|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
4.10.2008 14:11:45   
Ayo
Ojla,

mat3ja user posted image user posted image user posted image za Nicka!

tejka user posted image za prepir, stisni vajinega soncka, pa upam, da sta mogoce v tem casu ze zrihtala. user posted image
meni je vcasih se bolje, ce se razideva po prepiru, tako vsak po svoje premelje in se potem lazje in lepse pogovoriva, predebetirava in potem se ze objemamo. user posted image

No, moja2 fanta sta zjutraj odsla, tako da sem zdaj sama do jutri do kosila. user posted image Ga pa pogresam Gabriela, ful! Sem bila po trgovinah in mi je ves cas nekaj manjkalo - vozicek. Sem mogla po rokah nosit vrece, me zdej ful rame bolijo. user posted image

Drugace pa imamo super vreme, soncek in plavo nebo user posted image
No, oglasite se kaj se druge!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.10.2008 14:12:39   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

kje pa se danes skrivate...

se vidi da je vikend

ku-ku! user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.10.2008 14:35:47   
hokejistka
JAz sem tuuuuu.......

Možek pospravlja kuhinjo po kosilu, jaz pa srfam. Se je napokal tablet in je zdaj že skoraj zdrav. Zjutraj je on Julijo čuval, da sem se jaz lahko malo učila. Pa kosilo je tudi skuhal.

tejka user posted image a sta se že pobotala?

ayo blagor tebi. Jaz bi bila tudi eno noč sama. Samo zaenkrat še ni izvedljivo. Uživaj v brezdelju!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 278
4.10.2008 15:51:33   
lana38
Tudi jaz sem tu. Zdaj sva bila s Timom zunaj in je prav hladno. Sem na voziček dala gor zimsko vrečo, da ga ni zeblo. No, oblečena sva bila še jesensko. Zdaj naju je pa dež prepodil noter. Pa sem mislila, dabo sonček popoldan.
Dopoldan pa sem vas samo prebrala, potem pa je Blaž zasedel računalnik.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
4.10.2008 17:38:29   
PUHICA 26
Samo da se malo oglasim ne nisem še pobegnila od RR samo začela se je služba in moramo kar zgodaj vstajat in pop. pa je treba še kaj doma pospravit.Pa še rač je v pi...user posted image

L. se pridno kobaca po štirih sama je z rokico, in dviguje se pri vsaki stvari tako da jo kar lovim.user posted image user posted image user posted image

Ja se še kaj beremo samo nazaj vas nisem  bom malo naprej samo če boste hitro pisale , user posted image user posted image user posted image

Grem malo sesat je L: tako vesela ko za kablom puza, pa še na očeh jo imam skozi, pomivat po tleh si pa ne upam to mi delamo pozno zvečer ko spi ,, drugače je preveč čisto in čist poglanzano,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 280
4.10.2008 19:57:00   
Ayo
No, jaz sem se pa popoldne lepo 1 urco naspala, in ker je bil tak lep soncek sem se tudi na balkonu malo posoncila user posted image potem sem sla pa se za 1 uro tect user posted image Zdej pa pecem kostanjevo torto user posted image

Gabriel in moj se imata pa tudi fino, je bilo tudi pri njih 25°, user posted image se je jezil, ker ni vzel kopalk, baje so se kopali v morju. user posted image

Ja zelva a bos naredila kej obnove o Raho na TV? user posted image

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 281
4.10.2008 20:22:02   
želva
Ayo, ravno tebe sem prišla počekirat, da vidim če ti je kaj dolgčas. Vidim, da uživašuser posted image

Kaj je bilo pa z Raho na TV, nimam pojma.Nekaj o jezikovnih šolah, saj sem ujela le zadnje 2 stavka, ravno toliko, da sem jo indentificirala.user posted image

Mat3ja22, bravo za Nickauser posted image Saj to je naš prvi decembrček, ki je naredil prve samostojne korake, če se ne motimuser posted image

Pri nas je bilo lepo vreme in smo ga izkoristile za potepanje, želvak je itak delal dopoldne, popoldne zidal, tako da sva prepuščene bolj ali manj same sebi. Bo jutri nedelja in mogoče bo kakšna urica tudi družinskauser posted image Spet mi ni treba kuhat, smo vabljeni na kosilo k nam domov in njegovi starši tudi, tak da bo pestro

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 282
4.10.2008 20:25:32   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

No, moja2 fanta sta zjutraj odsla, tako da sem zdaj sama do jutri do kosila. user posted image Ga pa pogresam Gabriela, ful! Sem bila po trgovinah in mi je ves cas nekaj manjkalo - vozicek. Sem mogla po rokah nosit vrece, me zdej ful rame bolijo. user posted image

Te zastopim, jaz tud ful hitim domov kadar sama šopingiram, ker mi nekaj manjka. Ne da je ne zaupam v varstvo, sam nekaj fali.

Sem pa ravno razmišljala, če ima vsaka mama tako rada svojga otročka in ji dela tako veselje kot meni MAnčk, kako je potem ta svet lep.user posted image Lepo je bit mama.

Vedno več nas je!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 283
4.10.2008 21:00:08   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Sem pa ravno razmišljala, če ima vsaka mama tako rada svojga otročka in ji dela tako veselje kot meni MAnčk, kako je potem ta svet lep.user posted image Lepo je bit mama.

user posted image user posted image user posted image
jaz Gabrielu vsak vecer, predno ga polozim v postelju, povem, da ga imam rada in da je on moje zivljenje! user posted image

mi mamo en film zdele na programu...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.10.2008 9:29:05   
botrca
Dobro jutro,

kje ste lenuhiuser posted image ? Se vidi da je nedelja, saj sigurno še poležavate ali pa pijete user posted image . Meni ne paše, ker se ne počutim dobro že od včeraj, ležim in mi nič prav ne paše. Na bruhanje mi gre in apetita nimam. Pa Jan me zelo skrbi, saj od včeraj noče nič jest pa še tisto malo (res zelo malo) kar poje zbruha. Nima ne vročine niti kaj kaže na prehlad, ne vem kaj mu je. Ima katera podobne težave ali pa je imela? Je mogoče da je od zobekov? Sem pogledala ampak ni videt da bodo pokukali. Rajši grem jutri k njegovi zdr. ker saj veste kaki so dežurni nič ti ne da, pa še k tvojemu te pošlje.
Danes bo pa lepo vreme midva pa sama in bolna. Moj user posted image  dela (gostinstvo) user posted image
Zavidam vsem, ki imate može doma vsaj danes.

Zdaj pa grem malo ležat in Jana še probat nahranit.
Bye,byeuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.10.2008 9:48:22   
Ayo
Jutro!

Uf, jaz sem se pa naspala, od 11h do 9h! user posted image Ampak sem se ponoci parkrat zbudila, se mi je dozdevalo, da slisim Gabriela jokat - materinski cut user posted image

botrca, da nisi ti slucajno noseca? user posted image
Pa upam, da z Janon ni nic narobe, mogoce ima samo obdobje in da so res zobki...mogoce pa tudi tvojo potrtost in je posledicno se on slabe volje. Drugace se pa kar pojdita pokazat k P, ce ti bo se sumljivo, bos vsaj mirna. user posted image

No pa kje ste res ostale? Kaj boste poceli danes?

Nam se ponovno obeta super vreme, jaz bom sedaj malo pospravila po stanovanju, skuhala za Gabriela, za kosilo se z atijem vrneta, gremo pa potem z enimi priajtelji ven na kosilo, popoldne pa malo na igrisce...jaz pa mogoce se na kolo, ce bo zneslo.
Me pa danes ful rame bolijo od vcerajsnjih vrec! user posted image

Nic, lepo nedeljo vam zelim!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.10.2008 10:14:07   
ursa1981
No, mi smo se v petek vrnili iz Čateža, bilo je noro dobro. Anja je uživala 100 na uro, na bazenu je zaspala le dvakrat in še to težko, ker ni hotela ničesar zamuditi. No, je pa mami spet slabše odnesla, saj sem dobila spet vnetje srednjega ušesa, spet jem antibiotike in je že dobro.

Pa še to na hitro napišem, da smo prejšnjo nedeljo dobili 6 zobek, madona zdej ji hje pa že ful velik, kmal bo cela zobarcauser posted image

No, ko bom mela kej več časa se javim.

LP

URŠA

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.10.2008 10:14:28   
lana38
Sonček je zunaj.user posted image user posted image
Mi že od 8h ne spimo. Ob 6.30 pa prišel ati iz Pariza.user posted image
Še malo pa gremo na sprehod, ko se malo otopli.
botrca, morda pa imata oba kakšno trebušno virozo.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.10.2008 8:06:32   
Ayo
Jutro!

Ja no, da nas vsaj posljem nazaj na prvo stran…kje ste? user posted image

Gabriel se je super imel z atijem na morju…mami pa tud sama doma user posted image

No, ker vem da ste podkovane o alergijah…vceraj sem mu popoldne dala 1. ananas.
Zvecer je jedel bucino juho s testeninami in parmezanom – to kar ze jemo, nic novega - in medtem ko je jedel, je postal flekast po obrazu. Alergija, sigurno, je pa potem pocasi izginjala.
Zdaj pa ne vem kdaj pride do alergije, takoj ali rabi nekaj casa? Edina novost je bila ananas…je mozno? user posted image
Imamo pa itak danes P, pa bom vprasala.

Lep dan vam zelim! Pri nas imamo ce cudovit soncek user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.10.2008 8:51:25   
lana38
Ayo, to je bila alergija, verjetno na ananas. Ananas se ne priporoča pred 1 letom, tako kot ostalo eksotično sadje. Alergija se ne pojavi, takoj ko jemo določeno stvar, razen v redkih primerih, ko gre za močno alergeno živilo ali je oseba zelo alergična in vedno burno in hitro odreagira.
Vidim, da ste se včeraj vse potepale. Tudi mi smo bili skoraj cel dan zdoma, razen ko sem kuhala kosilo in smo potem jedli.
Čez eno uro greva pa v Rogaško na terapijo in bo spet dan minil kot bi mignil.
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.10.2008 9:03:53   
želva
user posted image user posted image user posted image user posted image Zbudte se, danes je lep in sončen danuser posted image

Naš brencelj že spi, spetuser posted image Vstale sva pa 1h nazajuser posted image .

Ayo, sicer ne vem kako izgleda alergija, je pa vrjetno to to. Ne se preveč na nas zanašat, rajši vprašaj P.

Tejka, sta se že pobotalauser posted image ?

Midve greva potem kanglo za mlek kupit. sploh ne vem kje to kupiš, v navadni trgovini tega nimajouser posted image Kmetijska zadrugauser posted image

Puhica, a ti tudi že delaš?

Vidim, da vas je kar veliko, ki že hodite predčasno v službo. Jaz pa pošiljam prošnje, mogoče me kdo vzame, mene in moj nosečniški trebuhuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.10.2008 9:31:11   
t*e*j*k*a

tejka user posted image za prepir, stisni vajinega soncka, pa upam, da sta mogoce v tem casu ze zrihtala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

tejka a sta se že pobotala?

ayo blagor tebi. Jaz bi bila tudi eno noč sama. Samo zaenkrat še ni izvedljivo. Uživaj v brezdelju!

JA sva zrihtala. Sploh ni blo panike, ko je pršu domov je blo že vse po staremuser posted image

Ayo ti si pa res lahk uživala, jaz bi si tud kdaj to prvoščila!!

Zdej pa pecem kostanjevo torto

Gabriel in moj se imata pa tudi fino, je bilo tudi pri njih 25°, se je jezil, ker ni vzel kopalk, baje so se kopali v morju.

Njami kostanjeva tortauser posted image user posted image user posted image a je ratala? Bom probala kdaj nardit, zdej ko so kostanji.

UUUU kopanje v morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

Te zastopim, jaz tud ful hitim domov kadar sama šopingiram, ker mi nekaj manjka. Ne da je ne zaupam v varstvo, sam nekaj fali.

Sem pa ravno razmišljala, če ima vsaka mama tako rada svojga otročka in ji dela tako veselje kot meni MAnčk, kako je potem ta svet lep. Lepo je bit mama.

Ja jaz tud kr domov letim k mojmu sončku, pa čeprav bi lahk šla še kam in bi bolj v miru pogledala, pa men se kr mudi. Lepo je biti mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj stavek pri decembrčkih!!!!! Želva ti boš pa itak kmal spet drugič mama. JAz pa še zdej nimam user posted image , verjento se bo ponovila zgodba izpred nosečnosti, ko je tudi nisem  mela, ker se mi je zaradi jemanja KT ritem porušil. In baje traja da se spet vzpostavi, ampak pri meni to že kr dolg traja , upam da bo kmal , če ne bomo pa spet s klomifenom zanosli (ta pali v prvouser posted image )

Botrca kako kaj Jan, je že bolje?

IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981

No, mi smo se v petek vrnili iz Čateža, bilo je noro dobro. Anja je uživala 100 na uro, na bazenu je zaspala le dvakrat in še to težko, ker ni hotela ničesar zamuditi. No, je pa mami spet slabše odnesla, saj sem dobila spet vnetje srednjega ušesa, spet jem antibiotike in je že dobro.

Pa še to na hitro napišem, da smo prejšnjo nedeljo dobili 6 zobek, madona zdej ji hje pa že ful velik, kmal bo cela zobarca

No, ko bom mela kej več časa se javim.

LP

URŠA

Dobrodošli nazaj, super da je blo fajn!!!
Čestitke za zobke!! Ja še mal pa bojo vsi zuniuser posted image

Tejka, sta se že pobotala ?

Midve greva potem kanglo za mlek kupit. sploh ne vem kje to kupiš, v navadni trgovini tega nimajo Kmetijska zadruga

Ja smo spravli v reduser posted image
Za kanglico pa je verjetno kmetijska zadruga kr tapravi naslov!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.10.2008 9:43:17   
želva
Moram še povedat, imam eno tako kot Hokejistka zadnjič, o govorjenju naših malčkovuser posted image

smo bili včeraj na enem RD za 1 leto. Tam je bilo veliko staršev, starih mam... in vsi so spraševali, če naša že hodiuser posted image A še neuser posted image Aja, nič hudga sej še bo. Ja, itak nimamo vsi tok naprednih, da bi že večzložne povedi govoriliuser posted image

Sem komaj dopovedala, da še 10 mesecev nima.  Al so smešne te stare mame.

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.10.2008 10:28:54   
bsasab
Ojla punce...

Mene pa nekaj zanima, kolko dandanes prude vrtec za malcke od 1 leta starosti, sem nekaj na netu gledla, a res pride vtrec 500 evrov na mesec!!!!!!

A je to kak pavsal, ali kaj...

Prosim ce mi kera to malo razlozi ker do zdaj nisem mislila da ga bom rabla, ampak so se stvari malo drugace obrnile in ga bom rabla...

Mucos hvala...

Drugace pa smo vsi dobro, tamala je ze pravi as, je za viken naredila prva dva samostojna korakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila tako ponosna...

Nic sibam, tamala se je ze navelicala...

Pridne bit...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.10.2008 11:50:58   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

Ojla punce...

Mene pa nekaj zanima, kolko dandanes prude vrtec za malcke od 1 leta starosti, sem nekaj na netu gledla, a res pride vtrec 500 evrov na mesec!!!!!!

Prosim ce mi kera to malo razlozi ker do zdaj nisem mislila da ga bom rabla, ampak so se stvari malo drugace obrnile in ga bom rabla...

Mucos hvala...

Drugace pa smo vsi dobro, tamala je ze pravi as, je za viken naredila prva dva samostojna korakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila tako ponosna...

Pridne bit...

Čestitke za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vrtca, sicer ne vem sigurno kr ga mi ne bomo potrebovali, ampak se mi zdi, da so razredi, glede na to kakšne dohodke imata z user posted image in potem tisti z nižjimi dohodki plačajo vrtec manj, tisti z višjimi pa več.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 295
6.10.2008 12:47:18   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab

Ojla punce...

Mucos hvala...

Sem bila tako ponosna...

Pridne bit...

Vrtec res stane do 500€ na mesec, ampak nekaj še ti sofinancira občina zraven do teh 500€.
Ker ne občini ti na tvojo plačo izračunajo, koliko bi naj ti bila zmožna glede tvoje plače, plačevat  za varstvo. In pol pridejo razredi, sicer pa imaš na internetu možnost, da si lahko sama izračunaš, na google vtipkaj izračun plačilo vrtca pa ti bo vrglo ven.
Mislim pa da ima socialno delo šiška na svoji internetni strani to možnost, če se ne motim.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.10.2008 12:57:44   
želva
Trdozimc, kakšno razliko imate vi med malima? oprrost, če sem pozabila user posted image . In kdaj vam je prišel prav tale buggypod al kako že?

Vedno več nas je!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.10.2008 14:03:07   
trdozimc

Trdozimc, kakšno razliko imate vi med malima? oprrost, če sem pozabila user posted image . In kdaj vam je prišel prav tale buggypod al kako že?

Med našima malima je 22. m razlike (dva meseca manj kot dve leti) in je buggyboard prišel takoj prav (no, od pomladi) in je še vedno nepogrešljiv - to je deska na kolesih, ki jo namontiraš od zadaj in mali stoji gor -  no, naš se tudi kdaj vsede, če se mu več ne da.

Buggypoda (to je dodaten sedež k vozičku) nisem kupovala, ker ima omejitev do 15 kg (Jan je bil že precej težek zanj) in zato, ker se tudi ni hotel ne vem kaj vozit in je raje hodil ali stal. user posted image

Vrtec je pa načeloma (razen če imaš dobre dohodke in več premoženja) precej cenejši od 500 EUR. user posted image

LP!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.10.2008 14:57:32   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Med našima malima je 22. m razlike (dva meseca manj kot dve leti) in je buggyboard prišel takoj prav (no, od pomladi) in je še vedno nepogrešljiv - to je deska na kolesih, ki jo namontiraš od zadaj in mali stoji gor -  no, naš se tudi kdaj vsede, če se mu več ne da.

Buggypoda (to je dodaten sedež k vozičku) nisem kupovala, ker ima omejitev do 15 kg (Jan je bil že precej težek zanj) in zato, ker se tudi ni hotel ne vem kaj vozit in je raje hodil ali stal. user posted image

Vrtec je pa načeloma (razen če imaš dobre dohodke in več premoženja) precej cenejši od 500 EUR. user posted image

LP!

Uu, hvala. Ne vem zakaj sem mislila, da je manj razlikeuser posted image Nam potem tale desska za stat vrjetno ne bo prav prišla, da bi Manca že pri 15 mesecih bila sposobna dlje gor stat.

Un sedež mi je pa mim vrjanta, je tok ozek,majhen, da se mi je zdela Manca že pri pol leta velika za tja not.

bsasab. mislim, da je 500 eur polna cena za jasli, vendar zelo redkokdo plačuje polno ceno, daj se višina vrtca računa glede na dohoddninski razred družine, mislim da ti po istem principu zračunajo kot za otroški dodatek.

Vedno več nas je!

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.10.2008 15:47:50   
Mat3ja22
mat3ja user posted image user posted image user posted image za Nicka!

Mat3ja22, bravo za Nicka Saj to je naš prvi decembrček, ki je naredil prve samostojne korake, če se ne motim

od kar je to odkril....se redno spušča v korake al pa samostojno stanje (brez opore).
glih danes sva bila na obisku pri moji sestrični ine njenemu sinu. Nick se je igral pri eni škatli z igračami, naekrat je bil pri mizi. user posted image najprej debelo pogledam potem pa vprašam sestrično..če je on glih kar sam prišel od škatle do mize (1,5m) pa reče da ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . mislim še registrirala nisem tko hitro se vse skupej odvija user posted image .

tejka....v glevnem da sta porihtala.

ayo..kako je uspela kostanjeva torta. jaz sem jo jedla samo 1x pa sem že pozabla kakšnega okusa je blauser posted image user posted image .

sedaj pa sem na ločevalni dieti....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?