Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:38:13
|
|
|
|
katka28
|
Evo pe se en za lepsi dan Kako je Štajerc v Pekingu vprašal za gostilno? "Ki šank čuj?"
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:39:28
|
|
|
|
katka28
|
Vijolica je obupala zdej bo pa mela, ko bo spet zamudila...je Ketrin prisla nazaj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:40:00
|
|
|
|
misa79
|
Tako. Mali v postelji.........ne morš verjet. Dans pa je čist po knjigi Jaz grem pa na sprehod..........z likalnikom Me prepričuje že cel teden
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:40:33
|
|
|
|
katka28
|
Samo eno vprasanje: Brokoli??? Pizamca?? A sem jaz kaj zamudila?? Imamo kaksne nove clanece ali clane?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:40:56
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Punce- a je še katera zasvojena s čokolado Jaz je pred nosečnostjo sploh nisem jedla......Zdaj pa ne morem brez nje.................Še ena odvisnost poleg RR Jaz sem med nosečnostjo pekla ko zmešana... Pa je MOGOČE dobil kakšen košček, če je pohitel. Sicer pa njemu ni toliko za sladko, tako da . Je pa dobra stran tega ta, da sem se naučila peči stvari, ki jih prej nisem znala . Sem bila pa vedno čokoholik, ampak to, kar se grem pa zdaj, je pa !
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:42:13
|
|
|
|
clericv6
|
Katka- zakon vic!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:43:03
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Samo eno vprasanje: Brokoli??? Pizamca?? A sem jaz kaj zamudila?? Imamo kaksne nove clanece ali clane? Brokoli lahko Kiara poje...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:45:54
|
|
|
|
katka28
|
Jaz sicer z cokolado nisem zasvojena sem pa z evrokremom in to Lino lado belo sem jo pripravljena pojesti cel kozarec na zlico. Tako, da sedaj doma sploh raje nimamo nic sladkega, ker z mojim bi vse pojedla. Pa se poskusava nazaj drzati. Kar se pa peciva tice jih je pa lahko na mizi polno pa se mi ne bo niti slinica pocedila, sama sem bolj privrzenec slanega (kokice, bucnice, cips)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:48:06
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Joj, moram vam hitro nekaj napisat. Ko so bili sosedje na morju, sem rihtala njihovega mačkona in po nekaj dneh mi je od silne hvaležnosti začel na prag nositi darila - napol pojedeno miš, napol pojedenega voluharja, celo miš... in to se je nadaljevalo tudi potem, ko so bili gazde že nazaj - sem pobirala in metala v smetnjak - pa izgleda to ni bilo v redu, ker mi je sedaj začel nosit še žive - sedi pred pragom s tisto golaznijo pod taco ali v gobcu in ko stopim ven - približno ve, kdaj grem v šolo - spusti - najbrž želi, da bi se še jaz malo šla lovca - in potem se te revce skrivajo v grmičke pred hišo in maček skače po njih, da bi zadevo spet ujel.... in prejle odprem vrata in proti meni teče zajetna podgana - sem hitro zaprla vrata, da ni šla noter - jao, maček, nam bo res še kaj noter prinesel - pa mu lepo govorim, da so računi že zdavnaj poravnani in da naj mirno začne nosit spet gazdarici, ha ha
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:49:25
|
|
|
|
zolika
|
Sem vidla da teče beseda o "sladkih grehih" ?! Sem zadnjič v trgovini doživela napad - sem si kupla majhne Viki kreme, ko jih lahko z prstom ješ mmmmmmmmmmmmmmmmm ZAKON!!!! Le kako bi se lahko uprla?!?! Ni šlo... Lino lada - pa je neverjetna! Sedaj pa kuham špinačko in krompirčk za junaka! Mislim,da bo vesel
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:52:58
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Joj, moram vam hitro nekaj napisat. Ko so bili sosedje na morju, sem rihtala njihovega mačkona in po nekaj dneh mi je od silne hvaležnosti začel na prag nositi darila - napol pojedeno miš, napol pojedenega voluharja, celo miš... in to se je nadaljevalo tudi potem, ko so bili gazde že nazaj - sem pobirala in metala v smetnjak - pa izgleda to ni bilo v redu, ker mi je sedaj začel nosit še žive - sedi pred pragom s tisto golaznijo pod taco ali v gobcu in ko stopim ven - približno ve, kdaj grem v šolo - spusti - najbrž želi, da bi se še jaz malo šla lovca - in potem se te revce skrivajo v grmičke pred hišo in maček skače po njih, da bi zadevo spet ujel.... in prejle odprem vrata in proti meni teče zajetna podgana - sem hitro zaprla vrata, da ni šla noter - jao, maček, nam bo res še kaj noter prinesel - pa mu lepo govorim, da so računi že zdavnaj poravnani in da naj mirno začne nosit spet gazdarici, ha ha Uff to pa mas potem dobrodosljice, vidis si mu ze prevec dobro kuhala. Se dobro, da nisem ljubitelj mackonov in jih od dalec opazujem tako, da za enkrat ne dobivam kaksnih taksnih dobrodoslic pred vrata. Je pa res, da sosedov mackon vsak dan pridno lovi miske po nasem travniku. Sem mu pa ze rekla, naj se raje na krte spravi, ki nam zelenico unicujejo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:56:38
|
|
|
|
resnično srečna
|
ha ha JABOLKO...veš naši mali so po kitajskem horoskopu podgane...mogoče je bilo pa to darilo za Jurčka...ajuj... smo mi tudi imeli doma lepo dimasto sivo mačko Ciprijanko (je imela ime po svetniku Ciprijanu veš Majček he he)...in smo v kuhinji imeli tiste male zavesice na pol okna...pa mama kuha in vidi kako prileti miš...pa zgine...pa prileti...pa zgine...je mačka žonglirala pod oknjem z njo...dokler je ni fino utrudila potem pa pohrustala...nimam pojma od kod jim taka navada...mogoče je hotela pa mehko meso pa jo je zato tolk zmasirala prej...le kdo bi vedel... sicer pa JABČEK tebi človek res težko da ni hvaležen...ker si tak topel človek...eto še mačjega oboževalca si spremenila v svojega ljubitelja...očitno ti ni uspelo samo moža vzgojiti...zdej si že mačka dobila na prevzgojo...oblikuj dokler je še mehek kot glina...he he mogoče ti bo pa kdj nosil kake sveže zrezke od mesarja namesto miši...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 12:57:00
|
|
|
|
katka28
|
Pa se nekaj iz nogometnega sveta CIMEROTIČEVE IZJAVE (jagodni izbor) : 1.Boli me koleno in to na nogi. 2.Jaz,Zahovič in Karič smo najboljši duo! 3.Pozdravljam svoje starše, predvsem očeta in mamo! 4.Preselil sem se v tro sobno garsonjero! 5.V mariborskih termah _Habakuk bazen visi, zato sem težko plaval proti toku! 6.Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe! 7.Igrali smo taktično zelo dobro ,ampak naša tehnika je bila zanič 8.Imeli smo teškega nasprotnika vendar je bil nasprotnik boljši! 9. Tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili! 10.Danes nismo imeli sreče, ker smo imeli nesrečo. 11.Jaz sem sicer zadel žogo v mrežo in dal gol, vendar so jih dali norveški nasprotniki iz norveške na drugi strani več. 12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!! 13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, še posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:00:17
|
|
|
|
katka28
|
In ko smo ravno pri dojkah. Raje nimam nic kot pa tole: PS upam, da ne bo nic narobe ce to slikico nalozim
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:02:03
|
|
|
|
katka28
|
Jabcek: da te ne bo kdaj takole pricakal sosedov mackon
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:02:21
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 In ko smo ravno pri dojkah. Raje nimam nic kot pa tole: PS upam, da ne bo nic narobe ce to slikico nalozim Pa še grdo so narejene
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:04:21
|
|
|
|
katka28
|
To pa je bila zabava in pol...Glede na okrasitev upam, da ne porocna
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:04:51
|
|
|
|
sky77
|
katka Kje najdeš vse te vice
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:06:30
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 In ko smo ravno pri dojkah. Raje nimam nic kot pa tole: PS upam, da ne bo nic narobe ce to slikico nalozim Pa še grdo so narejene Ko sem se jaz dojila sem vcasih mislila, da me bo pobralo od bolecin kadar sem prehitro po stopnicah hodila. Tao, da mi ni jasno ali teh zensk res nic ne boli ali pa imajo samo zrak not
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:08:09
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sky77 katka Kje najdeš vse te vice Ma moj to dobiva od kolegov na mail. Jaz pa moram malo precekirat, ce mu slucajno kaksna lubica kje pise, da uskladiva urnike
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:09:21
|
|
|
|
clericv6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 [. Tao, da mi ni jasno ali teh zensk res nic ne boli ali pa imajo samo zrak not Mislim, da imaš prav- imajo zrak not. V glavi! (Govorim za to velikost, da ne bo pomote!)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:10:37
|
|
|
|
clericv6
|
No, po moje je vseeno drugače, če so polne mleka in boli. Od take velikosti te najbrž boli samo hrbtenica?!?!?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:14:17
|
|
|
|
simvir
|
Joj punce, a cel dan samo klofate, da je toliko novih strani?!? Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunaj . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo je . No mi smo bili že zunaj, pojedli in pospravili kosilo, mali zaspal drugo kitico, jaz pa prižgem rr, pa me skoraj kap . Prebrala sem zadnje dve strani, več pa ne vem če bom uspela. Lahko pa katera napiše povzetek, če sem kaj pametnega zamudila . Jabček tale z mačkom je pa res dobra. Ti samo pazi, da res ne boš kaj v hišo dobila, ni prijetno. so imeli zadnjič pri mojih male obiskovalce , pa so jih komaj polovili . Kakše je zdaj točen plan za ponedeljek? Koliko nas pa bo, se mi zdi da ful .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:14:23
|
|
|
|
katka28
|
Punce zdaj bo pa treba koncati s klofanjem, ker drugace bo res vijolica spet zamudila.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 3.10.2008 13:16:49
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Joj punce, a cel dan samo klofate, da je toliko novih strani?!? Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunaj . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo je . Pri nas dezuje, nic soncka zelo mrzlo tako, da se bomo za enkrat kar not drzali mogoce pride do spremembe plana ko bo prisel moj iz sluzbe. Mama je danes glavni kurjac oz. bolj cuvam ogenj da mi kamin ne ugasne...Sem danes celo sama kamin zakurila (ponavadi mi ga moj preden gre v sluzbo)...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?