|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
2.10.2008 17:50:34   
kodrana
nina jst sm tu. je sestar pr men in mal malo merka. da mam mal časa za sebe.
a tvoja princesa je full pridna? velik pančka?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
2.10.2008 17:59:12   
Anonimen
Kodrana ne ne pančka velik čez dan,sam če okol nje velik dogaja je ful pridna. Jo je Edina preveč pohvalila, ker zdej je pa tečkauser posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3477
2.10.2008 18:09:36   
hijenca
Moram povedat, da sem user posted image  skuhala rižeka(pravega rižeka) in cvetačo, vse lepo zmiksala in nato imela tudi skoraj vse v laseh, na sebi, po celi kuhinji. Ni hotel jest. Moj mali požerušček ni hotel prve stvari jest. Samo špukanje je blo. Ker je bil že lačen, sem mu dala kupljeno kašico od Hippa jabolka- korenček, in vse sma imela oranžno. Torej rižek, kuhan na vodi ni za njega in kupljena kašica korenček- jabolka. HB, da imam samo 2 zelenjavni kašici doma, ostale so sadne. Mu bom sama kuhala, ampak rižeka, pa ne tako hitro, ker imam prav zlepljene lase. user posted image  mali.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
2.10.2008 18:13:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moram povedat, da sem user posted image  skuhala rižeka(pravega rižeka) in cvetačo, vse lepo zmiksala in nato imela tudi skoraj vse v laseh, na sebi, po celi kuhinji. Ni hotel jest. Moj mali požerušček ni hotel prve stvari jest. Samo špukanje je blo. Ker je bil že lačen, sem mu dala kupljeno kašico od Hippa jabolka- korenček, in vse sma imela oranžno. Torej rižek, kuhan na vodi ni za njega in kupljena kašica korenček- jabolka. HB, da imam samo 2 zelenjavni kašici doma, ostale so sadne. Mu bom sama kuhala, ampak rižeka, pa ne tako hitro, ker imam prav zlepljene lase. user posted image  mali.

A sadne pa je?

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
2.10.2008 18:14:30   
Anonimen
Kasso kaj je zdej z Varjo,a sta ble pri P?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
2.10.2008 18:25:55   
kasso
hvala še enkrat za pikapoke. Dobila je še malo vročine in bom jutri šla k P takoj, ko pridem iz LJ.

So pa pri eni družini punčke, ki hodi z sinom v vrtec vsi zboleli za škrlatinko vključno s 3 mesečnim dojenčkom ...no, upam, da pri nas ne bo tako.

Lepo, da ste uživali v Logatcu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
2.10.2008 18:36:54   
kodrana
hijencauser posted image tole zlasmi in rižem..

nina naša je ista.

kasso
upam, da ni škrlatinka.

v eni roki držim 7kg težko spečo princeso, z drugo pa tipkam.. je kar težkouser posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
2.10.2008 18:47:37   
Anonimen
Kasso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Varjo.Držim pesti da ni škrlatinka.

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3483
2.10.2008 19:03:28   
hijenca
nina kupljene sadne kašice še mu tudi nisem dala, upam, da mu bodo všeč, boma jutri sprobala. Saj ne, da bi mu skoz kupovala, ampak če gremo kam, so pa praktične te kašice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
2.10.2008 19:09:00   
Anonimen

nina kupljene sadne kašice še mu tudi nisem dala, upam, da mu bodo všeč, boma jutri sprobala. Saj ne, da bi mu skoz kupovala, ampak če gremo kam, so pa praktične te kašice.

mogoče pa še ni pripravljen če vn pljuva? Drugač so pa res praktične tele kašice,sploh pozim k itak ni nč domačega sadja

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
2.10.2008 19:12:24   
kodrana
jst sm kar sama nardila kašice. brez sladkorja. samo prekuhano in zmiksano. korenček. pa korenček in jabolko. pa še vroče zaprla. upam,da ji bo všeč.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.10.2008 19:14:45   
kodrana
naši sm dala dans po žlički. AM in rižolinota. pa je malo papala, malo je šlo ven. ustka je pa odpirala. je to že dovolj jasen znak, da hoče po žlički jest? ker, ko sem nehala vmes ji dajat, je bla kar jeznauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
2.10.2008 19:46:40   
Anonimen
 H                      NB     FVVZHSFDDDDDDDDDDWWWWWWWWNMKJ B  BBBBBBBBB M   Č.KHTNTG       FGT VVVVVV AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXCXXXXXXXXXXXXXRĆ.                                                            X

Anja vam želi lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
2.10.2008 19:48:35   
hijenca
nina midva sma že veliko jedla, pa ni bilo problema. Doma sem mu sama kuhala, jedla sma že krompirček z bučko, pa s korenčkom, pa banano, jabolko, hruško,... pa je vse z veseljem zmazal. Tega riža danes pa ni htel jest, pa te kupljene kašice korenček-jabolko. Drugače pa že skoraj 3 tedne jema GH.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.10.2008 19:48:42   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

H                      NB     FVVZHSFDDDDDDDDDDWWWWWWWWNMKJ B  BBBBBBBBB M   Č.KHTNTG       FGT VVVVVV AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXCXXXXXXXXXXXXXRĆ.                                                            X

Anja vam želi lahko nočuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč nazaj. naša Tara že spi, tako da jaz voščim v njenem imenuuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
2.10.2008 19:50:19   
Anonimen

nina midva sma že veliko jedla, pa ni bilo problema. Doma sem mu sama kuhala, jedla sma že krompirček z bučko, pa s korenčkom, pa banano, jabolko, hruško,... pa je vse z veseljem zmazal. Tega riža danes pa ni htel jest, pa te kupljene kašice korenček-jabolko. Drugače pa že skoraj 3 tedne jema GH.

Ups nism vedlauser posted image user posted image user posted image . Ja , verjetn mu res ni všečuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
2.10.2008 20:10:34   
aurora28
Kasso upam, da ne bo škrlatinka in da se bo Varja hitro pozdravila. user posted image

Hijenca uh hudo, to pa je bila packarija user posted image user posted image , jaz sem tudi danes Galu dala korenček z jabolko in ga je prvo streslo ko je dobil v ustauser posted image , potem pa je popapcal 3 polne žličke. Sem pa opazila, da moram biti zelo resno kadar ga hranim, ker če se začnem smejati, mi začne Gal afne guncat in roke začne tišat v polna usta in to za seboj potegne samo packarijo, vse je umazano, ne sam slinček.

Majčevke super, da set se zabavale in uživale v Logatcu na srečanju. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
2.10.2008 20:31:20   
sesil
na, da vidim če bo ta post objavijo user posted image  rr.
v Logatcu je blo super, hvala za družbo. smo pa tolko čvekale, da pomoje sta šle Naty in Edinaos v dežju domov.user posted image
Aneja je bla pridna do Postojne, pol pa je imela naprej opere. se nisem mogla niti na počivališču ustavit, ker je zaprto (dela na cesti prav čez celo avtocesto, po križem in počez -  no comment), pa je dočakala zizo že tja proti domu, da se je umirila. zadnjih 10 km smo prevozive v miru. zdej se carta pri tatkotu, je na dobri poti da zaspi.

estrella, lepa hiška. ti kar naredi žur, pa roštil ven. nimam nič proti če ti pečeš in mi jemouser posted image .

Kasso, user posted image user posted image user posted image da se Varja hitro pozdravi.  

še slikce moram pogledat, pol pa pred tv.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
2.10.2008 21:30:22   
barbaw
Moj škrat je za znoret. user posted image  Ne vem več kaj mu je. Počasi bom rabila psihiatra pa ne za njega ampak sebe, ker se mi bo zmešalo poleg tega otroka. user posted image  Ma take izpade zvečer za spat, da bi najraje user posted image . Me spravi na rob obupa in mi gre na user posted image , ker sem tako utrujena in se mi ne da igrat teh igric, ker jih ne razumem. V glavnem katastrofa. Nimam pojma kaj naj sploh naredim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
2.10.2008 21:35:29   
suzy85
barbaw user posted image user posted image user posted image tudi naša je danes ful sitna, sam verjetno zaradi pikice

punce, 2 vprašanji:
1. so tudi vaši imeli vročino po cepljenju? koliko? ste jo zbijale? kako dolgo lahko traja?

2. baby vac - ga uporabljate, ko vašim že teče iz nosa al majo nos zamašen in nič ne teče ven. sm kupla zadnjič aspirator na baterije, pa ji ne morem nosa vredu očistit. ma pa sam zamašenga ful in se noče odpret. sm tudi s fiziološko poskušala, pa nič ne pomaga.

hvala za odgovore! zlate se!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
2.10.2008 21:38:36   
jana81
No da se še jst počekiram..

Sva z Nejčkom bla tolk doma da sva se previla in najedla, pol pa gasa naprej.
Pred pol ure sem ga pa skopala in v moje mleko dala 2 žlice riževih kosmičev, ki jih po žlički ni jedel, po flaški pa....kdo bi vedel kdaj mu paše flaška, kdaj pa žličkauser posted image ...v glavnem zdej pa pančka...

v Logatcu je blo suuuuuuuuuuper, sem bla nazaj v 50 minutah in bom še kdaj prišla, ker sem ugotovila da ni daleč-časovno, če se pelješ 180 km/h user posted image ...upam da za mano ne prileti kakšna položnica.

vesela sem da sem osebno spoznala še sesil,sončnico Sandro in nino7, in pa da sem vidla stare mačke user posted image

zdej pa še grem k lubiju stisnat,pa trnenja mal pogledat.
Upam da se Nejc danes ne bo zbujal spet na 2 uri.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
2.10.2008 21:40:11   
hijenca
barbaw jaz namreč ne morem vedet kako je to, ko te otrok spravi na rob živcev. Sem pa hodila na seminarje v Šentjur, k eni gospe, z naslovom Ko otrok postane naš učitelj in ti lahko prišepnem, da "baje" pomaga, če ga sprejmeš takšnega kot je, da mu ne smeš pokazat, da te znervira. Ona je rekla, da si moraš rečt, oz. lahko to njemu poveš, Da ga razumeš, da ga ne obsojaš in da ga sprejemaš tudi takšnega, ker ga imaš rada. Pa čeprav je še majhen, reči sebi, pa tudi njemu, rada te imam tudi takšnega. Probaj! Lahko pa to moje tudi ignoriraš. Jaz sem imela en primer v vrtcu, ko me je en fantek spravljal dnevno ob živce. Ko sem sama pri sebi priznala, da me znervira, se je stvar obrnila. Saj ti pravim, probaj, ker drugega ti ne znam svetovat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
2.10.2008 21:44:43   
barbaw
jana če ne dobiš položnice te bom pa jaz kregala, ker se tako hitro voziš. Upam, da se nisi res. user posted image  

suzy moja princesa je bila zelo sitna samo pri prvem cepljenju in ker je ful jokala sem ji dala eno svečko, potem pa je bilo ok. Je malo bolj občutljive sorte tale moja gospodična. Drugič pa nismo imeli reakcije.

Zdaj se stanje malo izboljšuje. Najbolj me pa razjezi, ker škrat zbudi še Majo in potem je treba hodit od enega do drugega. Ni mi jasno od kod zdaj naenkrat taki problemi. user posted image  Se mi je zdelo, da bo nov član prej ali slej povzročil spremembo, se mi pa ni sanjalo, da bo to komaj po 5-ih mesecih. Mogoče je to zato, ker tudi Maja rabi več pozornosti. Kdo bi vedel in razumel te otrok, še odraslih ne razumemo. Ima ful rad svojo sestrico in jo lupčka in boža in zgledata prav user posted image , ko pa je treba spat, pa imamo user posted image . Maja zaspi brez posebnosti, ta večji pa ....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
2.10.2008 21:48:52   
barbaw
hijenca jaz priznam vsakemu, da me spravlja ob živce in ga imam rada takega kot je, ampak to, da hodi zadnje 4 dni zvecer vsake 2 min lulat in da je postal cmerav je pa že .... malo preveč. Cmerjenje še prenesem, čeprav se nikoli prej ni, ampak tole lulanje me pa spravlja ob živce. Se pa dogaja to pred spanjem in nekje med 2 in 4 uro. user posted image  Jaz sem ga sprejela takega kot je in tudi pri nama lahko spi in ... sploh ni problema. Tudi metal se je na tla ko kaj ni dosegel, pa je minila ta faza, to me pa strašno moti. Ko se je vrgel na tla sem ga pač pustila in ignorirala. Kaj naj zdaj še to ignoriram? user posted image  Bom probala z jutrišnjim dnem, pa bomo videli.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
2.10.2008 22:05:25   
špelin@
Najprej user posted image  za uspešno čvekanje user posted image  edinaos, fajn fotke.

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
tilči user posted image za kolke. mi smo šli tud. samoplačniško. in sta oba 1a.

user posted image user posted image  za Tilna in Taro.

Se pridružujem iskanju pogrešanih aurore28 in mye26, pa še katere druge user posted image  Aha, vidim, da se je aurora28 medtem že javila user posted image

špelin eno vprašanje glede babyvaca. Po vsaki uporabi ga splahneš pod vodo? Kam pa ga potem daš, da se osuši. Ker če so še kapljice v njem, potem se bojim, da mi bo sesalec crkno, ker imam jaz še tistega prepotopnega na vrečkeuser posted image . Si kdaj probala brez sesalca, s svojim zrakom ven vlečt, ker ponoči bo še koga kap, če bom sesalec vžgala user posted image user posted image user posted image , pa še mali bo čisto prebujen.

Ne vem, če je ta baby vac iz popolnoma enakih delov kot moj, ker sva že s Katino nekaj debatirali in nisem zihr user posted image  V glavnem: moj je iz 4 delov (nastavek za na sesalec +  cevka + vmesni nastavek za na cevko + nastavek za na nosnico), vsakič operem le nastavek za na nosnico in vmesni nastavek. Fajn pod vročo vodo in krepko otresem, ni panike, da bi ostalo kaj mokro. Ponoči uporabljam z usti le cevko + nastavek za v nosnico, ki ga vtaknem direkt v cevko, ker če uporabljaš komplet vse, zreduciraš moč vleka zraka in ne moreš toliko potegniti zrak vase, da bi šlo kaj ven iz noska.

IZVIRNO SPOROČILO: eole
jaz pa nisem prišla, ker res nisem za med ljudi zadnje čase.. danes sem čisto skurjena, do enih se je zbudila 3x, potem pa naprej vsako urouser posted image user posted image
kaj je to?? pa ni lačna, poje samo na eni zizi, druge ne mara.. user posted image

Zgleda, da nas ima zelo veliko probleme s spanjem... user posted image user posted image  Recimo da gre za prehodno fazo user posted image user posted image user posted image

katy82, poročaj, kako je bilo!!!

barbaw, drži se user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
punce, 2 vprašanji:
1. so tudi vaši imeli vročino po cepljenju? koliko? ste jo zbijale? kako dolgo lahko traja?
Niti ne vem, ker sem šla tokrat na zihr in dala malemu kar zvečer že preventivno paracetamolsko svečko in je spal kot bubica user posted image

2. baby vac - ga uporabljate, ko vašim že teče iz nosa al majo nos zamašen in nič ne teče ven. sm kupla zadnjič aspirator na baterije, pa ji ne morem nosa vredu očistit. ma pa sam zamašenga ful in se noče odpret. sm tudi s fiziološko poskušala, pa nič ne pomaga.
Dokler se nosek ne "odpre", ne moreš storiti kaj dosti. Poemmbno je, da uporabljaš fiziološko, ker se potem prej vse zmehča in steče. Lahko je nosek "zabasan" samo zaradi nabrekle sluznice, ven pa (še) nič ne teče, to je najbolj zoprno, vem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
v Logatcu je blo suuuuuuuuuuper, sem bla nazaj v 50 minutah in bom še kdaj prišla, ker sem ugotovila da ni daleč-časovno, če se pelješ 180 km/h user posted image ...upam da za mano ne prileti kakšna položnica.

user posted image  In to resno mislim!

Tako, this is it, več ne uspem naklofat user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?