5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellena IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Poštar prinesel pošto!! No, nič novega, to je njegovo delo! Hočem povedat, da sem iz službe že dobiila izpolnjen obrazec z vpisanimi bruto plačami. Poslala pa sem v ponedeljek. So bili pridni in mi v istem dnevu poslali nazaj. Vpisali so mi tako, kot sem želela, torej brez zadnjega - septembrskega dohodka. V torek, 7.10., pa jih grem oddat. . Upam, da mi bo uspelo s temi meseci,kot sem jih napisala, bom imela mal višjo porodniško, brez tega septembrskega, ker sem na bolniški. Grem počasi kuhat..danes lasagna! Njami Dobro jutro, tudi jaz sem decembrka, no, PDP imam 31.12. , tako se lahko prištejem tud med januarčke. Po potrebi . Prosila bi te, če mi lahko poveš, kako so se odzvali na CSD glede izpolnjenih tvojih plač za porodniško. Kolikor mi je znano na CSD-ju ne komplicirajo preveč glede tega. Bomo videli. Moj cilj je namreč enak tvojemu. Lep dan! Jaz nesem papirje na CSD 7.10., torej naslednji torek. Zaenkrat imam le izpolnjen obrazec iz službe. Mojo situacijo sem razložila v ponedeljek, ko sem izpolnjevala obrazce. Rada bi oddala brez sept. plače (bolniške), torej z eno plačo prej, lanskim avgustom, zato oddam 7.10., kar pa je točno 60 dni pred PDP, torej prvi dan, ko lahko oddam. Upam, da ne bodo rekli, da še naj počakam na sept. dohodek. So bili primeri, ko je šlo. Verjetno odvisno od delavk tam. Bom pa javila naslednji torek, kaj mi bodo rekli tam.