SuzanaKK
|
OOOO katee to pa je avto, super . Pri nas je vreme za kozlat, ampak sva šla vseeno ven. Malega itak zavijem v vrečo, tako, da če je kateri na prepihu, sem to jaz . No, potem naju je pa še dež dobil, sva morala leteti domov. mala pikica še vedno mislim na vaju. Upam, da se stanje pri Gašperju čimhitreje izboljša. Aljaž je siten kot ... zaspan, ampak spati pa ne. sani kje se je potepal tvoj dragi? Pa veš kaj, še vedno nič ne vemo, kako sta se imela za obletnico. Sem mislila najprej, da imaš še kar mačka, ko se tako dolgo nisi oglasila . nana Lep dan v službi ti želim. Saj si lahko mislim, da je hudo, ko nisi s Klemnom, ampak služba je le služba. Jaz se na vse kriplje trudim, da bi kaj našla, pa nič. Lunca a vi imate pa same dohtarje v familiji? Čestitke, da boš drugič teta. Stanovanje je pa menda zdaj že uštimano. Pacanje, meni gre na živce. Danes je jedel tako redko polento s cvetačo in piščančkom, na koncu jo je imel povsod, v laseh, v očeh, na cotah, na stolu. Jaz včasih kar malo popiz ... Tako krili z rokami, da leti vsepovsod. Ja no, kruh pa lahko drobi. intruder mene res zanima ta sleepy wrap. Bi prilimala kako slikico, ko nosiš Vida. Plizzzzzzz. ursulina z veliko zamudo, ampak Lenart je tak cuker na slikci avatarja. Nič, zdaj je Aljaž končno zaspal, pa grem še jaz za teh ubogih 30 min. Potem bo pa itak spet cela akcija.