|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
3.10.2008 9:57:34   
jana81
punce a že kaj razmišljate o avtosedežu ?? naš Nejc bo kmal prerastu jajčko.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
3.10.2008 10:14:48   
Taula
Jaz bom kupila maxi cossi. Sem našla eno spleno trgovino v tujini, kjer je ceneje kot v Slouser posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
3.10.2008 10:39:20   
hijenca
Dobro jutro!

Naju je pa danes ob 9.30 zbudil telefon, ko naju en ded iz KD group vsak dan kliče, če bi nam lahko predstavil neko šparanje za Vidka. Sem prav jezna, ko res vsak dan kliče, pa tako sem že dala vedet, da trenutno se še nismo odločili.

Pri nas pa dežek pada, pa so rekli, da bo na SV popoldan dež, pa ga mamo že zjutraj.

Zdaj si grem eno user posted image  skuhat, ker se mi kar očke skuipaj limajo, sem mela neke čudne sanje, pa potem šok, ko me je telefon zbudil, bi pa z Vidkom danes še kar spala, samo potem pa je bila plenica tako polna, da je mela ziher 2 kg. user posted image user posted image

o jana midva z Vidkom pucama noseka kot velika z babyvacom, je pa res malo drugačen od špelinovega, ker se skoraj nič ne razstavi.

Zdaj pa za vse, ki hranite user posted image  s Hipp-ovim mlekecom. A je že prezgodaj, da bi zamenjala Hipp 1 s Hipp 2?

Zdaj pa res grem kavico kuhat, pa nekaj za jest si grem iskat, ker sem lačna kot volkec. Videk pa ni hotel sedaj mlekeca pit, tudi neka nova finta od njega. Saj je jedo ob 7 uri, ampak ponavadi moram zjutraj prav hitet, da mu flašo nardim, danes pa smehec. Pa kdo bi vedel.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
3.10.2008 10:42:16   
špelin@
Joj, danes je Gregor pokazal, kaj tudi on zna... user posted image  Smo šle Zasavke na kavo in je bil potem čisto fertik, zato je rjul kot utrgan, ko sva prišla z vozičkom ven, je pa v sekundi zaspal user posted image

jana81 in Estrella*, ne bit hude, nisem vama hotela solit pameti user posted image user posted image  Samo zadnje čase na cestah zaradi prevelike hitrosti umirajo ljudje, ki jih zelo dobro poznam, in me je dokončno streznilo... Najprej je umrl bivši sošolec iz OŠ v avtu (se je zabil v tovornjak), potem drug sošolec na motorju, pred kratkim kolegičin brat na motorju, pred kakšnim letom pa je sodelavčev brat zgorel v avtu, v isti nesreči je komaj ostala živa mamina nečakinja... user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, moraš poklicat z druge številke, potem Telekomovce spet dobiš na telefon, preverjeno user posted image  Je pa skrajno žalostno, da človek pošteno plačuje naročnino, storitev je pa za en kuuser posted image c

Avtosedež: imam že pripravljen Concord Ultimax - samo zaenkrat je lupina še ok, sem pa pobrala iz nje vse tiste blazinice za novorojenčka in penasto oporo za glavo. Ko bo glava že skoraj pri vrhu lupinice, bomo pa menjali sedež.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
3.10.2008 10:43:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Zdaj pa za vse, ki hranite user posted image  s Hipp-ovim mlekecom. A je že prezgodaj, da bi zamenjala Hipp 1 s Hipp 2? 

Jaz ga bom predvidoma menjala pri šestih mesecih.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
3.10.2008 11:11:56   
barbaw
Dober dan!

Kljub nočnemu pohodu iz spalnice v otroško in nazaj zaradi škrata sem user posted image . Bom pač šetala dokler ne mine tole iskanje pozornosti.

Glede tžke noge pa jaz lahko povem le tako, da me je minilo ko sem dobila otroka. Me je preveč strah, da bi se jima kaj zgodilo. Že tako je preveč nesreč, da bi pa zaradi neumnosti še škodila svojemu otroku, pa bi me verjetno pobralo. Mi je kar hudo, ko berem kroniko in kak otrok ostane brez staršev ali pa obratno. user posted image

Sem pa hitra in doseldna na novicah. user posted image  Šele danes sem izvedela, da je umrl Dino Dvornik. Že 7. septembra.

SS si ena redkih, ki še vztraja na Telekomu. Mi smo presedlali na kabelsko že dolgo nazaj in so redko problemi.

jana jaz moram škratu kupit drug sedež pa bo Maja tudi počasi šla v drug sedež. Ma se mi smili, ker nima kam nog dat. Ji gledajo krepko čez rob jajčke. Imam na srečo škratovega takega, da se mu da naklon spreminjat, da ne bi sedela preveč zravnano.

hijenca takim, ko te gnjavijo pa povej, da si že sklenila drugje varčevanje ali karkoli že, pa boš imela mir.

zdaj pa bi bil čas, da še kaj v usta vtaknem. Joj mam probleme s temi zajtrki. Ne da se mi jih več jest. user posted image  Če bi mi ga kdo serviral bi ga še pojedla, sami se mi ga pa enostavno ne da več pripravljat, ker ne čutim lakote, potem pa se mi okorg 12 začne vrtet in ... Bo treba rit dvignit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
3.10.2008 11:20:45   
tana7
En oblačen pozdrav iz LJ!

a ima še kateri user posted image temenceuser posted image
Brina jih ima sedaj že kak mesec - pa ji vsak večer umivam lase z Mustelinim šamponom, včasih gre na bolje, pa se kasneje spet vrne na staro, pa spet bolje - ni pa vneto, baje - kakor pravi naša P - samo take luskice so, ni prav rumeno
sem jo na zadnjem pregledu vprašala, če kaj drugega poskusimo, ker Mustelina pena ne pomaga (moj je celo P rekel, če jo pobrijemo, pa potem z oljem poskusimouser posted image - je samo debelo pogledala) - pa je rekla, da naj kar nadaljujemo tako, da je glavno, da se ne vname
in da imajo nekateri user posted image temenico celo do 1 leta!?! groza!!
na srečo se pri Brini nič ne vidi, ker ima tam, kjer so luskice, ful las

zdaj pa moji lasjeuser posted image user posted image user posted image
tako mi izpadajo, da bom res plešasta - brez pretiravanja
že kar nekaj časa!! koliko las je že šlo v tem času!! ko si umijem lase, je skoraj za en čopek las v kadiuser posted image
pa kdaj se to izboljša?????
že itak imam precej tanke lase, zdaj bom imela pa še ultra redkeuser posted image
a se je kateri že izboljšalo stanje - manj izpadajo???
pa saj ne more več biti menda dolgo tako?user posted image

a ste že vse dobile M?

jaz nisem dobila še niti pikice, flekca, madeža, NIČESAR
pa saj je ne pogrešamuser posted image
ampak čisto tako me zanima, ali si je samo pri meni vzela dolg dopust

Taula
, kje se dobijo tile maxi-cosiji, o katerih govoriš? če ni skrivnost

jana81, nazadnje, ko sem se jaz peljala 180km/h, smo imeli totalko na LJ obvoznici
saj ti s tem ne kličem nesreče - ampak nikoli ne veš, kater kretenko ti brez smernika zapelje levo pred tebe (to se je nam zgodilo) in moraš hitro pohoditi bremzo... potem je pa bila cela akcija na cesti, avto letel levo in desno in se zabijal v betonsko ogrado - baje sem preživela po čudežu, odnesla sem jo z eno prasko, moj je imel pa ključnico zlomljeno, avto pa za na odpaduser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
3.10.2008 11:27:06   
barbaw
tana imave nekaj skupnega. user posted image  Izpadanje las sem zmanjšala s pomočjo šampona Foleten, menstruacije pa tudi jaz ne pogrešam.
Pri prometni pa vaju je angelček čuval. Samo da vama ni bilo nič. Pleh že nekako nadomestiš pa četudi težko, zdravja pa se ne da več kupit. user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
3.10.2008 11:27:45   
Anonimen
Bom na hitro,ker sm pri prijateljici.

Tana  mi mamo tud temenca.En dan je boljš,potem spet drug dan so...Ji mažem z mandeljevim oljem.
Aja Jana hvala za prevoz.
Katy kako je blo na šoli hujšanja?

Drugače pa smo mi dons spet slabo spali, 2x je jedla,vmes se je pa kr neki zbujala pa jokcala.ne vem kva jo dajeuser posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
3.10.2008 11:28:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: frutki gredo pri nas kot po tekočem traku. Za večerjo je zmazala celih 190g. Mleka pa pije za vzorec kot piščanecuser posted image Tvoja Manca je pravi pivec , naša je max pojedla po flaški 160ml, drugače pa manj.180 cifre pri nas ne poznamouser posted image

Estrella: tudi pri nas laufajo v polnem teku. Sem ji v sredo v Mullerju kupila za probo od Bebibite (mislim da) frutke in jih zmaže kot za šalo.
Prejle sm ji dala okus breskev-marakuja in je čisto popadla po njem. Ga je zmazala polovico od 190g kot za šalo. Potem pa zaprem stekleničko ona pa v joka. Pa grem in ji napravim še AM (150ml, in sem bila prepričana da bo malo spila, ostalo pa gre pač v hladilnik) in glej ga zlomka ona vse popije in v momentu zaspi.
Sedajle pa panča kot en tavelik user posted image
user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
3.10.2008 11:37:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
S tem pa izpusti 2 obroka in njegovi ml hrane na dan se majnšajo. Vćeraj je pojedel samo 640ml.

Se pa ne obremenjujem več toliko s tem, saj sem ga tehtala in se je za 400g zredil v 3t. Kar je glede na to koliko poje super.

Očitno ima mali odličen izkoristek user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
3.10.2008 11:38:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana: ja midva že razmišljava o tem sam ne vem kva bi. Sem vidla zadnjič v reklami od Pikapolonice enega ki mi je bil vizuelno full vreč, mislim, da je bil od Brevija 9-36kg.
Sam kakšen pa je dejansko pa ne vem user posted image
Tudi naša ima noge že precej na koncu lupine, tako da bo treba it počas v akcijo.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
3.10.2008 11:40:55   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana: ja midva že razmišljava o tem sam ne vem kva bi. Sem vidla zadnjič v reklami od Pikapolonice enega ki mi je bil vizuelno full vreč, mislim, da je bil od Brevija 9-36kg.
Sam kakšen pa je dejansko pa ne vem user posted image
Tudi naša ima noge že precej na koncu lupine, tako da bo treba it počas v akcijo.

SS: mi imamo Brevija še od Nejca in se super obnese. Lahko ga obrneš v obe smeri, možen je naklon od polležečega do sedečegauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
3.10.2008 11:41:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Naju je pa danes ob 9.30 zbudil telefon, ko naju en ded iz KD group vsak dan kliče, če bi nam lahko predstavil neko šparanje za Vidka. Sem prav jezna, ko res vsak dan kliče, pa tako sem že dala vedet, da trenutno se še nismo odločili.
Pri nas pa se je to dogajalo od zavarovanice Triglav. Potem sem pa en dan pop**** in jim napisala mail. Spoštovani, .............. bla bla, da je to zame pač že enostavno nadlegovanje, in da resno razmišljamo, da bi zamenjali zavarovalnico. Omenila sem ji seveda tudi, da imamo pri njeh sklenjeno od zavarovanj za avte, hišo, življenjsko zavarovanje, ..... potem pa je bil hitro odgovor tu. Bom poiskala mail pa ti bom skopirala kak odgovor sem dobila.

Pri nas pa dežek pada, pa so rekli, da bo na SV popoldan dež, pa ga mamo že zjutraj.
Tudi pri nas pada že od ranega jutra

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
3.10.2008 11:43:58   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, moraš poklicat z druge številke, potem Telekomovce spet dobiš na telefon, preverjeno user posted image  Je pa skrajno žalostno, da človek pošteno plačuje naročnino, storitev je pa za en kuuser posted image c

Ma sej prolem je, ker smo "pokurili" že vse številke, ki jih imamo pri hiši user posted image .
Res tolk mi dop**** takele stvari

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
3.10.2008 11:47:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SS si ena redkih, ki še vztraja na Telekomu. Mi smo presedlali na kabelsko že dolgo nazaj in so redko problemi.
Jah veš, pri nas lahko o kabelski samo sanjamo v tehleh naših hribih user posted image
Če bi kaj drugega delovalo, bi sigurno presedlali kam drugam, pa ne gre.
Imamo povezavo 1mega, ampak dela pa trenutno 3-4x manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
3.10.2008 11:51:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

SS: mi imamo Brevija še od Nejca in se super obnese. Lahko ga obrneš v obe smeri, možen je naklon od polležečega do sedečegauser posted image

A res. Super user posted image user posted image  za od kolk pa do kolk kg pa je???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
3.10.2008 12:00:37   
tilči

A res. Super user posted image user posted image  za od kolk pa do kolk kg pa je???

9-18 kg, Nejc ima sedaj 17 kg, pa še vedno udobno sedi noter.user posted image Takrat, ko smo ga kupovali, smo mislili tega preskočit in iti na 9-36 kg, ampak je fajn, ker lahko komot zaspi noter. Drugače pa imamo za Nejca Cybex avtosedež 15-36kg in ima zelo malo naklona.Tilna inam namen še nekaj časa imeti v lupinci, saj ko zaspi, ga samo nesem, mi ga ni trega zbudit, edino, kar je problem, če mu dam bundico gor, je že kar malo ozkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3543
3.10.2008 12:03:53   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

En oblačen pozdrav iz LJ!

a ima še kateri user posted image temenceuser posted image
Brina jih ima sedaj že kak mesec - pa ji vsak večer umivam lase z Mustelinim šamponom, včasih gre na bolje, pa se kasneje spet vrne na staro, pa spet bolje - ni pa vneto, baje - kakor pravi naša P - samo take luskice so, ni prav rumeno
sem jo na zadnjem pregledu vprašala, če kaj drugega poskusimo, ker Mustelina pena ne pomaga (moj je celo P rekel, če jo pobrijemo, pa potem z oljem poskusimouser posted image - je samo debelo pogledala) - pa je rekla, da naj kar nadaljujemo tako, da je glavno, da se ne vname
in da imajo nekateri user posted image temenico celo do 1 leta!?! groza!!
na srečo se pri Brini nič ne vidi, ker ima tam, kjer so luskice, ful las
Naša jih je dobila tam nekje okrog drugega meseca in to ful, pa nam pena od Mustele tud ni pomagala. Pol mi je pa eno nedeljoško pop dop*** pa sem jih ji z nohtom dol "skrempala" med F1 in od takrat naprej jih ni več user posted image user posted image user posted image

zdaj pa moji lasjeuser posted image user posted image user posted image
tako mi izpadajo, da bom res plešasta - brez pretiravanja
že kar nekaj časa!! koliko las je že šlo v tem času!! ko si umijem lase, je skoraj za en čopek las v kadiuser posted image
pa kdaj se to izboljša?????
že itak imam precej tanke lase, zdaj bom imela pa še ultra redkeuser posted image
a se je kateri že izboljšalo stanje - manj izpadajo???
pa saj ne more več biti menda dolgo tako?user posted image
Upam, da kamlu rešiš to težavo. Meni se pa fulllllllllllll matijo

a ste že vse dobile M?

jaz nisem dobila še niti pikice, flekca, madeža, NIČESAR
pa saj je ne pogrešamuser posted image
ampak čisto tako me zanima, ali si je samo pri meni vzela dolg dopust
Ja, so ble že 2 al 3, ne vem več točno

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
3.10.2008 12:07:45   
špelin@
Naša jih je dobila tam nekje okrog drugega meseca in to ful, pa nam pena od Mustele tud ni pomagala. Pol mi je pa eno nedeljoško pop dop*** pa sem jih ji z nohtom dol "skrempala" med F1 in od takrat naprej jih ni več user posted image user posted image user posted image

user posted image
Mi smo k temu pristopili drugače, ampak zaradi tega nasveta sem bila pred leti močno spljuvana, zato ga samo zašepetam: mali piki sem natrla lasišče z otroškim oljem, potem pa je user posted image  z dvodnevno bradico nežno podrgnil po glavici in so se temenca fino odluščila, mala se je pa zraven smejala, ker ji je bilo všeč user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.10.2008 12:08:01 >

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 3545
3.10.2008 12:09:46   
Soncnica Sandra ***

9-18 kg, Nejc ima sedaj 17 kg, pa še vedno udobno sedi noter.user posted image Takrat, ko smo ga kupovali, smo mislili tega preskočit in iti na 9-36 kg, ampak je fajn, ker lahko komot zaspi noter. Drugače pa imamo za Nejca Cybex avtosedež 15-36kg in ima zelo malo naklona.Tilna inam namen še nekaj časa imeti v lupinci, saj ko zaspi, ga samo nesem, mi ga ni trega zbudit, edino, kar je problem, če mu dam bundico gor, je že kar malo ozkauser posted image

Ma eni res pravijo, da so ti Breviji full uporavni morem it prov v trgovino pogledat, kako se bi nam obnesu

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
3.10.2008 12:15:54   
tilči

Ma eni res pravijo, da so ti Breviji full uporavni morem it prov v trgovino pogledat, kako se bi nam obnesu

mi smo jih v trgovini kar ene par sprobali, pa tudi v avto ga lahko namontiraš, ker baje vsak sedež ne paše v vsak avto

Neposredna povezava do sporočila: 3547
3.10.2008 12:20:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image
Mi smo k temu pristopili drugače, ampak zaradi tega nasveta sem bila pred leti močno spljuvana, zato ga samo zašepetam: mali piki sem natrla lasišče z otroškim oljem, potem pa je user posted image  z dvodnevno bradico nežno podrgnil po glavici in so se temenca fino odluščila, mala se je pa zraven smejala, ker ji je bilo všeč user posted image

Mah men če zadnje čase kdo soli pamet samo rečem: ja vem, nisem popolna mama, priznam!!!!
Mislim si pa svoje.
Eni tolk komplicirajo da je joj. Nardiš na simpl varijano pa je, a ni tko?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
3.10.2008 12:24:05   
katy82
Punce sam javm se tolk da povem,da sem od danes naprej na dieti,kej več pa napišem kasneje k sva se z mojim mal počla zdej se mislva pa mal pobotatuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
3.10.2008 12:31:47   
barbaw
tilči res je, da vsak avtosedež ne paše v vsak avto. Avti imajo različno "školjko", kar pomeni, da so sedeži različno oblikovani in se eni avtosedeži ne usedejo dobro vanj. moraš gra prav sprobat, da vredu sedi, ker drugače lahko avtosedež malo pleše na ovinkih

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?