Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:32:14
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke dolenjke vse ste fejst, da o otročičkih sploh ne govorim Mi pa nimamo UZ kolkov . A to tudi, če je bejbi v P imel 1A je še pol UZ? Mi ga nimamo D.anna76- Izabela zelo malo papca. Se hraniva p osteklenički in poje nekje 600ml čez dan, namesto 900mL. Kak dan poje mal več, kak dan pa še 600mL ne. V glavnem zelo je težko hranit otroka, ki nima apetita mi imamo pa v soboto krst. Je pa moja mami tako super, da bo ona vso pecivo napekla , ker jaz sem zaradi hranjenja čisto mimo . glasovala za Luka Patrika in Taja in to z dveh različnih računalnikov- se pravi dvakrat glasovala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:33:21
|
|
|
|
alea01
|
kaj zdaj moram narest, k osem stran obrnila? uuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:33:53
|
|
|
|
alea01
|
no, ja cela štala je zdajle ratala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:37:43
|
|
|
|
D.anna 76
|
Kofetkanje torek, 7.10 ob 12.00 v Supernovi - trenutno prijavljene mamice z svojimi korenjaki: D.anna 76 Kaja08 anaj22 ninazwerina *Mojca* - po vsej verjetnosti babysolza A pride še kera?????
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:39:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Mi pa nimamo UZ kolkov . A to tudi, če je bejbi v P imel 1A je še pol UZ? Mi ga nimamo pri treh mesecih naj bi dojenček imel še enkrat UZ pregled kolkov, pri nas ga ima ne glede na 1A oceno v porodnišnici. Jaz bi namesto tebe P vprašala. D.anna76- Izabela zelo malo papca. Se hraniva p osteklenički in poje nekje 600ml čez dan, namesto 900mL. Kak dan poje mal več, kak dan pa še 600mL ne. V glavnem zelo je težko hranit otroka, ki nima apetita za Izabelo. Te razumem, ker naš tud zadnje dni ful slabo je, se je zredil samo 250 g in sem bla čisto out, pol sem ga pa silila s hrano, pa flašo sem mu dodajala, zdej sem pa nehala, ker je bilo noro, cel kup ml mleka sem stran vlivala, joške pa polne za po........ Ko je lačen se naje, a mu dam joško al pa flašo, samo očitno je bil res mal prehlajen, pa ni imel apetita. mi imamo pa v soboto krst. Je pa moja mami tako super, da bo ona vso pecivo napekla , ker jaz sem zaradi hranjenja čisto mimo . za mami. glasovala za Luka Patrika in Taja in to z dveh različnih računalnikov- se pravi dvakrat glasovala enako , če bi bil doma bi pa še z njegovega
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:39:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kaj zdaj moram narest, k osem stran obrnila? uuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaa?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:50:01
|
|
|
|
D.anna 76
|
Alea01 - ko tole z hranjenjem berem sem še toliko bolj vesela, da dojim in se ne obremenjujem s skoličino ki jo naš Maks poje. Si pa beležim kdaj je in kliko časa intenzivno sesa iz ene in iz druge joške. Tako da moram reči da ima prehranjevalne navade že od samega začetka precej ustaljene brez kakih večjih ali manjših odstopanj. Le na morju je bil večkrat na joški, ker je bil žejen, voe oz. čaja pa ne mara. Če pa se mala Izabela dobro razvija in raste, saj ni nujno, da je debeluška, potem se ne preveč obremenjevat s tem. Spomni se na nas, ki dojimo, ki pojma nimamo koliko ml naše bebike pojedo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:51:38
|
|
|
|
babysolza
|
l.daisy, I wanna be your friend, please, can I be your friend Jst bi bla tudi tvoj frend. Pa od vseh ostalih tudi, sem ful firbčna! IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lušne fotke, bebike in mamice. Ste pa vse ful mlade a ne?! Vsaj po fotkah se tako zdi. Se strinjam. Čeprav očitno te bebike res pomladijo. Ker jaz se sama sebi tudi zdim na fotkah mlajša kot sem bla prej. Pa večje podočnjake mam. oj, sem nova na forumu in imam junijskega Oskarja. Naj mi prosim kdo pove, kako si naredim profil... slika, podatki o mojemu Oskarju ipd... hvala za pomoč že vnaprej... živjo, sasonek! A ja pa tole: med nam pomeni - vesele urice med rjuhami z našimi partnerji. Ja, bi lahko pripravile kar že en slovar. Pa kaj pomeni , že vse veste? Jaz še ne. Mi pa nimamo UZ kolkov . A to tudi, če je bejbi v P imel 1A je še pol UZ? Mi ga nimamo pri treh mesecih naj bi dojenček imel še enkrat UZ pregled kolkov, pri nas ga ima ne glede na 1A oceno v porodnišnici. Jaz bi namesto tebe P vprašala. Sestrinjam. Sabina je imela en kolk 1b in smo imeli še en vmesni pregled pri 2 mesecih. Sicer pa imajo vsi pri 3 mesecih - to velja v Postojni in ti že ob odpustu iz P dajo datum. Alea - držim pesti za Izabelo. Sabina je sicer tudi bolj elegantne sorte, sam kilogramčke pa lepo nabira. Sam centimetrčke pa še bolj, pa je potem nikjer nič ni.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:11:52
|
|
|
|
lonapo
|
dobro jutro, lepe ste dolenjke , mi smo zvečer leteli na Metelkovo-ta večji nam je zbolel, je jokal tri ure skupaj, imel vročino, diagnoza vnetje ušesa-smo dobil antibiotike. danes je malo boljši, vsaj risanke lahko že gleda. Upam samo da se ne bo še Žiga kaj nalezel. Taanikka---
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:14:34
|
|
|
|
polma
|
Na pomoč !!! Jaz sem zapadla v neko ljubosumje in prosim, da me skulirate, nujno! Kar na enkrat mi gre na živce ženski del familje mojega , ker se mi zdi da sta se mama in sestra ful spremenile. Z mamo sem se ful razumela, zdaj pa je dala delat horoskop za inje totalno obremenjena s tem kar piše. pa vsakič me vpraša, če bom mela kmalu še enega otroka in če sem mela kaj depresije ?!? Kaj hoče s tem povedat, ne štekam. Itak ugotavljam, da me ne posluša-da morava še enkrat v bolnico, sem povedala takoj in pol še parkrat, ko sva pa končno šla pa ona: a v bolnici sta' zakaj pa? (to je samo en primer, ampak midve sva se res štekale prej-zdaj sva se pa odštekale?!?)) Sestra dela pa v štacuni z oblekami in je kao stilistka, tam ful cenijo njeno mnenje, zato zdaj stalno nekaj kupuje za , pa za malega tut, ampak to štekam-čeprav jo moram bremzat, ker bi mela vsega po dvoje, troje. pa včasih kar za kako stvar praša-a bomo to kupli? Ja, kdo zdaj- mi, naša družina, al ti? Jaoooooj, kako sem malenkostna...sam ne štekam....čist me iz tira mečeta...vem da je to prvi dojenček pri njih, ampak jaz nisem več sproščena pred njima. Kaj naj nardim?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:22:16
|
|
|
|
polma
|
tole je pa za taanikoo alea, drži se! si kar mislim, kako te je strah- ampak zdaj to moram reči to, kar sti meni prej- bo minilo in bo vse dobro!!!! Zdaj ti to lahko potrdim, ker se je pri nas zrihtalo. in,če ti je v kako tolažbo- zadnjič sem pumpala mleko, ker sem mela opravke in je mama čuvala : borih 60 ml!!! Men se zdi to dizaster in sem se skor zasikirala, da mali zato tolikokrat je, ker nimam mleka! Pol sem si pa rekla F off, ne bom sploh mislila na to. Ker, kot so ti že povedale-ko dojiš itak ne veš, kolk pojejo. upam, da ni kaj resnejšega s presnovo od izabele, kot si rekla- veš kaj, bo pa manekenka fur immer ! mojo hčerko je namreč pred 4 leti razneslo in seje letos komaj znebila trebuščka.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:30:50
|
|
|
|
mtinca1
|
polma, pri meni se je pa tašča na začetku takole pogovarjala z : ti si moooja, a ne? moja, moja.... Mi je šlo ful na živce. tako da sem ji potem, ko je spet začela rekla, pa moja je tudi. mislim, da je štekala, ker zdaj govori naša..., kar me ne moti. zgleda, da smo v takem obdobju, ko smo bolj občutljivi za take zadeve. Kar te moti, jima kr reči. upam, da bo zaleglo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi pa nimamo UZ kolkov . A to tudi, če je bejbi v P imel 1A je še pol UZ? Mi ga nimamo pri nas moraš vseeno priti na kontrolo tam nekje pri 3 mesecih
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Napišem dolg post, vse pokomentiram potem me pa ven vrže dolenjke-luštne ste, še najbolj pa seveda nya, romy- glasovala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:35:14
|
|
|
|
polma
|
Pa še tole: kako ste vse lepe s svojimi princi in preinceskami !!!! Res, vsa ste postavne in mlade!!!! In mislim na albume, ki sem jih zadnjič gledala-alea, nya, lonapo-in na tele slikce, mi jih popate-. Ne vem, kake fore mate z julijkami, ampak naj ona rejš naše bejbičke gledajo, kot da tolk klepetajo !!!! res smo ena lepa kraljevska junijska družina !!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
res smo ena lepa kraljevska junijska družina !!! s tem se pa strinjam
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:36:32
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya, romy- glasovala glasovala za kaj?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo za Nejca da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:37:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz si ne morem pomagat, ampak sem tako vesela da vam moram povedat: s taaniko je vse ok, tumor je benigen taanikaa, upam da nisi jezna, ampak sem mogla povedat Kar pa se tiče moj moj: aaaaa to dela tudi moja tašča: si ti moj bonbonček? moj sonček? ji bom mogla tudi jaz rečt da ni njen! polma vem kako je to, si pač občutljiva in ti gre na živce umešavanje. Kaj naj ti rečem...probi požret in če ne živite skupi potrpi ko ste skupi in to je to...ne vem kaj naj ti drugega rečem. Če ne boš pa imela 3 enake kompletke...še za druge
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanika
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:42:06
|
|
|
|
polma
|
Taanikaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:44:32
|
|
|
|
polma
|
sem glasovala!!! Ma vem, brezveze problem mam. sam je fora , da vedno otrpnem, ko smo skup. rabim ene pol ure, da pridem k seb, pol pa preslišim in spregledam... sem že razmošljala, da tko mora bit-tašče pa snehe, kao ? no, nisem si mislila, da bo pri meni tako.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:45:26
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Taanikaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 10:46:57
|
|
|
|
mtinca1
|
- jeeeee, juhuuuu taanikaa.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?