Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pa dons me ful šmirglate...ste čist v albumih in na kofetku Jaz sem te dala med prijatelje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:53:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz bi bla tud vaša prjatlca...upam, da sem eno pikico no...saj tolk moram bit, da firbca uženem Lahko si moja prijatejica ,..............................lahko si moja tabula prijatelca,če mi prideš perilo zlikat ...............ja jutri je nov dan,nobenga kafeta ni napohodu,pa še z albumi se ne bomo igrali.........
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:54:08
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Pa dons me ful šmirglate...ste čist v albumih in na kofetku Jaz sem te dala med prijatelje si novo stran odprla......
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 22:59:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca...pol bom pa sam prjatlca...tabul ne rabm bit . Že tko se mi zdi, da cele dneve sam pospravljam...sam res!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 23:03:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Lunca...pol bom pa sam prjatlca...tabul ne rabm bit . Že tko se mi zdi, da cele dneve sam pospravljam...sam res! ...ah,dej no....pol,bom pa jaz tvoja tabul prjatelca ..........no lahko nočko zdej pa res grem spat ..............lepo spi tina
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 23:06:20
|
|
|
|
Tina 28
|
Lunca...in vse, ki še ne spite...lahko noč....danes je bil težek dan in upam, da bo jutr boljš
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 23:10:01
|
|
|
|
lunca14
|
te so pa zate alea
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 23:43:59
|
|
|
|
sasonek
|
hvala vsem za dobrodošlico... kako/kje pa profil naredim? Drugače pa je moj mišek Oskar, 17.6.2008, 3765 gr, 53 cm, 37 og, pri 3 mesecih pa 7300 gr, 65 cm
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 0:02:45
|
|
|
|
sasonek
|
sem našla, vse OK...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 6:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro bejbe. Jaz sem pa zdejle pokonc, ker je naš sonči spal od 20.30 do 5.20, pa sem mu dala jest, ampak je blo še ful mleka v joški, pa sm mogla sčrpat. Pa sm si rekla, no pa pejmo pogledat do kdaj ste čvekale. Bi eno kavo? Ne še? No, jo skuham, ve pa ko boste želele - za vsak del dneva eno.
< Sporočilo je popravil nya -- 2.10.2008 6:33:35 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 7:44:38
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... nya, hvala za kavo... sem si jo že postregla... sasonek, dobrodošla tina, tudi moja prijateljica si... ampak še nisem pogruntala, zakaj šteka album... dolenjke in dolenjčki, fantastični ste
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 7:47:20
|
|
|
|
l.daisy
|
aja, pa še nekaj.... danes je četrtek... taanikaa,
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 8:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
taanika srečno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 8:26:30
|
|
|
|
*anamor*
|
Pozdravljene, moj Taj tekmuje na tekmovanju Naj junior 2008, če vam je všeč prosim glasujte zanj na: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3155#medias Hvala.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 8:51:42
|
|
|
|
mtinca1
|
nya, romy - vse tri fotke so dobile oceno odlično. smo s sistematskega pregleda pri 3,5 mesecih: teža: 7030g; dolžina 66cm. imamo tudi napotnico za UZ kolkov 24.11.08. Takrat bomo stari 5 mes. in 1 teden. pediatrinja nam je rekla, da je to ful prepozno za UZ kolkov in da naj pokličem v Brežice in se prenaročim, če bo tam kaj prej. Sem ji rekla, da sem slišala, da naj bi bila starost 4-5 mesecev najbolj idealna, pa je rekla, da kje sem pa to slišala, da to sploh ni res. In da UZ nima pomena, če je tako pozno . in seveda takoj kličem v brežice, ampak tam trenutno naročajo za december .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 8:52:30
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa - za danes!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 8:58:44
|
|
|
|
mtinca1
|
v NM nas tud nočejo prej vzet za UZ kolkov. lahko pa gremo v ZD samoplačniško. nič, glede na to, da smo imeli v porodnišnici 1a, bomo pač počakali do 24.novembra.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:12:56
|
|
|
|
babysolza
|
ojla, včeraj ste bile spet pridne za čvekat, vidim. Sem bila 100%, da pridem mal na RR, pa sem hranila Sabino od 20-ih do 22-ih in potem sam še padla v posteljo. Ona pa se je do 23.30 'pogovarjala' z atijem - predvidevam, da je takrat omagal še on, pa ji ni preostalo drugega, kot da zaspi. Me je kr mal strah, ker bova čez vikend sami. Grem mal brat, kaj ste načvekale.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:20:12
|
|
|
|
lunca14
|
taannikaa......
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:25:44
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:28:20
|
|
|
|
Kaja08
|
taanikaaaaaaa
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:28:32
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz odkar ne povijam na široko imam še več za prat. Ko se tamala pokeni, gre vse okol in okol. Sej to tudi mene skrbi. Te plenice vržem na 95 in je. Sam bodijev pa pajackov pa najbrž ne bom mogla. To bo še veselica. Ampak zaenkrat kulturno kaka - 2-krat na dan po malo oz. toliko, da še ostane v plenički. Didlinaa, kaj je rekel tvoj na SMS? ko skačemo iz teme v temo kot kure. vsaj ena telovadba Ta ideja z arboretumom pa sploh ni švoh...kak dan ko bo sonček? Se strinjam. Midva sva bila z med prvomajskimi prazniki (še s trebuhom) in že takrat ugotavljala, kako bo tuki lepo prit z vozičkom. Potem naj bo torek, 7.10. ob 12 uri v Supernovi. Vabljeni vsi junijski princi in princeske z svojimi mamicami!!!! Trenutno prijavljeni: D.anna 76 Kaja08 Jaz tudi, jaz tudi. Obljubim, da tokrat ne bom zahinavla, kot že enkrat (al dvakrat, ups). Naš mali je do predkratkim dajal v usta pesti, sedaj je pa ugotovil, da so posamezni prstki tut dobri. Tako da je danes odkril palec in bi ga seveda rad sesal. Kako to preprečiti, če tako kot naš Maks ne maramo dude???? Sabina tud ne mara dude kaj preveč, prsti so pa itak zakon. Jaz jih ji dajem ven, kolk lahko, pa jo animiram s čim drugim. Sicer pa je to baje njihova najljubša igračka, tako da dokler je v mejah normale, najbrž ni nič narobe. quote]Bejbe eno urgentno vprašanje...Luka je bil danes cepljen v desno stegno oz. ritnico in ima zdaj nogico pokrčeno in če mu jo probam raztegnit se začne ful dret, ker ga po mojem boli Je to normalno? Meni je zdravnica rekla, da jo bo lahko en dan mal noga bolela in da lahko dobi vročino, tako da je to očitno vse normalno. HB, nismo imeli nič.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:29:05
|
|
|
|
Kaja08
|
dobro jutro bejbe!! mtinca, mi smo imeli UZ kolkov pri 3 mesecih in pol .Jaz sem slišala, da je treba delat pri treh mesecih dolenjke - LUŠTNE STE!!! nya, tebe sem si pa čist drugač predstavljala ja nič, zdej se grem pa zrihtat - ne boste verjele, grem na kafe
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:30:10
|
|
|
|
Kaja08
|
aja sej res Mojca, kako je kej Luka in njegova noga??
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 2.10.2008 9:31:18
|
|
|
|
RMRM
|
taanikaa -
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?