|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 22:51:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Pa dons me ful šmirglate...ste čist v albumih in na kofetkuuser posted image user posted image

Jaz sem te dala med prijatelje

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.10.2008 22:53:20   
lunca14

jaz bi bla tud vaša prjatlca...upam, da sem eno pikico no...saj tolk moram bit, da firbca uženem

Lahko si moja prijatejicauser posted image user posted image user posted image ,..............................lahko si moja tabula prijatelca,če mi prideš perilo zlikatuser posted image ...............ja jutri je nov dan,nobenga kafeta ni napohodu,pa še z albumi se ne bomo igrali.........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.10.2008 22:54:08   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Pa dons me ful šmirglate...ste čist v albumih in na kofetkuuser posted image user posted image

Jaz sem te dala med prijatelje

user posted image user posted image user posted image si novo stran odprla......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.10.2008 22:59:44   
Tina 28
Lunca...pol bom pa sam prjatlca...tabul ne rabm bituser posted image user posted image user posted image .

Že tko se mi zdi, da cele dneve sam pospravljam...sam res!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.10.2008 23:03:25   
lunca14

Lunca...pol bom pa sam prjatlca...tabul ne rabm bituser posted image user posted image user posted image .

Že tko se mi zdi, da cele dneve sam pospravljam...sam res!

...ah,dej no....pol,bom pa jaz tvoja tabul prjatelcauser posted image ..........no lahko nočko zdej pa res grem spatuser posted image user posted image ..............lepo spi tina

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.10.2008 23:06:20   
Tina 28
Lunca...in vse, ki še ne spite...lahko noč....danes je bil težek dan in upam, da bo jutr boljšuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.10.2008 23:10:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te so pa zate aleauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.10.2008 23:43:59   
sasonek
hvala vsem za dobrodošlico...  kako/kje pa profil naredim?  Drugače pa je moj mišek Oskar, 17.6.2008, 3765 gr, 53 cm, 37 og, pri 3 mesecih pa 7300 gr, 65 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.10.2008 0:02:45   
sasonek
sem našla, vse OK...

(odgovor članu sasonek)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.10.2008 6:26:15   
Anonimen
Dobro jutro bejbe. Jaz sem pa zdejle pokonc, ker je naš sonči spal od 20.30 do 5.20, pa sem mu dala jest, ampak je blo še ful mleka v joški, pa sm mogla sčrpat. Pa sm si rekla, no pa pejmo pogledat do kdaj ste čvekale.

Bi eno kavo? Ne še? No, jo skuham, ve pa ko boste želeleuser posted image user posted image user posted image  - za vsak del dneva eno.

< Sporočilo je popravil nya -- 2.10.2008 6:33:35 >

(odgovor članu sasonek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.10.2008 7:44:38   
l.daisy
dobro jutro...

nya, hvala za kavo... sem si jo že postregla...user posted image

sasonek, dobrodošla user posted image user posted image user posted image

tina, tudi moja prijateljica si... ampak še nisem pogruntala, zakaj šteka album...

dolenjke in dolenjčki, fantastični ste user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.10.2008 7:47:20   
l.daisy
aja, pa še nekaj....
danes je četrtek... user posted image

taanikaa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.10.2008 8:11:27   
Anonimen
taanika srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.10.2008 8:26:30   
*anamor*
Pozdravljene,

moj Taj tekmuje na tekmovanju Naj junior 2008, če vam je všeč prosim glasujte zanj na:

http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3155#medias

Hvala.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.10.2008 8:51:42   
mtinca1
nya, romy - vse tri fotke so dobile oceno odlično.

smo s sistematskega pregleda pri 3,5 mesecih:
teža: 7030g; dolžina 66cm.

imamo tudi napotnico za UZ kolkov 24.11.08. Takrat bomo stari 5 mes. in 1 teden. pediatrinja nam je rekla, da je to ful prepozno za UZ kolkov in da naj pokličem v Brežice in se prenaročim, če bo tam kaj prej. Sem ji rekla, da sem slišala, da naj bi bila starost 4-5 mesecev najbolj idealna, pa je rekla, da kje sem pa to slišala, da to sploh ni res. In da UZ nima pomena, če je tako poznouser posted image user posted image user posted image .
in seveda takoj kličem v brežice, ampak tam trenutno naročajo za decemberuser posted image .

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.10.2008 8:52:30   
mtinca1
taanikaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.10.2008 8:58:44   
mtinca1
v NM nas tud nočejo prej vzet za UZ kolkov. lahko pa gremo v ZD samoplačniško. nič, glede na to, da smo imeli v porodnišnici 1a, bomo pač počakali do 24.novembra.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.10.2008 9:12:56   
babysolza
ojla,

včeraj ste bile spet pridne za čvekat, vidim. user posted image  Sem bila 100%, da pridem mal na RR, pa sem hranila Sabino od 20-ih do 22-ih in potem sam še padla v posteljo. Ona pa se je do 23.30 'pogovarjala' z atijem - predvidevam, da je takrat omagal še on, pa ji ni preostalo drugega, kot da zaspi. user posted image  Me je kr mal strah, ker bova čez vikend sami.

Grem mal brat, kaj ste načvekale. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.10.2008 9:20:12   
lunca14
taannikaa......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.10.2008 9:25:44   
*Mojca*
taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.10.2008 9:28:20   
Kaja08
taanikaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.10.2008 9:28:32   
babysolza
Jaz odkar ne povijam na široko imam še več za prat. Ko se tamala pokeni, gre vse okol in okol.

Sej to tudi mene skrbi. Te plenice vržem na 95 in je. Sam bodijev pa pajackov pa najbrž ne bom mogla. To bo še veselica. user posted image
Ampak zaenkrat kulturno kaka - 2-krat na dan po malo oz. toliko, da še ostane v plenički. user posted image

Didlinaa, kaj je rekel tvoj na SMS? user posted image user posted image

ko skačemo iz teme v temo kot kure.
vsaj ena telovadba

user posted image user posted image user posted image

Ta ideja z arboretumom pa sploh ni švoh...kak dan ko bo sonček?

Se strinjam. user posted image  Midva sva bila z user posted image  med prvomajskimi prazniki (še s trebuhom) in že takrat ugotavljala, kako bo tuki lepo prit z vozičkom. user posted image user posted image

Potem naj bo torek, 7.10. ob 12 uri v Supernovi. Vabljeni vsi junijski princi in princeske z svojimi mamicami!!!!

Trenutno prijavljeni:
D.anna 76
Kaja08

Jaz tudi, jaz tudi. user posted image user posted image  Obljubim, da tokrat ne bom zahinavla, kot že enkrat (al dvakrat, ups). user posted image

Naš mali je do predkratkim dajal v usta pesti, sedaj je pa ugotovil, da so posamezni prstki tut dobri. Tako da je danes odkril palec in bi ga seveda rad sesal. Kako to preprečiti, če tako kot naš Maks ne maramo dude????

Sabina tud ne mara dude kaj preveč, prsti so pa itak zakon. Jaz jih ji dajem ven, kolk lahko, pa jo animiram s čim drugim. Sicer pa je to baje njihova najljubša igračka, tako da dokler je v mejah normale, najbrž ni nič narobe.

quote]Bejbe eno urgentno vprašanje...Luka je bil danes cepljen v desno stegno oz. ritnico in ima zdaj nogico pokrčeno in če mu jo probam raztegnit se začne ful dret, ker ga po mojem boli Je to normalno?
Meni je zdravnica rekla, da jo bo lahko en dan mal noga bolela in da lahko dobi vročino, tako da je to očitno vse normalno. HB, nismo imeli nič.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.10.2008 9:29:05   
Kaja08
dobro jutro bejbe!!

mtinca, mi smo imeli UZ kolkov pri 3 mesecih in pol .Jaz sem slišala, da je treba delat pri treh mesecih

dolenjke - LUŠTNE STE!!! nya, tebe sem si pa čist drugač predstavljala user posted image

ja nič, zdej se grem pa zrihtat - ne boste verjele, grem na kafe user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.10.2008 9:30:10   
Kaja08
aja sej res Mojca, kako je kej Luka in njegova noga??

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.10.2008 9:31:18   
RMRM
taanikaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?