|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.10.2008 14:11:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

jjasna, ne me jugat, da imaš 82kg? Kje pa?

Uh, me je kr neki skup. user posted image Po porodu sem že shujšala na staro težo, pa sem se po končanem dojnju zopet zredila na več kot sem jih imela predno sem šla rodit, no potem zopet nekaj shujšala in to je to. Sedaj bom bolj pridna in si želim potem zopet enih 65kg. Ampak s tem se bom obremenjevala potem. Trebuha nisem nikoli imela, me je pa kr nekaj v stegna in rit. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.10.2008 14:15:22   
Naja30
Se pravi - po koncu dojenja se spet vse dobimo na Hujšajmo skupaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.10.2008 14:28:36   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
počas boš mogla že za kšn kafe datuser posted image

Pa tortico zraven user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.10.2008 14:30:34   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Ja, za vse nas "suhice" user posted image

Se bomo res kaj dobile? Da se spoznamo?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.10.2008 14:40:28   
jjasna85

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Js bi pa samo še enkrat zatežila s tem mojim MISS BUŠI tekmovanjem :)
danes je zadnji dan glasovanja (do polnoči) tako da bi še enkrat prosla vse tiste, ki še niste glasovale da oddate glasek zame user posted image
sej vem, da sem že dosadna počasi, ma če sem se že spustila v to, bom nardila vse, da pridem vsaj v finale (kar pomeni, da morem premagat 80 punc!!!)

Še enkrat iskrena HVALA vsem ki ste že in še boste glasovale! user posted image
Kako glasovat pa piše tu spodaj pod črtico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Ma kar česte vam damuser posted image user posted image  jutri bom vedla, če sem v finalu tako da vam takoj javim!

PS: Js bi se tudi s kom dobilauser posted image  ... samo vas je bol malo z obale user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.10.2008 14:41:16   
jjasna85
U madona kaj sm nardila s prejšnjim sporočilom!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  hahahaha

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.10.2008 14:41:50   
enkratna

Naja30, kako pa misliš da jaz vzdržujem svoj "teleščk"? user posted image Šalo na stran, na MOV sem dr. Pušenjaka vprašala malo o svojem stanju (status rizične nosečnice me že kar malo iritira, prav tečkasta sem že par dni). Največji vzrok po mojem ginekologu je moja ščitnica, ki je tudi kriva, da sem v 6 letih padla iz 70 kg na 85 kg user posted image
(njegov odgovor: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5002356). Ni kaj, tale dr. Pušenjak mi je čedalje bolj všeč. Je ful razlika med "krajevnimi" ginekologi in ginekologi, ki imajo tudi več klinične prakse - le ti so malo bolj realni, se mi zdi. Kar pa meni osebno bolj paše.

Glede srečanja pa jaz vedno pravim: nič kaj dosti demokracije - določi se dan, ura in kraj (jaz najraje navijam za Ljubljano, če gre za podobna srečanja). Aja, pa dobrega vlečnega konja user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.10.2008 15:59:24   
enkratna
No, pa še moj buši user posted image

Ok, ker ne znam lepiti slikc user posted image , pa samo link do albuma:
http://static.ringaraja.net/1108350093/big/2ef0bfe5e6fd777288f616bca48c6665.jpg

< Sporočilo je popravil enkratna -- 2.10.2008 16:04:31 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.10.2008 16:13:59   
spps
ojla!
STE pa postale prave čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jjasna85,glasujemo in držimo pestke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem danes malo boljše,mi pa danes kislina nagajauser posted image
in kaj počnete v tem zaspanem dnevu?jaz bolj al manj počivam,ker me je včerajšnje kozlanje vredu zdelalouser posted image user posted image user posted image zdaj,ko je večina gotova z nosečniškimi tegobami,je mene začelo grabituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.10.2008 16:50:49   
spps
user posted image user posted image
user posted image

obseg je obstal na 90cm,kilce pa so iz začetnih 63,5kg poskočile na 67 kguser posted image user posted image user posted image ,to se pravi,da imamo 3,5kg plusa

< Sporočilo je popravil spps -- 2.10.2008 16:54:06 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
2.10.2008 17:11:19   
janaja
Olja babuške

jjasna85 - sem sicer bolj mal aktivna v pisanju ( mal gužve user posted image ) ampak sem vsak dan prebirala marčevke pa dodala svoj glas tebi

No sicer pa da vam povem kako smo opravili še na enem pregledu ( dodatni za pomiritev duše user posted image )
ste me pa zignorirale do konca ko sem spraševala glede nizko ležeče oz. predležeče posteljice ( v bistvu sem bolj jamrala) user posted image

V glavnem mela sem pregled pri svoji gin in nato sem šla naslenji dan k dr. gin Mihelič ( mi je full dobra sam sranj...., ko je samo samoplačniška)
se vedno full potrudi pa vse pove in pokaže. Mi je naredila ultrazvok in točno pokazala kako posteljica leži in kaj je problem. Je povedala ( če slučajn katero zanima user posted image  da je posteljica nizko ležeča in leži do MV in ga ne prekriva, pravi da naj bi se še dvignila. Je vila tud enga lulija ( no pa je šla po gobe punčka).
Bom zgleda obsojena na moške okrog sebe. No user posted image še vedno ne smemo ( zdej je pa že dva mesece se mi bo zarastla user posted image user posted image )

Pa počivat mormo sto na uro...

Spat pa tud jest hodim s kuram, sem ponavad najkasneje ob 9 v rem stanju...

Aha kar se tiče kilc pa ne vem kero vago upoštevate, obe sta na prvi dan pregleda kazali isto na drugem pa domača ( brez oblek obakrat) -1 kg pri gin pa oblečena ( tud obakrat ) + 0,6 ( sam se ne morem spomnit al sem bla obuta ali ne user posted image user posted image .

Se tipkamo

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
2.10.2008 17:13:35   
spps
kje ste zdaj vse???men se mal čveka danes,ko sem sposobna zraven compa sedetuser posted image user posted image user posted image ampak imam občutek,da ne več dolgouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
2.10.2008 17:17:59   
spps
janaja,jaz tud hodim s kurami spat,si ne morem pomagat-se trudim,da bi mojga počakala do desetih,pa mi ponavad ne ratauser posted image user posted image
drugače,pa čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
2.10.2008 17:26:07   
spps
kje se skrivate????user posted image user posted image user posted image user posted image
nič,ker ni nobene blizu tud jaz grem....mogoč že pridem kaj nazaj danes...bomo videli,če se ne bom zabubila pod kojter in pred tv.lepo bodite,če se ne tipkamo danes...

čaw

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
2.10.2008 17:28:28   
spps
jjasna,vidim,da vodima v kilažiuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
2.10.2008 18:02:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jjasna,vidim,da vodima v kilažiuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, vidve z jjasno85 vodita v +kilogramih, v kilaži pa še ne. user posted image Mislim, da nimata šans, da me ulovita. user posted image

Drugače sem jaz danes čist gnila, mi je tolk slabooooooooooo, pa možu tud, ampak on je itak revček, tko da leži, žena nosečnica, ki ji je tud slabo pa ne more user posted image user posted image Ah ja ti moški k so tolk booooogi. Ne vem al se sam moj smili samemu sebi, če mu karkoli fali, al pa so vsi takšni. Ne vem no... eh, sem mogla dat iz sebe. user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.10.2008 18:14:25   
Dali*
Hej punce, ja lepe trebuščke mate, ni kaj. Moj je zvečer najbolj okrogel, do 12.00 ure ga pa sploh nikjer ni. Še vedno lahko nosim vse svoje oprijete in neelastične hlače št. 34. Noro... Sam mam občutek, da me bo pol kr naenkrat razneslo. Iz nedelje na ponedeljek je bil velik korak in sedaj se mi zdi, da se počasi veča.

Ampak še zdej ko komu povem mi ne verjame, pol pa neki trebuh napihujem, da se kej vidi, hehehehe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.10.2008 18:20:52   
spps
Ne, vidve z jjasno85 vodita v +kilogramih, v kilaži pa še ne. Mislim, da nimata šans, da me ulovita.
upsuser posted image user posted image

sam če mi bo šlo tko dobro kot prvič mi 80kg ne uideuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 2.10.2008 18:21:29 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.10.2008 18:22:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Hej punce, ja lepe trebuščke mate, ni kaj. Moj je zvečer najbolj okrogel, do 12.00 ure ga pa sploh nikjer ni. Še vedno lahko nosim vse svoje oprijete in neelastične hlače št. 34. Noro... Sam mam občutek, da me bo pol kr naenkrat razneslo. Iz nedelje na ponedeljek je bil velik korak in sedaj se mi zdi, da se počasi veča.

Ampak še zdej ko komu povem mi ne verjame, pol pa neki trebuh napihujem, da se kej vidi, hehehehe.

se ti pa v drugo ne bo treba napihovatuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.10.2008 18:30:01   
Naja30
Mislite, da je možno otrdevanje trebuha pri 14t? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
2.10.2008 18:36:58   
Zasanjana
Ojla!user posted image

Zadnje dni ste res ful čveke. Se pozna, da je grdo vreme in ste več doma al kako?

Da ne pozabim, moj obseg trebuščka je 98cmuser posted image , je na frišno izmerjen. Zaenkrat imam +5kg, štartala sem pa z 49kg.

Imam pa eno informativno vprašanje. Koliko pri vas stanejo ti samoplačniški pregledi? Nisem prakticirala nikoli tega, pa me zanima.

janaja, tebi pa čestitke za fantička! user posted image Glede tvojega vprašanja ti ne znam odgovoriti. Verjetno te pa nobena ni namerno ignorirala, včasih pač nobena ne ve odgovora. Poskusi odpreti temo na Nosečnost in porod, tam punce več vedo ponavadi.

jjasna85, en glas imaš še od mene danes! Navijam zate.

Imate pa vse marčevke že lepo okrogle bušije!user posted image

Utrujenost pri meni ni več tista tipična nosečniška, je bolj tista zaradi neprespanih noči, ki jih je zadnje čase veliko. Marcu zobki na polno rastejo in je čist bogi, pa še nekaj je bil bolan vmes. Zdaj ga imam doma, ko sem tudi jaz na bolniški in se spet ne morem spočit, ma vsaj uživam malo z njim. Mi je žal, da si nisem podaljšala porodniške še za kak mesec, ko sem ravno imela to možnost. user posted image

Se na tej prenovljeni RR čist nič ne znajdem. Včeraj sem hotela album objavit, pa ni hotelo, češ da ni pravi format slik, spremenit ga pa tud ne znam. user posted image Je katera bolj vešča tega?

LP!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
2.10.2008 18:50:35   
Dali*

MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image

27.02. 
chichinchek
(28)        (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 29.10., Izola, user posted image  , +3,5 kg 
Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 22.10.
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 20.10., ?, user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10.
03.03. 
jjasna
(26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
20.10. , LJ, user posted image +0,5kg, 100cm
Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)          
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.10., LJ, user posted image    
07.03. 
spps
(26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 09.10., CE, user posted image
+3,5 kg, 90 cm
08.03. 
yania
(29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 07.10., LJ, user posted image +0,5kg, 85cm
Lolita23 (23)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.10., CE , user posted image
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 03.11., CE, user posted image
mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.11., Izola, user posted image
12.03. 
michell
(28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., MB,user posted image user posted image
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
13.03.
imam
(24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.10., Ptuj, user posted image
14.03. 
juli@
(24)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
*TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
15.03. 
lejca
(32)                    
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image  
tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 03.11., LJ, user posted image

pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)           
enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., Brežice, user posted image
+2kg, 107cm
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 07.10., MB, user posted image
18.03. 
Dali*
(28)                    
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.10., CE, user posted image
+1 kg, 77 cm
buksi                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 21.10., ?, user posted image
tasa_m                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.10., MB, user posted image
20.03.
KOKICA32
(32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 13.10, MB, user posted image
 evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
gaja (28)                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)
21.03. 
_andreja_
  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     
sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 14.10., LJ, user posted image +2,5kg, 88cm

pupa7 (28)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 06.10., CH, user posted image +1,5kg
jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.10, LJ, user posted image
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2) 03.10., Francija,user posted image  
+5 kg, 98 cm
1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0) 14.10., LJ, user posted image
25.03.
piamaria

(št. 4 user posted image , št. user posted image 2) 24.10., LJ, user posted image
MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)
marec2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)         
27.03.
lotoska

(št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 06.10.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.10., CE, user posted image
28.03.
Nina00
(35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 21.10., LJ, user posted image
suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)   
Tejči H                           (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 17.10., LJ, user posted image
29.03.
mikroB
(25)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.10.,Velenje,user posted image

30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 21.10., KR, user posted image
31.03.
Naja30
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 06.10., LJ, user posted image +1,5kg
frulica                           (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
kataka21                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 
xx.03. 
julam 
(33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                

anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 63 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele:
user posted image   fragola , Nikita,  zasavka, pikica36, 
MAŠKA, ajja   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.10.2008 18:52:31   
Dali*
Naja, meni je tud otrdel trebuh nekje v 14 tednu in to tako, da me je celo noč zvijalo, zjutraj me je pa zbudil kot en krč v trebuhu in sem se komaj premikala.

No, ko sem bila pred 1 tednom na pregledu mi je vse pogledala in rekla, da je vse OK, tam spodaj.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
2.10.2008 19:13:43   
Dali*
Punce, jaz sem totalno fuč. So kar akcijski dnevi za mano in nič kaj nisem spala te dni, tako da bo počasi čas za to.

Malo bom še knjigo brala, če bom uspela, potem pa sladko zaspala.mmmmmmm.....kak bo fajn....nočko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
2.10.2008 19:36:34   
Anonimen

Mislite, da je možno otrdevanje trebuha pri 14t? user posted image

Ja, sej sem že pisala o tem, da mi je otrdeval trebuh, pa da sem pila magnezijeve tablete (ki jih imam na sumu za mojo pospešeno prebavo).

Dali* - Do nadaljnega sem na bolniški in si zadolžena za urejenje seznama. Vidim, da ti je fino zalaufalo to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?