Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lušne fotke, bebike in mamice. Ste pa vse ful mlade a ne?! Vsaj po fotkah se tako zdi. Kolk bi nam dala?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:22:41
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 D.anna- Izabela je tudi začela sesat palec in sem ji tiščala dudo, pa jo je ven metala ,pol sem ji pa enkrat cucelj namočila v sladkor- grozno no,ampak od takrat naprej zagrabi dudo- ampak ji ne sladkam. Takoj ko ima palec ji dam dudo in jo vleče srečanje- bi prišla, ampak dokler nimamo poštimano hranjenje ne grem od doma , ker je na terenu še slabše Hvala za namig kako malega na dudo navadit. Za sedaj se lepo prerekava, ko on da palec v usta ga jaz ven potegnem in mu vedno znova rečem : ''ne prstki niso za v usta. '' Se mu pa to od danes popoldan zdi blazno smešno tako da si sedaj nadenem ob tem stavku še malce bolj resni izraz na obrazu. Morda bo poštekal da tega ne sme, upam bomo videli. Sistem je tak kot pri mladih kuških, če njih lahko marsičesa na ta način naučiš, ni hudič da nebi pri Maksu delovalo. No ja bom videla. ALEJA - Kake težave pa imaš s hranjenjem Izabele.
< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 1.10.2008 22:24:33 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:24:09
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lušne fotke, bebike in mamice. Ste pa vse ful mlade a ne?! Vsaj po fotkah se tako zdi. Kolk bi nam dala? Težko verjamem, da ima katera čez 30.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:24:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM dolenjske čvekice, ful ste luštkane, pa so tko . Nya, jaz sem si tebe čist drugačno predstavljala . Pa mi mamo tud tako dudo, je tako fajna, ko je mal hrapava. Sem mu hotla še eno kupit, ker je naša že mal oguljena , pa pri nas nikjer ne prodajajo dud od Mam Te dude ta hrapave mini ulti so sam reklamne, sem se že vse pozanimala , prodajajo samo gladke. Tak hrapav cucelj imajo pa dude nanno Mi mamo modro. Prodajajo jih v Pikapolonci, Tušu in Muelerju, sam pri nas majo sam rozaste trenutno. Hi,hi, a pol ste jo vi tud v reviji dobil? Jaz sem jo najprej dajala sam za doma, samo pol pa aventove naš Lukas ni več hotel, zdej pa gledam, pa nikjer sploh ni teh dud, drugač so pa tako čudne vse, to je pa skor modni dodatek za naše malčke, a ne? Mi je pa ta tud všeč, ki si jo prilimala, moram pogledat v Tušu.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Za sedaj se lepo prerekava, ko on da palec v usta ga jaz ven potegnem in mu vedno znova rečem : ''ne prstki niso za v usta. '' Se mu pa to od danes popoldan zdi blazno smešno tako da si sedaj nadenem ob tem stavku še malce bolj resni izraz na obrazu. Morda bo poštekal da tega ne sme, upam bomo videli. Naš ima dudo in palec, sej je logično, ne - je skoz pri roki
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lušne fotke, bebike in mamice. Ste pa vse ful mlade a ne?! Vsaj po fotkah se tako zdi. Kolk bi nam dala? Težko verjamem, da ima katera čez 30. Jaz sem najmlajša, bom marca 30
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, da se zahvalim vsem, ki ste glasovale za Lukca
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:27:23
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lušne fotke, bebike in mamice. Ste pa vse ful mlade a ne?! Vsaj po fotkah se tako zdi. Kolk bi nam dala? Težko verjamem, da ima katera čez 30. Jaz sem najmlajša, bom marca 30 A tako, a si riba al oven. Ker jaz sem oven imam konec marca RD.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:28:05
|
|
|
|
sasonek
|
oj, sem nova na forumu in imam junijskega Oskarja. Naj mi prosim kdo pove, kako si naredim profil... slika, podatki o mojemu Oskarju ipd... hvala za pomoč že vnaprej...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam 12.marca, sem ribica.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:28:45
|
|
|
|
lunca14
|
jeeejjeejejejejejejj slikice,kok smo lepi,ma jaz se čist rastopim,ko gledam te fotke,pa moja lunca za na konc,kaki nasmešek .....sej vem sm smotana ko svojga hvalim,ko pa je res taka lunca,da bi ga kar pojedla. No jaz sem uspešno prestala prvo uro fitnesa,moram priznat,da nisem tako švoh,ampak bo treba kak mesec delat,da pridem nazaj ,na staro kondicijo.Je pa prav fino,spet mal z rito migat.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:30:17
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jaz pa ovnica 30.marca.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:31:07
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca , si pa ful pridna in samodisciplinirana, pri treh malčkih, da se ti da. Te občudijem . Midva z Lukasom greva pa jutri na prvo urico skupne telovadbe, bomo videli kako bo, ampak zgleda kar ok. Bom poročala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasonek oj, sem nova na forumu in imam junijskega Oskarja. Naj mi prosim kdo pove, kako si naredim profil... slika, podatki o mojemu Oskarju ipd... hvala za pomoč že vnaprej... Podatke napiši tkaj, da te damo na seznam. sliko naložiš tukaj http://www.glitterfy.com/upload.php, pol pa kodo skopiraš v profil pod dodaten opis, ticker narediš lahko tukaj http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=2 in kodod skopiraš tam kot za fotko In pozdravljena med nami
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:34:31
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja, da se zahvalim vsem, ki ste glasovale za Lukca Jst sem tud,ampak mi ni hotelo dat pet zvezdic,sem kliknila za pet,dal mi je pa štiri,bom ponovila kasneje ali pa jutri.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:36:15
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasonek oj, sem nova na forumu in imam junijskega Oskarja. Naj mi prosim kdo pove, kako si naredim profil... slika, podatki o mojemu Oskarju ipd... hvala za pomoč že vnaprej... Dobrodošla. A ja pa tole: med nam pomeni - vesele urice med rjuhami z našimi partnerji.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:37:58
|
|
|
|
D.anna 76
|
Lunca - Tvoj Lun iama pa čist tapravo ime saj je res k ena lunca. Prav simpatično zalit!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:39:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca , si pa ful pridna in samodisciplinirana, pri treh malčkih, da se ti da. Te občudijem . Midva z Lukasom greva pa jutri na prvo urico skupne telovadbe, bomo videli kako bo, ampak zgleda kar ok. Bom poročala Ja samodisciplina,samo,ko bi jo mela tud za ostale stvari,recimo faks,ki me še čaka ,sem rekla ,ko dopolnim 40,bom imela diplomo v roki,sem se mi zdi,da bom mela prej še enih par pokakanih plenic,kot diplomo ...bom pa diplomirana mami ..........veš,sej sem zjahana,ampak če grem,malo migat,se prav nafilam z energijo,pa še tisto negativno vržem iz sebe ven,pa kar je glavno,grem med folk,to pa jaz najbolj pogrešam,družbo.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:42:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76 Lunca - Tvoj Lun iama pa čist tapravo ime saj je res k ena lunca. Prav simpatično zalit! Hvala,hvala ,ja res je simpatično zalit,ko bi še za mami lahko tako rekli,jaz sem pa lepo okrogla-baročno zaobljena .
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:43:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasonek oj, sem nova na forumu in imam junijskega Oskarja. Naj mi prosim kdo pove, kako si naredim profil... slika, podatki o mojemu Oskarju ipd... hvala za pomoč že vnaprej... Dobrodošla,med nas ,pa še kake podatke povej o svojem Oskarju,pa seveda še sebe mal predstav,pa veliko čvekanja,tu pri nas.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No, da ne pozabim taanikaa alea Zdej grem pa pančkat, sem še v zaostanku s spanjem od včeraj . Lahko noč
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:46:19
|
|
|
|
lunca14
|
O imam samogovor,očitno ste že vse med rjuhami,no lepo,če ni nobene več tu,vam želim lepo nočko taannikaa.....tebi pa tudi,lepo noč,prekrasno jutro,in nepozaben jutrišnji dan.....mislim nate
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:47:54
|
|
|
|
anaj22
|
dolenke ful ste luštne z vašimi sončki dobrodošla nova čvekla no zdej bi bil pa že cajt da grem spat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:49:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Ful ste šarmerke mamice...prav žarite. in tamavčki so fletni ful...ja in Lun je pravi lunček... Pa dons me ful šmirglate...ste čist v albumih in na kofetku
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:49:56
|
|
|
|
anaj22
|
sem še neki pozabla tanika za jutr alea da bo Izabela velik velik pojedla
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?