resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca SinskaT, saj brez joka tudi pri nas ne gre. Zadnjič sem mislila, da bom iz kože skočila od jeze, enostavno več nisem vedela, kaj še naj naredim, kako ga naj obrnem, kaj mu naj dam, samo jokal je in jokal in jokal... tak občutek nemoči me je dajal. In kaj se je zgodilo? Na koncu sem imela slabo vest, ker sem bila jezna nanj, ko sem vendar vedela, da je bolan (imel je 6. bolezen)... ampak enostavno, živci so me izdali. Ko pa je zraven prišel ta veliki in se zadrl: "Mamiiiiiii, hočem sladoled!" mi je pa dvignilo piskr, kar pri ušesih se mi je kadilo od jeze... Itak ve, da pri nas ni besede HOČEM, pa da zdaj ni čas za sladoled... pa kar preizkuša. Najprej sem ga nadrla, potem pa še poslala v sobo, da se je ohladil, jaz pa tudi. Ko me je pa zvečer poklical moj ati, so se mi pa solze kar vlile od vsega skupaj. Niti govorit nisem mogla. No, verjetno na tem mestu ne bo ravno umestno, če rečem, da je lepo imeti otroke, kaj? No, ampak čutim pa že tako. kekec in mojca...si tudi človek, ne samo mama...si živa persona ne robot...prizadane te, ko ne veš zakaj otrok joče...skrbi te, da ne joče zato, ker ga kaj boli...i dvigne ti pokroiv večji otrok, ker veš, da spet izkorišča in skuša razširit meje, ti si pa enostano zaskrbljena, utrujena in sama.... ampak ne skrbi...si dobra mama...in jih imaš zelo rada...samo smo samo ljudje...in vsega pač ne moremo z nasmehom narediti...tako da...bosta oba otročka razumela...je pa takrat najbolje it iz sobe na balkon...pa zadihat....pa preštet do 30et...pa se skulirat in se taka vrnit...je svet lepši, življenje pa lažje...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|