špelin@
|
Najprej za uspešno čvekanje edinaos, fajn fotke. IZVIRNO SPOROČILO: kodrana tilči za kolke. mi smo šli tud. samoplačniško. in sta oba 1a. za Tilna in Taro. Se pridružujem iskanju pogrešanih aurore28 in mye26, pa še katere druge Aha, vidim, da se je aurora28 medtem že javila IZVIRNO SPOROČILO: hijenca špelin eno vprašanje glede babyvaca. Po vsaki uporabi ga splahneš pod vodo? Kam pa ga potem daš, da se osuši. Ker če so še kapljice v njem, potem se bojim, da mi bo sesalec crkno, ker imam jaz še tistega prepotopnega na vrečke . Si kdaj probala brez sesalca, s svojim zrakom ven vlečt, ker ponoči bo še koga kap, če bom sesalec vžgala , pa še mali bo čisto prebujen. Ne vem, če je ta baby vac iz popolnoma enakih delov kot moj, ker sva že s Katino nekaj debatirali in nisem zihr V glavnem: moj je iz 4 delov (nastavek za na sesalec + cevka + vmesni nastavek za na cevko + nastavek za na nosnico), vsakič operem le nastavek za na nosnico in vmesni nastavek. Fajn pod vročo vodo in krepko otresem, ni panike, da bi ostalo kaj mokro. Ponoči uporabljam z usti le cevko + nastavek za v nosnico, ki ga vtaknem direkt v cevko, ker če uporabljaš komplet vse, zreduciraš moč vleka zraka in ne moreš toliko potegniti zrak vase, da bi šlo kaj ven iz noska. IZVIRNO SPOROČILO: eole jaz pa nisem prišla, ker res nisem za med ljudi zadnje čase.. danes sem čisto skurjena, do enih se je zbudila 3x, potem pa naprej vsako uro kaj je to?? pa ni lačna, poje samo na eni zizi, druge ne mara.. Zgleda, da nas ima zelo veliko probleme s spanjem... Recimo da gre za prehodno fazo katy82, poročaj, kako je bilo!!! barbaw, drži se IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 punce, 2 vprašanji: 1. so tudi vaši imeli vročino po cepljenju? koliko? ste jo zbijale? kako dolgo lahko traja? Niti ne vem, ker sem šla tokrat na zihr in dala malemu kar zvečer že preventivno paracetamolsko svečko in je spal kot bubica 2. baby vac - ga uporabljate, ko vašim že teče iz nosa al majo nos zamašen in nič ne teče ven. sm kupla zadnjič aspirator na baterije, pa ji ne morem nosa vredu očistit. ma pa sam zamašenga ful in se noče odpret. sm tudi s fiziološko poskušala, pa nič ne pomaga. Dokler se nosek ne "odpre", ne moreš storiti kaj dosti. Poemmbno je, da uporabljaš fiziološko, ker se potem prej vse zmehča in steče. Lahko je nosek "zabasan" samo zaradi nabrekle sluznice, ven pa (še) nič ne teče, to je najbolj zoprno, vem IZVIRNO SPOROČILO: jana81 v Logatcu je blo suuuuuuuuuuper, sem bla nazaj v 50 minutah in bom še kdaj prišla, ker sem ugotovila da ni daleč-časovno, če se pelješ 180 km/h ...upam da za mano ne prileti kakšna položnica. In to resno mislim! Tako, this is it, več ne uspem naklofat
|