|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.10.2008 13:44:55   
Dali*
user posted image user posted image

Poskušam prilepiti slikico mojega trebuščka včeraj zvečer (roza), ko malo naraste in danes zjutraj (zelen), ko je malo manjši. Bomo videli, kako se bo prikazalo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.10.2008 13:55:27   
Dali*
user posted image

ecco, še malce na večje. zdej sem namreč prav ponosna, ko se mi tko mal pozna...

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.10.2008 13:56:37   
Dali*
ecco še jutranjo varinto...

user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.10.2008 13:57:51   
Dali*
Slikala sem se pa sama, in to je na 50 cm razdalje... Tako, da ni glih profi.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.10.2008 14:09:24   
PERSIDA
Ojla.
Dali ,pa ti še sedaj lahko greš tekmovat za miss slovenije ,ne ,pa ,da si pri nosečnicah.Pa ne se hecat.Pa dobro ,kaj imaš ti sploh 50 kg?Mama mija nismo  vsi te sreče.Blagor vam ,katere tako izgledate.Ne morem kar do sape.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.10.2008 14:12:38   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
ecco še jutranjo varinto...

Hahaha, meni ta hip moški del hormonov ven buta (al pa res nosim user posted image in se njemu zdej fecla). Dej reci, da imaš tangice gor user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.10.2008 14:13:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ojla.
Dali ,pa ti še sedaj lahko greš tekmovat za miss slovenije ,ne ,pa ,da si pri nosečnicah.Pa ne se hecat.Pa dobro ,kaj imaš ti sploh 50 kg?Mama mija nismo  vsi te sreče.Blagor vam ,katere tako izgledate.Ne morem kar do sape.
prava manekenska postavcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.10.2008 14:18:03   
SRCCEK
Ojla user posted image

Se vam po doooolgem času javljam. Med tem časom smo opravili NS-kaže dobro, gospej ginekologinji se ni dalo iskat ali ima naš user posted image  lulika ali ne, tako da še vedno ne vemo kaj je. Je pa dala pripombo, da ima telešček tak, k da je fantek.........tako, da je moj lubi ves vesel, k bo (če bo) mel še enga korenjaka, k mu bo pomagal user posted image  user posted image  user posted image  
Moj buši je tut že kar zrasel, tako da se že lepo vidi, še posebej, če imam oblečene nosečniške hlače......sinko mi ga vsak večer, ko se preoblačim lubčka.....joj je cotkan.
Drugače jaz zaenkrat še nisem čutila brcik...le neko "plapolanje" po trebuhu, pa ne vem če je to to.

Vse mate zelo lepe bušije, ene mal večje, ene mal manjše.

Jasna85 sem ti že dala svoj glas in navijam zate.

Drugače mene zadnje čase boli trebuh v spodnjem predelu. A to še katero? A je to kaj slabega, al moram sam mal počivat?
Drugače me pa križ ful boli, tako da ne vem kako bo, če bo vso nosečnost tako.user posted image
Pregled pa imam v ponedeljek........upajmo da bo vse OK.

Imejte se maksimalno lepo, pa pustite se crkljat svojim najdražjim!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.10.2008 14:19:16   
spps
in punce?kako ste danes?
jaz sem danes ok,glede na prejšnja dva dniuser posted image user posted image user posted image včeraj sem mislila,da mi bo kislina vse skurlauser posted image user posted image
jjasna,neka viroza razhaja,tk,da bo kmal mimo-pocajtajte se čimprejuser posted image user posted image user posted image

kar se strij tiče,zaenkrat se mažem,samo z niveinim vlažilnim mlekom,se mi pa strije od prve nosečnosti vedno bolj bliskajo,kaj šele bo....user posted image user posted image user posted image
pa sem se prvič mazala skoz,vendar moji koži ni bilo pomoči....

Ne morem si pomagat,moram vprašat,a je slučajno katera Iz našega čveka užaljena,da jo ignoriramo???
sem pač firbecuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.10.2008 14:21:53   
spps
Drugače mene zadnje čase boli trebuh v spodnjem predelu. A to še katero? A je to kaj slabega, al moram sam mal počivat?
Drugače me pa križ ful boli, tako da ne vem kako bo, če bo vso nosečnost tako

mene občasno boli v spodnjem delu trebuha,mal več počivam,pa je boljš.s križem,tud jaz ne vem kak bo do konca,ker na momente mi neki zašteka in me boli v križu ,ko hodim(sem pa na konc prve nosečnosti imela težave s kolkom-se mi je menda razšraufaluser posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.10.2008 14:23:35   
sasa78
Ne morem si pomagat,moram vprašat,a je slučajno katera Iz našega čveka užaljena,da jo ignoriramo???
sem pač firbec

SPPS-mene ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.10.2008 14:28:05   
pocka
punce hvala za odgovore glede justa, sem se že namazala. Tale prehlad me bo uničil...

dali - ti suhica!!! Kje so tisti cajti, v prvi nosečnosti sem tudi jaz takole izgledala, zdaj me je pa kar en velik kos več.

...grem po tamalo v vrtec... lep dan

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.10.2008 14:28:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

sem pač firbec

SPPS-mene ignoriraš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lp
sašika,ti mene,rajš mi odpiši na zsuser posted image user posted image user posted image user posted image  a še nisi doma?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.10.2008 14:34:42   
Dali*
No punce, glede na tolk komplimentov mi je pa zdej žal, da se nisem prijavila na miss buši, heh. Ampak sej ni blo kej pokazat. Ne, pa sej jaz nisem več za take fore sicer.

No, saj tudi meni bo najbrž osalo kaj kg po porodu, pa se sploh ne sekiram. Samo da bo naš malček zdrav.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.10.2008 14:36:59   
spps

No punce, glede na tolk komplimentov mi je pa zdej žal, da se nisem prijavila na miss buši, heh. Ampak sej ni blo kej pokazat. Ne, pa sej jaz nisem več za take fore sicer.

No, saj tudi meni bo najbrž osalo kaj kg po porodu, pa se sploh ne sekiram. Samo da bo naš malček zdrav.
se boš pa prijavila pri naslednjemuser posted image user posted image user posted image maš moj glas rezerviranuser posted image user posted image user posted image

valjda,da so kg,ki jih bomo pridobile z nosečnostjo malenkost proti temu,kaj bomo čez nekaj mesecev pridobileuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.10.2008 14:47:04   
Dali*
No punce, dejmo raziskat še področje knjig.

Nekatere ste noseče že v drugo, retje...nekatere pa smo v prvič.

Katere knjige berete med nosečnostjo, so katere izmed njih takšne, da bi jih želele priporočiti vsem nam... Dajmo si narediti en seznam zanimivih knjig o nosečnosti in porodu, lahko tudi o dijenčkih in vzgoji otrok. Lahko tudi revije, televizijske serije..karkoli vam pride na pamet, da se seznanimo z večimi stvarmi.

Kaj menite?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
3.10.2008 15:02:04   
tasa_m

Drugače me pa križ ful boli, tako da ne vem kako bo, če bo vso nosečnost tako.user posted image
Pregled pa imam v ponedeljek........upajmo da bo vse OK.

mene tudi boli pa mi vsi pravijo da je to ok. ko sem G. to omenila se je samo nasmejala,...tak da.. zdaj pa ne vem kaj. Sicer sem na bolniški zaradi išiasa in bruhanja user posted image tak da počivam 100 na uro. Z križom pa imam sam križ, res. Več kot urco ne morem sedet pri miru, če greva z dragim mal po trgovinah pa začnem po uri jamrat da mam dovolj in ne morem več user posted image
no in tak sem najbolj srečna da doma počivam in skrbim za mojo pikico,..kateri upam da je ok.
Tile UZ na mesec dni me ubijajo,..se mi tak vleče ta mesec da grem spet na pregled.
Lp

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.10.2008 15:11:28   
spps

No punce, dejmo raziskat še področje knjig.

Nekatere ste noseče že v drugo, retje...nekatere pa smo v prvič.

Katere knjige berete med nosečnostjo, so katere izmed njih takšne, da bi jih želele priporočiti vsem nam... Dajmo si narediti en seznam zanimivih knjig o nosečnosti in porodu, lahko tudi o dijenčkih in vzgoji otrok. Lahko tudi revije, televizijske serije..karkoli vam pride na pamet, da se seznanimo z večimi stvarmi.

Kaj menite?
UF,sama sem predelala tolk knjig o nosečnosti,vendar se ne spomnim nobenega naslova.sem pa redno gledala oddajo Mein baby(na nemškem RTL-u ,mislim,da oddaja še vedno je,ker sem jo zadnjič zasledila

< Sporočilo je popravil spps -- 3.10.2008 15:20:23 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.10.2008 15:12:40   
spps
Tile UZ na mesec dni me ubijajo,..se mi tak vleče ta mesec da grem spet na pregled.

Uz res niso pogosti,bodo pa pregledi postajali vedno pogostejšiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.10.2008 15:13:27   
Dali*
tasa_ m, v bolniški si zato, da počivaš. Išias menda biti res nadležen. Mene tudi boli križ, kar me ni nikoli v lifu, tako, da takrat grem ležat in berem. Masiraj se, oz. naj te nekdo masira. Jaz, če bi imela tako hude težave bi si nabavila eno maserko, kot si je moja kolegica in ji je super pomagalo. Ti kar pridno počivaj...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.10.2008 15:20:51   
tasa_m
spps- ja zmotla sem se. mislila sem preglediuser posted image moja napaka.
Dali*- ja masaža meni ne pomaga več, na žalost. Edino kaj je rekla čim več počivat. samo postelja in wc. Se probam nekako držat ampak ne gre. Će bi to blo par dni ne pa že od konc avgusta.
Še sreča da je moj dobil prenosnika v služni tak da imam vsaj RR vedno pri roki user posted image .

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.10.2008 15:26:59   
Dali*
o bogica, sej te čist razumem kok je to smotan. ko ne veš več na kateri strani bi ležal in kako bi se še obrnil. Jaz sem morala lani po enem posegu ležat 14 dni in sem mislila, dase mi bo zmešalo. Sevada nisem zdržala 14 dni. Ojej... Tolaži se s tem, da si noseča, da je otročku fajn, če se ti dobro počutiš....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.10.2008 15:29:56   
jadrnica
heloooooo  trbuškarce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar k odgovorom

JUST - jaz ga uporabljam, ker sem bila poučena, da ni panike, ampak samo kreme in eterična olja za mazanje

kostanj - ja sem tud jaz prebrala, da kao ni cool, kr napenje, samjaz ga imam tko zlo rada....pušenjak odsvetuje še fižol pa zelej.....skatka ve moje najljubše jedi

vožički - jao to je še čist predaleč za mene....bom pa v avstrijo pa v ita skočla

ene imate res lepe bušije, sem kr mal fouš, jaz se moram namreč zredit user posted image user posted image
jjasna za statistiko: imam 2,5 kg plusa, obseg 83cm trebuha ... mi pa tud niha tko zjutraj in zvečer ni isto debel

korte  - mega za jest, ne samo kalamari, škoda da nisem s primorskega konca, no mogoče bom pa sedaj koga nažicala za to, da me tja odpelje :)

drgač tudi mene neki daje imam nore vetrove, pa glava me boli in sem danes prvič pojedla en lekadol (prej še klicala G. oziroma sestro, da je to ok, pa me je takoj vpršala ali sem se kaj zredila brrrrr) no pa mi je rekla da 3 na dan lahko več pa ne....
ALI imate ve tudi taka navodila od ginekologov?

drgač pa jaz od poležeče posteljice nimam kaj dosti pojma - žal

Zasanjana - od kje pa si ti, da spašuješ za cene pregledov, no morda sem na začetku bolj površno brala, pa mi je ušlo (za Pupo vem da je iz Švice) cen za preglede jaz ne vem, ker sem na kncesijo, ampak za nuhalno sem dala 60 EUR, če hočeš še Cd s slikicami pa je 75 EUR, drugi pregledi, tako nezahtevni (alia uz pa pomojem niso pod to ceno)  - kako je pa rpi tebi, a ti ne krije zavarovalnica tega?

tok na hit, a imate ve tažavo s tem, da bi mogle jest medo , pa vam ne diši.......

no LJ konec se bo pa tudi dobil, kajne, ne bodo samo primorke tle sline cedila s kalamari user posted image user posted image user posted image ampak jaz moram bit do nov še doma pol pa uletim na kakšne čvek....čau

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.10.2008 15:34:01   
Infinity1
Lep pozdrav vsem bodočim mamicam!

Tudi jaz sem marčevka 2009 in se bom kar se da vključevala v vaš klepet, za začetek pa
PDP: 16.3.2009
IME: Infinity
ŠT. NOSEČNOSTI: 1
ŠT. user posted image : 0
PREGLED: 4.11.2008
KRAJ: Novo mesto
+ kg: - 0.5 kg

Lep pozdrav vsem skupaj!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
3.10.2008 15:37:05   
tasa_m
saj s tem se tolažim, da je to vse za najinega user posted image .
Naredla sem napako, da ko me je šef iz službe vozil v bolnišnico k dežurnemu da sem v strogem mirovanju, katerega mi je prepisal DR. šla 7 dan delat user posted image . delam pa v kavarni tak da sem po 7 ur na nogah. Prav tako si nisem niti po bolniško šla. Ja na na pakah se učimo. in zdaj ko me je spet piknilo in še stalno sem bruhala pa sem rekla nikoli več ne naredim napake pa če moram na borzo. user posted image in moje zdravje sta na prvem mestu. Čeprav me šef kliče in prosjači naj pridem vsaj 2 krat na teden, sem trda kot kamen in rečem NE. Sama sebi se čudim odkod jemljem tako močno voljo. Ponavadi sem popustila pod pristiskom, zdaj pa ko nekaj v meni pa ne popuščam več.
Preveč je ss in vsega,..itak sem neko vnetje fasala in imam antibiotikeuser posted image . Tak da konconcev ko je tako daleč vidiš da ti tisti denar niti ne pomeni toliko, kolikor ti pomeni bitje ki raste v tebi.

Jaz berem knjige z naslovom: Zdrava nosečnica in Devet čarobnih mesecev.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?