Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:44:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) ZMAGOVATI Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" Js bom padla iz stola!!!! tasyo ne no...veš kolk bo šele pol tvoja tašča panična...he he...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:44:49
|
|
|
|
Jo@n
|
O, Jabček je gor, po mojem ji ni nič jasno... Sem se komaj prebila do konca , zdej grem pa Horacija al kaj je že un gledat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:45:12
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Majček za 500-tko in novo zvezdico. Čez nekaj dni bom pa jaz na vrsti, meni se ne gre tolk za zvezdice . sej men se tud ni šlo....ampak odkar konzumiram želatino
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:45:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n O, Jabček je gor, po mojem ji ni nič jasno... Sem se komaj prebila do konca , zdej grem pa Horacija al kaj je že un gledat. Nočko! kam letiš...je šele Trontelj no...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:45:48
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir joj babe, vam se tolk dogaja, da vam sploh ne sledim. Pa itak s svojimi debatami danes ne pašem k vam . Se grem rajši za spat zrihtat, babyfon vsake toliko nekaj zašumi... Upam, da bo s Tevžem vse OK! Mirno nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:46:09
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n O, Jabček je gor, po mojem ji ni nič jasno... Sem se komaj prebila do konca , zdej grem pa Horacija al kaj je že un gledat. Nočko! Nočko, pa jutr prlet z raketo kej za nami
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:46:19
|
|
|
|
tasyo
|
Babe, a veste da meni vse drugo dela, sam RR mi šteka A mi hočjo kej sporočit???? Nič, me je že tokrat dol vrglo, da bom šla kr spat. Lahko noč in prijeten čvek dalje...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:46:31
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna kam letiš...je šele Trontelj no... Vreme bo... Morm še lulat, pa se umestit pred tv, pa daljinca zasečt...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:46:37
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: simvir Majček za 500-tko in novo zvezdico. Čez nekaj dni bom pa jaz na vrsti, meni se ne gre tolk za zvezdice . sej men se tud ni šlo....ampak odkar konzumiram želatino si tak usa u zvezdah ja he he...smo dones pozable pogledat ascendente he he...no bomo drugič...k nau želatina tkooo prijela...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:47:21
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: tasyo IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) ZMAGOVATI Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" Js bom padla iz stola!!!! tasyo ne no...veš kolk bo šele pol tvoja tašča panična...he he... Maš prav, čeprav nisem prepričana, da bi se zame tok zlo sekirala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:47:45
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n O, Jabček je gor, po mojem ji ni nič jasno... Sem se komaj prebila do konca , zdej grem pa Horacija al kaj je že un gledat. Nočko! Nočko, pa jutr prlet z raketo kej za nami Če se bom preveč s prespano nočjo hvalila, me bo Ketrin sunila in bom na brzino pr vas... Al pa če se na metlo vsedem
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:48:20
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna kam letiš...je šele Trontelj no... Morm še daljinca zasečt... ufff držim pesti, da ga bo spustil...daljinca namreč...ne kaj drugega he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:49:14
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe MAJČEK ----> Congratulations on ... vibrations ... al kako že gre Pa si jih naklofala ... ampak, kaj pa Italijani vmes iščejo ??? vibrations ....ne ne mal si pomešala....vibra pa italijani pašejo skupi z možekom od tasyo
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:50:27
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Majček, čestitke za zvezdico . Še 100, pa me boš ujela... Če verjameš... mam super spejsšatl...kr počki boš že vidla
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:51:25
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe MAJČEK ----> Congratulations on ... vibrations ... al kako že gre Pa si jih naklofala ... ampak, kaj pa Italijani vmes iščejo ??? vibrations ....ne ne mal si pomešala....vibra pa italijani pašejo skupi z možekom od tasyo ha ha NiLe dobro ti povezuješ stvari...tud 2 čist nesmiselni spraviš v smisel...temu se reče kombinejšens...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:52:32
|
|
|
|
Krista28
|
Živjo čvekule, ste čist nore, tko da se jst dons z vami ne grem . Grem pakr v pojstlo, ker sem bila kar pridna . Sem likala, pa pekla une rolce oz. osja gnezdeca - imele pod jabljano....za prvič so kar lepo ratale in temu primerno zmanjkale.... Tortica vidim da je uspela, pa obisk tudi....lepo ste se spomnile...bravo.... Sky lepo se pozdravi...vem kako je...in bolan je zelot težko skrbeti še za koga... Ste tolk naklofale, da sm čist pozabla kaj še pokomentirat.... Simvir....zdaj pa gasa s šivanje...jst se zlo poredko spravim, pa sem si včasih tud oblačila šivala ...tud hlače za en maturanstki ples, pa za v službo......zdaj pa kar ni in mi je fajn probat pa kupit...niti šivilja ne pali.... Nočko...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:52:36
|
|
|
|
NiLe
|
Čvekice moje drage ... grem počasi v mižule, sem čist preveč utrujeeeenaaaa ... danes je bil en krasen in tudi pester dan ... višnje in želatina so naredile svoje (pa še župnik me je malo hecal in imam slabo vest ) Ve pa pridno čvekajte naprej ... sam glejte, da me zjutraj ne bo fršlok . Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:53:21
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Majček, čestitke za zvezdico . Še 100, pa me boš ujela... Če verjameš... mam super spejsšatl...kr počki boš že vidla he he a gremo do 59, da bo zjutrej lahko Violica na 60tko dala sezname????...pol majček pa mimo grede tud spejsšatl Đoano ulovi he he...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:56:21
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Čvekice moje drage ... grem počasi v mižule, sem čist preveč utrujeeeenaaaa ... danes je bil en krasen in tudi pester dan ... višnje in želatina so naredile svoje (pa še župnik me je malo hecal in imam slabo vest ) Ve pa pridno čvekajte naprej ... sam glejte, da me zjutraj ne bo fršlok . Nočko NiLe lahko noč...pa brez slabe vesti...veš dones si naredila tolk, kot če bi 10 let vsako nedeljo v cerkev hodila...ti delaš dobra dejanja...to se vse piše...samo tja po odpustke hodit...jah od tega mislim, da noben nima nič... sweet dreams...naj te bolečine pustijo pri miru...pa lepo jutro...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:58:47
|
|
|
|
Majček28
|
Nočko vsem zaspankam (ha ha ) Nile, kakšno slabo vest...zakaj že....Nik se bo že sam odloču ko bo hotel in vama z možekom čestitam, da v nič ne silita...pa ne govorim zdj to zazo, ker se gre o verouku Novopečena, kaj a je računalnik zgubu funkcijo 'šat daun' Srečka, a kr na 60....jaz mam cajt...do jutri manjka še cela ura
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:00:31
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna NiLe lahko noč...pa brez slabe vesti...veš dones si naredila tolk, kot če bi 10 let vsako nedeljo v cerkev hodila...ti delaš dobra dejanja...to se vse piše...samo tja po odpustke hodit...jah od tega mislim, da noben nima nič... sweet dreams...naj te bolečine pustijo pri miru...pa lepo jutro... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ful lepo napisano
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:02:08
|
|
|
|
Majček28
|
Krista, si dobila moj mail? Neki mi je štrajkal
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:05:30
|
|
|
|
resnično srečna
|
ma jest res mislim, da če bi vsi tisti, ki sedijo v cerkvi toliko časa kot ga tam presedijo namenili osamljenim, bolnim, starejšim v domovih...bi bil svet vlikooo lepši... saj proti cerkvi kot veri nimam nič...in so mi všeč prazniki in neki rituali...ampak proti cerkvi kot instituciji sem pa...to da se vpletajo v šolstvo, da bi radi imeli svoje v politiki, da so toliko denarja od ljudi dobili v tistih zadnjih urah, ko jih plašijo s tem kaj jih čaka na onem svetu...tega jaz ne maram...če ti zaupaš svojim ovčicam...jih pusti, da mislijo s svojo glavo... eh...kaka debata za te ure... veš jaz tud nisem krščena...ker enostavno je mama hotela da imam tako ime kot ga imam...ne dam bom Franca zvana G.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:10:17
|
|
|
|
Majček28
|
jaz imam tud svoje mnenje o cerkvi...pa ne bom zdele o tem...smo tko luštno zastavle dons A Jabček pa še bere in bere in bere
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 23:11:56
|
|
|
|
resnično srečna
|
hmmm ne vem če že ne spi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.