pocka
|
Dobro jutro punce, po dolgem času še malo glasu od mene. Sem našo pupo peljala v vrtec in jo moram pohvalit, danes je šla notri z nasmeškom (zadnje čase malo pojokca), je tak fajn občutek, ko vidiš, da ne gre vsa objokana v igralnico. Pregled sem imela, vse je OK, edino eno malo vnetje sem imela, pa je že boljše. Sem na bolniški, mi je dala moja G 1 mesec počitka, ker sem tako utrujena, pa zbadat me začne spodaj, če preveč delam, tako,da zdaj uživam in imam zjutraj končno nekaj časa zase,paššeee! Popoldne, ko pride Taja iz vrtca pa itak akcija na polno. Tudi jaz sem z obale, tako,da če me hočete, se vam lahko pridružim na kafetku kak dopoldan. spps - čestitke za poroko še od mene, malo pozno, ampak iz srca jjasna85 - držimo pesti!! jjasna - upam, da se kmalu pozdravite. Tole pa ni fajn. Je imal moj prejšnji teden tudi tako virozico, je cele dneve in noči presedel na sekretu. Še dobro, da se nisva midve s Tajo nalezle, tok tok tok. prsi - jaz imam tudi bolj občutljive bradavice, bolijo me sicer ne, je pa tak neprijeten občutek, ne bi pa o tem, da mi počasi zmanjkuje placa v modrcih , bo treba počasi v nabavo novih. yania - a ti pa že čutiš tvojega , ke lepo, komaj čakam. Meni se zadnje dni zdi, kot,da bi se nekaj premikalo, ampak mislim,da to še ni to. otrdevanje trebuha - meni zaenkrat še ne otrdeva, mi je pa v prvi nosečnosti kar precej in sem se kar navadila, da sem vsak dan spila en Magnesol in mi je kar precej pomagalo. Še par podatkov za na seznamček, naslednji pregled imam 5.11.(morfologija), do zdaj sem nabrala +5 kg, obseg bušija pa sporočim kasneje, ker moram najti meter. Rok so mi prestavili na 20.03. Aja, pa rodila bom v Izoli. Grem, moram eno sliko končat (za darilo), gremo jutri na en roj. dan, pa bi bilo fajn, da se posuši do takrat .
< Sporočilo je popravil pocka -- 3.10.2008 9:10:26 >