Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Majček - tole s služkinjo - imam tudi jaz včasih tak občutek, samo potem hitro naštudiram maščevanje - pa naslednji dan vsi trije plešejo po hiši, jaz pa dirigiram, ha ha. Pa da ti povem še štorijo o peglanju pri nas - z najdražjim sva se preselila v skupno stanovanje, ko sem prvič zanosila, pa reče po kakšnih dveh tednih, da bi bilo treba njegove srajce zlikat, ker nima več kaj oblečt, jaz pa - OK, ti kar, pa reče, da ne zna, jaz pa - posušaj, ni to operacija na možganih, tu ni kaj znat, voziš likalnik po srajci toliko časa, da ni več zmečkana in to je to, vaja dela mojstra, kar loti se - in se je res. Potem pa čez nekaj tednov na obisku tašča reče, da ima sedaj precej manj dela, ker ji ni treba več njegovih srajc likat, in potem reče meni - sedaj ga imaš pa ti več - jaz pa ne ne, si vse sam zlika, pa še kakšno mojo stvar zraven, pa tašča oči ven vrže - ja, kako, saj ne zna, jaz pa no, sedaj zna, se je pol kar po glavi trkala, ker je bila tako neumna, da mu je toliko let peglala. Sedaj imamo pa tako, da je v kabinetu TV preko računalnika naštimana in potem ko je kak fuzbal, gre tja gledat in lepo zraven še malo lika - sem dobra žena, pa mu včasih kak pir prinesem, ha ha. Svetovna si....no tud moj lika, pa prej ni.....ampak je to bolj redko, pa za srajce me prosi, ostalo pa vse zna, pa tud prat da, sam posortira pa ne...tako da če je kriza mu rečem pa nardi....Smo pa spet tam, lepo odkrito je treba prosit al pa rečt da ve ne zmorete,,,pa bo....Tud če so prvič pri likanju mal zmečkane....nč popravljat, bo drugič boljš . Ko boste 8h v službi se ne bo izšlo - ve likat pa pucat, možje pa tv...Pa tud tisto o: Saj si na porodniški - lahko hitro nazaj dobijo....PD je ukvarjanje in igranje z otrokom, kosilo, likanje pucanje, pranje odpade....mogoče bodo tko mislili 2 dni pol pa ende...