špelin@
|
Dobro jutro Da vas pozdravim, preden "odkofetkam" ven Pri nas je bila noč MIIIIRNA, ALELUJA!!!!!! Mali je sicer okrog 23h nekaj cmihal, ampak so pomagale vetrovne kapljice na dudo (ja, jana81, to tudi pri nas laufa ), potem pa je spal do 4:40 , pojedel in malo bolj nemirno spal še do 6:15. Uf, končno sem se malo spočila jana81 in Estrella*, ne bom se delala svetnice, ker se imela pred leti tudi sama bolj težko nogo, kar se vožnje tiče (no, če je bila sreča mila, je jugo po klancu navzdol po AC šel tudi 130 km/h - s pomočjo vetra v rit ), ampak vedita, da vozita naokrog krhke zakladke - poleg tega je na cestah čedalje več vedno bolj konsko obogatenega pleha, zato so hitrosti mnogo višje (180 km/h sem s svojo staro hondo mogoče dosegla v pogojih, navedenih zgoraj pri jugotu) in so tudi nesreče vedno hujše. Vem, da se v dobrem avtu hitrosti niti ne čuti, se pa toliko bolj čutijo posledice, če gre kaj narobe... Sama sem navdušena nad tempomatom, lepo nastavim na AC na 130 km/h in čisto dovolj šibam Ne vem, nekako sem ugotovila, da preveč rada živim, da bi toliko tvegala za nekaj minut... Že tako sem bila vsa posrana, ko smo z Lošinja hiteli k pediatrinji, čeprav ni šlo 180... ok, dovolj sem solila pamet, poudarjam: tudi sama nisem svetnica, se pa zdaj mnogo bolj odgovorno raje odločam za nižje hitrosti. kodrana, za Taro in zate. Grem zdaj
|