|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
3.10.2008 12:38:13   
katka28
Evo pe se en za lepsi dan

Kako je Štajerc v Pekingu vprašal za gostilno?  
"Ki šank čuj?"

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
3.10.2008 12:39:28   
katka28
Vijolica je obupala zdej bo pa mela, ko bo spet zamudila...je Ketrin prisla nazaj user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.10.2008 12:40:00   
misa79
Tako. Mali v postelji.........ne morš verjet. Dans pa je čist po knjigiuser posted image

Jaz grem pa na sprehod..........z likalnikomuser posted image Me prepričuje že cel tedenuser posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.10.2008 12:40:33   
katka28
Samo eno vprasanje: Brokoli??? Pizamca??
A sem jaz kaj zamudila?? Imamo kaksne nove clanece ali clane?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.10.2008 12:40:56   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Punce- a je še katera zasvojena s čokoladouser posted image

Jaz je pred nosečnostjo sploh nisem jedla......Zdaj pa ne morem brez nje.................Še ena odvisnost poleg RRuser posted image

Jaz sem med nosečnostjo pekla ko zmešana... Pa user posted image  je MOGOČE dobil kakšen košček, če je pohitel. Sicer pa njemu ni toliko za sladko, tako da user posted image . Je pa dobra stran tega ta, da sem se naučila peči stvari, ki jih prej nisem znala user posted image . Sem bila pa vedno čokoholik, ampak to, kar se grem pa zdaj, je pa user posted image !

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.10.2008 12:42:13   
clericv6
Katka- zakon vic!! user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.10.2008 12:43:03   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Samo eno vprasanje: Brokoli??? Pizamca??
A sem jaz kaj zamudila?? Imamo kaksne nove clanece ali clane?

Brokoli lahko Kiara poje...user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
3.10.2008 12:45:54   
katka28
Jaz sicer z cokolado nisem zasvojena sem pa z evrokremom in to Lino lado belo sem jo pripravljena pojesti cel kozarec na zlico. Tako, da sedaj doma sploh raje nimamo nic sladkega, ker z mojim bi vse pojedla. Pa se poskusava nazaj drzati. Kar se pa peciva tice jih je pa lahko na mizi polno pa se mi ne bo niti slinica pocedila, sama sem bolj privrzenec slanega (kokice, bucnice, cips)

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.10.2008 12:48:06   
JABOLKO3
Joj, moram vam hitro nekaj napisat. Ko so bili sosedje na morju, sem rihtala njihovega mačkona in po nekaj dneh mi je od silne hvaležnosti začel na prag nositi darila - napol pojedeno miš, napol pojedenega voluharja, celo miš...  in to se je nadaljevalo tudi potem, ko so bili gazde že nazaj - sem pobirala in metala v smetnjak - pa izgleda to ni bilo v redu, ker mi je sedaj začel nosit še žive - sedi pred pragom s tisto golaznijo pod taco ali v gobcu in ko stopim ven - približno ve, kdaj grem v šolo - spusti - najbrž želi, da bi se še jaz malo šla lovca - in potem se te revce skrivajo v grmičke pred hišo in maček skače po njih, da bi zadevo spet ujel.... in prejle odprem vrata in proti meni teče zajetna podgana - sem hitro zaprla vrata, da ni šla noter - jao, maček, nam bo res še kaj noter prinesel - pa mu lepo govorim, da so računi že zdavnaj poravnani in da naj mirno začne nosit spet gazdarici, ha ha

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.10.2008 12:49:25   
zolika
Sem vidla da teče beseda o "sladkih grehih" ?!

Sem zadnjič v trgovini doživela napad - sem si kupla majhne Viki kreme, ko jih lahko z prstom ješ mmmmmmmmmmmmmmmmm ZAKON!!!!
Le kako bi se lahko uprla?!?! Ni šlo...

Lino lada - pa je neverjetna! user posted image

Sedaj pa kuham špinačko in krompirčk za junaka! Mislim,da bo vesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.10.2008 12:52:58   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Joj, moram vam hitro nekaj napisat. Ko so bili sosedje na morju, sem rihtala njihovega mačkona in po nekaj dneh mi je od silne hvaležnosti začel na prag nositi darila - napol pojedeno miš, napol pojedenega voluharja, celo miš...  in to se je nadaljevalo tudi potem, ko so bili gazde že nazaj - sem pobirala in metala v smetnjak - pa izgleda to ni bilo v redu, ker mi je sedaj začel nosit še žive - sedi pred pragom s tisto golaznijo pod taco ali v gobcu in ko stopim ven - približno ve, kdaj grem v šolo - spusti - najbrž želi, da bi se še jaz malo šla lovca - in potem se te revce skrivajo v grmičke pred hišo in maček skače po njih, da bi zadevo spet ujel.... in prejle odprem vrata in proti meni teče zajetna podgana - sem hitro zaprla vrata, da ni šla noter - jao, maček, nam bo res še kaj noter prinesel - pa mu lepo govorim, da so računi že zdavnaj poravnani in da naj mirno začne nosit spet gazdarici, ha ha

Uff to pa mas potem dobrodosljice, vidis si mu ze prevec dobro kuhala. user posted image Se dobro, da nisem ljubitelj mackonov in jih od dalec opazujem tako, da za enkrat ne dobivam kaksnih taksnih dobrodoslic pred vrata. Je pa res, da sosedov mackon vsak dan pridno lovi miske po nasem travniku. Sem mu pa ze rekla, naj se raje na krte spravi, ki nam zelenico unicujejo...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.10.2008 12:56:38   
resnično srečna
ha ha JABOLKO...veš naši mali so po kitajskem horoskopu podgane...mogoče je bilo pa to darilo za Jurčka...ajuj...

smo mi tudi imeli doma lepo dimasto sivo mačko Ciprijanko (je imela ime po svetniku Ciprijanu veš Majček he he)...in smo v kuhinji imeli tiste male zavesice na pol okna...pa mama kuha in vidi kako prileti miš...pa zgine...pa prileti...pa zgine...je mačka žonglirala pod oknjem z njo...dokler je ni fino utrudila potem pa pohrustala...nimam pojma od kod jim taka navada...mogoče je hotela pa mehko meso pa jo je zato tolk zmasirala prej...le kdo bi vedel...

sicer pa JABČEK tebi človek res težko da ni hvaležen...ker si tak topel človek...eto še mačjega oboževalca si spremenila v svojega ljubitelja...očitno ti ni uspelo samo moža vzgojiti...zdej si že mačka dobila na prevzgojo...oblikuj dokler je še mehek kot glina...he he mogoče ti bo pa kdj nosil kake sveže zrezke od mesarja namesto miši...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.10.2008 12:57:00   
katka28
Pa se nekaj iz  nogometnega sveta

CIMEROTIČEVE IZJAVE  (jagodni izbor) :

1.Boli me koleno in to na nogi.

2.Jaz,Zahovič in Karič smo najboljši duo!

3.Pozdravljam svoje starše, predvsem očeta in mamo!

4.Preselil sem se v tro sobno garsonjero!

5.V mariborskih termah _Habakuk bazen visi, zato sem težko plaval proti toku!

6.Velikokrat sem samokritičen, včasih tudi do sebe!

7.Igrali smo taktično zelo dobro ,ampak naša tehnika je bila zanič

8.Imeli smo teškega nasprotnika vendar je bil nasprotnik boljši!

9. Tekma je bla dobra, na začetku smo bol slabo začeli, pol smo pa mal popustili!

10.Danes nismo imeli sreče, ker smo imeli nesrečo.

11.Jaz sem sicer zadel žogo v mrežo in dal gol, vendar so jih dali norveški nasprotniki iz norveške na drugi strani več.

12.Malo sem se na koncu igre znesel nad sodnikom. Pa to ni bilo samo verbalno! To sem mu tudi povedal!!

13.Rad bi se zahvalil mojim soigralcem, še posebej tistim, ki igrajo zraven mene!!!!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.10.2008 13:00:17   
katka28
In ko smo ravno pri dojkah. Raje nimam nic kot pa tole:

PS upam, da ne bo nic narobe ce to slikico nalozim

user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.10.2008 13:02:03   
katka28
Jabcek: da te ne bo kdaj takole pricakal sosedov mackon

user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.10.2008 13:02:21   
clericv6

user posted image

Pa še grdo so narejene user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.10.2008 13:04:21   
katka28
To pa je bila zabava in pol...Glede na okrasitev upam, da ne porocna user posted image

user posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.10.2008 13:04:51   
sky77
katka user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje najdeš vse te vice

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.10.2008 13:06:30   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

user posted image

Pa še grdo so narejene user posted image

Ko sem se jaz dojila sem vcasih mislila, da me bo pobralo od bolecin kadar sem prehitro po stopnicah hodila. Tao, da mi ni jasno ali teh zensk res nic ne boli ali pa imajo samo zrak not user posted image user posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.10.2008 13:08:09   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

katka user posted image user posted image user posted image user posted image  Kje najdeš vse te vice

Ma moj to dobiva od kolegov na mail. Jaz pa moram malo precekirat, ce mu slucajno kaksna lubica kje pise, da uskladiva urnike user posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.10.2008 13:09:21   
clericv6

[. Tao, da mi ni jasno ali teh zensk res nic ne boli ali pa imajo samo zrak not user posted image user posted image

Mislim, da imaš prav- imajo zrak not. V glavi! user posted image  (Govorim za to velikost, da ne bo pomote!)

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.10.2008 13:10:37   
clericv6
No, po moje je vseeno drugače, če so polne mleka in boli. Od take velikosti te najbrž boli samo hrbtenica?!?!?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.10.2008 13:14:17   
simvir
Joj punce, a cel dan samo klofate, da je toliko novih strani?!?

Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunajuser posted image . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo jeuser posted image .

No mi smo bili že zunaj, pojedli in pospravili kosilo, mali zaspal drugo kitico, jaz pa prižgem rr, pa me skoraj kapuser posted image .

Prebrala sem zadnje dve strani, več pa ne vem če bom uspela. Lahko pa katera napiše povzetek, če sem kaj pametnega zamudilauser posted image user posted image .

Jabček tale z mačkom je pa res dobra. Ti samo pazi, da res ne boš kaj v hišo dobila, ni prijetno. so imeli zadnjič pri mojih male obiskovalceuser posted image , pa so jih komaj poloviliuser posted image .

Kakše je zdaj točen plan za ponedeljek? Koliko nas pa bo, se mi zdi da fuluser posted image .

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.10.2008 13:14:23   
katka28
Punce zdaj bo pa treba koncati s klofanjem, ker drugace bo res vijolica spet zamudila. 

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.10.2008 13:16:49   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Joj punce, a cel dan samo klofate, da je toliko novih strani?!?

Dejte raje svoje malčke malo na zrak odpeljat, ko je tako lepo zunajuser posted image . So nekaj dež napovedovali, pri nas se pa vsake toliko celo sonček pokaže, pa prav toplo jeuser posted image .

Pri nas dezuje, nic soncka zelo mrzlo tako, da se bomo za enkrat kar not drzali mogoce pride do spremembe plana ko bo prisel moj iz sluzbe. Mama je danes glavni kurjac oz. bolj cuvam ogenj da mi kamin ne ugasne...Sem danes celo sama kamin zakurila (ponavadi mi ga moj preden gre v sluzbo)...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?