tana7
|
En oblačen pozdrav iz LJ! a ima še kateri temence Brina jih ima sedaj že kak mesec - pa ji vsak večer umivam lase z Mustelinim šamponom, včasih gre na bolje, pa se kasneje spet vrne na staro, pa spet bolje - ni pa vneto, baje - kakor pravi naša P - samo take luskice so, ni prav rumeno sem jo na zadnjem pregledu vprašala, če kaj drugega poskusimo, ker Mustelina pena ne pomaga (moj je celo P rekel, če jo pobrijemo, pa potem z oljem poskusimo - je samo debelo pogledala) - pa je rekla, da naj kar nadaljujemo tako, da je glavno, da se ne vname in da imajo nekateri temenico celo do 1 leta!?! groza!! na srečo se pri Brini nič ne vidi, ker ima tam, kjer so luskice, ful las zdaj pa moji lasje tako mi izpadajo, da bom res plešasta - brez pretiravanja že kar nekaj časa!! koliko las je že šlo v tem času!! ko si umijem lase, je skoraj za en čopek las v kadi pa kdaj se to izboljša????? že itak imam precej tanke lase, zdaj bom imela pa še ultra redke a se je kateri že izboljšalo stanje - manj izpadajo??? pa saj ne more več biti menda dolgo tako? a ste že vse dobile M? jaz nisem dobila še niti pikice, flekca, madeža, NIČESAR pa saj je ne pogrešam ampak čisto tako me zanima, ali si je samo pri meni vzela dolg dopust Taula, kje se dobijo tile maxi-cosiji, o katerih govoriš? če ni skrivnost jana81, nazadnje, ko sem se jaz peljala 180km/h, smo imeli totalko na LJ obvoznici saj ti s tem ne kličem nesreče - ampak nikoli ne veš, kater kretenko ti brez smernika zapelje levo pred tebe (to se je nam zgodilo) in moraš hitro pohoditi bremzo... potem je pa bila cela akcija na cesti, avto letel levo in desno in se zabijal v betonsko ogrado - baje sem preživela po čudežu, odnesla sem jo z eno prasko, moj je imel pa ključnico zlomljeno, avto pa za na odpad
|