Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:41:04
|
|
|
|
Anonimen
|
meni tudi že nekaj časa je z 2,edino za čaj imam 1
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
končno je tudi meni uspelo-oujjjjjeeeeeeeeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem ji danes dala bundico gor bo treba počasi ne ..mi mamo tko debel termoflis jakno na kapuco še ampak kot kaže bo treba bundiko gor dat..jst upam da jutri v zagrebu kaj zanj najdem tud...evo kr želodec me je nehal bolet..rr rules
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
rr je res zakon
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny oooouuuujjjjeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst sem tud za čaj dal kr 2.čaja itak tko malo spije..čez poletje ga je več
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja rr je zakon,sam sem mogla vseen ranital prej spit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ga tudi redkokdaj, ker če ji ga dajem med obroki, mi potem ne poje cele flaše.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a danes sma pa midve carice tle gor a?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja rr je zakon,sam sem mogla vseen ranital prej spit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:44:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a danes sma pa midve carice tle gor a? a veš da sem ravno to hotela napisat, da danes bova pa sami napisali par strani
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas ga tudi redkokdaj, ker če ji ga dajem med obroki, mi potem ne poje cele flaše. ja isto kr ga čaj zasiti...midva papama pa gre spančkat pa po navadi spi 40-50 min pa koj ko se zbudi malo čajeka spijema,eno uro pred obrokom mu ga nikoli ne dajam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a danes sma pa midve carice tle gor a? a veš da sem ravno to hotela napisat, da danes bova pa sami napisali par strani zakaj pa ne...go ninny
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim da je Tina tudi prisotna upam, da naju kmalu ujame
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam da je pri AS vse ok. Mojca, če noče flaše je pač noče. Taka je naša. Znori, ko jo zagleda. Mi smo se zdej zluftali zunaj, zdej bo jedla in spet ena kitica pred spanjem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vidim..se revica matra in bere za nazaj ..tina ti se kr pridruži boš pol brala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuuuuuuuuuuuu pa didlinaa je tud tle
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa a pri vas ni nič dežja? Pri nas cel dan že pada
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:48:06
|
|
|
|
Kaja08
|
AS skoz o njej in njenmu Jerneju razmišljam....prej sem o taanikii, zdej pa o AS kopanje - mi kopamo pri cca. 37 stopinj, v sobi je pa tam nekje 24 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa a ve že oblačite tamale v bundice?..jst še ne..danes sploh nisma šla ven je tkooo mrzlooo Ne, zaenkrat mu damčez bodi in majčko samo eno mal toplejšo jopco. Pa žabic tud še ne nosimo - ima samo hlače, štumfe, pa ene termo štumfe dam še čez. V vozičku ga pa pol še fejst zadekam s dekco
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:49:31
|
|
|
|
Kaja08
|
no,jaz imam pa danes sila raznolik dan - že cel dan obračam sina iz trebuha na hrbet mali se obrne na trebuh in pol mu ni več kul, začne jamrat, ga obrnem, grem za minutko stran, pogledam in on spet na trebuhu jamra
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kaja ti si tud en tak sonček veš,k tok skrbiš...drgač pa mu jst tud doma žabic ne oblečem sam za ven mu jih pa dam..mamo noter 23,5 stopinj pa je rekla P da more bit noter čez dan 22-23 stopinj ponoč pa 20...tk da mi ni treba kurit-še zaenkrat
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 no,jaz imam pa danes sila raznolik dan - že cel dan obračam sina iz trebuha na hrbet mali se obrne na trebuh in pol mu ni več kul, začne jamrat, ga obrnem, grem za minutko stran, pogledam in on spet na trebuhu jamra pestro ni kaj
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny si šla pipi?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
me je zgleda Žan ubogal prej ko sem mu rekla naj pančka do 16-tih..on še kr spi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 16:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, pri nas ni dežja, cel dan že sonce, prav vroče. Ne veš kaj bi se oblekel, ko pa zapiha pa brrrrr. Se mi je tamala posračkala, me je gledala pa kenila. Zdej sem jo previla. Pri nas je previjanje zdaj zelo zanimivo, ker gleda pajace po previjalni in se steguje v globoki C. Ampak na bok pa mula noče. Protestira še vedno. No, zdej jo moram pa nahranit, mal mi je ure zamaknila danes, ker je za kosilo spet spala 2 uri. Pridem kasneje. Mogoče bom šla še celo ven, če si mi bo dalo. Kao.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 16:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še stran obrnem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......