Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:14:33
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Kaj je pa zdej s Ketrin? Kdo je koga zaprl v kopalnico??? Keeeetriiiin bila je huda mravljica.....(še bika je pohrustala ) še možka je pohrustala samo daljinca je pustila...hihihihiihih hahaha ... ta je pa svetovna ej, Majček, samo še 10 postov ti fali do zvezdice ... go, go, go
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:14:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Upam, da se motim. zaman upaš..sem prečekirala...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:15:42
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe ej, Majček, samo še 10 postov ti fali do zvezdice ... go, go, go sej men tud sam še 300 do 1000ke
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:16:23
|
|
|
|
misa79
|
O punce, tole torto bo pa treba sprobat - ima zelo dobre učinke
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:16:29
|
|
|
|
Majček28
|
evo paparica: upam, da mi tole rata
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:16:37
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet... sem pa že mislila da si a ti si tud na to pomislila ??
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:16:38
|
|
|
|
tasyo
|
pa me je spet dol vrglo... Mah, tole me pa zdej že mal nervira, ne sam jezi... Bodo jutri videli hudiča, če ne zrihtajo... Ketrin, lahko noč in upam, da se Kaja umiri. Kaj pa forenziki???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:17:48
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 O punce, tole torto bo pa treba sprobat - ima zelo dobre učinke Posadka je kriva, jaz že ne
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:18:08
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet... sem pa že mislila da si hmmm tud men je to na pamet prišlo....res je blo nekaj v višnjah...sam očitno nekaj kar sam na ženske vpliva...ker je moj tle zraven hladen kot špricar...no nič več...je v reklami en rekel: No nič več kaosa v kuhinji...on pa za njim: Nič več kavsa v kuhinji...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:18:41
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 zdej bom ps krajše poste pisala O, Majček pa zvezdico lovi... Jo bom pa še jaz, imam taaaaako daleč do naslednje Hvala za vse obljubljene tortice, madona pa lih dons sem si nove kavbojke (dovolj velike) kupila, da ne bom samo v enih okol vandrala. Le glejte, da mi ne bojo še te premajhne ker večjih cifer nisem našla. Mogoče bo treba v Induplate? Se je pa danes prvič zgodilo, da sva šopingirala v CAju, in zavestno špricala otroški oddelek. Mogoče je bil pa zato Jakob ob odhodu iz supernove tečkast? Vas grem do konca prebrat, se mi kar ene nove stran odpirajo in bo treba pohitet, da bom na tekočem do forenzikov...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:20:30
|
|
|
|
Ketrin
|
Forenziki bodo počakali.... Sam še to povem... je možek reku: bogi računalnik...sej si zadne čase sploh ne more odpočit NOčko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:21:03
|
|
|
|
simvir
|
Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore. Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je dol . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo. Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel. No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vrata . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum. Se mi zdi da je danes dobil pogon v rit , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:22:03
|
|
|
|
Majček28
|
a vam odpre paparico...men jo ne ....dejte me naučit kaj moram narest, da bo tko kot je treba, da jo še ve dobite
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:22:10
|
|
|
|
NiLe
|
Majček, hvala za priponko. Je že na disku. Ketrin, mirno nočko ... pa upam, da se tole ne stopnjuje do jutra. Drži se!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:23:46
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore. Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je dol . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo. Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel. No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vrata . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum. Se mi zdi da je danes dobil pogon v rit , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj. jao še eden...zdej pa vsak dan eden kje dol pade al pa se zaleti...bogi Tevž no...ampak, če je vse ok, če je še vedno živahen in se mu ne spi je očitno ok...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:25:06
|
|
|
|
tasyo
|
Packe! Sicer bi raj kot telefon, no... Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:25:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 a vam odpre paparico...men jo ne ....dejte me naučit kaj moram narest, da bo tko kot je treba, da jo še ve dobite men jo odpre...ampak tiste, ki nimajo opcije, da jih vpraša ali jo odprejo ali shranijo v računalnik jim jo avtomatično v templates naloži....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:26:50
|
|
|
|
tasyo
|
Aj, a zdej pa še Tevž? No, glavno da jo je dobro odnesel. Madonca, kaj pa smo namontiral teli naši mladini, ne vem, če sem še kje zasledila, da bi blo took velik kaskaderjev.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:28:02
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin sam res... NiLe v kaj si tele višnje namakala Kaj pa če jih je razkoščičevala po tistem vicu z lešnikovo čokolado in zraven srkala bandidosa???? Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:28:21
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Packe! Sicer bi raj kot telefon, no... Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt... sej po telefonu tud gre....samo je mal draži
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:28:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: misa79 O punce, tole torto bo pa treba sprobat - ima zelo dobre učinke Posadka je kriva, jaz že ne Posadka ni nič kriva...NiLe pa tud ne...največ sem jest...namreč NiLe je prebrala, da mam rada višnje...pa je namesto gozdnih sadežev , ki so v receptu dala res višnje...sam višnje pa...jah mogoče so že alkoholno oksidirale v naših želodčkih tko k pri unih opicah v Disneyevem filmu...pa smo posledično mal čudne...zdej men jasno zakaj nam je blooo tkoooo vroče...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:29:19
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Packe! Sicer bi raj kot telefon, no... Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt... Tasyo, ne verjamem, če tu kaj moj touch pomeni ... tko simpl tortice res še nisem delala .... vprašanje, kaj je moja pupa v testo zamešala ... ej, mogoče je pa point v želatini, ki se ni čist razstopila ..aaaaa, to bo TO!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:29:36
|
|
|
|
novopecena
|
jah slej ko prej bodo vsi popadali na tla. če ne prej pa takrat ko bodo po drevesih plezal upam da bo Tevž ok-pa kaj govorim seveda bo!!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:30:47
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore. Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je dol . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo. Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel. No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vrata . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum. Se mi zdi da je danes dobil pogon v rit , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj. o joj....zdej imamo pa novega vodilnega v kaskaderstvu ....upam da je s temle zapolnu kvoto za neki let
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:31:08
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Packe! Sicer bi raj kot telefon, no... Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt... Tasyo, ne verjamem, če tu kaj moj touch pomeni ... tko simpl tortice res še nisem delala .... vprašanje, kaj je moja pupa v testo zamešala ... ej, mogoče je pa point v želatini, ki se ni čist razstopila ..aaaaa, to bo TO! dej ti še tvojega za vsak slučaj vpraš...k tale želatina je bla men čist ok...se je tkooo fajn vlekla...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?