|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
3.10.2008 21:48:13   
lutiropan
Lutiropan, greste obirat jutri? če boste pri volji, ste lepo povabljeni na sokec ...

A veš, da so naši prestavili zaradi vremena, tko, da ne vem, bomo verjetno šli naslednji teden dol. Verjetno bodo že med tednom malo pobrali. Javim ko bomo šli, pa se mogoče res kaj zmenimo.user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.10.2008 21:53:30   
ursalara
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.10.2008 21:58:51   
vaney
ja, bogi Gašperuser posted image user posted image user posted image  upam, da čimhitreje mineuser posted image user posted image user posted image tega virusa je pa tudi mene ratalo strahuser posted image  upam, da ostanemo zdravi...

ursulina, mi imamo pa zdaj Laguno karavan (iz uvoza) in smo zelo zadovoljni z njo, drugače pa bi jaz tudi (po novem) imela Hondo Civicuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.10.2008 22:02:18   
klaja
Lusa lepo da si se spet oglasila, pa lušni sta tvoji dve punci!

Mala pikica joj ubogi Gašper, mislim na vaju in vama pošiljam user posted image .

Ursulina tele slikice pa mi niso prav nič simpatične, meni bi že šli lasi pokonci, bi mi jo spet moral ati malo odnest, da bi se mami ohladila od ipike. Drugače pa je Lenart pravi korenjak!

Glede avta, pa je moj vedno imel željo, da bi imel nekaj z velikim kuferanom in me je eno leto prepričeval za Citroena Berlinga, tako da sem mogla popustit. Moj sanjski avto, hm, kaj pa vem nisem nikoli razmišljala o sanjskem avtu, bi pa imela nekaj majhnega, da je lažje parkirat npr. C2. Nisem posebej zahtevna glede tega, samo da se lahko peljem in da mi ne crkne kje na poti.

Sem pa pred kratkim zasledila da nas Obrigit tudi bere, tako da lahko še kaj napišeš tudi!

Alfabeta Ajda je pa že velikaaa punca!

Triš najlepša hvala, bom naslednji teden enkrat probala naredit in ti javim kako mi bo kaj uspelo.

Da se malo pohvalim, sta moj dragi in Julija šla na prireditev, je hortikulturno društvo organiziralo in smo dobili pohvalo za lepo urejeno okolico. Je moja mama komentirala, da kako okolico imajo le drugi, da smo mi dobili priznanje. Ni ne vem kaj, ampak je pa zmeraj pokošeno in pospravljeno, pa tu in tam se še kaka rožica najde.

Grem zdaj počasi spat, ker jutri zjutraj me čaka čiščenje (tako kot ponavadi).

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.10.2008 22:09:42   
ljubljana
ljubljana hvala za info. A v teh ulicah ni problema za parkirat, tudi glede prostora mislim? Če bova z Nejo pri volji prideva.

Ne ni problema, običajno parkirajo na pločniku (to je slepa ulica, ki se konča ob gozdu).
Drugače pa parkiraš ob gozdu na Cesti 27.aprila, je običajno vedno kaj prosto, le sedaj ko se je študijsko lčeto začelo ne vem kako bo s prostorom na tej ulici, ker so na drugi strani Študentski domovi.

A v sredo prideš v čolnarno? Če prideš, potem nas lahko razveseliš s tvojimi mojstrovinami (pecivo), pa da se skupaj sladkamo in redimo

Ja jaz bom tudi kaj prinesla. Kakšne čokoladne mufine ali pa skutno pito. Samo da nas potem ne bojo s Čolnarne vrgli ko bo vsaka z eno škatlo peciva prišla user posted image user posted image user posted image

No, to je res da tudi slaščičarna in na to sploh nisem pomislila. Si bomo pa tam kaj sladkega naročile, OK?

Ma ni šans jaz prinesem pecivo pa če ga bom mogla pod mizo jest, sej lahko še kaj naročimo ampak sprobat je pša treba dobrote domače kuhinje.user posted image

Nana hvala za medvedka samo zdaj ne vem kaj je pomagalo, da je začel bolj kompaktno kakat ali medvedek ali pa korenček z jabolkom.user posted image user posted image user posted image  (pa brez zamere kakec je bil natančno take barve kot medvedek si ne morem kaj asociacije.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Evo, tole je pa moj novi avto (pa od Žan Luke tudi user posted image ):

user posted image  

Vi pa mate makino ja super, uživajte v novi pridobitvi.

Anchikaa čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image Moj user posted image  ima pa v petek rojstni dan, pa je za darilo sebi za oblečt kupil in je reku, da hoče še meni nekaj kupit in mi bo hlače kupil (leviske). Komaj čakam zame namreč vedno denarja zmanjka.user posted image

Pri nas dobi v roke samo suhe makarone ali pa kruh, tako ali tako nič ne nosi v usta, samo na tla meče, prav nagne se na stran in gleda kako bo dol na tla padlo.
Pincetni prijem lahko vadi pa tudi zunaj na travniku ko tožice trga in v peskovniku ko po mivki paca.
Lusa tvoji princeski sta pa resnično lepi.user posted image user posted image user posted image

Tole vreme, no coment. Kako nam zavija okoli vogalov kot da nam bo bajto odneslo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.10.2008 22:13:32   
majra
Čer!

Midve smo se spet potepale 2 dni, pa ni bilo interneta. Jutri gremo spet na pot, gremo malo familijo v Hrvaško Zagorje pogledat.
Drugače smo pa ful pridni, na pol puzamo, kobacamo, dvigujemo, da grejo mamici lasje pokonci. Pa sekunde tudi nismo na miru. Smo se kar preselili na tla, ker drugače so nam grozili nenapovedani poleti.

Vsem slavljenčkom za nazaj vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image  za zobke

Vsem user posted image user posted image  za nove podvige

Vsi bolančki, čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Gašper user posted image , Mala pikica user posted image

Triš, hvala za Cd user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Ja, majro , pa tud jaz že nekaj časa pogrešamuser posted image   

Možno, da se spet uči za kakšen izpit...revica.

nop, so šli vsi roki mimo mene... Bom lažje potem ko bom v službi user posted image  Nism resna, saj vem user posted image

Lahko noc, grem počivat, me je v križu malo presekalo, tako da sem na tabletih. Pa se moram zrihtat do juti, ker moram vozit. Da bi pa prestavila obisk, pa ni šans user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.10.2008 22:14:18   
limma
Dober večer,

mi smo se pa danes vsi trije potepali - cel dan, smo bili med drugim pri meni v službi user posted image Kako lepo je videt tako fajn sodelavce, smo se nasmejali kot že dolgo ne user posted image user posted image user posted image , spili eno buteljko in se še malo bolj smejali user posted image user posted image user posted image Zdaj sem se pa še sama malo potepala in me je samo zanimalo za Gašperja in berem, da je nabrž rota virus user posted image user posted image user posted image

Gašper, samo zate user posted image user posted image user posted image

Ostalega pa nisem brala, je preveč.

Se beremo, grem spat.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.10.2008 22:31:23   
dašabina
Ljubljana, sem ravno hotla vprašat, kako Jakob, pa vidim da je ok... Glede tistega pincetnega prijema pa je bil bolj hec (vsaj mislim, da so bili zraven neki smeški) v bistvu od kar je gosto, je 2x šaral po hrani, drugač pa isto, vse na tla....
Nana, vesela sem, da ti je po vsem trpljenju življenje polepšal tvoj sonček Klemenuser posted image
Lutiropan, dogovorjenouser posted image
Limma, ste kupili Golfa ali vas je kakšen drug "vozek" prepričal?user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.10.2008 22:37:10   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
aja - mi pa sploh še nismo v fazi sedenja v posteljici, zaenkrat lepo zaspi...

Mi smo pa v fazi vstajanja v posteljici...groza.user posted image  Je pa danes tako lepo zaspala, da sem glih gruntala kaj sem takega naredila, da jutri ponovim vajo. user posted image
mejn gruntajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.10.2008 22:59:15   
Alfabeta
Vidim, da ste vse obupale. grem pa še jaz spat.

Lahko noč in predvsem mirno!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
4.10.2008 6:00:27   
Lunca1
Suzana ja ta drugi je babičar, eden od vzorčnih primerkov v Sloveniji.user posted image  V bistvu smo jaz in moji sestri prekinili tradicijo, ko ni šla nobena na medicino, ker zdravnika sta bila že moj dedek in pradedek. No vsaj bratranec je šel malo v te vode.

Upam da bo pri nas tudi tako kot pri Lusi in bo Pina končno ugotovila, da zbiranje bacilov ni ravno najboljša izbira za hobby. No Pina se je zdaj sicer pozdravila, Luka pa še kar kašlja in to zelo, pa včeraj mu je teklo iz nosa kot za stavo. Je zvečer še enkrat bruhal zaradi kašlja.user posted image

Bogi Gašper. user posted image user posted image user posted image  Upam, da ga mi ne bomo našli, ker naš tudi ni bil cepljen, ker je bil takrat Luka prehlajen.user posted image

Ursulina po moje ni bilo zadnjič, ker je zdaj šele prišel na okus. user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
4.10.2008 6:58:05   
lutiropan
oj lunca 1 danes si pa zgodnja.

No, dobro jutro vsem.user posted image Evo ena kavica zate .

Ubogi Gašper.Še kakšno pikapoko, da bo hitro bolje.user posted image user posted image
Pri nas se tudi nismo odločili za cepljenje, upam da ne bomo dali kaj podobnega skoz.

Pri nas dežuje, kakor kaže bo spet ena turobna sobota. Mož je šel delat, jaz pa grem sedaj likat. Otroc še vsi spijo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
4.10.2008 7:25:16   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
moj sanjski avto....hmmm, ga niuser posted image . Pač delam v tem fohu, z avti in nimam nobenih želja po kakem večjem avtku. To se moj user posted image  bolj izživlja. Ja, kaj čmo. Takle mamo

user posted image user posted image user posted image ja kaj čmo neuser posted image user posted image user posted image

X5 ti ni všečuser posted image saj jaz bi bila zelo zadovoljna tudi s tvojim meganomuser posted image to bi jaz imela če bi dragi fural družinski avtekuser posted image No pa še na servisih bodo veze tako dauser posted image mogoče ga bom enkrat imelauser posted image .Aha ali pa marcedes A(TA JE TUDI LUŠKANuser posted image )Super za našo Ajdicouser posted image user posted image user posted image

Nalin
kje lahko preberem tvojo zgodbo

Klajauser posted image user posted image user posted image user posted image za pohvalo.Pa le nalepi kako slikico,ker saj veš da sem jaz obsedena s takimi stvarmiuser posted image

Ljubljana pa sem se spet nekaj novega naučila SUHI MAKARONIuser posted image

Žan pa je vsak dan bolj posebenuser posted image .Mi zelo radi plešemo z otroci in pri nas je muzika non stop v akciji.Žan pa tako pleše in ploska da mi vsi crkavamo od smeha.Tako je sladek,ko miga z rito gor in doluser posted image .Obožuje pa golico.In sedaj gre sam do harmonike in ko jo Matic raztegne mu najprej zaploskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.10.2008 7:49:14   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

katee, lepo spi, drug teden pa res lahko prišibata do naju z malim...

Lahko se zmenimo ja, sajo bo do srede lepo vreme! Kak torek se lahko dobiva. Spala sem kot ubita, ampak se je mali spet ponoči zbujal, pa sem ga dala v najino posteljo in smo spali do 7h.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.10.2008 8:29:34   
dašabina
Dobro jutro, ste pa zgodnje...user posted image
no, mi pa smo spali skoraj do 8 in smo kar fituser posted image
Sem si pa ene hlače pošila in sem čist happy, ker sem spet privlekla tisto mašino ven - namreč jaz bi vse delalauser posted image , sam neki talent pa nisemuser posted image user posted image

lep dan vam želim.....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
4.10.2008 8:45:27   
martinca
dobro jutro!

katee, zelo lep avto, pa upam, da ti bo tudi dobro služil. kake serije pa je ta tvoj mercedes?
koala, to pa je imela smolo tvoja prijateljica. pa za postavljanje na vse 4 in 4 zobek.

lunca, a tista je tvoja sestra ko je bila v atlantisu z vami? a je tista noseča?

mala pikica, za vaju z Gašperjem.

lusa, saj če počasi dela internet se lahko vseeno z nami pogovarjaš. pa čimhitrejše okrevanje vam želim.

ursulina, lepe slike.

nana, pridete juter na obisk? ali že imate druge plane?

mi pa gremo zdaj na trgatev k meni domov. se mogoče še zvečer kaj javim, če ne bm preveč zmatrana.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.10.2008 8:50:56   
katee
Imam eno vprašanje: ali je možno, da zgoraj prej dvojkica pokuka ven kot enkice? A je to kaj narobe? Meni se zdi, da ima 2. skoraj čisto zunaj.

martinca: serije C

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.10.2008 8:53:22   
Alfabeta
Jutro!

Samo na hitro...triš narobe s razumela...user posted image Rekla sem da imaš fajn izbor, seveda je lepi x5!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
4.10.2008 8:55:27   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Imam eno vprašanje: ali je možno, da zgoraj prej dvojkica pokuka ven kot enkice? A je to kaj narobe? Meni se zdi, da ima 2. skoraj čisto zunaj.

Seveda je možno, zobki lahko prihajajo po nekem čudnem zaporedju. Pri Filipu so sicer prišle 1, 2, 4,3-ke, tako naj bi se tudi izraščale. Ne 1,2,3,4

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.10.2008 9:12:44   
katee
a potem mi ni potrebno panike zganjati?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.10.2008 9:19:07   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ursulina tele slikice pa mi niso prav nič simpatične, meni bi že šli lasi pokonci, bi mi jo spet moral ati malo odnest, da bi se mami ohladila od ipike. Drugače pa je Lenart pravi korenjak!

user posted image  verjemi, da sem dala živčke na pašo in mu dovolila da packa kot mu paše... da izživi fantazijo, tako rekoč user posted image
zdaj pa nič več, bomo kako drugo rešitev za packanje našli... v banjo in nekaj za pacat, pa bo...

korenjaček pa je, me zanima kake so mere, imamo ta teden zdaj P...domače merjenje je bolj tako tako user posted image

katee, mislim da ni panike, saj pri zobkih ni pravila... važno, da ga čimmanj matra. imam prijateljico, pri kateri je hčerka imela ob enem letu že skoraj vse mlečne, razen enkic - te so zadnje prišle ven, če verjamete ali ne user posted image , baje zato, ker je imela spredaj ful trdo dlesen in jo je blazno mučilo preden so prišle ven. to pa vem, kako zgleda...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.10.2008 9:53:51   
nana35
Alfabeta,krasna slikica tvoje stoječke,bom poiskala še našega stoječkota če ne bom pozabila in prilepila slikico.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

nana joj pa res, to me je ena spraševala in sem čisto pozabila odgovoriti. Presneti EMŠO. 80 EUR je vreča, jih pa prodajajo samo v Pikapolonici. Meni je bila draga, ampak je super. Ti pa povem po pravici, da sem videla martinčino, ki je eno leto starejši model in je boljša. Službo ja, včasih se mi zdi, da me še za čistilko ne bojo vzeliuser posted image .

Vreča je res draga,pa saj ne vem,če jo bom kupila.Sem imela trden namen,pa me je moj odvrnil od tega,tako da zdaj ne vem.Martincino vrečo sem videla že 100 x,pa se nikoli nisem prav zavzela,ker je pač nisem imela namena imeti.No,bom pa drugič pogledala.user posted image Kaj bi se sekirala glede službe,za čistilko menda ja ne misliš kandidirati?Nima smisla se sekirat,ker če daš vse od sebe,pišeš prošnje,uporabiš veze itd.si itak vse naredila,potem lahko samo še dajle pišeš in upaš in čakaš.1X se bo posvetilo,boš videla.Ne smeš biti črnogleda,imaš svojega sončka in pa moža in to je najlepše na svetu in veliko več vredno od službe,tale pač mora potem biti za piko na i in da je več dinarčkov pri hiši.Pa da je življenje malo lažje in boljše.

sunny m.potem pa imam res raje montažno hiško kot tega Range roverja. Pa kako manj vredno škatlico v garaži.

ursulina,moj otrok opazi vse uhane na ušesih,jih vedno strokovno pregleda,od majhnih do velikih.Nikoli jih ne vlači,samo zelo od blizu si jih ogleduje in s prstki prijema.
Tudi mi smo v fazi vstajanja v posteljici,zato imamo zvečer vedno težave pred soanjem,najprej se fajn utrudi s tem vstajanjem in poskakovanjem v posteljici,potem pa ne more več in zaspi.
Joj,kakšno razdejanje je naredil Lenart,meni se bi že user posted image .

klaja,mi imamo tudi Berlingo,ni neki avto ampak je prostoren,imamo velikega psa in še otroka,tako da spravimo voziček brez zlaganja noter,pa od A do B nas tudi popelje,kar je najbolj važno,glede avta jaz nič ne kompliciram,samo da gre kot urica in me ne pusti na cedilu,kar pa te lahko dober ali nov avto tudi.In si še bolj jezen,kot da te pusti slabši.
In user posted image za nagrado za lepo okolico,meni je to res lepo,če je zunaj vse urejeno,kar pri nas ni,ker imamo bolj majhno parcelo in velikooo stvari,tako da je vrt in nekoliko tarve z rožami,drugo pa tlakovci za avteke & co.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Nana hvala za medvedka samo zdaj ne vem kaj je pomagalo, da je začel bolj kompaktno kakat ali medvedek ali pa korenček z jabolkom.user posted image user posted image user posted image  (pa brez zamere kakec je bil natančno take barve kot medvedek si ne morem kaj asociacije.

user posted image  user posted image  user posted image  Ni važno kaj je pomagalo,važno da je...

martinca,nekih planov za jutri nimamo,samo dopoldan ima Luka menda tekmo,pa ko bo šel domov te pokličem.Hvala,da si me spomnila,moja pozabljiva glava.user posted image

Dobili smo pa copatke shoo shoos,in so super lepi.

user posted image No,tole ima shranjeno od stoječkota,bom našla še kako ko se bom spomnila.

user posted image Pa tole.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.10.2008 9:57:41 >

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.10.2008 11:27:55   
klaja
Katee nič ni hudega, če zobje ne rastejo po zaporedju. Julija je dobila prvi zobek 4. zgoraj, pa potem so tudi šli ven kot da bi jih s fračo kdo nastrelal. Tako da ji sedaj zgoraj manjkajo 3., spodaj pa 2., ostale pa ima, no razen 5.

Triš bom poiskala kako sliko, ampak se mi zdi, da nimam nič pametnega. ker nisem nič slikala, sedaj pa tudi ne bom slikala, ker preurejamo skalnjak in imamo kamenje nametano vsepovsod. Pa še pri igralih smo polovico grmovja morali odstranit zaradi Julije (bile so vrtnice in še nek bodeč grm).

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.10.2008 12:26:55   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
namreč jaz bi vse delalauser posted image , sam neki talent pa nisemuser posted image user posted image

lep dan vam želim.....

Nas je več takihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katee glede zobkov ni nič narobe.Od moje kolegice hči je bila kar nekaj časa vampirček ,ker je imela zunaj obe dvojkeuser posted image

Alfabeta
sem samo na hitro brala ker je bil moj zraven in sem prebrala samo slab okususer posted image

Nana lepe slikice stoječkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.10.2008 14:28:01   
TRIŠ
mala pikica vidim da si tu.Ali sta z Gašperjem že doma.Upam da je dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,če pa je ati pa naj vaju lepo pozdravi in da vsakemu en poljubček še od nasuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?