Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:32:52
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:33:22
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin sam res... NiLe v kaj si tele višnje namakala Kaj pa če jih je razkoščičevala po tistem vicu z lešnikovo čokolado in zraven srkala bandidosa???? Ej, Žoan ... ne mi omenjat bandidosa, ker ga NI v mojem hladilniku, pa tako bi mi zdele pasal ... Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Joj čveke! A veste, da ste/smo daanes naklofale 10 strani!!! Ej, Majček, kaj si zdej usporila ... na cilju se pa ja ne omaga!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:33:32
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: simvir Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore. Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je dol . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo. Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel. No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vrata . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum. Se mi zdi da je danes dobil pogon v rit , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj. o joj....zdej imamo pa novega vodilnega v kaskaderstvu ....upam da je s temle zapolnu kvoto za neki let Ja jaz tudi, sam po moje ne bo zadostovala za toliko časa .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:33:48
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Packe! Sicer bi raj kot telefon, no... Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt... sej po telefonu tud gre....samo je mal draži Mal bo čudno, če bo mojmu sredi poslovne večerje v Italiji skos tel vibriru... Al pa tut ne....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:34:22
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet... sem pa že mislila da si hmmm tud men je to na pamet prišlo....res je blo nekaj v višnjah... Tudi jaz sem si mislila, da ne sledim več tehnologiji, ko je rekla da sta po telefonu , pa nisem višenj zobala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:35:18
|
|
|
|
Majček28
|
1. Ketrin lahko noč (sem mela tolk za pokomentirat, da je tole mal pozen.... )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:35:56
|
|
|
|
tasyo
|
Mojga frisa in solznih oči, kot tole berem, pa vsaj nihče ne vidi... Mogoče pa Lana čuti, da se mi ful dogaja in se zato zbuje - misija uspavanje tretjič uspela.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:36:05
|
|
|
|
Majček28
|
2. a želatina? Ja pol bom pa naslednjič namest Bandidosov prinesla želatino
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:36:38
|
|
|
|
tasyo
|
Majček, še čisto malo, no...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:36:46
|
|
|
|
simvir
|
joj babe, vam se tolk dogaja, da vam sploh ne sledim. Pa itak s svojimi debatami danes ne pašem k vam . Se grem rajši za spat zrihtat, babyfon vsake toliko nekaj zašumi...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:36:51
|
|
|
|
Majček28
|
3. Italijani so odprti ljudje
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:37:25
|
|
|
|
tasyo
|
Mater, tega vašega žura se bo pa treba udeležit...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:37:35
|
|
|
|
trnuljčica
|
Simvir veš mi je ena enkrat rekla, da vsem padejo... Sam ne priznajo vse... Tudi moja mami je rekla, da sem ji enkrat padla... Je pa res, da sem jaz ravno predvčerajšnjem razmišljala o tem in prišla do: zanimivo, da je naš že 5,5 mes, pa še ni padel... Potem pa naslednji dan akrobacije... Hvala bogu ima naš rit + plenico težjo od glave. Sicer pa dokler se jim kosti še niso zarasle je še ok, kasneje pa bo bolj nevarno... Ja dojenčki so k pijanci... Čist mlahavi ko padajo, saj se ne bojijo in ne pričakujejo... posledično se jim v 99,9 % nič ne zgodi...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:38:00
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) ZMAGOVATI Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!"
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:38:34
|
|
|
|
novopecena
|
čveke čvekaste jest vas zapuščam, da se malo naspim, pa da naute pršle do tromestnih strani violica naj pa jutri kar 2 seznama da gor, ker je enega že izpustila zj bom pa takoj ugasnla računalnik, če ne se nam spravla dol. aja jest se še nisem opogumla: sem Novopečena in sem odvisna od RR-ja nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:38:59
|
|
|
|
Majček28
|
4. Vijolica je zmudila 50 stran......mogoče se zbudi kmal da ujame 60
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:39:50
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 2. a želatina? Ja pol bom pa naslednjič namest Bandidosov prinesla želatino He he he... Go, majček, go!!! Simvir, upam da bo s Tevžem vse ok. Madona, zdej bo pa treba pazit...jaz tudi našega pustim na postelji in ga založim s povštri...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:41:14
|
|
|
|
simvir
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Simvir veš mi je ena enkrat rekla, da vsem padejo... Sam ne priznajo vse... Tudi moja mami je rekla, da sem ji enkrat padla... Je pa res, da sem jaz ravno predvčerajšnjem razmišljala o tem in prišla do: zanimivo, da je naš že 5,5 mes, pa še ni padel... Potem pa naslednji dan akrobacije... Hvala bogu ima naš rit + plenico težjo od glave. Sicer pa dokler se jim kosti še niso zarasle je še ok, kasneje pa bo bolj nevarno... Ja dojenčki so k pijanci... Čist mlahavi ko padajo, saj se ne bojijo in ne pričakujejo... posledično se jim v 99,9 % nič ne zgodi... Veš saj sem jaz tudi ko ste ve pisale, da so padli pomislila, da meni pa še ni, pa takoj dobim nazaj.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:41:29
|
|
|
|
Majček28
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, go Maja go Maja
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:41:41
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) ZMAGOVATI Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" Js bom padla iz stola!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:41:57
|
|
|
|
Jo@n
|
Majček, čestitke za zvezdico . Še 100, pa me boš ujela... Če verjameš...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:41:59
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej.... Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) ZMAGOVATI Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" plave kroglice ja he he...dobro da viagre niso okrogle he he...po mojem se našim hčerkam nismo zdele ravno pri pravi he he...so nas prav debelo gledale...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:43:28
|
|
|
|
NiLe
|
MAJČEK ----> Congratulations on ... vibrations ... al kako že gre Pa si jih naklofala ... ampak, kaj pa Italijani vmes iščejo ???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:43:59
|
|
|
|
simvir
|
Majček za 500-tko in novo zvezdico. Čez nekaj dni bom pa jaz na vrsti, meni se ne gre tolk za zvezdice .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:44:05
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že reče ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" tole mojo brihto zdele berem pa si mislm: O joj, kva je pa s babo narobe....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?