|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 13:18:48   
clericv6
Pri nas še ne dežuje, zato pa mrzlo piha. Katka, ne poslat dežja k nam! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.10.2008 13:21:29   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

smo mi tudi imeli doma lepo dimasto sivo mačko Ciprijanko (je imela ime po svetniku Ciprijanu veš Majček he he)...in smo v kuhinji imeli tiste male zavesice na pol okna...pa mama kuha in vidi kako prileti miš...pa zgine...pa prileti...pa zgine...je mačka žonglirala pod oknjem z njo...dokler je ni fino utrudila potem pa pohrustala...nimam pojma od kod jim taka navada...mogoče je hotela pa mehko meso pa jo je zato tolk zmasirala prej...le kdo bi vedel...

Ej, sem se na glas režala, še dobro da sem sama, sem si tako živo predstavljala to ubogo miš, kako po zraku leti (saj vem, da ni lepo, da se temu smejem) - joj, pa ravno včeraj sem kupila goveje zrezke pa me mesarka vpraša, če jih da v mašino - jaz pa nevedna, sploh nisem vedela, da to obstaja in pol navadno doma udriham

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.10.2008 13:22:26   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunajuser posted image . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo jeuser posted image .

.

No, poleg tega, da je pri nas grdo vreme, še Kiara spi in je res ne bom budila.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.10.2008 13:25:28   
katka28
Pri nas se je ravno ena polovica (Jakob)  zbudila druga (Anze) pa zaspala tako, da bo spet mir za nekaj casa zdaj pa grem pred kamin in sineku malo druzbe delat.....Vsake toliko pridem cekirat kje smo ze, da mi spet ne pobegnete kam...

Se pravi v Ponedeljek ob 10 se dobimo kje???

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.10.2008 13:28:28   
JABOLKO3
Pri nas je tudi čisto temno, oblačno, pa vsake toliko malo porosi, prav dežuje pa še ne. Čakam, da se Jure zbudi, potem pa po večjega v šolo, pa ga do 3h v Šentvid na plezanje spravit, pa med čakanjem nanj  v trgovino nabavit hrano za vikend in za obiske v nedeljo in sestavine za torte in peciva in še hitro naskrivaj kupit rojstnodnevno darilo, potem se dobimo pa vsi skupaj nekje za nekaj pojest. Pa bo dneva zmanjkalo.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.10.2008 13:30:56   
JABOLKO3
Viiioooliiica, Viiioooliiica, kje siii? Seznaaaam!!!! Dajmo zdaj nehat pa počakat, da Violica pride, da ne bo spet zamudila, a prav?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.10.2008 13:36:25   
sasy20
Midva sva nazaj...sva šla na kavico, ker je bil že ful tečka pa ni hotu zaspat...no zuni pa je bilo vse preveč zanimivo da bi on panču pa se je raje kregal in pogovarjal user posted image  no upam da bo zdej zaspal...čeprav še takole zgublja zadnje atome moči ;

user posted image

Jst sem spet na RR namesto da bi kuhala....user posted image . Se vidi da je tak len dan in da ste spet nakofale veliko user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.10.2008 13:38:27   
resnično srečna
Eto, da ne bo sam NiLe premagovala lenobe...naša Iza ima že roza preobleko...kiči kiči ali što se more...je pač punčka...pa še zadnja he he...

še dokaz...

user posted image

naj se vidi, da je ovca...

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 3.10.2008 13:41:55 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
3.10.2008 13:41:46   
clericv6
Srečka: zelo lepo! Tisto lunico imamo pa tudi mi!user posted image  Se pa strinjam- punčkam paše roza.
Sasy: meni je pa taaakoooo všeč, ko je žoga skoraj večja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1484
3.10.2008 13:44:18   
Jo@n

[Đoena a ti si to mal čarovnice al kaj?

Ne, ne jest sm sam Šerlok...

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

dejte mi povedat, a so vaš dons tud tko tečkani user posted image   

A sam dons? Ne, naš ni tak... (sam dons) ampak odkar smo z morja pršli... Pol pa naredi kaj čez danuser posted image . Še mal pa bomo začeli jest pogrej in pojej varjante.

Majček, če ni luna, so mogoče zobki, al se je pa model pokvaril???

Sky, Rotarix je pri nas kakanje 1x dnevno (obvezno dopoldne) spremenil v 1x na dva dni, ob vseh mogočih urah... najraje popoldne. Se nam je pa to zgodilo po prvi dozi, po drugi je bilo ok.

Torto lepe posadke pa danes delam tudi jaz, sem včeraj mojemu nekaj poste o torti pri srečki brala, pa je rekel, da jo lahko naredim... Samo čakam na 15 minutk pavze. Jakob, a bo kaj???

Nič, J. je mrknil, sicer sem ostala z branjem na 58 strani, ampak grem kosilo in tortico skup zmetat, drugače bova lačna z lubijem popoldne.

Ne preveč naklofat, drugače bom morala metlo zajahat!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1485
3.10.2008 13:45:07   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunajuser posted image . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo jeuser posted image .

.

Pa saj nisem jaz to tako resno mislila, bolj za to, ker je toliko za prebratuser posted image . Ampak pri nas res še sonce sije user posted image .

Pa brez zamere, prosimuser posted image .

Pa še to

a ni brez veze, da se takole čaka seznamčke, a gre katera kdaj gledat 10. strani nazaj na seznam? Pomoje naj Violica pripopa seznam, ko dobi nekaj novih podatkov, pa morda samo še kdaj napiše na kateri strani je nazadnje objavljen seznam. Saj ne more ona kar naprej čekirat koliko je že napisanega, sploh zvečer, ko ponavadi ni gor.
Ampak to je samo moje mnenjeuser posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.10.2008 13:45:57   
sinskaT
Sej sploh nisem več presenečena nad količino napisanega, bravo čveke user posted image .Bo treba mal zabremzat, da ne bo Violica falila seznam na tej strani.

Očitno je bila za večino včeraj ena fina noč, ja tud pri nas smo spali user posted image in kar pogledujem proti Hani, če je res to isti otrok, kot predvčerajšnjim in dnevom pred tem. Kar sama se igra in gode od zadovoljstva. Najbrž je tako happy, ker je žagica že cela zunaj  in bo lahko kmal grickala user posted image .

Nevem kaj bi sploh komentirala, popravic povedano sem bolj kot ne le preletela prejšnje strani, je preveč.
AHa,Litija. Imava v po. telovadbo, prvič..ampak me bolj v vašo družb vleče. Bom poklicala, če je še kak termin drug teden in prideva raje v Litijo. Bowlat ne znam, sem samo 1x, še takrat se mi je zamerilo, ker sta se mi 2 nohta orenk v živo zacesnilauser posted image . Ampak se ne dam in bi še probala, itak pa zdaj več ne furam dolgih krempeljčkovuser posted image . Ob 10h pravite..hm, pol bova same, možek mora delat.

Clericv jaz sem en velikkkk čokaholik. Pomoje zmagam, če se gremo katera lahko ob enem več čokolade poje. Še pred nosečnostjo sem ene parkrat na leto pojela celo 300g milko s piškoti, za povrh pa še jogurtovo milko (ni se glih za hvalit s temuser posted image user posted image ). Tudi v nosečnosti po 3 mesecu sem rabila svaj 2 reberci na dan...in zdaj? Ja Hana občasno pije čokoladno mleko. Me kar prime in pojem ...veliko v glavnem. Mogoče mi pa manjka kakšen vitamin user posted image .

Aha, Hana "prosi", da bi šla ajat. Ni blema mala....

♪♫♪♫♫

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.10.2008 13:47:15   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Viiioooliiica, Viiioooliiica, kje siii? Seznaaaam!!!! Dajmo zdaj nehat pa počakat, da Violica pride, da ne bo spet zamudila, a prav?

Pardon....prepozno vidla......

Eto, da ne bo sam NiLe premagovala lenobe...naša Iza ima že roza preobleko...kiči kiči ali što se more...je pač punčka...pa še zadnja he he...

še dokaz...

user posted image

naj se vidi, da je ovca...

Kok je luštna...pa sej punčki paše roza...mal je pa lahko kiči,kiči...k so tko luštne pupeuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.10.2008 13:52:51   
sinskaT
Seveda predno jaz uspem kaj napisat je že toliko novega napisanega:

Srečka=carica spet si jo pihnila s pesmico user posted image bravo!Pa kjut posteljnina in ja mi mamo tudi roza lunico haha...ne eno 3 user posted image user posted image user posted image , sej se bo ta prva itak kmal znucala glede na to, da je dosti v uporabi, pa mamo rezervo.

Rotarix- nisem opazila,da bi naša kaj drugače sračkala, kot ponavadi 1x na cca.2dni. Do tukaj dodam vpr. A je blo 1x al 2x za plačat po 70€.  Mi smo samo prvič, pa mi je malo sumljivo...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.10.2008 13:53:15   
clericv6

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

.

Pa saj nisem jaz to tako resno mislila, bolj za to, ker je toliko za prebratuser posted image . Ampak pri nas res še sonce sije user posted image .

Pa brez zamere, prosimuser posted image .

Ne sekiraj se, če bi bila jaz užaljena, bi drugače napisala user posted image .

Pa še to

a ni brez veze, da se takole čaka seznamčke, a gre katera kdaj gledat 10. strani nazaj na seznam? Pomoje naj Violica pripopa seznam, ko dobi nekaj novih podatkov, pa morda samo še kdaj napiše na kateri strani je nazadnje objavljen seznam. Saj ne more ona kar naprej čekirat koliko je že napisanega, sploh zvečer, ko ponavadi ni gor.
Ampak to je samo moje mnenjeuser posted image .

Bi se strinjala. In tudi, da me ne čakamo brez veze, kaj pa če je cel dan ne bi bilo. Pa njej bo tudi lažje, že tako se lepo potrudi...

Sinska: ja, v čokoladi je veliko vitaminov, zato jo tudi jaz ogromno pojem, haha.user posted image  Je pa baje čokolada afrodiziak...user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.10.2008 13:56:56   
Jo@n
Jabolko, po mojem je sosedov mačkon stuhtal tvojo profesijo pa ti uboge žvalce nosi, da jih pocajtaš. Ti pa nič user posted image . Da ne bodo začele k nam na vrata trkat in grozit s tožbo?user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.10.2008 13:58:27   
katka28
Evo nekaj za vse cokoholike:

Čokolada – sladki greh Nedvomno je čokolada kraljica med sladkarijami. Mnogim je čokolada užitek, ki se mu ne morejo in ne želijo odreči.

Zaradi njene mehkobe in izrazitega okusa je čokolada nekaj, kar imajo vsi radi, celo bogovi, saj je strokovno ime kakavovca, ki je temeljna sestavina te pregrehe, božja hrana (theobroma cacao).

Za čokolado že od nekdaj velja, da redi, povzroča mozoljavost, glavobole in druge nevšečnosti, da ne omenim, da so pogosti užitki ob njenem uživanju prežeti z občutkom krivde.Vse pa le ni vendarle tako in uživanje le-te, seveda v omejenih količinah, je celo zaželeno in ima mnoge pozitivne učinke na telo. Priporočena dnevna poraba je do 50 gramov temne čokolade.
Čokolada – zlo ali užitek?Kot vsaka druga skušnjava ima tudi čokolada svoje prednosti in slabosti. Po eni strani zelo ugodno vpliva na delovanje vašega telesa in ima spodbujevalen vpliv na razpoloženje, po drugi strani pa lahko škodi, ker poveča telesno težo. Njena čarobnost se kaže v tem, da sprevidi najbolj skrite posameznikove želje in jih poteši z ravno pravšnjo mero slaščice, da se kljub zavoram prepustijo njenim skušnjavam. Je več kot hrana, je razvada in nedvomno užitek.

Ali ste vedeli?Največ čokolade pojedo Švicarji, letno kar 10 kilogramov na prebivalca v primerjavi s Slovencem, ki poje le 1,5 kilograma.

Kako vemo, da jemo kakovostno čokolado?Poznavalci čokolade bodo razmeroma kmalu prepoznali okus prave (čiste) čokolade in 'čokolade'. Pri 'čokoladi' z dodanimi rastlinskimi in živalskimi maščobami (do 5 odstotkov) in veliko sladkorja, je v ustih občutek grudic oziroma kot bi vsebovala droben pesek, ki se počasi topi, česar pri čisti čokoladi ne moremo zaslediti. Ta vsebuje več kakavove mase in manj maščob (manj kot 3 g/100 g).

Sestava čokolade
  • Nedvomno je čokolada pomembna sestavina naše prehrane, vir energije in zdravilo. Verjeli ali ne, v čokoladi se skriva približno 400 različnih kemijskih spojin, med drugim tudi flavonoidi, antioksidanti pa tudi psihoaktivne snovi (kofein, serotonin, triptofan itd.).
  • Kakavovo maslo je najpomembnejša sestavina zrna in prav tako glavna sestavina v čokoladi in določa kakovost čokolade. Temna, ki vsebuje 70 do 95 odstotkov kakavovega masla, je za človeka najvarnejša.

Kaj najdemo v čokoladi?
  • Voda: 2 g
  • Beljakovine: 8,4 g
  • Maščobe: 31,2 g
  • Ogljikovi hidrati: 60,2 g
  • Kalcij: 156 mg
  • Fosfor: 207 mg
  • Železo: 1,3 mg
  • Natrij: 80 mg
  • Kalij: 420mg
  • Magnezij: 414 mg
  • Vitamin B1: 0,13 mg
  • Vitamin B2: 0,34 mg
  • Vlaknine: 2,5 g
  • Kilokalorije (kilodžul): 565 (2362)
Ali ste vedeli?Da ima 40 gramov temne čokolade približno enako vsebnost fenolnih antioksidantov kot kozarec rdečega vina.

Pozitivni ucinki na zdravje    
  • Vse več je raziskav, da flavonoidi v čokoladi zmanjšujejo tveganje za obolenje srca in ožilja. Zmanjšanje tveganja se pokaže pri rednem uživanju majhne tablice temne čokolade, kjer je vsebnost kakava več kot 50-odstotna. Flavonoidi preprečujejo oksidacijo škodljivega LDL–holesterola, zmanjšujejo zlepljenje krvnih ploščic in ishemične poškodbe srca (ishemija = pomanjkanje kisika).
  • Kakav (v čokoladi) vsebuje protibakterijsko snov, ki preprečuje gnilobo zob (karies).
  • Uživanje čokolade med nosečnostjo ugodno vpliva na nosečnico in otroka. Čokolada je psihoaktivna hrana, v njej so endorfini (endogeni opijati), ki povzročajo občutek prijetnosti in zadovoljstva. Povečano izločanje endorfinov zmanjšuje občutek bolečine.
  • Čokolada je bila od nekdaj znana kot afrodiziak. Spodbuja tvorbo in aktivnost feniletilamina, ki ga poznamo kot ljubezensko kemikalijo. Feniletilamin se sicer normalno tvori v možganih, ki se v 'centrih zadovoljstva' pretvarja v dopamin, ta pa je med drugim odgovoren za večjo spolno moč.
  • Čokolada vsebuje številne vitamine in minerale, ki jih organizem nujno potrebuje. Kakavov prah je vir železa, bakra in magnezija; v beli in mlečni čokoladi pa je več kalcija.
  • Triptofan je nujno potrebna aminokislina in predstopnja serotonina, prenašalca med živci, ki uravnavajo razpoloženje in zmanjšujejo anksioznost (strah, napetost). Triptofana je v čokoladnem prelivu 26, mlečni čokoladi 80, kakavu (v prahu) pa 230 mg/kg.

Jedilna čokolada je osnovna in vsebuje minimalno 18 odstotkov kakavovega masla, 14 odstotkov nemastnih kakavovih delov in največ 65 odstotkov sladkorja ter rastlinsko mast.

Posebne vrste čokolade, kot so npr. mlečna, čokoladni obliv, čokolada s smetano, jogurtom itd.

Mlečna čokolada vsebuje kakavov prah (10 odstotkov), kakavovo maslo, mleko (minimalno 12 odstotkov), sladkor (60 odstotkov) ali druga sladila ter arome (lecitin, vanilja). Med sladokusci velja za 'slabšo' čokolado, je pa pri množicah najbolj priljubljena.

Temna (črna) čokolada. Med te vrste spadajo tiste, ki vsebujejo 50 do 99 odstotkov kakavove mase. Razlika do 100 odstotkov so dodatki – npr. sladkor, arome.

Bela čokolada ni čokolada v pravem pomenu besede, ker vsebuje le kakavovo maslo in je brez kakavovega praha.

Kakavov prah je v prah zmleta kakavova pogača, ki nastane,če kakavovo maso stiskajo z deležem kakavovega masla. Sladkan kakavov prah, imenovan čokoladni prah, uporabljamo za pripravo napitkov, nesladkan pa za peko in sladice.

Čokoladno mleko je idealen obrok po treningu,saj vsebuje odlično razmerje med ogljikovimi hidrati in beljakovinami za dobro regeneracijo telesa.

Hranilna vrednost na 100 mililitrov:
Energetska vrednost: 263kJ/53kcal
B: 3,4 g
OH: 10 g
M: 1,1 g
Kalcij: 120 mg
Vitamin B12: 0,30 qg

Navsezadnje naj uživamo čokolado iz psiholoških, kemijskih ali kulturoloških vzrokov, nam vse več koristnih učinkov dokazuje, da lahko uživamo v polnosti okusa, ki nam ga nudi, vendar pri tem ne smemo pozabiti pravila: zmernost je zdravje, sreča in dobra naložba za življenje! Čokolada le ni sovražnica, ampak prijateljica.

Vir.aktivna.si

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.10.2008 13:59:43   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

mi mamo tudi roza lunico haha

no mi smo dobili 3 različne...pa hvala bogu je vsaka super barve in ko menjam posteljnino zamenjam tudi luno...čeprav naša uspavanka je ena malo daljša, da ni treba skoz vlečt za trakec...traja 20 minut...tole luno pa Iza povleče, ko se zbudi...kao znak: halo mama...(z)iza tajm...

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.10.2008 13:59:58   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesecev- 6000 g, 63 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
user posted image user posted image

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 
user posted image

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm
user posted image

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.10.2008 14:01:08   
NaTaŠa*
Evo pa bi skoraj zamudila user posted image user posted image user posted image .

Sem mela obiske in nisem nič špegala, ampak HB mi je ratal. več pa kasneje ko še preberem.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.10.2008 14:02:06   
resnično srečna
joj katka a nisi enkrat par tednov nazaj tud ene fore o čokoladi nalimala...kao o nadomestku za sex?

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.10.2008 14:02:16   
katka28
user posted image user posted image user posted image user posted image vijolica

No pa se ena slikica, da boste vedele kaksna je cena bencina drugod po svetu

user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 3.10.2008 14:03:11 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.10.2008 14:04:12   
katka28
Evo se nekaj

Zakaj je čokolada boljša od sexa?
  • Pri čokoladi velikost ni pomembna. user posted image
  • Čokolada te zadovolji, tudi če je mehka. user posted image
  • "Če me ljubiš, bos pogoltnila to" ima pri čokoladi zares smisel. user posted image
  • Čokolado lahko varno uživaš, tudi ko voziš.
  • Čokolado lahko pustiš čakati, kolikor hočeš. user posted image
  • Čokolado lahko uživaš tudi ob mamini navzočnosti. user posted image
  • Če pretrdo ugrizneš, se čokolada ne bo pritoževala.
  • Dva človeka istega spola lahko uživata čokolado, brez da bi ju zmerjali z grdimi besedami. user posted image
  • Beseda "predanost"čokolade ne prestraši.
  • Čokolado lahko ješ za svojo pisalno mizo, ne da bi s tem razburil sodelavce.
  • Tujca lahko prosiš za čokolado, ne da bi dobil klofuto.
  • Pri čokoladi se ni treba pretvarjati, da uživaš.
  • Od čokolade ne zanosiš.
  • Čokolado lahko daš v usta kadarkoli. user posted image
  • Dobro čokolado je lahko najti.
  • Lahko imaš toliko vrst čokolade, kolikor se ti jih zahoče. user posted image
  • Za čokolado nisi nikoli premlad ali prestar. user posted image
  • Če uživaš čokolado, to ne prebudi tvojih sosedov.
  • Čokolado lahko DOBIŠ KADAR SI JO ZAŽELIŠ ! user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.10.2008 14:05:24   
tasyo
Da vas pozdravim, da ne boste mislile, da sem pobegnila... Očitno je bila danes naša noč najbolj naporna, saj se je Lana zbujala vsako uro, pa tudi danes ni nič boljša. Ne spat, ne igrat, ne migat, ne ništa. Pa res ne kaže, da bi se kej v ustih dogajalo... Mi je spala do zdej sam na sprehodu vsega skupi tričetrt ure in je že tkooo zaspana - da ne govorim o sebi.

Danes nisem in ne bom naredila nič. Pa tut vas ne bom čekirala, nimam niti enega atoma energije več. Pa še sami sva, oči pride šele ponoči domov...

Naredite si lep dan, Krista, ti pa le daj napotke za v ponedeljek - če bo taka tečka, potem pa naju najverjetneje ne bo, ker je meni čist too much če bo spet sam njo slišat, kako kriči.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.10.2008 14:06:02   
clericv6
user posted image  Katka!user posted image  

Evo, zdaj pa brez slabe vesti nad čokolado!!!! Še posebno mi je bil všeč tisti del, ko piše, da bela čokolada NI čokolada (mi noben noče verjeti!). Juhej v nove zmage (beri: čokolade!).

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?