|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.10.2008 8:55:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

jjasna, pomoč prosim. Napiši mi postopek, ker copy-paste ne gre. Da ne bom še kaj zmešala.

Greš na citiraj pri zadnjem seznamu in potem izbrišeš un /quote IZVIRNO SPOROČILO jjasna/ in urejaš seznam.

Drugače pa ga moj sinko še vedno sračka, pa je bil včeraj že ok. Tko,d asem spala cele 4 ure, pa še to ne v kosu, vaga mi ej pa včeraj zvečer pokazala -1,5kg. user posted image user posted image

Najbrž pridem šele zvečer kaj na RR, ker bom šla popoldne s tamalim spat, drugače em bo pobralo.

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.10.2008 9:14:23   
jjasna85
Dobro jutro pupce moje!
Aha.. jjasna vidim, da so te spet namatrale s tem seznamom.. ma boga.. prow nimaš mirauser posted image  No, lahko dopišeš, da sm šla js ene 3,5 kilc gor.. (jeeeeeeeej... prvič v življenju da mam 59kiluser posted image ). Obsega trebuha pa ne vem, ker se nism nič merla še.. bom danes kej...
Vam pa pošiljam slikco od včeraj, pa provejte po njej zmerit moj obseg trebuha user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 2.10.2008 9:16:32 >

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.10.2008 9:52:25   
enkratna
Punce, ste videle tole? Škoda (ali pa dobro?), da smo še "premalo noseče"... user posted image
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5004239

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.10.2008 10:13:11   
yania
Jasna trebušček si boš morala kar sama izmeritiuser posted image user posted image user posted image
Ker drugače bomo tako napovedovale kot kake šlogarceuser posted image user posted image user posted image

Upam da zmagaš na miss buši...vsak dan glas zate..itak, saj si naša...user posted image user posted image user posted image

Tudi sama sem se hotela prijaviti...sem imela že izpolnjeno prijavnico, nisem pa imela nobene fotke, da bi jo pripela, mojega pa ravno tisti dan ni bilo do pozne ure domov (to je bil tudi zadnji dan prijave...)...škoda...

Aja včeraj sem se tehtala na tešče, pa je kazalo 57,5....danes 56,9user posted image user posted image user posted image jao...kako to,,,pa da ne bo katera mislila, da sem sedela na WCju kaj preveč, da je zato manj....haha...itak pa moja prebava, adijo pamet....pijem Donat zvečer in zjutraj ali pa vsaj 1x na dan....potem vsaj zlaufa, tako kot mora...čeprav se ne bom hvalila, ker imam že tako bolj čudno prebavo, zdej ko sem user posted image je pa še toliko bolj čudno....

Ej a se vam tudi dogaja kot meni: nosečniške kavbojke, bom kmalu prerastlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a na kilah se ne pozna, boki mi pa kar štrlijo....

Lep dan vsem ....moj je že pravi razgrajač tu notri...kaj šele bo

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.10.2008 10:16:41   
uršula83
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5004239

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.10.2008 10:18:33   
yania
Aja še to...kako pripneš sliko kar sem gor?.....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
2.10.2008 10:32:46   
Dali*
                        MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image +0,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image    
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)           
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image +2kg, 107cm

17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image ,
+1 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.10., MB, user posted image
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10., Francija,user posted image

1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image +1,5kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 63 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
2.10.2008 10:35:48   
Dali*
ecco, uspelo mi je.

jjasna, vnesla sem podatke zame in za jjasno85...

Če pa želiš sama urejati seznam, pa kar sporoči. Sem ti hotela malo priskočiti na pomoč, glede na to da je spps čist upešala. Sicer pa vso zadevo prepustim tebi in je to to.

Grem...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.10.2008 10:48:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Če pa želiš sama urejati seznam, pa kar sporoči. Sem ti hotela malo priskočiti na pomoč, glede na to da je spps čist upešala. S

user posted image user posted image user posted image Veš da pomoč pride prav. user posted image

Komaj čakam, da rata tamal zaspan, da greva v vodoravni položaj. Pa še kavč mi je premazal s kremo... juhuhu! Meni pa res ni dolgčas. user posted image

(odgovor članu Dali*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.10.2008 12:17:00   
Naja30
jjasna85 lepa si, ni kaj! user posted image  Obseg trebuha pa... ziher ne toliko kot imam jaz! user posted image  
Meni so tako lepe nosečnice, ki jih je sam trebušček! In takih vas bo tukaj kar nekaj.user posted image

enkratna, ja škoda da smo premalo noseče. Tole bi pa bilo za izkoristit pri Pušenjaku.

yania, lep avatar! user posted image  
Glede kil - meni zjutraj ali zvečer ne pokaže enako. Čez dan se nabere malo več. Zato se tehtam zjutraj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.10.2008 12:27:32   
enkratna
Naja30, ja res. Meni je že to, da lahko sodelujemo prostovoljno pri tem, da bodo storitve UZ za nosečnice bolj kvalitetne (izobraževanje ginekologov) nekaj plemenitega. No ja, mogoče sem še stara šola delovnih brigad, da ne rečem "romantična" v tem pogledu user posted image
Meni se že tako tale čas do morfologije vleče - kar pogrešam tiste tedne, ko sem našga razgrajača/-ko lahko videla na UZ (pa še metuljčkov ne čutim, je prezgodaj oz. sem jaz štartala "premočna" user posted image ). Sicer imam naslednji torek pregled, samo dvomim, da bo vključeval tudi UZ.

Dali*, hitro se učiš. Bo zaradi tebe jjasna brez šihta ostala user posted image

jjasna85, take slikce so razlog, zakaj jaz svoje ne objavim. Šment, same suhice tukaj med marčevkami user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.10.2008 12:27:55   
Lolita23
Živjo!!

Včeraj sem imela pregled. Končno mi je dla nekaj proti vnetju. Drugače pa je baje vidla spol, meni pa ni hotela povedat, ker ni bilo mojega zraven, pa tudi ko sem ji rekla, da je bolnici, špa da ga zanima je rekla da raje na morfologiji, ko bo on zraven. Drugače pa je mali zdrav, očitno je kot očka in mu hitra postane dolgčas, če je dolgo na enem mestu, saj mali konkretno zeha.

Pri nas si dedek zelo želi puncko, saj je imel 2 fanta, pa je skoz sanjal o punčki!Prerokaval je sicer, da je bo zdaj punčka, vendar se mi zdi da je fantek, no počasi pa se tud njemu.

No jjasna85 imaš tud moj glas.

Vse imate lepe trebuščke tak, da me je kar groza ker jaz še nimam takeo zaobljenega, bolj se mi zdi špehast.

Morfologijo imam 3.11..

lep pozdrav

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.10.2008 12:36:21   
Naja30
enkratna, ja lepo je sodelovat v tem. V prejšnji nos. sem imela nos.diabetes in so me na polikliniki prosili, če bi sodelovala v neki raziskavi nosečnic z diabetesom. Seveda sem bila za. Vzeli so mi 5 epruvet krvi... joj joj, sem bila švoh. user posted image Ampak lepo je pomagat.
Pa ti kar pokaži bušija, kaj te bo sram. Kakršna si, si. Mogoče se ti pa uspe slikat pod takim kotom, da se ne bo vidlo špeha, kot se pri meni ne. user posted image

Punce, tiste ki ste bila na v prvih treh mesecih zeloooo utrujene - ste zdaj kaj bolje in kdaj vas je utrujenost popustila?
Jaz sem še vedno vsa uvela, pa ne vem, verjetno je to zarad nižjega pritiska, kot ga imam običajno. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.10.2008 13:21:38   
jadrnica
na hitr
jaz sem še vedno full švoh pa spim po15 ur na dan? prej sem samo 6 user posted image user posted image

sem pa danes spet klub slabostoi, kozlanja in glavobola,

čau, nič ne morem, upam  da je ze bebico vse ok, ker ko bruham me full v trebuhu zvija....no pa bo prepečenec in prežgankaka ves dan na jedilniku

upam, da ste ve kaj bolje, nisem tolk za nazaj brala ker me glava boli

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.10.2008 13:22:23   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
jjasna85, take slikce so razlog, zakaj jaz svoje ne objavim. Šment, same suhice tukaj med marčevkami user posted image

Ah dej no user posted image ... js res iskreno in močno dvomim, da bi katerakoli od nas marčevk kaj obsojala! Smo use same fajn punce tako, da ti garantiram, da prav nobena ne bo nič rekla, če si boš tudi ti zaželela pokazat svojega bušijauser posted image

A ni tako punce???user posted image  

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
2.10.2008 13:32:23   
mediuhec
Punce, tiste ki ste bila na v prvih treh mesecih zeloooo utrujene - ste zdaj kaj bolje in kdaj vas je utrujenost popustila?

jaz sem si izbrala pravi nick- sem kot medo tik pred zimskim spanjem. tko do enih popoldne še gre, potem pa krivulja navzdol.

pa pa

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
2.10.2008 13:34:15   
mediuhec
kdaj bo torek, komaj čakam da vidim pikija na UZ?

p.s. s svojimi lepimi buhiji ste me spomnile, da se sama še nisem poslikala! bo treba za arhiv.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
2.10.2008 13:46:54   
enkratna
Naja30, to je pa lepo slišati! Da nekdo nesebično rad pomaga. In da me bodriš v tem, da pokažem bušija user posted image
jjasna85, tudi tebi hvala za vzpodbudne besede. Bom zdaj dala baterije za fotoaparat filat, pa se poslikam (pa kar bo, pa bo user posted image ).

Naja30, jaz sem bila prve tri mesece poosebljena zaspanka. Povprečno sem vsak dan spala od 12-18 ur, najmanj 10 ur v kosu ponoči, potem pa še čez dan 2x po par urc, ojej!
Ta zaspanost se je nehala, ko sem prenehala jemati Dobroston in so se slabosti in bruhanja ustavila. Zdaj se že 2T dobro počutim - tako zelo dobro, da postajam tečna, ker sem samo doma (še vedno sem na rizični bolniški) user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
2.10.2008 13:47:48   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Aja še to...kako pripneš sliko kar sem gor?.....

Najprej dodaš sliko na en fotoalbum na netu (lahko tudi na RR), potem pa iz tja skopiraš na forum. Ma meni enkrat prime, enkrat ne... tako da moreš večkrat provat če je potrebno user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
2.10.2008 13:51:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Meni so tako lepe nosečnice, ki jih je sam trebušček! In takih vas bo tukaj kar nekaj.

Ja, takšne tud največ strij dobijo. user posted image

enkratna - Jaz nisem nobena suhica, imam okroglih 82kg, pa sem prav tako svojo sliko objavila. Pač nismo vse rojene manekenke, pa se s tem čisto nič ne obremenjujem (pa sem imela 5 let nazaj 58kg). user posted image Itak je pa v naši familiji zaenkrat šlang samo junior. user posted image

Lolita23 - Bravo za pregled! user posted image PA tudi jaz v prvo nisem niti slučajno imela takšnega trebuščka - je bil do konca miniaturen.

Ne, jst tud nisem še tista ta prava. Sem grozno utrujena skoz in sam spala bi, pa mam pristik ok in vse ostalo.

(odgovor članu mediuhec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
2.10.2008 13:55:22   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Meni so tako lepe nosečnice, ki jih je sam trebušček! In takih vas bo tukaj kar nekaj.

Ja, takšne tud največ strij dobijo. user posted image

JJasna najlepša hvala za tako vzpodbudne besede!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
2.10.2008 14:02:00   
jjasna85
Js bi pa samo še enkrat zatežila s tem mojim MISS BUŠI tekmovanjem :)
danes je zadnji dan glasovanja (do polnoči) tako da bi še enkrat prosla vse tiste, ki še niste glasovale da oddate glasek zame user posted image
sej vem, da sem že dosadna počasi, ma če sem se že spustila v to, bom nardila vse, da pridem vsaj v finale (kar pomeni, da morem premagat 80 punc!!!)

Še enkrat iskrena HVALA vsem ki ste že in še boste glasovale! user posted image
Kako glasovat pa piše tu spodaj pod črtico user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
2.10.2008 14:05:40   
Naja30
enkratna, navijamo zate in za tvojo slikco, da jo vidimo!! user posted image user posted image user posted image

jjasna, ne me jugat, da imaš 82kg? Kje pa? To ti pa res ne verjamem. Ali si se slikala pod tako dobrim kotom? user posted image  Strije - ja, zato jih jaz iz dveh nosečnosti nimam prav nič, ker nisem šlank. user posted image  Vsaj ena dobra stvar špeha. user posted image

jjasna85 glas je tvoj. Ampak samo tvoj, veš. Samo zate glasujem, za druge se mi ne da. Naj zmaga naša marčevka! user posted image user posted image user posted image

(danes se mi ful navija! user posted image )

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
2.10.2008 14:06:19   
helimaša
hej!
jst zdele kuham.....bo kr zelenjavna rižota.....mi neki meso ne diši glih najbolj.....
se strinjam glede strij.....punce mene bi mogle vidt v prvi nosečnosti.....do 6. mesca nbenga trebuha......potem je pa kar zrasel in raasel v nedogled......tisti dan ko sem šla rodit sem imela še pri G pregled.....in ona men da toook velzga trebuha pa še v življenju ni vidla.....si predstavljate kok me je blo strah it rodit.....sm mislna kakšen velikan se bo rodil......na koncu je blo vse super in tud Maša je bla glih prov velka.....sm pa dobila strije in to v zadnjih 14-ih dneh.....tko da babe mene je bil sam trebuh.....ena mala suhica z ogromnim trebuhom......upam da zdej ne bo tok velik.......sicer pa sej ni blo tok hudo.....sam kar me je moja G tok strašila kok je velik.....a ni kokošuser posted image user posted image .....tko da zdej pa že v 17 tednu velik trebuh.....kaj še bouser posted image ......
kaj pa kakšno srečanje marčevk v Ljubljani......a bi bla kera za.....

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
2.10.2008 14:10:15   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js bi pa samo še enkrat zatežila s tem mojim MISS BUŠI tekmovanjem :)
danes je zadnji dan glasovanja (do polnoči) tako da bi še enkrat prosla vse tiste, ki še niste glasovale da oddate glasek zame user posted image
sej vem, da sem že dosadna počasi, ma če sem se že spustila v to, bom nardila vse, da pridem vsaj v finale (kar pomeni, da morem premagat 80 punc!!!)

Še enkrat iskrena HVALA vsem ki ste že in še boste glasovale! user posted image
Kako glasovat pa piše tu spodaj pod črtico user posted image

počas boš mogla že za kšn kafe datuser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?