Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:55:06
|
|
|
|
anaj22
|
sam na hit vas pozdravim, bom kasnej kej pokomntirala k bo šu Jaka spat, pa še ful mam za prebrat sem govorila z AS Lovro bo ob njej so se dons po viziti odločili. Tko bo naj bolš za vse, AS bo mn živčna Lovro bo lepo jedu in rastu, Jernej bo mev pa mamico ob seb pridem kasnje sem vam sam hotla sporočit kako je z AS in njenima sončkoma se tipkamo pa pa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:58:09
|
|
|
|
*anamor*
|
super vsaj ena dobra novica za AS. tanikaa- saj sem res prebrala pa sem malo sklerozna.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:02:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
super in edino pravilno da bo imela Lovrota pri sebi!
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 3.10.2008 13:03:15 >
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:13:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
Romy ti boš v teh treh dneh prišla do 4. zvezdice s takim tempom pridna, pridna
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* super in edino pravilno da bo imela Lovrota pri sebi! ..sem pa res vesela... jaja romy zaljubljena si
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Romy ti boš v teh treh dneh prišla do 4. zvezdice s takim tempom pridna, pridna ima romy dobro družbo tle gor pol ji pa kr gre a ne mojči?!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja mojči in v kolikem času bom pa jst pol do pete zvezdice prišla??? ..zvečer a ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:29:55
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa hehehehe po mojem žr kr popoldne
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:32:15
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja ji bom jst že dala vetra..ona je rodila mojga sina !!!! bravo taanikaa, you go girl!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:38:22
|
|
|
|
Kaja08
|
super novica za AS!!!
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 13:59:50
|
|
|
|
*anamor*
|
Evo mene nazaj. Saj imam res super družbo. Kaj bi jaz brez vas.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:00:58
|
|
|
|
*anamor*
|
No do 4 še je zeeellllllooooooooooooo daleč. Do 3 pa ne več tako. Upam, da mi bo uspelo
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:04:03
|
|
|
|
polly80
|
tolk klepetate da jaz ob moji viti ne sfolgam brat ,bravo punce mojca,tudi moja vita je tako delala na joški ,le da ona flaške ni marala,sem mislila,da nimam dovolj mleka,pa sem jo vozila skoraj vsak drug teden na kontrlo teže,pa ima dovolj,včasih noče joške,kadar je zaspana,pa sita,pa hoče samo dudo,sem zdaj pogruntala.. pa zadnja dva dn se mi budi tudi na 2 uri res je prehlajena ,ampak mi je že spala 8-10 ur skupaj,me je skoraj kap,ko se je ob 2h zbudila ,pa potem vsako uro ali dve .upam,da ne skvari ritma,sicer pa nič ne morem.. joj,se že prebuja ,turbo spanje,jaz pa turbo branje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:07:30
|
|
|
|
polly80
|
aja,AS , za jerneja in da je lahko lovro zraven.. pa taaanika da je vse ok,pa za mamo drugo pozabila aja,vita v kengoruju pridna ,tako da lahko peljem vozek na odpad lp
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:09:02
|
|
|
|
mtinca1
|
aja, tole vedno pozabim vprašat. a kopate dojenčke v vodi 36-37 stopinj? in od kdaj dalje lahko kopamo v vodi z nižjo temperaturo?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
..ojla...jst tud nazaj prišla pokukat..jst kopam skoz 38stopinj,ni tok majhna banjica n je prijetno..probam s komolcem tud,se razume... jst pa nevem če nebom mogla Žanu spet dozo povečat ..150ml očitno nima več dosti ..pa se joče kr on bi še...kaj pa če probam 180ml pa na 4 ure da ga hranim??? mene pa danes neki želodec boli...ooo nevem al je kaj za mano prišlo al kaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 aja, tole vedno pozabim vprašat. a kopate dojenčke v vodi 36-37 stopinj? in od kdaj dalje lahko kopamo v vodi z nižjo temperaturo? Nam so zadnjič na sestanku za plavanje dojenčkov rekli naj počasi znižamo temperaturo zaradi tega,ker je v bazenu tam nekje 32, pa da ne bi bil prevelik šok. a_s - super, sem zelo vesela, zdej pa naj najbolje poskrbijo za Jerneja mojca - tko kot je rekla alea, če te bolijo bradavice, ga kr pristavljaj, pa malo zamenjajta položaj dojenja - a se dojita leže ali sede? - jaz sem ga zdej začela dojit tko, da ma eno rokico dol, k prej smo tko, da je mel obe gor. No bomo videli. Baje pa obstaja tudi štrajk dojenja - tukaj si lahko prebereš nekaj o tem - upam, da ti bo kaj v pomoč. alea - samo mirno kri, pa lepo počasi, dokler se mala smeji, ji ni panike - sej veš Aja, še to - naš se tud pri dojenju kr odmakne, pol me pa mal gleda, pa se smeji, pa se jst njemu nazaj, pa spet mal je, in tko ene 20 minut.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:41:49
|
|
|
|
anaj22
|
zdej mi je pa ratl vse prebrt sem seveda vse sprot pozabila Najprej tanika tukile ja tale avto sedež k se da obračat http://soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-18-kg/b-b-confort-g2158.shtml nama ja ful všeč tud varnost mislma da ja bobra pa oddahni se od svoje mame, zdej maš čas za uživanje zase in za svojo družino vsem obmesečnikom Mojca Luka je vejetno pogruntal da iz flaše bolš teče, ukini flašo in čim več na joško lohk ga mal prrtentaš še z nastavki. Ne obupaj z dojenjem Pogledala sem slikce ful ste vsi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa še jst neki vprašam...a ve že uporabljate mehčalce?..jst sem na začetku sam drefta uporabljala,zdej pa že skoz prem s praški in mehčalci k mali ni imel nobene reakcije...se spomnim kok smo ble v proti mehčalcem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:44:26
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 aja, tole vedno pozabim vprašat. a kopate dojenčke v vodi 36-37 stopinj? in od kdaj dalje lahko kopamo v vodi z nižjo temperaturo? Jaz kopam od vsega začetka na 37 stopinjah. Zakaj bi ga pa kopala v vodi z nižjo temperaturo? Ne razumem!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
anaj carica si ..pa sem ga iskala kak link pa nisem našla..sem si ga kr shranila...mislim,no skor 90% sem da hočem met tazga avtosedeža... ..nor sistem a ne ja zdej si bom res malo oddahnila...že več nevem kako je to,ko so se skoz neki faktorji vmešaval
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 14:56:00
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa zdej pa še jst neki vprašam...a ve že uporabljate mehčalce?..jst sem na začetku sam drefta uporabljala,zdej pa že skoz prem s praški in mehčalci k mali ni imel nobene reakcije...se spomnim kok smo ble v proti mehčalcem jaz ga uporabljam že od začetka in nimamo nobenih težav. Pa tudi cunj ne likam... hvala za nasvete in linke. Od zdaj naprej flaše ne dobi več. Me je skrbelo da poje premalo in sem hotla pokontrolirat na flaši in je zdej cel hudič
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst pa še likam njegove cunjice...koj ko si nabavim sušilca pol neham k mi baje nebo treba več... mojči flašo stran!!!..ne se špilat ...te bom na boščeki mali,vam ne papajo,moj je pa tak požerušček ..on bi pa kr še pa še pa še...nevem če neboma šla kej prej na GH...kr mu ne morem kr v nedogled povečevat doze
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:05:31
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz imam 37-38 stopinj ko se kopava. Tudi temparaturo v sobi imam nekje 24 stopinj. Seveda se razume samo ko se kopava. Mehčalec jaz uporabljam od vsega začetka. Samo sensitive. Zdaj pa ko je že star 3 mesece in mi bo zmanjkalo sensetive pa bom začela vse uporabljat. Nevem če ste prej speregledale sem spraševala če ve katera kje bi lahko kupila to lučka z bombažkom
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:08:25
|
|
|
|
*Mojca*
|
Romy v pikapolonci imajo ful teh bombažkov, ampak takega se ne spomnim. Dej it pogledat pa vprašaj če imajo... mi se tudi kopamo na 36-38 stopinj. flaša pa gre stran!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?