nana35
|
Alfabeta,krasna slikica tvoje stoječke,bom poiskala še našega stoječkota če ne bom pozabila in prilepila slikico. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK nana joj pa res, to me je ena spraševala in sem čisto pozabila odgovoriti. Presneti EMŠO. 80 EUR je vreča, jih pa prodajajo samo v Pikapolonici. Meni je bila draga, ampak je super. Ti pa povem po pravici, da sem videla martinčino, ki je eno leto starejši model in je boljša. Službo ja, včasih se mi zdi, da me še za čistilko ne bojo vzeli . Vreča je res draga,pa saj ne vem,če jo bom kupila.Sem imela trden namen,pa me je moj odvrnil od tega,tako da zdaj ne vem.Martincino vrečo sem videla že 100 x,pa se nikoli nisem prav zavzela,ker je pač nisem imela namena imeti.No,bom pa drugič pogledala. Kaj bi se sekirala glede službe,za čistilko menda ja ne misliš kandidirati?Nima smisla se sekirat,ker če daš vse od sebe,pišeš prošnje,uporabiš veze itd.si itak vse naredila,potem lahko samo še dajle pišeš in upaš in čakaš.1X se bo posvetilo,boš videla.Ne smeš biti črnogleda,imaš svojega sončka in pa moža in to je najlepše na svetu in veliko več vredno od službe,tale pač mora potem biti za piko na i in da je več dinarčkov pri hiši.Pa da je življenje malo lažje in boljše. sunny m.potem pa imam res raje montažno hiško kot tega Range roverja. Pa kako manj vredno škatlico v garaži. ursulina,moj otrok opazi vse uhane na ušesih,jih vedno strokovno pregleda,od majhnih do velikih.Nikoli jih ne vlači,samo zelo od blizu si jih ogleduje in s prstki prijema. Tudi mi smo v fazi vstajanja v posteljici,zato imamo zvečer vedno težave pred soanjem,najprej se fajn utrudi s tem vstajanjem in poskakovanjem v posteljici,potem pa ne more več in zaspi. Joj,kakšno razdejanje je naredil Lenart,meni se bi že . klaja,mi imamo tudi Berlingo,ni neki avto ampak je prostoren,imamo velikega psa in še otroka,tako da spravimo voziček brez zlaganja noter,pa od A do B nas tudi popelje,kar je najbolj važno,glede avta jaz nič ne kompliciram,samo da gre kot urica in me ne pusti na cedilu,kar pa te lahko dober ali nov avto tudi.In si še bolj jezen,kot da te pusti slabši. In za nagrado za lepo okolico,meni je to res lepo,če je zunaj vse urejeno,kar pri nas ni,ker imamo bolj majhno parcelo in velikooo stvari,tako da je vrt in nekoliko tarve z rožami,drugo pa tlakovci za avteke & co. IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Nana hvala za medvedka samo zdaj ne vem kaj je pomagalo, da je začel bolj kompaktno kakat ali medvedek ali pa korenček z jabolkom. (pa brez zamere kakec je bil natančno take barve kot medvedek si ne morem kaj asociacije. Ni važno kaj je pomagalo,važno da je... martinca,nekih planov za jutri nimamo,samo dopoldan ima Luka menda tekmo,pa ko bo šel domov te pokličem.Hvala,da si me spomnila,moja pozabljiva glava. Dobili smo pa copatke shoo shoos,in so super lepi. No,tole ima shranjeno od stoječkota,bom našla še kako ko se bom spomnila. Pa tole.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 4.10.2008 9:57:41 >