|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
3.10.2008 9:57:20   
lili8
žIVJO!

Voziček: mi imamo zaenkrat samo enega, in tudi še ne premišljujem, da bi marelo kupila, mogoče kasneje. Se mi zdi, da bo naša ena tistih, ko shodijo, da nočejo bit več v vozičku. Že zdaj se en čas vozi, potem ima pa hitro dost sedenja, in začne protestirat. Pa tudi naš je kar lahek in ga tudi v svoj avto spravim.

Želva pri nas ima tudi neke fore s spanjem. Včeraj je spala eno uro do 11.30, potem pa do večera ničuser posted image , in je že napol spala, ko sem jo oblačila po tuširanju, ampak tolk moči je pa še našla, da je pojedlauser posted image . Zdaj se to kar večkrat dogaja, da dopoldan spi, potem pa popoldan noče nič več. Ah, skoraj vsak dan je drugače, kar se spanja tiče.

Duda, jaz ji tudi ne upam trakca dat, kar mislim, da se ji bo kam zapletel, ker se ponoči precej premetava. Potem pa, ko začne jokat ponoči, naprej celo posteljo pretipam, včasih na njej leži, ali pa je celo na tlehuser posted image . Moram dat še eno zraven postelje, ampak kaj ko vedno pozabim. Spomnim se takrat, ko jo iščemuser posted image .

Nič, fajn bodite in uživajte v vikendu.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.10.2008 10:00:43   
Ayo
Jutro!

Ja pikica* res cudno tole s KM user posted image
Pa tudi hecno, ker npr pri nas odsvetujejo skuto pre 1. letom...user posted image  
Moj Gabriel zaenkrat od krave dobi samo jogurt in sircke.
Tud kostanja mu se ne bom dala; ker mislim da spada v isto skupino kot orescki, ti pa naj bi tudi bili na jedilniku po 1 letu...

Drugace sem pa tudi sprasevala na sosednji temi o GH glede eksoticnega sadja...ste ze probale s pomaranco? Ananas, kivi...?

Mi imamo pa dez danes user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 227
3.10.2008 10:21:32   
lana38
KM je za teličke.user posted image  Za user posted image  je pa dojenje ali AM. Morda se bo komu zdelo nesramno, ampak resnično človeški organizem ne prenaša KM do starosti vsaj 1 leto. Prav zato se odsvetuje, da bi se dajalo prej. Ne vem, zakaj je enim to tako čudno. Najnovejše raziskave so celo dognale, da bi se naj AMdajalo do starosti 3 let, če se hočemo izogniti vsem težavam, ki jih povzroča KM. Tudi dobi se že AM št. 3, ki se ga daje od 1 do 3 let.
Tudi citrusi in eksotično sadje pridejo na jedilnik po 1 letu.
No, pa je spet sivina in dež. za povrh pa je zunaj tudi prav mrzlo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 228
3.10.2008 10:30:56   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

KM je za teličke.user posted image  Za user posted image  je pa dojenje ali AM. Morda se bo komu zdelo nesramno, ampak resnično človeški organizem ne prenaša KM do starosti vsaj 1 leto. Prav zato se odsvetuje, da bi se dajalo prej. Ne vem, zakaj je enim to tako čudno. Najnovejše raziskave so celo dognale, da bi se naj AMdajalo do starosti 3 let, če se hočemo izogniti vsem težavam, ki jih povzroča KM. Tudi dobi se že AM št. 3, ki se ga daje od 1 do 3 let.

no ja, toliko grozno pa spet ni KM lana38, pa brez zamere. user posted image  mislim, da so to pac samo ekstremni primeri in moznosti, da gre kaj na robe. izjeme potrjujeo pravilo. user posted image

sem prej hotela napisat, glede vozickov, da sem zadnjic videla eno mamico s trojcki, madonca vozicek je bil ena taka kaca, ojojoj user posted image  mi je bilo res ful smesno.

< Sporočilo je popravil Ayo -- 3.10.2008 10:33:19 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 229
3.10.2008 10:39:58   
želva
Ayo, mi smo že jedli kivi in ni bilo problemov, s pomarančo- madarino bomo probali zdaj, ko bo sezona za to sadje. Ananasuser posted image še sama se ne spomnem, da bi ga kupila. Smo pa veliki ljubitelji grozdja. Če sva zunaj skoz fehta in kaže na trto ter govori ama ama

Lana, ko gre otrok v vrtec mora pa vse jesti, tudi KM-če seveda ni alergičen in ima potrdilo od dr., tam se noben ne sekira kaj tvoj otrok je in kaj ne. Tako, da sem mnenja, da jih je treba navadit na vso hrano.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 230
3.10.2008 10:46:10   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jutro,

joj, joj, Želva a nočna duda ti nič ne koristiuser posted image . Nisem prej videla, bi ti to povedala. Sem jo imela pri Lataši in je res tako ko si rekla. Kaj pa če bi imela rezervno nekje zraven, pa ji hitro tisto daš ko se zbudiuser posted image
Vana jo ponoči sama najde, jo ima v kotu postelje.

Sem pa včeraj šla v lekarno po nekaj za kašelj. Ponoči jo je kar mučil. In sem dobila slezov sirup in slezov čaj. Pa vam morem rečt da to res pomaga. Tako da če bo imela katera takšne težave naj proba z tem.

Voziček- jaz prisegam kar na mojega velikana. Za terene ki jih mi2 prevozima po naši okolici je nenadomestljiv. Sicer imamo eno marelo no name za v avto, ampak jo ne uporabljamo dosti.

Pikica user posted image user posted image  za tvoja 2 bolančka. Pa res je hecno to z KM.

Kostanja mi še letos nismo jedli, Vani nevem če ga bom dala. Malo mogoče za probat, da je nebi pol napenjalo.

Zdaj pa imata naši 2 punci prenovljeno sobo. In Lataša kraljuje v 1. nadstropju (postelje).  Vana pa bi itak samo gor k njej lezla, pa ne more sama in se pol jezi.

Nič punce, lepo se imejte in izkoristite vikend. Upajmo da bo kaj sončka, danes je že user posted image  vreme.

Fino za sobo in da sta jo punci veseli. Kaj Vana že spi pri Lataši? Blagor vam, mi računamo da bi dali Manco v svojo sobo decembra, če bi se nam do takrat uspelo ne zbujat ponoči. Zdaj ji tudi mleko že rečim, da bo počas brez nočne frlaše.

Za dudouser posted image user posted image pa kje hodišuser posted image Jaz pa čist zadovoljna kaj imamuser posted image . Drugače ima pa 3 dude v postelji, najde jih sam če se fajn zbudi(ko jo pustim, da se stuli), drugače pa jaz vstajam ene 6 krat na noč in hitim  v usta tlačit.

Vrtnica vreme bo lepše čez vikend. Tko, da bo spet dolgčas na RR

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 231
3.10.2008 10:49:34   
lana38
Tudi to, da se v vrtcu nihče ne sekira, kaj otrok je in če sploh kaj poje, je eden izmed razlogov, da jaz Tima tako zgodaj ne bom dala v vrtec. Vsak se pač sam odloči, kaj bo. Jaz sem samo napisala, da KM ni primerno za user posted image  v tej starosti. Ker sem pri Blažu doživela pravi cirkus z alergijo, sem se tudi odločila pri Timu še bolj paziti. Ne razumem pa, če kdo vidi, da user posted image  neka hrana ne odgovarja, da jo še kar naprej daje. Sama od sebe nobena težave ne mine in organizem se ne navadi, na nekaj kar mu ne paše.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 232
3.10.2008 11:03:13   
lili8
Vsaka mamica sama ve, kaj je najbolje za njenegauser posted image . Jaz Zali tudi delam kašice s KM, pa do zdaj ni bilo nič narobe. Kot samostojni obrok pa ji dajem AM, predvsem zaradi vseh stvari, ki jih KM ne vsebujeuser posted image , in ji ga tudi še mislim dajat do 1. leta. Če bi imel pa kateri od naju kakšne alergije, pa bi bila tudi jaz veliko bolj previdna. Res je pa tudi, da imajo v vrtcu kravje mleko, tudi jaslična skupina. Edino tisti, ki imajo zdravniško potrdilo za alergijo, dobijo drugačno hrano.

Eksotično sadje: ravno prejšnji teden sem ananas kupila in sem ji ga dala, pa je bilo vse ok. Res pa da nisem pretiravala v količini.

Čao, čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 233
3.10.2008 11:17:19   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: želva

neeeeee, jaz bom sama doma (moja2 fanta gresta na RD), ste me prepricale, tko da me boste mogle zdej zabavat!user posted image user posted image

Glede storitve vrtcev bi pa rada tole opombo povedala, da me vcasih moti, ko toliko sinfamo cez vrtce...po drugi strani se pa pritozujemo, ce ni prosotora.
Mislim, da vzgojiteljice vseeno znajo delat z otroci in vejo kaj je zanje dobro in kaj ne; ce ne pac ne bi opravljale tega dela a ne. Pac so spet izjeme, ampak vsa dejstva so pac posplosena.
Sej ce peljes otroka v privat varstvo...a tam pa ni mozno, da se dogajajo cudne stvari al kako?
Treba je zaupat v stvari (po intuiciji) in ne takoj razmisljat pesimisticno, tako si velikokrat sami po nepotrebnem kompliciramo zivljenje...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 234
3.10.2008 11:24:12   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Drugace sem pa tudi sprasevala na sosednji temi o GH glede eksoticnega sadja...ste ze probale s pomaranco? Ananas, kivi...?

Mi imamo pa dez danes user posted image

Vana obožuje pomaranče. Je tak na koščke dam na mizico in sama je. Ji pa tisti olup dol dam da lažje poje. Tudi kivi je že jedla, pa ananas- je pa bolje tisti iz konzerve, sveži je premočni in že Latašo peče vse okoli ust.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 235
3.10.2008 11:27:13   
Vrtnica79

neeeeee, jaz bom sama doma (moja2 fanta gresta na RD), ste me prepricale, tko da me boste mogle zdej zabavat!user posted image user posted image

Aha, bom torej zvečer prišla gledat če se kaj dogaja tu.

Ayo, a ti naredimo en netRR- partyuser posted image user posted image !

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.10.2008 11:38:21   
Vrtnica79

Fino za sobo in da sta jo punci veseli. Kaj Vana že spi pri Lataši? Blagor vam, mi računamo da bi dali Manco v svojo sobo decembra, če bi se nam do takrat uspelo ne zbujat ponoči. Zdaj ji tudi mleko že rečim, da bo počas brez nočne frlaše.

Ja, Vana spi skupaj z Latašo v sobi že od prvega dne. Čeprav se tudi včasih ponoči zbudi, pa grem ponjo in si jo nesem k nama v posteljo. Pol pa ko zaspi pa jo nesem nazaj ( če se mi da). Ampak zadnji čas tako lepo prespi noč v svoji postelji.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.10.2008 12:03:34   
lana38
Glede vrtcev bi povedala, da sem pred leti, ko sem bila brezposelna pazila enega 11 mesečnega user posted image . Njegova mamica pa je bila vzgojiteljica v jaslih in je sama povedala, da svojega user posted image  nikoli ne bi dala v jasli, ker se nimajo časa z njimi ukvarjat, ker ima ena 11 user posted image  na skrbi. Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo. Kaj pa če bi ravno moj kakal 5 minut po previjanjuuser posted image ? Doma ga greš pač še enkrat previt. Tam pa revček čaka na uro, ko bo spet čas za previjanje. Ne verjamem, da se je v 15 letih kaj dosti spremenilo glede tega, kvečjemu ima vsaka vzgojiteljica še kakšnega otroka zraven. Tudi Blaža sem dala v vrtec šele, ko je bil star 5 let.
Res pa je, da imam srečo, ker je Blaža pazila moja mama, pa tudi Tima bo. O varianti privat varstva še nisem razmišljala, ker mi ni bilo treba. Upam, da mi tudi ne bo treba. Če bi se pa že odločala za to, pa bi verjetno najela, koga ki bi imel samo mojega otroka in ne več.
Pri nas ni problem vrtca dobiti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 238
3.10.2008 12:16:43   
Ayo

Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo.

user posted image user posted image  ja a taki vrtci nimajo nobenga nadzora, da slabo opravljajo svoje delo? user posted image
Pri nam so pred leti enega zaprli, ker se je razvedelo, da so vzgojiteljice teple otrocke...user posted image

Kar se tice pa ukvarjanja - men je ravno to vsec, da se otrocki med sabo ukvarjajo, igrajo in zabavajo...vzgojiteljice so samo odgovorne zanje. Sej ce ena privat pride k tebi domov, se ne pomeni, da se bo z njim ukvarjala, lahko da bo brala casopis in gledala TV, kar pa itak ne bos nikoli izvedel...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.10.2008 12:25:41   
mižek
No nam je vročina HB minilauser posted image , tako da so zgleda res zobki. Je pa danes ful siten noče zaspat, tako da upam da ta zob pride čimprej na planouser posted image .

Vidim, da teče debata o KM, mi ga čisto prakticiramo, sicer ga ne pije čistega, ga pa jema v grisu, jogurtu,.. tako da nimam kaj rečt čez KM, tako kot je že želva povedala v vrtcu ga dobiji vsi razen, če imaš zdravniško potrdilo, pa nimam nič čez vrtec-sem sama vzgojiteljica-.
Je pa Ayo že sama povedala, da v vrtcu ne delamo same čarovnice, ki bi na vsakem koraku gledale, kako bi otroku škodile, konec koncev smo same mamice in imamo doma user posted image .
Tako da ne vem od kod mišljenja, da smo vzgojiteljice tak bau bau. Je pa res da so vrtci prepolni vzgojiteljici pa na skupino samo dve, kar pomeni da sta v skupini z 15-20 otrok, ki so stari od 0-3 delata dve odrasli osebi, kar pa je težko da bi čisto vsem zadovoljil potrebe tako kot mamica  zadovolji potrebo doma samo enemu, mislim da je to nemogoče, se pa trudimo po najboljših močeh, da bi naši oz vaši pikeci bili čimbolj zadovoljni in dobre voljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
3.10.2008 12:26:36   
t*e*j*k*a

Glede storitve vrtcev bi pa rada tole opombo povedala, da me vcasih moti, ko toliko sinfamo cez vrtce...po drugi strani se pa pritozujemo, ce ni prosotora.
Mislim, da vzgojiteljice vseeno znajo delat z otroci in vejo kaj je zanje dobro in kaj ne; ce ne pac ne bi opravljale tega dela a ne. Pac so spet izjeme, ampak vsa dejstva so pac posplosena.
Sej ce peljes otroka v privat varstvo...a tam pa ni mozno, da se dogajajo cudne stvari al kako?
Treba je zaupat v stvari (po intuiciji) in ne takoj razmisljat pesimisticno, tako si velikokrat sami po nepotrebnem kompliciramo zivljenje...

Se strinjam!!!

Kivi smo tudi mi si že probali, pa ni blo nobene posebne reakcije.

KM še ni probal, bomo pa čez kak mesec tud to uvedli.

Glede vrtcev bi povedala, da sem pred leti, ko sem bila brezposelna pazila enega 11 mesečnega . Njegova mamica pa je bila vzgojiteljica v jaslih in je sama povedala, da svojega  nikoli ne bi dala v jasli, ker se nimajo časa z njimi ukvarjat, ker ima ena 11  na skrbi. Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo. Kaj pa če bi ravno moj kakal 5 minut po previjanju ? Doma ga greš pač še enkrat previt. Tam pa revček čaka na uro, ko bo spet čas za previjanje. Ne verjamem, da se je v 15 letih kaj dosti spremenilo glede tega, kvečjemu ima vsaka vzgojiteljica še kakšnega otroka zraven. Tudi Blaža sem dala v vrtec šele, ko je bil star 5 let.
Res pa je, da imam srečo, ker je Blaža pazila moja mama, pa tudi Tima bo. O varianti privat varstva še nisem razmišljala, ker mi ni bilo treba. Upam, da mi tudi ne bo treba. Če bi se pa že odločala za to, pa bi verjetno najela, koga ki bi imel samo mojega otroka in ne več.
LP

To je verjetno res da se nimajo časa z njimi ukvarjat kr jih majo preveč, ampak sej to se itak ve, da ne morejo vseh non stop žulit in se z njimi igrat. Ja lana najboljša rešitev je mama, pri nas bo isto, čeprav tudi ni problem vrtca dobit.

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 3.10.2008 12:27:01 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 241
3.10.2008 12:34:00   
Mat3ja22

S e podpišem pod ta post. tudi v zasebnem varstvu nikoli ne veš kaj se dogaja z otrokom, ali ga fojtrajo s KM,.....

jaz zase vem da bom čim manj komplicirala.
naš že nekaj časa je kašice s KM, pa tudi pil ga je že, sicer razrečenega z vodo, ampak vseeno. kivija mu še nisem dala, ker sem prebrala v Mami da je ful alergen in lne povzroči samo pikic po koži ampak lahko povzroči zadušitev, zato sem čakal oz še čakam. ananas sva jedla, zelo rad ima domače grozdje-jurko, al pa kupljeno belo, tudi sveže fige ima rad.

naš gre ćez mesec dni že v vrtec, mi je rekla soseda k ma tamalo v jaslih da ma naš Nick že vse pripravljeno. nemorm verjet k je šlo hitr..... čas mislim.

imamo zgornja 2 zobka. sem včeraj opazla ko me je ugirznil.

včeraj se je priplazel iz kuhinje v dnevno, odprl 3. predal, odprl plastično posodico v kateri hranim kraš čokoladice in si vzel ven čokoladico in veselo jedel. z eno roko se je držal predala v drugi pa je imel čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 242
3.10.2008 12:40:49   
mižek

Glede vrtcev bi povedala, da sem pred leti, ko sem bila brezposelna pazila enega 11 mesečnega user posted image . Njegova mamica pa je bila vzgojiteljica v jaslih in je sama povedala, da svojega user posted image  nikoli ne bi dala v jasli, ker se nimajo časa z njimi ukvarjat, ker ima ena 11 user posted image  na skrbi. Previjajo jih, ko je ura za previjanje in ne ko se pokakajo. Kaj pa če bi ravno moj kakal 5 minut po previjanjuuser posted image ? Doma ga greš pač še enkrat previt. Tam pa revček čaka na uro, ko bo spet čas za previjanje. Ne verjamem, da se je v 15 letih kaj dosti spremenilo glede tega, kvečjemu ima vsaka vzgojiteljica še kakšnega otroka zraven. Tudi Blaža sem dala v vrtec šele, ko je bil star 5 let.
LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 243
3.10.2008 12:41:14   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

imamo zgornja 2 zobka. sem včeraj opazla ko me je ugirznil.

včeraj se je priplazel iz kuhinje v dnevno, odprl 3. predal, odprl plastično posodico v kateri hranim kraš čokoladice in si vzel ven čokoladico in veselo jedel. z eno roko se je držal predala v drugi pa je imel čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke

Pri nas pa ni straha da bi čokolado kje najdu, ker vse sproti pojemuser posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 244
3.10.2008 12:45:07   
mižek

LP

Mislim, da tega ni nikjer, otroci se vsi naenkrat previjajo ko gredo spat, ne pa čez cel dan, še nobenega otroka nismo pustili dve uri pokakanega zato ker smo se pred 5 minutami previjali. Žalostno pa je da ta mamica ne ve skrbet še za svojega sinčka, če pa je sama tam zaposlena, mislim da potem doma ne zgleda nič drugače.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 245
3.10.2008 12:46:13   
pikica*

No, pa je spet sivina in dež. za povrh pa je zunaj tudi prav mrzlo.user posted image
LP

Mislim, lana38....sori no, sam za teličkeuser posted image . Kar se pa človeškega organizma tiče...ko smo bili mi majhni, smo imeli očitno precej bolj trdoživega, ker ni bilo treba toliko komplicirat glede hrane. In zanimivo - tudi alergij je bilo bistveno manj. Hmuser posted image . Da bom otroku do tretjega leta dajala AM? A se hecašuser posted image ?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 246
3.10.2008 12:50:18   
pikica*

Ne razumem pa, če kdo vidi, da user posted image  neka hrana ne odgovarja, da jo še kar naprej daje. Sama od sebe nobena težave ne mine in organizem se ne navadi, na nekaj kar mu ne paše.
LP

Sklepam, da je to letelo name (danes si mi pač stopila na žulj..pa brez zamereuser posted image ). Ja, alergija tudi izzveni in ti bi to morala vedetuser posted image . Če mojemu otroku nekaj ne paše, mu tega nekaj časa pač ne bom dala, bom pa vsekakor čez čas spet poskusila.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.10.2008 12:50:52   
mižek
Gal res da ne gre v vrtec, ampak zgolj zato ker imamo možnost babi varstva in ker otroci v vrtcu večkrat zbolijo kot pa doma, pol pa še je tu finančna plat

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.10.2008 12:54:50   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

LP

Mislim, lana38....sori no, sam za teličkeuser posted image . Kar se pa človeškega organizma tiče...ko smo bili mi majhni, smo imeli očitno precej bolj trdoživega, ker ni bilo treba toliko komplicirat glede hrane. In zanimivo - tudi alergij je bilo bistveno manj. Hmuser posted image . Da bom otroku do tretjega leta dajala AM? A se hecašuser posted image ?

user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
3.10.2008 12:58:27   
želva
Ajoj, vrtci. Sej ne da imam kaj proti vrtcem, ravn nasprotno, tudi sama delam v rtcu. Ampak tam je pač tako, da ti za enega ortoka ne bodo posebej kuhali.Če nima za to posebnega potrdila od dr. Tam otroci dobijo jesti vse, tudi če mama tega doma še ni ponudila. Meni se zdi tako prav, je bolj pestro za otroka. Otrok tam dobi tudi kupljeno(špricano) zelenjavo, ne domače in sadje prav tako. Pa kaj čes, tak svet smo si naredili.
Da bi bili pa otroci na določeno uro previjani user posted image , če se kdo pokaka je previt takoj ko je zavohan, drugače je pa res da se načeloma previja pred kosilom in po spanju. Te čudne govorice o vvrtcih mene tako razp..user posted image user posted image user posted image . Starši pa tudi preveč zavijao otroke v vato. Tudi bu mu ne smeš več rečt. Ko delam ravnam z otroci, kot da so moji. Se zgodi, da kaj pozabiš, da imajo rdečo rito, ampak tudi pri moji se mi to zgodi. Starši pa bi radi perfekcijo.

Stare mame so zakon, vendar sva se raje za vrtec odločila ravno zaradi raznolikosti, socializacije in osamosvajanja.

Vedno več nas je!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?