike, ko je pršu domov je blo že vse po starem Ayo ti si pa res lahk uživala, jaz bi si tud kdaj to prvoščila!! IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Zdej pa pecem kostanjevo torto Gabriel in moj se imata pa tudi fino, je bilo tudi pri njih 25°, se je jezil, ker ni vzel kopalk, baje so se kopali v morju. Njami kostanjeva torta a je ratala? Bom probala kdaj nardit, zdej ko so kostanji. UUUU kopanje v morju , IZVIRNO SPOROČILO: želva Te zastopim, jaz tud ful hitim domov kadar sama šopingiram, ker mi nekaj manjka. Ne da je ne zaupam v varstvo, sam nekaj fali. Sem pa ravno razmišljala, če ima vsaka mama tako rada svojga otročka in ji dela tako veselje kot meni MAnčk, kako je potem ta svet lep. Lepo je bit mama. Ja jaz tud kr domov letim k mojmu sončku, pa čeprav bi lahk šla še kam in bi bolj v miru pogledala, pa men se kr mudi. Lepo je biti mama naj stavek pri decembrčkih!!!!! Želva ti boš pa itak kmal spet drugič mama. JAz pa še zdej nimam , verjento se bo ponovila zgodba izpred nosečnosti, ko je tudi nisem mela, ker se mi je zaradi jemanja KT ritem porušil. In baje traja da se spet vzpostavi, ampak pri meni to že kr dolg traja , upam da bo kmal , če ne bomo pa spet s klomifenom zanosli (ta pali v prvo ) Botrca kako kaj Jan, je že bolje? IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981 No, mi smo se v petek vrnili iz Čateža, bilo je noro dobro. Anja je uživala 100 na uro, na bazenu je zaspala le dvakrat in še to težko, ker ni hotela ničesar zamuditi. No, je pa mami spet slabše odnesla, saj sem dobila spet vnetje srednjega ušesa, spet jem antibiotike in je že dobro. Pa še to na hitro napišem, da smo prejšnjo nedeljo dobili 6 zobek, madona zdej ji hje pa že ful velik, kmal bo cela zobarca No, ko bom mela kej več časa se javim. LP URŠA Dobrodošli nazaj, super da je blo fajn!!! Čestitke za zobke!! Ja še mal pa bojo vsi zuni IZVIRNO SPOROČILO: želva Tejka, sta se že pobotala ? Midve greva potem kanglo za mlek kupit. sploh ne vem kje to kupiš, v navadni trgovini tega nimajo Kmetijska zadruga Ja smo spravli v red Za kanglico pa je verjetno kmetijska zadruga kr tapravi naslov!
|