Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:15:46
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Grem pa pesmice dol vlečt, preden me obtožite, da poskušam plezat do zvezdice.... Nisi edina k nabira za zvezdice, men še tko mal manjka da moram mal goljufati
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:16:52
|
|
|
|
novopecena
|
jah tasyo teb pa še kar nekaj manjka do zvezdice-boš mogla bit feeeeeeeeejst pridna in se že kaj fočkate za litijo? no evo jest se skor gotovo pojavim tam, če bo le Rene to dopuščal, ker nočem da bi še koga nalezel. tako da če ne bo 100% zdrav naju ne bo.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:17:07
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena ojla no mi smo bili danes spet pr dohtarju ker je bil mali čist flefast okoli oči in smo staknili virozo in se bodo fleki še ful razširili-me je kar groza sicer se Rene lepo obnaša in mi veliko spi, jest pa klofam po tipkovnici Upam da se hitr pozdravita, tako da vama pošiljam
< Sporočilo je popravil violica_23 -- 2.10.2008 20:19:29 >
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:19:16
|
|
|
|
NaTaŠa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23 evo zdaj pa jest nabiram poste za Še mal jih manjka, še 4 Ja valda še 4 zvezdice, sem narobe vidla (sam zadnjo številko sem vidla) . Zdaj bo pa res cajt da začnem nost špegle .
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:20:04
|
|
|
|
Ketrin
|
Kaja se vsem puncam, ter malim prijateljčkom zahvaljuje za čestitke... ob priliki pa povabi na tortico ker 6 mesecev je pa že pravi praznik... Sem ravno razmišljala, da smo (no jaz sem) že čez polovico porodniške... hmmmmm kam ta čas beži Hihi Tasyo... danes si pa na spidu Novopečena, upam da bo Rene čimprej OK Res ste pridne s tole hrano za vaše malčke... Jaz pa jutri vzamem paparico in začnemo kaj eksperimentirat Danes sem slučajno zasledila, da bo nocoj moten spanec zaradi vpliva vremena pa da vidimo kakšne motnje nas danes zadanejo Drugače pa .... Srečka za pesmico.... in sploh cel tvoj post... sem se stopila in Jaz sem danes mal zmatrana, sem bla cel dan leteča...tko da ne obljubljam hudega čveka...aja ... pa še četrtek je... sej veste... forenziki sam ta butasta kmetija je cel program zj.... tok mi grejo na živce te resničnostni šovi ...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:25:20
|
|
|
|
tasyo
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Tasyo katere piškotke pa uporabljate. A jih že lahko jejo naši malčki? Od Plasmon-a brezglutenske otroške piškote, dobiš jih v dm. Meni so ogabni, možu in Lani pa so všeč. Kako pa kaj kaže srečanje v Celju? Ste za, da se začnemo dogovarjati za lokacijo in čas? Vsekakor, zgleda sicer da se nam bo spet vreme pokvarilo, ampak če se zmenimo kje notri, pa potem šibnemo kam ven, če se v zadnjem trenutku izkaže, da bo dan lep.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:28:42
|
|
|
|
tasyo
|
Ketrin, vidiš, pa boš mela celo uro več za čvek...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:32:05
|
|
|
|
novopecena
|
sem zadnjič zasledila da ena klepetulja na forumu o uvajanju na mail pošlje knjigo paparico, tako da če katera še nima naj se zmeni http://www.ringaraja.net/forum/paparica_kdo_potrebuje/m_3194943/tm.htm
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:34:15
|
|
|
|
tasyo
|
Ja, meni se danes pozna, da sem brez možička, pa lahko mal nadoknadim, kar sem zamudila - čeprav... Tudi prepoved čvekanja zvečer ima svoje čare in prednosti.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:36:53
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Ketrin, vidiš, pa boš mela celo uro več za čvek... Joj, a veš da bi z veseljem...ampak sem zadnje dni kar mal utrujena... tko da bom šla prej pančat.... sicer mi pred 11 itak ne rata...ampak moram še mal z možekom podebatirat, sej veš... jutri ga pa itak ni, k gre na en žur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:37:45
|
|
|
|
resnično srečna
|
GH...ja pa jade...naša Iza noče pika pa konec...sem ji danes skozi sokovnik spustila dve jabolki in korenček...sokovnik je tak, da v zgornji posodici pride ven lepo spasirana kašica...spodaj pa sok...in se je tresla pri obeh, kot da ji dajem strup...pa delala tak obraz...ampak ni bilo nič kislo...nobenega trdega koščka...naša madam je ziza...jaoooo kaj nas še čaka... sok je pa Daša poskusila...čeprav je prej rekla, da ona pa korenja ne...in je bil komentar: Ej a je tole marelica...ful dobro...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:40:01
|
|
|
|
novopecena
|
hehehe marelica ja no sicer sem prej dala link za paparico-lohk pa jest pošljem ane (koza jest)
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:40:22
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Ketrin, vidiš, pa boš mela celo uro več za čvek... Joj, a veš da bi z veseljem...ampak sem zadnje dni kar mal utrujena... tko da bom šla prej pančat.... sicer mi pred 11 itak ne rata...ampak moram še mal z možekom podebatirat, sej veš... jutri ga pa itak ni, k gre na en žur u a potem si home alone ju3 zvečer he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:40:42
|
|
|
|
Ketrin
|
Jeeeeee Ravnokar smo zdavnloudali Mammo mio
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:41:39
|
|
|
|
tasyo
|
Žoan, s temi pesmicami si pa imela dela, ja. Še dol vlečt je takooo zamudno, da je kaj. Še dobro, da imam monologe in mam kup časa, da to počnem. Ko bi me moj videl... Jao! Zdej sem Romano uspela poklikat... A se res ne da drugače kot eno po eno???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:42:08
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna u a potem si home alone ju3 zvečer he he Zaenkrat tko kaže....zakaj a bi žur?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:42:32
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Jeeeeee Ravnokar smo zdavnloudali Mammo mio jah mi jo imamo že cel teden...sam še ni prišla na program...je moj preveč utrujen (s5 me bo pokregal he he)...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:43:50
|
|
|
|
tasyo
|
Ketrin, to se pa priporočam....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:44:01
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna u a potem si home alone ju3 zvečer he he Zaenkrat tko kaže....zakaj a bi žur? jah sej veš...moram en "svit rivenđ" organizirat...he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:45:16
|
|
|
|
tasyo
|
Ker če bom tole pri moji oh in sploh povezavi sama dol vlekla, bo res trajal do navega leta....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:46:03
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena hehehe marelica ja no sicer sem prej dala link za paparico-lohk pa jest pošljem ane (koza jest) uuuu jest bi paparico...pa še pridnega papavčka, če se ga da dobit v kompletu...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:47:05
|
|
|
|
zolika
|
hej....par dni sem neaktivna in padem popolnoma ven! Samo na hitro - grem spat, ker je bila današanja noč kratka! Zbudili smo se že ob 3h in ne spali do 7h - kaj čemo! Torej - danes smo bili na kopanju!!!! Na Ptuju - super j ebilo naš je užival 100 na uro - mi2 pa tudi, ko svaga gledala! Je šprical in brcal, da joj! Fajn je.... Sedaj pa grem v mižule! Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:47:12
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Ker če bom tole pri moji oh in sploh povezavi sama dol vlekla, bo res trajal do navega leta.... he he eto...tolk kot selitev...pa boste za Božič imeli mammo mio na sporedu...he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:48:08
|
|
|
|
clericv6
|
Hojla, čveke! Srečka: kaj pa, če Iza enostavno še ni pravljena na GH? Kot sem brala, nekateri niso do 7. ali celo 8. (?) meseca.... No, to boš ti bolj vedela. Violica: sem se ti nasmejala za tisto z zvezdicami in sovo v posteljici . Bela vrtnica: tudi jaz glasujem za Celje!!!! Dajmo, čveke!!! No, kot smo že omenjale, v lepem vremenu pride v poštev sprehod ob Savinji, če bo pa dež, pa sem jaz še kar za slaščičarno v City-ju . Kaj pravite???? Kdaj a so počitnice?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 2.10.2008 20:49:40
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: zolika hej....par dni sem neaktivna in padem popolnoma ven! Samo na hitro - grem spat, ker je bila današanja noč kratka! Zbudili smo se že ob 3h in ne spali do 7h - kaj čemo! Torej - danes smo bili na kopanju!!!! Na Ptuju - super j ebilo naš je užival 100 na uro - mi2 pa tudi, ko svaga gledala! Je šprical in brcal, da joj! Fajn je.... Sedaj pa grem v mižule! Nočko he he Zolika imam filing, da je tebe tole plavanje bolj izčrpalo kot Vida...me prav zanima kako bomo mi to zrihtal...drugače pa še tole ja...hvala NiLe za hlačke...je naša pršutka tako lepo not padla...da upam, da res ne bo bazena skontaminirala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?