|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
3.10.2008 12:55:06   
anaj22
sam na hit vas pozdravim, bom kasnej kej pokomntirala k bo šu Jaka spat, pa še ful mam za prebrat
sem govorila z AS Lovro bo ob njej so se dons po viziti odločili. Tko bo naj bolš za vse, AS bo mn živčna Lovro bo lepo jedu in rastu, Jernej bo mev pa mamico ob seb

pridem kasnje sem vam sam hotla sporočit kako je z AS in njenima sončkoma
se tipkamo
pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.10.2008 12:58:09   
*anamor*
super vsaj ena dobra novica za AS.
tanikaa- saj sem res prebrala pa sem malo sklerozna.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.10.2008 13:02:59   
*Mojca*
super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in edino pravilno da bo imela Lovrota pri sebi!

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 3.10.2008 13:03:15 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.10.2008 13:13:56   
*Mojca*
Romy ti boš v teh treh dneh prišla do 4. zvezdice s takim tempom user posted image user posted image
pridna, pridna user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.10.2008 13:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in edino pravilno da bo imela Lovrota pri sebi!

user posted image user posted image user posted image user posted image ..sem pa res vesela...
jaja romy zaljubljena siuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.10.2008 13:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Romy ti boš v teh treh dneh prišla do 4. zvezdice s takim tempom user posted image user posted image
pridna, pridna user posted image user posted image user posted image

ima romy dobro družbo tle gor pol ji pa kr gre a ne mojči?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.10.2008 13:16:51   
Anonimen
ja mojči in v kolikem času bom pa jst pol do pete zvezdice prišla???user posted image user posted image ..zvečer a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
3.10.2008 13:29:55   
*Mojca*
taanikaa hehehehe po mojem žr kr popoldne user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
3.10.2008 13:32:15   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ja ji bom jst že dala vetra..ona je rodila mojga sina !!!!user posted image

bravo taanikaa, you go girl!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
3.10.2008 13:38:22   
Kaja08
user posted image user posted image super novica za AS!!! user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
3.10.2008 13:59:50   
*anamor*
Evo mene nazaj.
Saj imam res super družbo. Kaj bi jaz brez vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
3.10.2008 14:00:58   
*anamor*
No do 4 še je zeeellllllooooooooooooo daleč. Do 3 pa ne več tako. Upam, da mi bo uspelo

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.10.2008 14:04:03   
polly80
tolk klepetate da jaz ob moji viti ne sfolgam bratuser posted image user posted image user posted image ,bravo punceuser posted image user posted image user posted image

mojca,tudi moja vita je tako delala na joškiuser posted image ,le da ona flaške ni marala,sem mislila,da nimam dovolj mleka,pa sem jo vozila skoraj vsak drug teden na kontrlo teže,pa ima dovolj,včasih noče joške,kadar je zaspana,pa sita,pa hoče samo dudo,sem zdaj pogruntala..user posted image
pa zadnja dva dn se mi budi tudi na 2 uriuser posted image user posted image user posted image res je prehlajenauser posted image ,ampak mi je že spala 8-10 ur skupaj,me je skoraj kap,ko se je ob 2h zbudilauser posted image ,pa potem vsako uro ali dveuser posted image .upam,da ne skvari ritma,sicer pa nič ne morem..user posted image

joj,se že prebujauser posted image ,turbo spanje,jaz pa turbo branjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.10.2008 14:07:30   
polly80
aja,AS user posted image ,user posted image user posted image user posted image za jerneja in user posted image user posted image user posted image da je lahko lovro zraven..

pa taaanikauser posted image user posted image user posted image user posted image da je vse ok,pa user posted image user posted image user posted image za mamo

drugo pozabilauser posted image user posted image user posted image

aja,vita v kengoruju pridnauser posted image user posted image user posted image ,tako da lahko peljem vozek na odpaduser posted image user posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.10.2008 14:09:02   
mtinca1
aja, tole vedno pozabim vprašat. a kopate dojenčke v vodi 36-37 stopinj? in od kdaj dalje lahko kopamo v vodi z nižjo temperaturo?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.10.2008 14:20:46   
Anonimen
..ojla...jst tud nazaj prišla pokukat..jst kopam skoz 38stopinj,ni tok majhna banjica n je prijetno..probam s komolcem tud,se razume...
jst pa nevem če nebom mogla Žanu spet dozo povečatuser posted image ..150ml očitno nima več dostiuser posted image ..pa se joče kr on bi še...kaj pa če probam 180ml pa na 4 ure da ga hranim???
mene pa danes neki želodec boli...ooo nevem al je kaj za mano prišlo al kajuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.10.2008 14:37:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

aja, tole vedno pozabim vprašat. a kopate dojenčke v vodi 36-37 stopinj? in od kdaj dalje lahko kopamo v vodi z nižjo temperaturo?

Nam so zadnjič na sestanku za plavanje dojenčkov rekli naj počasi znižamo temperaturo zaradi tega,ker je v bazenu tam nekje 32, pa da ne bi bil prevelik šok.

a_s - super, sem zelo vesela, zdej pa naj najbolje poskrbijo za Jerneja
mojca - tko kot je rekla alea, če te bolijo bradavice, ga kr pristavljaj, pa malo zamenjajta položaj dojenja - a se dojita leže ali sede? - jaz sem ga zdej začela dojit tko, da ma eno rokico dol, k prej smo tko, da je mel obe gor. No bomo videli. Baje pa obstaja tudi štrajk dojenja - tukaj si lahko prebereš nekaj o tem - upam, da ti bo kaj v pomoč.
alea - samo mirno kri, pa lepo počasi, dokler se mala smeji, ji ni panike - sej veš
Aja, še to - naš se tud pri dojenju kr odmakne, pol me pa mal gleda, pa se smeji, pa se jst njemu nazaj, pa spet mal je, in tko ene 20 minut.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.10.2008 14:41:49   
anaj22
zdej mi je pa ratl vse prebrt sem seveda vse sprot pozabilauser posted image

Najprej tanika tukile ja tale avto sedež k se da obračat http://soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-18-kg/b-b-confort-g2158.shtml
nama ja ful všeč tud varnost mislma da ja bobra
pa oddahni se od svoje mame, zdej maš čas za uživanje zase in za svojo družino

vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca Luka je vejetno pogruntal da iz flaše bolš teče, ukini flašo in čim več na joško lohk ga mal prrtentaš še z nastavki. Ne obupaj z dojenjem user posted image

Pogledala sem slikce ful ste vsi user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.10.2008 14:43:13   
Anonimen
zdej pa še jst neki vprašam...a ve že uporabljate mehčalce?..jst sem na začetku sam drefta uporabljala,zdej pa že skoz prem s praški in mehčalci k mali ni imel nobene reakcije...se spomnim kok smo ble v user posted image  proti mehčalcemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.10.2008 14:44:26   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Jaz kopam od vsega začetka na 37 stopinjah. Zakaj bi ga pa kopala v vodi z nižjo temperaturo? Ne razumem!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.10.2008 14:47:18   
Anonimen
anaj carica siuser posted image user posted image ..pa sem ga iskala kak link pa nisem našla..sem si ga kr shranila...mislim,no skor 90% sem da hočem met tazga avtosedeža...user posted image ..nor sistem a neuser posted image
ja zdej si bom res malo oddahnila...že več nevem kako je to,ko so se skoz neki faktorji vmešavaluser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.10.2008 14:56:00   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

zdej pa še jst neki vprašam...a ve že uporabljate mehčalce?..jst sem na začetku sam drefta uporabljala,zdej pa že skoz prem s praški in mehčalci k mali ni imel nobene reakcije...se spomnim kok smo ble v user posted image  proti mehčalcemuser posted image

jaz ga uporabljam že od začetka in nimamo nobenih težav. Pa tudi cunj ne likam...

hvala za nasvete in linke. Od zdaj naprej flaše ne dobi več. Me je skrbelo da poje premalo in sem hotla pokontrolirat na flaši in je zdej cel hudič user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.10.2008 15:01:22   
Anonimen
ja jst pa še likam njegove cunjice...koj ko si nabavim sušilca pol neham k mi baje nebo treba več...
mojči flašo stran!!!..ne se špilatuser posted image ...te bom na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boščeki mali,vam ne papajo,moj je pa tak požeruščekuser posted image ..on bi pa kr še pa še pa še...nevem če neboma šla kej prej na GH...kr mu ne morem kr v nedogled povečevat doze

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.10.2008 15:05:31   
*anamor*
Jaz imam 37-38 stopinj ko se kopava. Tudi temparaturo v sobi imam nekje 24 stopinj. Seveda se razume samo ko se kopava.
Mehčalec jaz uporabljam od vsega začetka. Samo sensitive. Zdaj pa ko je že star 3 mesece in mi bo zmanjkalo sensetive pa bom začela vse uporabljat.

Nevem če ste prej speregledale sem spraševala če ve katera kje bi lahko kupila to lučka z bombažkom

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.10.2008 15:08:25   
*Mojca*
Romy v pikapolonci imajo ful teh bombažkov, ampak takega se ne spomnim. Dej it pogledat pa vprašaj če imajo...

mi se tudi kopamo na 36-38 stopinj.

flaša pa gre stran! user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?