|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
2.10.2008 22:32:52   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej....

Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.10.2008 22:33:22   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
sam res... NiLe v kaj si tele višnje namakalauser posted image

Kaj pa če jih je razkoščičevala po tistem vicu z lešnikovo čokolado in zraven srkala bandidosa????

Ej, Žoan ... ne mi omenjat bandidosa, ker ga NI v mojem hladilniku, pa tako bi mi zdele pasal user posted image ...

Mater, zdej pa že men dogaja, in itak komentiram svetlobno leto odzadaj, ker preden preberem in kaj napišem ste že tri strani naprej....

Joj čveke! A veste, da ste/smo daanes naklofale 10 strani!!!

Ej, Majček, kaj si zdej usporila ... na cilju se pa ja ne omaga!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.10.2008 22:33:32   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Drugače sem pa hotela še nekaj povedat, samo ni glih za med te vaše fore.

Medtem ko sem šla v nakup, sem mala dva pustila pri moji mami. Tevža sem spravila spat na sredo njune zakonske postle. In kaj se je zgodilo - padel je doluser posted image . Čeprav je bil založen s kovtri in povštri. Se mi zdi, da na glavo.
Je mami rekla da sta oba jokala. Samo zgleda, da jo je dobro odnesel.

No doma je pa zvečer prvič prepotoval precej dnevne sobe in se z glavo zaletel še v vratauser posted image . Jaz sem ga dala tja kjer se ponavadi igra in rihtala Nejca za v posteljo, pa nekaj šlišim. Grem pogledat in tistem pa samo še bum.

Se mi zdi da je danes dobil pogon v rituser posted image , ga je tudi pri mojih bilo vsepovsod dovolj.

o joj....zdej imamo pa novega vodilnega v kaskaderstvu user posted image ....upam da je s temle zapolnu kvoto za neki let

Ja jaz tudi, sam po moje ne bo zadostovala  za toliko časauser posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
2.10.2008 22:33:48   
tasyo

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Packe! Sicer bi raj kot telefon, no...user posted image  Pa tole tortico bo res treba preiskusit, sam po moje je to čist NiLe touch, tko da ne verjamem, da bo moja mela isti efekt...

sej po telefonu tud gre....samo je mal draži user posted image

Mal bo čudno, če bo mojmu sredi poslovne večerje v Italiji skos tel vibriru... Al pa tut ne....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
2.10.2008 22:34:22   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet...user posted image

sem pa že mislila da si user posted image user posted image user posted image

hmmm tud men je to na pamet prišlo....res je blo nekaj v višnjah...

Tudi jaz sem si mislila, da ne sledim več tehnologiji, ko je rekla da sta po telefonuuser posted image , pa nisem višenj zobala...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.10.2008 22:35:18   
Majček28
1. Ketrin lahko noč

(sem mela tolk za pokomentirat, da je tole mal pozen.... )

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.10.2008 22:35:56   
tasyo
Mojga frisa in solznih oči, kot tole berem, pa vsaj nihče ne vidi... Mogoče pa Lana čuti, da se mi ful dogaja in se zato zbuje - misija uspavanje tretjič uspela.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.10.2008 22:36:05   
Majček28
2. a želatina? Ja pol bom pa naslednjič namest Bandidosov prinesla želatino user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
2.10.2008 22:36:38   
tasyo
Majček, še čisto malo, no...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.10.2008 22:36:46   
simvir
joj babe, vam se tolk dogaja, da vam sploh ne sledim. Pa itak s svojimi debatami danes ne pašem k vamuser posted image .

Se grem rajši za spat zrihtat, babyfon vsake toliko nekaj zašumi...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.10.2008 22:36:51   
Majček28
3. Italijani so odprti ljudje user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.10.2008 22:37:25   
tasyo
Mater, tega vašega žura se bo pa treba udeležit...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.10.2008 22:37:35   
trnuljčica
Simvir veš mi je ena enkrat rekla, da vsem padejo... Sam ne priznajo vse...user posted image Tudi moja mami je rekla, da sem ji enkrat padla...
Je pa res, da sem jaz ravno predvčerajšnjem razmišljala o tem in prišla do: zanimivo, da je naš že 5,5 mes, pa še ni padel... Potem pa naslednji dan akrobacije... user posted image Hvala bogu ima naš rit + plenico težjo od glave.  user posted image

Sicer pa dokler se jim kosti še niso zarasle je še ok, kasneje pa bo bolj nevarno... Ja dojenčki so k pijanci... Čist mlahavi ko padajo, saj se ne bojijo in ne pričakujejo... posledično se jim v 99,9 % nič ne zgodi...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.10.2008 22:38:00   
NiLe

Žuan, važno je sodelovat in ne....(kva že ) user posted image ZMAGOVATI

Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne user posted image . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že rečeuser posted image ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.10.2008 22:38:34   
novopecena
čveke čvekaste jest vas zapuščam, da se malo naspim, pa da naute pršle do tromestnih strani user posted image
violica naj pa jutri kar 2 seznama da gor, ker je enega že izpustila user posted image
zj bom pa takoj ugasnla računalnik, če ne se nam spravla dol. aja jest se še nisem opogumla: sem Novopečena in sem odvisna od RR-ja user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.10.2008 22:38:59   
Majček28
4. Vijolica je zmudila 50 stran......mogoče se zbudi kmal da ujame 60 user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.10.2008 22:39:50   
Jo@n

2. a želatina? Ja pol bom pa naslednjič namest Bandidosov prinesla želatino user posted image

He he he...

Go, majček, go!!!

Simvir, upam da bo s Tevžem vse ok. Madona, zdej bo pa treba pazit...jaz tudi našega pustim na postelji in ga založim s povštri...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.10.2008 22:41:14   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Simvir veš mi je ena enkrat rekla, da vsem padejo... Sam ne priznajo vse...user posted image Tudi moja mami je rekla, da sem ji enkrat padla...
Je pa res, da sem jaz ravno predvčerajšnjem razmišljala o tem in prišla do: zanimivo, da je naš že 5,5 mes, pa še ni padel... Potem pa naslednji dan akrobacije... user posted image Hvala bogu ima naš rit + plenico težjo od glave.  user posted image

Sicer pa dokler se jim kosti še niso zarasle je še ok, kasneje pa bo bolj nevarno... Ja dojenčki so k pijanci... Čist mlahavi ko padajo, saj se ne bojijo in ne pričakujejo... posledično se jim v 99,9 % nič ne zgodi...

Veš saj sem jaz tudi ko ste ve pisale, da so padli pomislila, da meni pa še ni, pa takoj dobim nazaj.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.10.2008 22:41:29   
Majček28
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, go Maja go Maja

user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.10.2008 22:41:41   
tasyo
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Sem se zdele spomnila ene Majčkine cvetke od danes dopoldne user posted image . Razlaga ona, kako je enkrat pekla pecivo in potem pravi: "No in pol dam gor na testo tisto no, une majhne plave ... kako se že rečeuser posted image ??" Jo me gledamo in čakamo, kakšno eksotično sadje al kaj nevsakdanjega ... pa se le spomni in pravi:"Aja, borovnice!" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Js bom padla iz stola!!!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
2.10.2008 22:41:57   
Jo@n
Majček, čestitke za zvezdicouser posted image .
Še 100, pa me boš ujela... Če verjameš...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
2.10.2008 22:41:59   
resnično srečna

plave kroglice ja he he...dobro da viagre niso okrogle he he...po mojem se našim hčerkam nismo zdele ravno pri pravi he he...so nas prav debelo gledale...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
2.10.2008 22:43:28   
NiLe
MAJČEK ----> user posted image user posted image user posted image user posted image Congratulations on ... vibrations ... al kako že gre user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa si jih naklofala ... ampak, kaj  pa Italijani vmes iščejo user posted image user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.10.2008 22:43:59   
simvir
user posted image  Majček za 500-tko in novo zvezdico.

Čez nekaj dni bom pa jaz na vrsti, meni se ne gre tolk za zvezdiceuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.10.2008 22:44:05   
Majček28

tole mojo brihto zdele berem pa si mislm: O joj, kva je pa s babo narobe....

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?