Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:10:12
|
|
|
|
*anamor*
|
mojca sem že bila pa nimajo. Imela bi neko lučko zraven TAjove posteljice. Čisto blago. In ne najdem nič pametnega. Ima kateri kakšen predlog
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:10:32
|
|
|
|
*anamor*
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nova stran.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:15:55
|
|
|
|
*Mojca*
|
Romy ouujeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa mi imamo tako zvezdico iz baby centra ki se prižge če pritisneš na njo. Moti me to, da je na baterije in se precej hitro spraznejo. Drugega predloga pa nimam Zdaj pa pičim po eno priporočilo, pridem kasneje.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 sam na hit vas pozdravim, bom kasnej kej pokomntirala k bo šu Jaka spat, pa še ful mam za prebrat sem govorila z AS Lovro bo ob njej so se dons po viziti odločili. Tko bo naj bolš za vse, AS bo mn živčna Lovro bo lepo jedu in rastu, Jernej bo mev pa mamico ob seb pridem kasnje sem vam sam hotla sporočit kako je z AS in njenima sončkoma se tipkamo pa pa super za AS- mi je prejle poslala sms
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:23:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa zdej pa še jst neki vprašam...a ve že uporabljate mehčalce?..jst sem na začetku sam drefta uporabljala,zdej pa že skoz prem s praški in mehčalci k mali ni imel nobene reakcije...se spomnim kok smo ble v proti mehčalcem jaz uporabljam mehčalec-trenutno imam Luno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva nazaj od P. Je veliko boljše, ušeska so še mal vneta tako, da morava antibiotike jemat do ponedeljka, cepljenje imava pa šele naslednji ponedeljek. Mi je rekla, da mora biti en teden brez antibiotikov, da jo bo cepila. Pa končno mi je dva obroka spet normalno pojedla.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
a sedaj imam pa jaz samogovore?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
men je pa luna mehčalec najprej tko dišal zdej mi pa smrdi,ker me spominja na vonj od parfuma naomi campbell-a sem prav napisala -to je bil namreč moj najljubši parfum,parfumi,k so mi vsi od nje dišali,ko sem pa zanosila mi je tko smrdel da mi je na bruhanje sililo,pa še zdej ko sem v kaki trgovini pa ga zavoham mi kr slabo postane resno...pa tolk let sem uporabljala te parfume...luna me spominja na njen vonj,pa ga ne morem..jst sem na silanu al lenorju.. ninny kaj si zrihtala pri P?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Midve sva nazaj od P. Je veliko boljše, ušeska so še mal vneta tako, da morava antibiotike jemat do ponedeljka, cepljenje imava pa šele naslednji ponedeljek. Mi je rekla, da mora biti en teden brez antibiotikov, da jo bo cepila. Pa končno mi je dva obroka spet normalno pojedla. eh nisem prej vidla
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika dva posta višje sem napisala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pravi kaj AS ninny..je ne upam motit
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny taanika dva posta višje sem napisala ma čovječe ja sam plavuša
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se spomnila ko sem bla sem se v enem obdobju na rjavo pobarvala,pa sem še kr govorila da sem blond pa so me tko hecal vsi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kopiram njen sms: Hvala za vse lepe želje. Lovru so pripeljali posteljico, lahko je z mano.Ta sonček rabi samo mlekca in brez njega bi se mi zmešalo.Nejko no pa moral živeti s tem, mi mu bomo pa pomagali. Pozdravčke in hvala tebi, vsem tvojim in junijčicam. LP K.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
na zdej se pa jst sama s sabo pogovarjam ..in tanika kak si drgač?..ma vredu..in ti?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:32:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny taanika dva posta višje sem napisala ma čovječe ja sam plavuša
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kopiram njen sms: Hvala za vse lepe želje. Lovru so pripeljali posteljico, lahko je z mano.Ta sonček rabi samo mlekca in brez njega bi se mi zmešalo.Nejko no pa moral živeti s tem, mi mu bomo pa pomagali. Pozdravčke in hvala tebi, vsem tvojim in junijčicam. LP K. ..sem tok žalostna ko se spomnim na njo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny jaz tudi aneda!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:35:49
|
|
|
|
Anonimen
|
moj mišek pa že od 14-tih pančka ..to je rekord zanj,ponavadi po vsakem obroku spi 40-50min
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pa šele dobro zaspala, spi tam ene 15 minut bi morale jesti, pa je bila tako zaspana, da je hotela samo dudo in takoj zaspala.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
a ve že oblačite tamale v bundice?..jst še ne..danes sploh nisma šla ven je tkooo mrzlooo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:37:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ji danes dala bundico gor
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 3.10.2008 15:39:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jst tudi ko vidim malega da bi rad spančkal ga malo pomatram da je čas za jesti,če je to kake pol ure prej mu pa tud prej dam papat k po mojem bi se zbudil po 15 min pa bi tulil...prej se hranima in med hranjenjem se na lepem žačne jokat pa sem ga komi potolažila ...žute minute je mel menda ..sem mu pa jst tud dala že cucelj št.2 in je prav fajn,nič se več ne poliva,okoli ustekov ni več moker pa čist lepo je..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?