|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
3.10.2008 18:57:25   
ursulina
OJOJ BOGI GAŠPER! Upam, da bo hitro boljši. No, Lenart je cepljen, tako da upam, da nas bo to obšlo...

Pohvale za nove podvige... Mi vadimo že osvojene :)

Suzana, hvala za ekstra pohvalo :) Si videla MT na sliki?

Danes sva tudi poslala vse sorte slik zadnjih treh mesecev našega manekena babici v Metliko in teti v Avstrijo, da bo spet veselje... user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 3.10.2008 19:01:06 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.10.2008 19:45:28   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Triš,Klemen je danes 2x tako tresnil na tla z glavico,da je bilo joj.Toliko pleže in se vzpenja na poličke od omare in hoče vse doseči,potem ga pa naenkrat obrne,ko se mu spodrsne.A misliš,da sem jaz vajena bušk???Od kod pa,če pa je to moj edini otročičekuser posted image .Mene je kar groza ko zabobni,samo je vzrok tudi to,da bobni,ker niso ravno neki debeli podi,spodaj pa sta tašča in tast,ju kar meče.

No hvala si me potolažila,ker tele buške pred enim letom so kar nekajuser posted image Ja pa jih pol ne bo,kajneuser posted image .

sani
glede avta pa si mi sedaj dala mislituser posted image .Jaz si ga niti ne predstavljam ,ker vem da ga zaenkrat ne bomo imeliuser posted image .Drugače pa bi imela senic,espace-kot družinski avto ati pa bi imel beatla(to lahjko rečem da bomo enkrat imeli).Meni so vsi avti lepi samo da so novejši razen ford in hyundai odpade takoj.Če pa bi imela res veliko dinarčkov pa bi imela BMW X5user posted image (to pa so samo sanje.

Koala katera znamka pa je to,se vidi da se nič ne zastopim v avtkeuser posted image

Mala pikica upam da je Gašperju boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katee a tebi so kar podarili marcedezauser posted image

Lusa dobrodošla nazajuser posted image ,princeske pa so krasneuser posted image

Mala pikica groza za rotavirus.Sedaj sem pa še jaz v skrbeh,ker mi ga nismo dali cepituser posted image .Joj kar jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image Gašperček daj se pozdravi.Mala pikica drži seuser posted image user posted image user posted image

Joj sem vam imela toliko za povedat sedaj pa sem tako žalostnauser posted image user posted image user posted image Gašperček pošiljam ti angelčka naj te čuvauser posted image .

Mi smo pa danes imeli kostanjev piknik in so otroci zelooo uživaliuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.10.2008 19:51:21   
ursalara
Mala pikica in Gašper mislim na vaju!
user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.10.2008 19:57:48   
SuzanaKK
Dober večer!

Aljaž se trudi zaspati, ampak zdaj smo mi (šele) v fazi, ko se kar vsede v posteljici in potem jok. Grem, ga poležim, čez minutko istouser posted image . Ampak se na srečo hitro utrudi in zaspiuser posted image .

Ubošček Gašper. Jaz sem sumila, da gre za rotavirus, ker je prijateljičino tamalo isto spravil v bolnišnico na 5-dnevno infuzijo. Takrat sem si obljubila, da naj stane, kolikor hoče, da jaz bom Aljaža dala cepiti. Se mi pa takooo smili, bogi revček. Upam, da se bo stanje čimprej stabiliziralo in da bosta šla domov se cartat. Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mala pikica zate in za dragega pa user posted image user posted image user posted image .

ursulina sem videla mt in je ful lep, ampak jaz bi eno slikco, ko je Lenart noter. Eh, ful težim s temi slikicamiuser posted image . Ne me kregat.

Luša welcome back! Tvoji pupiki pa itak za pojest. Upam, da bomo mi tudi imeli kmalu kak kostanjev piknik.

Avto: jaz bi imela novega Espace-a, ker bi lahko spravila noter VSE za malegauser posted image .

Nič, grem zdaj malo in še pridem nazaj!

koala super za zobek, upam, da boste zdaj bolje spali. Drugače pa ja, pri nas je doma ena tečkauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.10.2008 20:10:40   
koala
Triš, ta moj modri lepotec, ups lepotica je Honda accord turer.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.10.2008 20:22:43   
Alfabeta
Čer!

Suzana, tudi jaz sem sumila na Rota pri Gašperju, ker je imel Filip podobno situacijo, samo on je pa začel z drisko in enako pristal na infuziji. Je pa ravno shodil, po Rota je bil pa tako zanič, da je potem naprej hodil šele čez 1,5 meseca. Upam, da se Gašper boljše izvleče.

katee, lep avtouser posted image  bravo

triš, ti pa nimaš slab okus, kar se avtka tiče...govorim seveda o X5

nalin, sem prebrala vašo zgodbo. Takole v celoti, v enem kosu prebrano je čisto drugače kot takrat na forumu. Sem pa tudi jaz user posted image  ko sem brala. Važno da je sedaj pikec okuser posted image

luša, pozdravite se hitro user posted image

koala, bravo za podvige in zobek!!!

moj sanjski avto....hmmm, ga niuser posted image . Pač delam v tem fohu, z avti in nimam nobenih želja po kakem večjem avtku. To se moj user posted image  bolj izživlja. Ja, kaj čmo. Takle mamo

ajda je boljša. Se že smeje, kar je dober znakuser posted image . Tako da gre na boljše-

Toliko za enkrat.

Bom še eno sliko prilepila malo kasneje, naše dečve kako stojiuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.10.2008 20:25:01   
Alfabeta
ursulina, če prodajaš svoj avto in boš kupila novega tak al tak nima veze tole o uvoženem avtu. Je pa dejstvo, da po večini ne pridejo taki sem kot so predstavljeni, če razumeš kaj misliš

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.10.2008 20:29:08   
Sunny Morning
Jaz sem s svojim avtekom tudi čisto zadovoljna. Če bi pa imela FUL denarja bi si privoščila tegale user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 3.10.2008 20:31:03 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.10.2008 20:33:24   
SuzanaKK
Sunny tale link ne dela, vsaj meni ne.

Alfabeta samo, da gre Ajdi na bolje. Pa kaj ti resno, da Rebeko prodajate? Se je dragi v kako drugo zadnjič v Izoli zagledal?

Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.10.2008 20:39:43   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Alfabeta samo, da gre Ajdi na bolje. Pa kaj ti resno, da Rebeko prodajate? Se je dragi v kako drugo zadnjič v Izoli zagledal?

Ti, al maš hudo dober spomin ali pa si šla za nazaj brat...Veš kdaj sem jaz že to napisalauser posted image . Ja, resno prodajamo. Ste kupci?user posted image  Ja, se je zagledal v nekajuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.10.2008 20:55:28   
nana35
Ko smo že pri packanju-jaz tudi Klemnu ne dovolim packanja, ko bo začel sam jesti,se bo že dovolj napackal,zdaj ko ga hranim jaz,pa ni treba,se tačas s čim drugim zaposli,ker miru med hranjenjem itak ni.
In kot Lunca-papirnate brisače si vedno prinesem na mizo,da sproti brišem vse okoli in njega.Mi pa gre tole kriljenje z rokami res na živce,ker mimogrede poči po žlici,potem pa je hrana povsod.

koala,dan je hitro minil in zdaj sem spet na 100°porodniškiuser posted image .Do 27.11., potem pa veselo na delo.In potem spet kak mesec premora.In user posted image  za zobek.

Suzana, ena te je vprašala,koliko si dala za tole Jane vrečo,pa sem čakala,pa ni bilo odgovora,ker tudi mene zanima.Kar se tiče službe-verjamem,da se težko najde kaj pametnega in dobrega,potem pa vzameš,kar pač dobiš,samo da je neki denar.No,HB jaz sem jo našla,pravzaprav kot se služba dobi najlažje-po vezah moje mame.Komaj čakam,da bom tako daleč,ko bom lahko imela svoj salonček...Ti boš pa tudi našla nekaj,v to sem prepričana,ob pravem času.Držim pesti,da ti kmalu uspe.

Lusa,lepe slikice in tvoji princeski sta zlati.Daša pa se je res malo spremenila,več lask ima.In ja,res sem te tudi jaz pogrešala.

Gašper ubogi revček,kaj ga je doletelo.Pa kmalu ozdravi!!

user posted image

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.10.2008 20:57:51   
katee
alfabeta: super, da je Ajdi bolje iin da se že smeji!!!

Jaz sem pa tako utrujena, da grem kar spat.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.10.2008 21:02:00   
nana35
Triš,jaz globoko upam,da potem tehle bušk ne bo,kot praviš.Pa navajen bouser posted image  in odporenuser posted image .

katee,jaz tudi ne bi imela nič proti če bi mi kdo podaril avto,pa ne rabi biti merđo,je kakšen opel ali audi čisto ok.Ali pa WV.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.10.2008 21:03:55   
Sunny Morning
Sunny tale link ne dela, vsaj meni ne.

Sem takoj popravla ampak si najbrž ti glih vmes gledala.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.10.2008 21:05:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
ajda je boljša. Se že smeje, kar je dober znakuser posted image . Tako da gre na boljše-

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.10.2008 21:09:48   
dašabina
Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Luša dobrodošla nazaj in krasne slikice tvojih sončkovuser posted image
Triš, jaz tud nisem dala cepit Mihata, ampak zato ne bom jokala vnaprej, srčno upam, da bomo zdravi, zgodi pa se lahko tistim, ki so cepljeni in necepljenim...
Alfabeta, bravo za Ajdo, d je boljše,  v kateri enoti ste dobili vrtec?
Lutiropan, greste obirat jutri? če boste pri volji, ste lepo povabljeni na sokecuser posted image ...
Katee, hvala...user posted image user posted image
Vsem bravo za nove zobke in nove osvojene plazilne podvige...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 3.10.2008 21:11:48 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.10.2008 21:14:39   
Alfabeta
dašabina, v Bibah smo dobili

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.10.2008 21:15:49   
Alfabeta
Evo našo stoječkouser posted image
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.10.2008 21:23:10   
SuzanaKK
nana joj pa res, to me je ena spraševala in sem čisto pozabila odgovoriti. Presneti EMŠO. 80 EUR je vreča, jih pa prodajajo samo v Pikapolonici. Meni je bila draga, ampak je super. Ti pa povem po pravici, da sem videla martinčino, ki je eno leto starejši model in je boljša. Službo ja, včasih se mi zdi, da me še za čistilko ne bojo vzeliuser posted image .

alfabeta imam dober spomin, včasihuser posted image , sem te to že zadnjič hotela vprašati, pa sem pozabila oz. si ti mrknila za nekaj dni.

sunny kaj je to za ena grda škatla? Sej ne, hecam se.

Saj res, kje se pa majra skriva?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.10.2008 21:27:11   
Alfabeta
suzana, tole od Sunny je Range Rover, če se ne motim. Je pa drugače tudi meni škatlastuser posted image . SOrry, sunnyuser posted image

Ja, majro , pa tud jaz že nekaj časa pogrešamuser posted image  

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 3.10.2008 21:28:05 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.10.2008 21:30:11   
Sunny Morning
sunny kaj je to za ena grda škatla? Sej ne, hecam se.

Res ni neki jako všečni avto, tako da mi je čisto jasno, če ti ni všeč. Ne more bit čisto vsem všeč. Sem pa gledala koliko sploh stane tale škatla in je najcenejši čez 80.000€. user posted image  Za toliko dobiš že oreng montažno hišo...groza.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.10.2008 21:32:00   
Sunny Morning
suzana, tole od Sunny je Range Rover, če se ne motim. Je pa drugače tudi meni škatlastuser posted image . SOrry, sunnyuser posted image

Ja Range rover je. Ti je oproščeno. user posted image

Ja, majro , pa tud jaz že nekaj časa pogrešamuser posted image   

Možno, da se spet uči za kakšen izpit...revica.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.10.2008 21:32:46   
ursulina
Uhh, ti avtomobili.... midva sva pa lansko leto menjala avto in se odločala med avteki in gledala keri ma večji prtljažnik... sva potem cincala, ali bi ali ne bi, pa sva se le odločila in sva nabavila novo Hondo Civic in zaenkrat je to moj sanjski avto, ful mi je všeč...kredit zanj pa malo manj user posted image  koala, super izbira! :) Honda je zakon...

ursulina, če prodajaš svoj avto in boš kupila novega tak al tak nima veze tole o uvoženem avtu. Je pa dejstvo, da po večini ne pridejo taki sem kot so predstavljeni, če razumeš kaj misliš

razumeš user posted image  kaj pa počneš, če smem vprašati v zvezi z avtomobili? da tudi vem, ali te lahko kaj ponucam zdaj user posted image

ne vem katera je zadnjič spraševala za moje modne dodatke; ne ne delamo tega sami, vse je uvoz iz Italije, nekaj narejeno tam nekaj pa pri gospodu Čing Čongu, vse pa italijanski dizajn in malo boljša kvaliteta. sem opa vesela da pohvalite robico! ko boste v služćbi, vabljene k meni, da se opicanite po nabavnih cenah! user posted image  dokler smo doma, je itak nevarno meti kaj na sebi, češprav sem zadnjič imela viseče uhane kar gor, ko sem prišlka s sestanka in mi jih je mali zelo nežno strokovno pregledal, sem bil kar presenečena....

suzana, okej, okej, dobiš slikico... bom mojega zaposlila, da naju slika... uh si zahtevna user posted image
aja - mi pa sploh še nismo v fazi sedenja v posteljici, zaenkrat lepo zaspi...

lusa, res imaš lepi princeski... pa tako lepo rozasti sta obe :)

katee, lepo spi, drug teden pa res lahko prišibata do naju z malim...

no, takole je zgledalo packanje - danes prvič in upam da zadnjič....
kako pa zgleda še na otip tole miksano sadje?
user posted image

lej mami, ni več; daj še malo pripravi...
user posted image

no, takole pa je izgledalo prvo postavljanje na nogice....
user posted image

tako, lepo spite, jaz se grem k mojemu na kavč stisnit...user posted image  LAHKO NOČ!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.10.2008 21:36:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
aja - mi pa sploh še nismo v fazi sedenja v posteljici, zaenkrat lepo zaspi...

Mi smo pa v fazi vstajanja v posteljici...groza.user posted image  Je pa danes tako lepo zaspala, da sem glih gruntala kaj sem takega naredila, da jutri ponovim vajo. user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.10.2008 21:38:21   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

najcenejši čez 80.000€.Za toliko dobiš že oreng montažno hišo...

Pa smo spet tam....user posted image  hecam te....

ursulina, jaz sem spraševala za tvoje modne dodatke...Hvala ker si potešila mojo radovednostuser posted image . Sicer pa ko boš rabi kak nasvet glede avtkov kar vprašaj, sem pa specializirana za francoza (Renaulta)user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?