Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
grem malega previt,nahranit pa pridem nazaj potem...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 veste da bo. Danes bom pa pridna
|
|
|
|
|
|
|
|
*anamor*
|
tanikaa - očitno si imela res kar naprej nekega pritiska nase. No končno je minilo, Zadihaj in zdaj uživaj ob sineku.
|
|
|
|
|
|
Tina 28
|
Mojca...moja je mela tud en čas te komedije...jaz zdaj vse pripisujem zobkom. Mogoč jo dlesni bolijo...poskusi vmasirat CALGEL. Preveri pa tudi, če ma zamašen nosek.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim oouuuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika oujeaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:45:10
|
|
|
|
*anamor*
|
oooooouuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:45:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
na strani od amzs je najbolj varen tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189687 je 9-36kg, se pravi za lupinico do konca
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:45:54
|
|
|
|
*anamor*
|
Taj mi že spi zdaj sigurno 2 ure. Očitno tudi nanj vpliva vreme.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se pa počasi zbuja, še dobro, da ji bom dala antibiotik. Romy da ne boš pozabila, ura 11 se bliža
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:46:51
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj najbolj varen pa cenovno tudi drag. Samo za varstvo naših malčkov dam.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:47:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
Tina nosek je čist, P pa je rekla da ni še zobkov...sem prav obupana...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:47:43
|
|
|
|
*anamor*
|
samo res, ura je že 11. Hvala ninny, zdaj bi pa res pozabla. Dobro da vas imam. Sem res tako noter padla, da mi je ura kar pobegnila
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:48:20
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja saj Taj se že tudi hvala bogu že prebuja.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 10:56:33
|
|
|
|
Tina 28
|
še ena taka možnost je, da si jedla kak česen ali čebulo...baje, da otročkom pol lohk mleko smrdi.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 11:02:53
|
|
|
|
*Mojca*
|
tudi to ne bo, pizzo smo jedli ja nič, se bomo pa hranli vsako uro, kaj čmo...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja že kupujete avtosedeže?mi bomo počasi mogli..naša lupinica je do 9 kg in glede na to da naš mali že zdaj tehta 7,5kg bomo čez kak mesec že na avtosedežu..meni pa ful priporočajo od maxi cosi toby,pa ena novost je na trgu tak avtosedež ko se da obrnit ko zadnja vrata odpreš lepo sedež obrneš proti vratom in lepo otroka noter daš in ga nazaj zasukneš...se morem pozanimam kak je kolk stane...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 11:56:04
|
|
|
|
alea01
|
Alea... , če bo kaj po mamic, bo res mogla po lulijih zbirat . to se baje porihta samo od sebe, ta žleza presnove samo kdaj ni znano in če ne bo pridobivla na teži oz. bog nedaj da shujša gremo na infuzijo . Tako da sem se obrnila na bioenergetika in danes spet pride in bomo videli kako naprej
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 11:59:59
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- super, da si mami povedala kar ji gre . sicer pa ta, da "te je babica rodila" je pa bolana, brez besed..... *Mojca*, kaj naj ti rečem glede hranjenja. Sama imam celo štalo. Mogoče je pogruntal, da je fajn iz flaše vlečt in se mu več ne da iz joške. Jaz ti predlagam, da mu ne daješ hrano po flaški in vstrajaš na joški, drgač boš mogla samo še po flaški dajat in si črpat. daj bradavico namaži kaj s sladkim in se mal igraj z bradavico okoli njegovih ust, pa mal mlekeca špricni ven,.... Probaj no , mogoče pa bo....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:04:44
|
|
|
|
alea01
|
Mogoče pa ima poskok v rasti in tisto kar potegne, potegne zadost in je zato spet lačen čez uro...... Mah ne vem, pa ****r..... je s tem hranjenjem. mi spravimo skup čez dan 600mL . Kako ve spravite 7 obrokov čez dan? Meni ne rata. Ponoči spi in ni šans, da sploh odpre usta... no odpre jih toliko da se pol začne režat. Je na 3 ure in dan je prekratek, da bi stlačila not 7 obrokov. Če ji pa dam na 2 uri ali pa 2,5 uri sem pa na istem, ker si dama potem obrok razdeli. Se pravi, če v enem obroku poje 90mL, potem poje enkrat 50ml, drugič pa 40ml
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:20:44
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Mogoče pa ima poskok v rasti in tisto kar potegne, potegne zadost in je zato spet lačen čez uro...... Mah ne vem, pa ****r..... je s tem hranjenjem. mi spravimo skup čez dan 600mL . Kako ve spravite 7 obrokov čez dan? Meni ne rata. Ponoči spi in ni šans, da sploh odpre usta... no odpre jih toliko da se pol začne režat. Je na 3 ure in dan je prekratek, da bi stlačila not 7 obrokov. Če ji pa dam na 2 uri ali pa 2,5 uri sem pa na istem, ker si dama potem obrok razdeli. Se pravi, če v enem obroku poje 90mL, potem poje enkrat 50ml, drugič pa 40ml Veš da sploh nisem štela kolkrat jemo. Jemo nekje na 2-3 ure, če smo pa kaj okoli pa lahko tut dlje časa brez. Ponoči je pa zadnji obrok ob 21h pol pa kdaj nanese. Včasih okoli 5h, drugače ga pa okoli 8h jaz zbudim nahranim in dam dalje spat. jemo pa čez dan okoli 130 na obrok, zvečer pa hoče 230ml. Glede Izabele se bo pa verjetno samo uredilo, večina stvari se pri teh malčkih.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:27:17
|
|
|
|
*anamor*
|
Punce kaj veste kje bi lahko to lučko kupila. Priporočeno bi bilo celo preko interneta. Pri nas nimajo ne v baby centru ne v pikapolonici.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
alea sem te že jst zadnjič vprašala pa sma obe pozable zgleda kako kaže da se samo uredi ta žleza presnove...lej sej lahko da se bo,ma sigurno se bo,jst v to sploh ne dvomim...držim pa pesti... ja glede mame mi pa druzga res ni preostalo,kot da ji povem svoje-nažalost...sej sem si sama kriva ker ljudje gredo pač tko daleč kolkr jim pustiš...in valjda si je dovolila..sem dolg rabla de sem spoznala da v mojo družino sodim jaz,Žan in moj..mi smo družina zase..ona ne sodi not...jst sem sicer njen otrok,ampak jst sem šla od doma in si svojo družino ustvarila...od tega ni blo nič in škoda mojih živcev...ja je res bla bolana izjava ta-babicino,babicino,babica te rodila,babicino...haaaaaalloooo...je bla to kaplja čez rob res...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:42:50
|
|
|
|
*anamor*
|
tanikaa - nisi nič povedala ali pa sem jaz spregledala kako se je mama odzvala nato ko si ji povedala svoje.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 12:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa se mi zdi da sem mamo tolk šokirala da sem ji kr usta zaprla pa je sam rekla ok,ko boš hotla boš že poklicala...pa morte vedit da ona nikoli ne ostane brez zadnje besede,njej je težko usta zapret ..nevem kr smeji se mi evo romy tako se je odzvala..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?