ursulina
|
Uhh, ti avtomobili.... midva sva pa lansko leto menjala avto in se odločala med avteki in gledala keri ma večji prtljažnik... sva potem cincala, ali bi ali ne bi, pa sva se le odločila in sva nabavila novo Hondo Civic in zaenkrat je to moj sanjski avto, ful mi je všeč...kredit zanj pa malo manj koala, super izbira! :) Honda je zakon... IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta ursulina, če prodajaš svoj avto in boš kupila novega tak al tak nima veze tole o uvoženem avtu. Je pa dejstvo, da po večini ne pridejo taki sem kot so predstavljeni, če razumeš kaj misliš razumeš kaj pa počneš, če smem vprašati v zvezi z avtomobili? da tudi vem, ali te lahko kaj ponucam zdaj ne vem katera je zadnjič spraševala za moje modne dodatke; ne ne delamo tega sami, vse je uvoz iz Italije, nekaj narejeno tam nekaj pa pri gospodu Čing Čongu, vse pa italijanski dizajn in malo boljša kvaliteta. sem opa vesela da pohvalite robico! ko boste v služćbi, vabljene k meni, da se opicanite po nabavnih cenah! dokler smo doma, je itak nevarno meti kaj na sebi, češprav sem zadnjič imela viseče uhane kar gor, ko sem prišlka s sestanka in mi jih je mali zelo nežno strokovno pregledal, sem bil kar presenečena.... suzana, okej, okej, dobiš slikico... bom mojega zaposlila, da naju slika... uh si zahtevna aja - mi pa sploh še nismo v fazi sedenja v posteljici, zaenkrat lepo zaspi... lusa, res imaš lepi princeski... pa tako lepo rozasti sta obe :) katee, lepo spi, drug teden pa res lahko prišibata do naju z malim... no, takole je zgledalo packanje - danes prvič in upam da zadnjič.... kako pa zgleda še na otip tole miksano sadje? lej mami, ni več; daj še malo pripravi... no, takole pa je izgledalo prvo postavljanje na nogice.... tako, lepo spite, jaz se grem k mojemu na kavč stisnit... LAHKO NOČ!