Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 21:59:08
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 moj je reku, naj bo Frančiška Franca zvana Brina...he he aaaaahahahahahah... za posrat, a si predstavljaš...... (zarad silnega krohota je šem moj rajš kr v hladilnik..... ) a kr notr je splezu al kaj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:00:38
|
|
|
|
simvir
|
Drugače pa vam moram povedat, da sem šla kupit mašino. Samo če bom hotla kaj več šivat, bo mogla rr počivat . Probavala pa še nisem, sem jo šele prejle razpakirala, pa malo navodila preletela. Ima kar precej funkcij, upam da bo dolgo služila namenu.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:01:23
|
|
|
|
Majček28
|
me zdele moj upraša, kva ga spet serjemo, da se tko režim, pa mu preberem kva je srečka napisala: Franca zvana Brina (o joj, tole je pa res za posrat hahahahahaha ), no skratka hočem povedat, da me je samo debel gledu kva je pa tuki tko zlo smešenga....aaaaaa on ni višenj jedu
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:02:28
|
|
|
|
NiLe
|
Kaj je pa zdej s Ketrin? Kdo je koga zaprl v kopalnico??? Keeeetriiiin
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:02:36
|
|
|
|
tasyo
|
Jaz se pa piko nogavičko učim... Uf, danes se mi pa res dogaja.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:04:11
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe aaaaahahahahahah... za posrat, a si predstavljaš...... (zarad silnega krohota je šem moj rajš kr v hladilnik..... ) a kr notr je splezu al kaj sej po mojem si želi da bi se lahko not zbasu....sam on še ni rodil , je tko k slonica k je breja 2 let
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:04:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Drugače pa vam moram povedat, da sem šla kupit mašino. Samo če bom hotla kaj več šivat, bo mogla rr počivat . Probavala pa še nisem, sem jo šele prejle razpakirala, pa malo navodila preletela. Ima kar precej funkcij, upam da bo dolgo služila namenu. super simvir...tud jaz sem na tem, da bo treba eno portable kupit za tukej...drugače hodim k babici šivat...ker tukaj ravno nimam ne vem koliko prostora...imam pa sanje, da bi nekoč imela sobo, kjer bi lahko v miru ustvarjala...pa sukance na žebličkih po steni pa ravnila za kroje ipd...sam sej pravim...sanje...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:04:50
|
|
|
|
NiLe
|
Simvir, za nakup mašine. Ej, bejbe, če bomo tko zagnano klofale, bomo mogle Violico zbudit, da bo na 50.stran nalepila seznamček ... jao, grozne smo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:06:06
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Kaj je pa zdej s Ketrin? Kdo je koga zaprl v kopalnico??? Keeeetriiiin bila je huda mravljica.....(še bika je pohrustala ) še možka je pohrustala samo daljinca je pustila...hihihihiihih
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:07:06
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Simvir, za nakup mašine. Ej, bejbe, če bomo tko zagnano klofale, bomo mogle Violico zbudit, da bo na 50.stran nalepila seznamček ... jao, grozne smo dejmo rajš počakat, če bo 60, da je ne bomo 2x
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:07:58
|
|
|
|
tasyo
|
Majček, danes jih pa vlečeš... V bistvu ve vse. Vas bo treba mal narazen dat, se prevečkrat vidite!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:08:13
|
|
|
|
simvir
|
Novopečena imaš ZS, v bistvu dva .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:08:17
|
|
|
|
misa79
|
Ma danes pa ste zgovorne Tako je tudi prav, saj vas zato tako rade beremo[ quote]IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 se strinjm s srečko, pa vseen zaboli...mene všasih prav zjezi, ko ji že 10-tič prilimam pa odlima plenico pa še vedno ni OK, ker se mi tam na previjalni vrti za pop*****.....pa jo mal bolj na grobo obrnem in mal bolj na glas poved, d zdej je pa dost tega....pa me pogleda tko žalostno...mi je takoj žal in to še nič ni, kaj me šele čaka..... [/quote] Se podpišem pod tole. Zdaj vidim, da ni samo pri nas tako Tudi jaz bi se pofočkala za Litijo, če smem. Me zanima fotke, pa z bowligom ste me čist zrajcale .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:08:18
|
|
|
|
novopecena
|
simvir imaš ZS
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:08:35
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Ko me je pa zvečer poklical moj ati, so se mi pa solze kar vlile od vsega skupaj. Niti govorit nisem mogla. No, verjetno na tem mestu ne bo ravno umestno, če rečem, da je lepo imeti otroke, kaj? K&M a te tole zgoraj na koga spomni? Ca 7-10 dni nazaj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:08:49
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: simvir Drugače pa vam moram povedat, da sem šla kupit mašino. Samo če bom hotla kaj več šivat, bo mogla rr počivat . Probavala pa še nisem, sem jo šele prejle razpakirala, pa malo navodila preletela. Ima kar precej funkcij, upam da bo dolgo služila namenu. Super za nakup.....mojga stila šivanja pa noben ne razume tko da ne šivam več
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:09:18
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Žoan, s temi pesmicami si pa imela dela, ja. Še dol vlečt je takooo zamudno, da je kaj. Še dobro, da imam monologe in mam kup časa, da to počnem. Ko bi me moj videl... Jao! Zdej sem Romano uspela poklikat... A se res ne da drugače kot eno po eno??? Ja Tasyo, povej kaj bi na ZS, pa ti dam na emejl, al pa na CD če prideš v Litijo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:09:26
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena sem zadnjič zasledila da ena klepetulja na forumu o uvajanju na mail pošlje knjigo paparico, tako da če katera še nima naj se zmeni http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm Naj ji ena pošlje ZS, pa naj potem tista da gor na shrani.si in da link sem gor. Se mi nekak dozdeva, da bo ista zadeva, kot sem jo jaz enkrat našla... Upam, da se motim.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:10:50
|
|
|
|
tasyo
|
Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:11:08
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Majček, danes jih pa vlečeš... V bistvu ve vse. Vas bo treba mal narazen dat, se prevečkrat vidite!!!! Nile je kriva...ona je torto delala....mogoče je pa njena mla pomočnica kej vmes umešala
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:11:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa79 Ma danes pa ste zgovorne Tako je tudi prav, saj vas zato tako rade beremo[ IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 se strinjm s srečko, pa vseen zaboli...mene všasih prav zjezi, ko ji že 10-tič prilimam pa odlima plenico pa še vedno ni OK, ker se mi tam na previjalni vrti za pop*****.....pa jo mal bolj na grobo obrnem in mal bolj na glas poved, d zdej je pa dost tega....pa me pogleda tko žalostno...mi je takoj žal in to še nič ni, kaj me šele čaka..... Se podpišem pod tole. Zdaj vidim, da ni samo pri nas tako Tudi jaz bi se pofočkala za Litijo, če smem. Me zanima fotke, pa z bowligom ste me čist zrajcale . ma itaq...sej smo rekle...vse nove čist vabljene v našo družbo...sicer bomo pa na razstavo po par kapljale, ker je majhen prostor...ampak na bowlingu pa zna bit lepo...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:12:10
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Sicer pa sem vmes uspavala Lano - ponovno, opravila zakonsko dolžnost in poklepetala z možekom po telefonu, zdej sem pa spet tu. Dokler net ne zatrokira. Spet... sem pa že mislila da si
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:12:38
|
|
|
|
tasyo
|
Jo@n, vidiš, sem bla tko pridna, da sem vmes vse kar sem želela, poklikala, lepo eno po eno... Pa vseeno hvala za ponudbo!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:13:35
|
|
|
|
Ketrin
|
Sej ste nore... no jz sem iz kopalnice... me je možek mogu spustit k se je Kaja zbudila Simvir super za mašino Zdaj pa grem... pančat... ker se je Kaja v 2 urah že 2x zbudila...tko da me čaka pestra noč..... Več jutri... Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 22:13:36
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: novopecena sem zadnjič zasledila da ena klepetulja na forumu o uvajanju na mail pošlje knjigo paparico, tako da če katera še nima naj se zmeni http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm Naj ji ena pošlje ZS, pa naj potem tista da gor na shrani.si in da link sem gor. Se mi nekak dozdeva, da bo ista zadeva, kot sem jo jaz enkrat našla... Upam, da se motim. men je že poslala, bom jaz link prpopala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?