|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
3.10.2008 10:43:31   
Anonimen
grem malega previt,nahranit pa pridem nazaj potem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
3.10.2008 10:43:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

veste da bo. Danes bom pa pridna user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
*anamor*
tanikaa -  očitno si imela res kar naprej nekega pritiska nase. No končno je minilo, Zadihaj in zdaj uživaj ob sineku.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
Tina 28
Mojca...moja je mela tud en čas te komedije...jaz zdaj vse pripisujem zobkom. Mogoč jo dlesni bolijo...poskusi vmasirat CALGEL. Preveri pa tudi, če ma zamašen nosek.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
3.10.2008 10:43:59   
Anonimen
mislim oouuuuuuuuuujjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
3.10.2008 10:44:07   
Anonimen
taanika oujeaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
3.10.2008 10:45:10   
*anamor*
oooooouuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
3.10.2008 10:45:38   
*Mojca*
na strani od amzs je najbolj varen tale:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189687

je 9-36kg, se pravi za lupinico do konca

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
3.10.2008 10:45:54   
*anamor*
Taj mi že spi zdaj sigurno 2 ure. Očitno tudi nanj vpliva vreme.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
3.10.2008 10:46:37   
Anonimen
Pri nas se pa počasi zbuja, še dobro, da ji bom dala antibiotik. Romy da ne boš pozabila, ura 11 se bližauser posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.10.2008 10:46:51   
*anamor*
Ja saj najbolj varen pa cenovno tudi drag. Samo za varstvo naših malčkov dam.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.10.2008 10:47:33   
*Mojca*
Tina nosek je čist, P pa je rekla da ni še zobkov...sem prav obupana...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.10.2008 10:47:43   
*anamor*
samo res, ura je že 11. Hvala ninny, zdaj bi pa res pozabla. Dobro da vas imam. Sem res tako noter padla, da mi je ura kar pobegnila

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.10.2008 10:48:20   
*anamor*
Ja saj Taj se že tudi hvala bogu že prebuja.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.10.2008 10:56:33   
Tina 28
še ena taka možnost je, da si jedla kak česen ali čebulo...baje, da otročkom pol lohk mleko smrdi.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
3.10.2008 11:02:53   
*Mojca*
tudi to ne bo, pizzo smo jedli user posted image user posted image
ja nič, se bomo pa hranli vsako uro, kaj čmo...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.10.2008 11:34:19   
Anonimen
ja že kupujete avtosedeže?mi bomo počasi mogli..naša lupinica je do 9 kg in glede na to da naš mali že zdaj tehta 7,5kg bomo čez kak mesec že na avtosedežu..meni pa ful priporočajo od maxi cosi toby,pa ena novost je na trgu tak avtosedež ko se da obrnit ko zadnja vrata odpreš lepo sedež obrneš proti vratom in lepo otroka noter daš in ga nazaj zasukneš...se morem pozanimam kak je kolk stane...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
3.10.2008 11:56:04   
alea01

Alea...user posted image user posted image user posted image , če bo kaj po mamic, bo res mogla po lulijih zbiratuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

to se baje porihta samo od sebe, ta žleza presnove samo kdaj ni znano in če ne bo pridobivla na teži oz. bog nedaj da shujša gremo na infuzijouser posted image . Tako da sem se obrnila na bioenergetika in danes spet pride in bomo videli kako naprej

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
3.10.2008 11:59:59   
alea01
taanikaa- super, da si mami povedala kar ji greuser posted image user posted image user posted image user posted image . sicer pa ta, da "te je babica rodila" je pa bolana, brez besed.....

*Mojca*, kaj naj ti rečem glede hranjenja. Sama imam celo štalo. Mogoče je pogruntal, da je fajn iz flaše vlečt in se mu več ne da iz joške. Jaz ti predlagam, da mu ne daješ hrano po flaški in vstrajaš na joški, drgač boš mogla samo še po flaški dajat in si črpat. daj bradavico namaži kaj s sladkim in se mal igraj z bradavico okoli njegovih ust, pa mal mlekeca špricni ven,.... Probaj no , mogoče pa bo....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
3.10.2008 12:04:44   
alea01
Mogoče pa ima poskok v rasti in tisto kar potegne, potegne zadost in je zato spet lačen čez uro...... Mah ne vem, pa ****r..... je s tem hranjenjem. mi spravimo skup čez dan 600mLuser posted image user posted image .

Kako ve spravite 7 obrokov čez dan? Meni ne rata. Ponoči spi in ni šans, da sploh odpre usta... no odpre jih toliko da se pol začne režat. Je na 3 ure in dan je prekratek, da bi stlačila not 7 obrokov. Če ji pa dam na 2 uri ali pa 2,5 uri sem pa na istem, ker si dama potem obrok razdeli. Se pravi, če v enem obroku poje 90mL, potem poje enkrat 50ml, drugič pa 40ml

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
3.10.2008 12:20:44   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Mogoče pa ima poskok v rasti in tisto kar potegne, potegne zadost in je zato spet lačen čez uro...... Mah ne vem, pa ****r..... je s tem hranjenjem. mi spravimo skup čez dan 600mLuser posted image user posted image .

Kako ve spravite 7 obrokov čez dan? Meni ne rata. Ponoči spi in ni šans, da sploh odpre usta... no odpre jih toliko da se pol začne režat. Je na 3 ure in dan je prekratek, da bi stlačila not 7 obrokov. Če ji pa dam na 2 uri ali pa 2,5 uri sem pa na istem, ker si dama potem obrok razdeli. Se pravi, če v enem obroku poje 90mL, potem poje enkrat 50ml, drugič pa 40ml

Veš da sploh nisem štela kolkrat jemo. Jemo nekje na 2-3 ure, če smo pa kaj okoli pa lahko tut dlje časa brez. Ponoči je pa zadnji obrok ob 21h pol pa kdaj nanese. Včasih okoli 5h, drugače ga pa okoli 8h jaz zbudim nahranim in dam dalje spat. jemo pa čez dan okoli 130 na obrok, zvečer pa hoče 230ml.

Glede Izabele se bo pa verjetno samo uredilo, večina stvari se pri teh malčkih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
3.10.2008 12:27:17   
*anamor*
Punce kaj veste kje bi lahko to lučko kupila. Priporočeno bi bilo celo preko interneta. Pri nas nimajo ne v baby centru ne v pikapolonici.

user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
3.10.2008 12:39:07   
Anonimen
alea sem te že jst zadnjič vprašala pa sma obe pozable zgleda kako kaže da se samo uredi ta žleza presnove...lej sej lahko da se bo,ma sigurno se bo,jst v to sploh ne dvomim...držim pa pesti...
ja glede mame mi pa druzga res ni preostalo,kot da ji povem svoje-nažalost...sej sem si sama kriva ker ljudje gredo pač tko daleč kolkr jim pustiš...in valjda si je dovolila..sem dolg rabla de sem spoznala da v mojo družino sodim jaz,Žan in moj..mi smo družina zase..ona ne sodi not...jst sem sicer njen otrok,ampak jst sem šla od doma in si svojo družino ustvarila...od tega ni blo nič in škoda mojih živcev...ja je res bla bolana izjava ta-babicino,babicino,babica te rodila,babicino...haaaaaalloooo...je bla to kaplja čez rob res...

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
3.10.2008 12:42:50   
*anamor*
tanikaa - nisi nič povedala ali pa sem jaz spregledala kako se je mama odzvala nato ko si ji povedala svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
3.10.2008 12:54:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

se mi zdi da sem mamo tolk šokirala da sem ji kr usta zaprla pa je sam rekla ok,ko boš hotla boš že poklicala...pa morte vedit da ona nikoli ne ostane brez zadnje besede,njej je težko usta zapretuser posted image ..nevem kr smeji se miuser posted image

evo romy tako se je odzvala..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?