|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
3.10.2008 11:14:20   
katja_p
bivša Metka: sicer sem sem priseljena Celjanka, ampak mislim, da vem, kaj mislite. Gre za eno malo trgovinico, kjer je bla včasih Metka, dans je pa neki drugega. Je pa direkt nasproti Top Fita. A to veste, kje je? Tam bliz Kladivarja, Ipavčeva 22.

Krvaveče dlesni: ja, men tud mal krvavijo, ko si zobe umivam, pa včasih pol še mal boli zraven.

Celjanke: kaj je zdaj z našo user posted image ? Al se dobimo kr na telovadbi user posted image ?

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.10.2008 11:22:21   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

bivša Metka: sicer sem sem priseljena Celjanka, ampak mislim, da vem, kaj mislite. Gre za eno malo trgovinico, kjer je bla včasih Metka, dans je pa neki drugega. Je pa direkt nasproti Top Fita. A to veste, kje je? Tam bliz Kladivarja, Ipavčeva 22.

Bom probala najt. Čeprav nič od naštetega ne vem, kje je user posted image . Bom mojega vprašala, jaz sem šele začasno priseljena sem.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.10.2008 11:23:30   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Celjanke: kaj je zdaj z našo user posted image ? Al se dobimo kr na telovadbi user posted image ?

Da bi ta stavek videle čvekice na temi 'hujšanje'.... Tortica pred / po telovadbi??!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.10.2008 11:32:00   
JAPE
5ra_28
Hvala za odgovor! Torej, če prav razumem, mi ni potrebno čakati na oktobrsko plačo. Septembrsko dobim nakazano okol 7.10., potem lahko okoli 14.10. oddam na CSD?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.10.2008 11:57:26   
5ra_28
Ja itak... Jaz sem pa razumela, da ti ne veš če bi počakala, na septemrsko plačo, ki bo izplačana oktobra. Sem površno in prehitro prebrala ali pa pozabila že, ko sem odgovarjala.
Vpiši septembrsko plačo in oddaj na CSD.
Na oktobrsko pa ti sploh ni potebno čakati, razen če bi tebi bolj ustrezalo, bi lahko po svoji želji počakala, glede na to, da imaš izplačilo že tako hitro v mesecu. Če bi imela izplačilo 15. ali 18. v mesecu, sploh ne bi morala počakat, saj se ti takrat že začne porodniška.
Torej na kratko. Zadnja plača ti je septemrska, ki jo dobiš oktobra in bilo kdaj od 14.10. naprej oddaš papirje na CSD.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.10.2008 12:12:23   
moonshine
Hey!

5ra_28 , ja Metka je mala trgovinica v ulici, kjer je stadion kladivar.Najlažje ti lahko razložim;greš za Avto Celje - tehnični pregledi , pred Avto Celjem zaviješ levo in greš naravnost po ulici cca. 200m ( to je pred kladivarjem )in na levi strani ob cesti boš videla trgovino Metka - majhna rumena hiška.
Upam,da ti bo kaj v pomoč!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.10.2008 12:18:01   
5ra_28
To je bila kot govoreča navigacija. user posted image  Kje je Avto Celje vem. Hvala.

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.10.2008 12:42:33   
katja_p
Sem zdle ravno naročila pri Katja&Alen si dve posteljni garnituri za zibko. Imam doma njihov kompletek za zibko (blazino, odejo, baldahin, obrobo), pa sm ugotovila, da bi blo fajn met še posteljnino, da ne bom prala te odeje, ker se mi ne bo posušila do ponovnega spanja user posted image

in dobim nasledn tedn po pošti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.10.2008 12:48:26   
*nina*
halo punce, vidim da se je začela papirologija, mene čaka to konec meseca ko dobim vsa potrebna potrdila. kako ste danes kaj, ste se spet razpisale, kako fajn, imam vsaj kaj za počet, ko vas berem, se mi zdi da tale rr kar malo popestri nosečnost.
mala pridno brca, včeraj zvečer je imela pravo žurko, tako da sploh nisem vedela kako se naj naštimam, da bi lahko zaspala, pa še na mehur mi tako pritiska, da se mi zdi, da me skoz lulat tiši. pol ko pa grem je pa kapljicauser posted image
povejte mi še nekaj, nevem ali smo že imele debato o tem ali ne...ali bodo vaši partnerji zraven pri porodu ali ne?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.10.2008 13:01:50   
CIPRESA
Moj user posted image bo definitivno zraven pri poroduuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.10.2008 13:12:23   
julika
moj user posted image  bo zraven, ampak čist pr moji glavi user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.10.2008 13:18:53   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: julika

moj user posted image  bo zraven, ampak čist pr moji glavi user posted image

Moj tud. Ga bom imela na kratko, da ne bo mogel videt nič kar jaz ne morem. user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.10.2008 13:30:48   
*nina*
ja sam a ste ziher da se nič ne vidi, ko on stoji pri moji glavi, ne bi glih rada, da me vidi celo razvlečeno tam spodaj, rada bi pa da vidi kako se mormo ženske matrat, da bo vidu, da to ni tako lahko kot mislijo.user posted image midva sva že na začetku rekla, da bom sama, on bo pa uzuni čakal...sam bolj ko se pa bliža, bolj bi ga rada imela zraven, edino kar mi ni, da bi videl, če bi se jaz slučajno ponečedila vmes, kar je pogost pojav če ste si prebrale, na temi o tem

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.10.2008 13:44:22   
julika
jaz sem mojemu lepo povedala, da ne sme dol pogledat.je reku na to, da tako nima želje dol gledatuser posted image .od sestrične mož si je pa vse podrobno pogledal tam od spodajuser posted image .mu je bilo baje prav zanimivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.10.2008 13:45:33   
julika
ponečedila??kaj misliš s tem?in kje najdem to temo?

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.10.2008 14:08:35   
*nina*
na forumu nosečnost in porod na drugi strani, ( uhajanje blata med porodom)

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.10.2008 14:10:12   
PikicaT
S tem je mislila verjetno, da se ne bo pokakalauser posted image .
Moj bo tudi zraven. Pa tudi je imel neke prebliske, da bi rad vse videluser posted image . Ne vem, če mu bo uspelo, odvisno od mojega razpoloženjauser posted image .

PikicaT

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.10.2008 14:18:01   
*nina*
pa sej je pol pomoje res tk, da se preveč obremenjujemo s stvarmi ki pol ko se porod začne sploh niso pomembne. 

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.10.2008 14:18:27   
*nina*
in ja s tem ponečedila, sem mislila pokakala

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.10.2008 14:38:25   
Splet.Ka
Moj user posted image  bo tudi zraven. Je fino, če je nekdo zraven. Prvič je bilo pri nama vprašanje, do kdaj bo zdržal, ker ga že vonj po bolnici naredi čisto mehkega...sem se bala, da bo padel v nezavest, pa je bil ves čas lepo pri moji glavi.

Mislim, da se ni za bati, da bi vaši spremljevalci kaj dosti vedeli o dogajanju tam spodaj. Ker bo tam gužva...no, pri meni so se porodničar in babice komaj razvrstiliuser posted image .

Sem pa ob potiskanju iz sebe spravila vse...najprej sem lulala, kakala (vse to je v porodni sobi čisto normalno), šele potem je na svet pokukala lepotička.

Aja, še to: Tista babica, ki je moje iztrebke pucala za mano na porodni mizi, je zdaj ena mojih najboljših prijateljic. user posted image

Cvetim...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.10.2008 14:41:19   
tasa.m
katja_p; koliko pa stane ta postelnina pri Katja & Alen, a to si naročila kar preko telefona, a mogoče veš če prodajajo tudi baldehin posebej.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.10.2008 14:49:33   
tejci01
ojla

moj se ni še odločil,če bo zraven, no vsaj meni ni še povedal. Čeprav na MŠ ga je vse zanimalo. Jaz bi zelo rada vidla da bi bil.
Glede krvavitev dlesni, meni tudi včasih pri umivanju zob
Midva imava tudi sklenjeno življenjsko zavarovanje pri Triglavu in so nama tudi omenili, da pri rojstvu otroka ti pripada določen znesek (do 500 eur). Kar dajo bo dobro, vsak evrček je dobrodošel.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.10.2008 15:17:58   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

katja_p; koliko pa stane ta postelnina pri Katja & Alen, a to si naročila kar preko telefona, a mogoče veš če prodajajo tudi baldehin posebej.

Jaz sem se zmenila kar preko maila in dobim po pošti, drgač pa lahko kupiš pr njih v Domžalah, v industrijski prodajalni (sam je treba prej poklicat, da ti pridejo odpret).

Posteljnina bo prišla nekaj manj kot 10 €, jogi rjuha (90x40) pa nekaj manj kot 8€. Drgač pa njihove stvari prodajajo tud v Pikapolonici. Se pa da vsako stvar dobit posebej.

Tud v BC imajo posebej baldahine, sam ne od Katja&Alen, ampak neka druga firma.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.10.2008 15:33:55   
blackcoffee
ekola lubice.. da mi ne izkrvavite..
pravkar sem prišla iz dm-a.
kupila sem od WELEDE rdečo zobno pasto. na njej piše: naravna krepitev dlesni, med tem ko je zelena 'zgolj' zaščitna krema za dlesni. zdaj imam obe. user posted image
lahko samo toplo priporočam!!  - pri meni deluje.

aja, kar se poroda tiče, tudi moj ljubi bo zraven - če bo le uspel pridirkat pravočasno.
pa kot zanimivost dodajam, da sem navezala kontakt z eno deklico, ki mi bo posodila porodno pručko. jeeeeeeeeeeeee... user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 3.10.2008 15:36:59 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.10.2008 15:35:49   
julika
glede zavarovanja me neki zanima.oba morata imeti sklenjeno življensko zavarovanje al lahko samo eden?pa katere zavarovalnice imajo to opcijo?prvič slišim za kaj takega.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?