|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.10.2008 22:55:18   
matejchi
A da imajo v Pamiju tudi usnjene čevlje, men se zdel da imajo samo bolj škart robo..

Naš mali pa je sporočil, da ga boli grlo in ima tudi vročino, tako da se mi obeta jutri en prav pester dan.. zdaj grem pa spat da se solarne celice napolnijo!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.10.2008 7:38:01   
Zoja Miša
Jutro.user posted image Najprej ena dobra user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se ponoči preoblačili, ker mi je, ne vem zakaj, polila kar nekaj mleka. In seveda sem bila prepočasna, pa sva zmočili pižamco in body. Pa je bila potem vseeno pridna, ji je uspelo zaspati, še preden sem si jaz spumpala do konca. In potem spala do 6.30h. Tako mi je privoščila 2 x 3h spanja. user posted image  Ne vem pa zakaj zadnja 2 dni tako punka in preden ji uspe ima pa krčeuser posted image . Ampak za enkrat ni hudega. Sem pa zato toliko bolj skeptična, ali naj ji dam jutri prvič AD3 kapljice. Kaj menite ve? Tejkaz ti si rekla da boš počakala do 3 m. Zakaj user posted image  se pa jaz ne moram preprosto tako odločiti in me te kapljice preganjajo?!? No, kaj naj naredim???

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.10.2008 7:49:20   
gajka
Dobro jutro!

Zoja Miša - hvala za user posted image ! AD3 kapljice sem jaz začela dajat pri 6 tednih, ampak zelo postopoma - 1 kapljica in potem 2... Dozo pa sem povečevala na 4-5 dni. Zdaj smo že nekaj časa pri 7 kapljicah, kar pa je tudi polna doza pri dojenih user posted image . user posted image Mogoče je bil kak krček več, ampak vse v mejah normale. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Jutri bomo pa leteči. Zjutraj ima Eva alergologa, potem pa šibamo v Velenje k župniku, da se zmenimo vse za krst. Čez vikend nima baje nič časa.

Ja, je zaposlen z user posted image vernikov, ker niso volili NSi in ker je ''Zdravo'' po njegovem mnenju pozdrav iz časa komunizma in bi ga mogli nehat uporabljat! user posted image Pa predvidevam, da če še nisi, da še boš slišala za to štorijo pri nedeljski maši. user posted image
Pa user posted image video! user posted image

Vilika - Vid je pa orng pridobil na teži. A mu daješ AM ali je dojen? Ker Rok je tudi šel v 1 mesecu 1,6 kg gor, ampak je samo dojen in je P rekla, da za dojene user posted image to ni problem.

sayuri - držim pesti! user posted image

aradej
- pri 2 mesecih je samo tehtanje in merjenje, pri 3 mesecih pa poleg merjenja spet pregled pri P in cepljenje.

Mi smo kar lepo spali, vstali 1× kot je zdaj že precej v navadi. user posted image Danes zvečer pride user posted image domov, ga ni bilo 3 dni, ker je službeno odsoten. Se pa nimam kaj veliko za pritoževat čez njega, ker je sesalec navadno v njegovi domeni, Roka tudi on kdaj previje, se igra z njim, ga okopa... Hja, edinole jest mu pa res ne more dat. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.10.2008 7:53:07 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.10.2008 8:02:07   
naty13
Zoja Miša hvala za user posted image . Jaz tudi čakam z D3 kapljicami do 3m. user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image  za Kajo Lino, da ti je namenila spanec. user posted image

Gajka super za Roka. user posted image user posted image user posted image  Ja noči naj bi bile vedno boljše. Smo s tahudega ven. user posted image

Matejchi v Pamiju imajo veliko usnjenih čevljev in so dobri. Nejcu vse tam kupujem. Pa saj sem tam tudi delala preko študentskega servisa. Čevlji se pa itak ne morejo "znucat", ker jim prej noga zraste. user posted image user posted image

Naša noč tudi ok. Zaspali ob 19.30 -3.15 jedli in spali do 7.15, jedli in zdaj se smejimo v ležalniku. user posted image  Nejc pa še spančka.

Nimam pa še planov za danes, razen mal vozičkanja, če se nas bo vreme usmililo. user posted image

Tejka in Sayuri dobro opravite. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.10.2008 8:37:50   
naty13
Nejcu naredim zajtrk in hočem iti previti Jošta, pa je zaspal v ležalniku. user posted image  To se pa že dolgo ni naredilo, da bi v ležalniku zaspal že tako zgodaj. user posted image  Tudi prav. user posted image  Kakšen mir jeuser posted image , Nejc gleda risanke - smo včeraj kupili nov dvd, ker je stari crknil. Zdaj so pa risanke zanimive. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.10.2008 9:40:33   
anita goitan
jutro oz že skor danuser posted image
Spali do 8.15user posted image , no jedli pa ob 24ih ob 3.in ob pol 6ih, šli spat pa ob 20ih.
Sedaj sem ravno izpod tuša, Zoja spi v gugalniku pod pralnim strojem (laufauser posted image ) in jo bom kar tam pustila dokler zdrži.

Danes popoldan imam pregled pri ginek.v P Kr, zanima me kaj vse obsega ta poporodni pregled: tudi kri,voda,tehtanjeuser posted image al samo noge narazenuser posted image

Včer sva se z mojim user posted image mal spičla, itak pozno hodi domov, majo ful dela, čez teden dni bo pa na terenu Blanca-HE to je tam kjer so se nesrečno spustili s kajaki, pa je prišel na idejo da bi krst prestavili ker sploh nima časa z nama it po nakupih za krst-oblačila, pa vse kar mava za pripravit-hranauser posted image , jaoo pa sej je še cel ta vikend, štacune so tud ob nedeljah odprte, pa cela naslednja sobota-dan pred krstom. Jaz pa že vse zmenjena, mam mi je skleklala belo oblačilo in notr datum všila za krstuser posted image , upam da si danes premisli!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.10.2008 10:00:22   
naty13
Anita G pregled je samo noge narazen, pogleda in gre z roko notri da mal pretipa. Tehtala se nisem, me je pa vprašala, koliko kg imam, pa pritisk zmerila. user posted image  Krst pa le ne prestavita. Saj greš tudi sama lahko v šoping če že nima časa. Jaz bom tudi sama okrog letala, moj bo samo v cerkev šel, pa na kosilo, aja pa plačal. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.10.2008 10:03:43   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita G pregled je samo noge narazen, pogleda in gre z roko notri da mal pretipa. Tehtala se nisem, me je pa vprašala, koliko kg imam, pa pritisk zmerila. user posted image  Krst pa le ne prestavita. Saj greš tudi sama lahko v šoping če že nima časa. Jaz bom tudi sama okrog letala, moj bo samo v cerkev šel, pa na kosilo, aja pa plačal. user posted image

Ma mi2 bova doma štimala stvari, pa sva tako navajena da sva ponavadi oba zraven ko se kupuje, in vem siten je imam filing da se je PMS prestavil iz mene na njega, zihr ta rdečo pričakuje.
Pa hvala za info glede pregledauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.10.2008 10:15:07   
cebrca
Erin user posted image user posted image user posted image bravo za celo prespano noč. Očitno je vedel da moraš biti spočita in je bil zato še bolj pride. Višek mleka pa vidim da obe pridno spravljava! user posted image user posted image user posted image

sandra prav občudujem te, kako imaš vse skupaj pod kontrolo. Pa da boste z mlekom hitro uredili. Ivan kaka od 3x do 4x na dan, včasih tudi več, manj pa ni še nikoli.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
naši predragi, očitno imajo predstavo, da če si cel dan v hiši z otroki imaš sigurno vmes dovolj časa, da lahko narediš še vse ostalo! ja najbrž! Saj pri nas je podobno, pa ne da ne dela, saj dela je ogromno na kmetiji. Ampak je druga zadeva, ko pride kakšen prosit za pomagat takoj leti in se skoraj raztrga. Doma pa zmatran pa na kavč. Saj vem da rabi počitek. Ampak ga jaz tudi, dedcem enostavno ne kapne, da če bi se pomatral še kakšnih 10 minut, bi bilo hitreje narejeno in bi se potem lahko oba skupaj vsedla dol mal počivat!

In še en problem imam. Ker Jaša ponoči toliko spi, se zbudim s čisto grudastimi prsmi. Poje vse in zaspi nazaj. Zjutraj je potem isto, čez dan pa je večkrat in proti večeru mleka začne zmanjkovati. Ga naj ponoči zbujam ali si naj ponoči črpam, ali naj zdržim in se bodo žleze navadile da morajo čez dan več mleka proizvesti??
Če se mi ponoči zbudi ni problema, če pa spi celo noč, pa mi zjutraj mleko vedno pusti in si ga izčrpam v flaško, ki jo imam do večera v hladilniku. Če je zvečer nuja jo ponucam, če imam pa dovolj mleka, pa potem dam flaško zamrznit. Zdaj že dva dni nisem rabila flaške, zgleda da so se navadile in imam zvečer več mleka, pa tudi zjutraj niso več tako trde.

In še eno vprašanje: Eva si ni smela zaradi noric skoraj 14 dni umivati las. Največ noric je imela na lasišču. Danes sem opazila, da ima na lasišču grozna temenca. Kako naj jih spravim dol, če je še zaradi krast ne smem česati in umivati??
Ko je imel Ivan temenca po obrveh in vekah, mi je P rekla, naj samo mažem z mastno kremo, ker po očkah ne moreš česat temenc. Samo namaži, da se zmehčajo, da ne bo koža preveč trpela. Potem pa mogoče lahko poskusiš z mokro brisačo nežno obrisat, če bo kaj hotlo it stran. Pa tea tree krema je super za to, zraven bi bila pa še za hrastice.

Lep dan vsem

Zoja Miša patronažna, prišla je samo na začetku 3x, ko ga je bilo potrebno vagat in kopat. Zdaj če je karkoli, kličem P in tudi tja se hodiva vagat 1x na mesec.

Naty poskusi kapljice Bio gaia meni je tudi kakal zeleno, pa je spet rumeni začel po teh kapljicah, pa mogoče bo lažje kakal, ker so to probiotiki in mu bo uredilo prebavo. Res poskusi!!!!!!!!

tejkaz  ja seveda dela, JOJ kako luštna je EVa!!!!!

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovrota  pa dobr se držita na operaciji!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.10.2008 10:16:48   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Erin
, zakaj mu pa ti sploh daješ dodatek, če imaš toliko mlekauser posted image ...mi ni čisto jasnouser posted image

Ker moje mleko ful ampak res fuuuuuuuuul poliva in včasih tudi vse ven zmeče in takrat dam dodatek ker le ta ostane v trebuščku. Dam ga pa tudi preden gremo kam za dlje časa da ne pobruha oz polije vseh cunc ker v trgovini itd ga nemorem preoblačit. Če pa dam dodatek je pa dlje sit pa še cunje so suhe.user posted image

Samo preblisk, kaj pa če tvoje mleko poliva zaradi dodatka? Ivanu sem samo enkrat dala AM, ker je meni zmanjkalo. Pojedel ga je normalno in zadovoljen zaspal in ni bilo nič narobe.  Naslednjič 2x dojila, ko je pojedel je do zadnje pikice zmetal nazaj moje mleko, sem ga preoblačila ko nora, še jaz sem imela premočene spodnje hlače, tako me je pobruhal! Potem pa je bilo naprej u redu in ni nikoli več polival in tudi nikoli prej ni.

anita sklepala sem po tem, da je vse zbruhal, ker najprej sem bila jaz mokra do spodnjih hlač, ko sem ga šla preoblečt, je pa še enkrat tako bruhnil, da je od previjalne kaplalo. Mislim, da po tem mu pa res ni moglo nič ostat v želodčku!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.10.2008 10:18:53   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Naš tudi tri dni ni kakal, pa ga je potem včeraj ful matralo, pa niso pomagale kamilice pa nič. Potem sem mu pa trebušček masirala na previjalni pa je šlo. Drugače sem pa nekje prebrala tudi da pomaga če mamica pije donat, moram še sprobat to varianto.

Sem sprobala varianto, ko sem bila jaz zaprta, pa smo imeli veselico pri tamalem s krči. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sem vam zadevo naklofala vmes ko sem brala, pa je ratalo toliko, da sem raje v treh delih naredila, da ne bodo predolgi romani.

Danes popoldne imam dirkanje po LJ, držite pesti, da ne bo dež padal, ker bo že gužva velika!

Se beremo jutri!!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.10.2008 10:37:03   
Ryssa
Na evo pa je meni tudi prvič vse zbrisalo, juhuuser posted image user posted image user posted image

cebrca hvala ker si povedala za donat in kapljice biogaia. A je imel Ivan tudi kaj manj krčev po njih?

Mi trenutno uporabljamo vetrovne kapljice in nima nekih krčev, ampak sumim da ga zapirajo zato bomo šli spet na lefaxin. Med vikendom, ko je še moj doma, če bi bile slučajno kakšne drame. Moram mojega kar pohvalit, mi precej pomaga. Ga ponoči tudi hrani ko si jaz pumpam.

To je na hitrco povzetek tistega kar sem prej napisala.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.10.2008 11:39:33   
matejchi
Donat pa ni priporočljiv, če dojite.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.10.2008 12:04:06   
bambi14
oj,

jaz sem user posted image , smo iz  2 posvetovalnice in smo bli takoj na vrsti user posted image . Ampak smo premalo pridobili, moja mala ima samo 3800g(domov pa prišli z 2680) po 2 mesecih in pravi, da morem na 2 uri dojit in se prit pokazat čez 1 teden- grrrrrrrrrrrrr. Mam občutek,da ne morem poskrbet za mojo dojenčico. Mah bo že, bo pa papala umetno, če ne bo šlo drugače.
Zdaj sem dojila, ko je hotla in kolk je hotla in zdaj jo morem začet pitat na 2 uri/ ampak ponoči ni šans na 2 uri, saj bo potem čisto zgubla ritem. Kaj mislite, a se še kateri premalo redi deca?
Baje, da ni OK, če je na joški skoraj 1 uro, ker poje svojo porcijo v 10- 20min potem pa se samo cartajo user posted image .
Aja pa ful ima suho kožo, bo treba začet več mazat z oljem.

No to je to danes,...kuham krompirjev golaž- mmmm kak dišiuser posted image . Zdaj pa grem še malo prečekirat kaj dogaja.

Dijos amigos bejbe.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.10.2008 12:09:37   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

HOJLA!!

Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naš Vid je zrasel za 3,5 cm, zredil pa za za cel 1700g  - in jih ima že 5920 - ta naš fant je čisto nor, saj ni čudno če bi pa skoz jedel. HB zaenkrat še ni videti debel, samo bo treba nekaj ukrepati glede tega... Ne smem mu dati tolikokrat jesti je rekla P, naj ga na vse načine probam pretentat... user posted image Pa saj to že ves čas poskušam...

VILIKA- daj ti meni malo pošlji kil za mojo Elonino...user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.10.2008 12:21:52   
Vilika
Bravooo user posted image - vidim da ste fajn držale pesti včeraj, da Vidu uspe zaspati 1 urco prej kot ponavadi user posted image .

In potem je spal rekordno -  6+4 urice. Superca user posted image
Pa zjutraj ni bil nič tečkast, niti pisnil ni da je lačen... in je bil še po hranjenju 2 urici dobrovoljček. Sedaj pa pančka. In začuda ga še nič ne zvija (ker velikokrat mi stoka kar v spanju, revček).
Če bo tako nadaljeval, bom najsrečnejša mami na svetu.

Gajka - ja, ful papca in je pridobil v 1M 8D  - 1700g, pediatrinja ni nič konkretnega rekla okoli teže user posted image , samo jaz imam slab filing. Je pa samo na umetni hrani, od prvega tedna dalje.

Smo pa včeraj začeli z novo strategijo - poskušat ga zadrževati na vse načine, da ne papca prepogosto, in nam je delno uspelo. Smo pa ga malo nosili, se pogovarjali, vozičkali, dudiko tlačili, čajčka ponujali... In je namesto vsako uro jedel vski 2 uri (to govorim samo za popoldanski čas, ker drugače je normalno na 3 urce).

Bambi - imate pa ravno obraten problem kot mi - damo Vidovih 500g k vaši Elanini. Se hecam. Upam da bo kaj več pridobila v naslednjem tednu user posted image , morda imaš pa res bolj vodeno mleko.

Grem zdaj malo pospravit po sobah, kolikor bom uspela.
Se beremo!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.10.2008 12:24:56   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

HOJLA!!

Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naš Vid je zrasel za 3,5 cm, zredil pa za za cel 1700g  - in jih ima že 5920 - ta naš fant je čisto nor, saj ni čudno če bi pa skoz jedel. HB zaenkrat še ni videti debel, samo bo treba nekaj ukrepati glede tega... Ne smem mu dati tolikokrat jesti je rekla P, naj ga na vse načine probam pretentat... user posted image Pa saj to že ves čas poskušam...

VILIKA- daj ti meni malo pošlji kil za mojo Elonino...user posted image

user posted image user posted image user posted image ... očitno prepočasi tipkam - si me prehitel z idejo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.10.2008 12:26:59   
Vilika
Bambi - no sedaj sem ti pa še spol spremenila user posted image
mišljeno je bilo  - si me prehitela, ne prehitel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.10.2008 12:53:46   
anita goitan
HB za dežno prevleko na vozičkuuser posted image , naju je tak dež ujeluser posted image , sedaj pa panča še v vozičku jaz pa šibam kuhat, dns pride moj user posted image prej domov gremo skupaj v KR

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.10.2008 13:22:29   
gajka
Anita - a se te je user posted image usmilil in boste vendarle vsi trije šli v šoping za krst? user posted image Drugače pa bi jaz bila tudi večkrat na HE Blanca, pa sem HB na porodniški. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.10.2008 13:26:59   
anita goitan

.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Anita - a se te je user posted image usmilil in boste vendarle vsi trije šli v šoping za krst? user posted image Drugače pa bi jaz bila tudi večkrat na HE Blanca, pa sem HB na porodniški. user posted image  

a ne ne, usmilu v smislu pregleda, imam danes gin

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.10.2008 13:33:17   
gajka
Gajka - ja, ful papca in je pridobil v 1M 8D  - 1700g, pediatrinja ni nič konkretnega rekla okoli teže user posted image , samo jaz imam slab filing. Je pa samo na umetni hrani, od prvega tedna dalje.

Vilika - Rok je imel odpustno težo 3180 g (rojen 3430 g), natanko 4 tedne po odpustu je imel 4790 g, pri slabih 2 mesecih pa je imel že 6245 g. user posted image Pa sem prve dni slišala ogromno pripomb, da je preveč izgubil takoj po rojstvu in da prepočasi pridobiva na teži... user posted image Na Pediatrični so mi, ko je bil star točno 1 teden, dali celo samo začasno odpustnico zaradi tega! user posted image Je pa ves čas samo dojen in res da me je porod malo presenetil in da je proizvodnja mleka pri meni imela malo daljši štart. user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.10.2008 13:35:08   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

.

Aja, greš dat samo noge narazen, da te mal potipajo in ti kako kontracepcijo predpišejo. user posted image Vsaj pri meni je bilo tako. Ga pa vseeno probaj malo v šoping peljat, izkoristi priliko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.10.2008 13:44:52   
anita goitan

.

Aja, greš dat samo noge narazen, da te mal potipajo in ti kako kontracepcijo predpišejo. user posted image Vsaj pri meni je bilo tako. Ga pa vseeno probaj malo v šoping peljat, izkoristi priliko! user posted image

ma pojma nimma kašno kontracep.naj vzamemuser posted image , dojim..te ta nove k se jih kljub dojenju lahko jemlje hm mi glih niso, bog vedi kaj si bodo spomnli čez 10 let da so škodovale bla bla..verjetno bova kr kondome natikala al pa čimprej še enga user posted image nrdila, sej nismo več mladiuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.10.2008 14:07:34   
gajka

.

ma pojma nimma kašno kontracep.naj vzamemuser posted image , dojim..te ta nove k se jih kljub dojenju lahko jemlje hm mi glih niso, bog vedi kaj si bodo spomnli čez 10 let da so škodovale bla bla..verjetno bova kr kondome natikala al pa čimprej še enga user posted image nrdila, sej nismo več mladiuser posted image

Jaz imam te ta nove sicer doma, ampak zaenkrat prakticirava še kondome. user posted image Sem tudi razmišljala, da bi s tabletkami počakala, da neham polno dojit, to je še nekje 3 mesece in pol. Imava pa tudi v planu še kakšnega user posted image , ampak plan je tak, da bi bila vmes cca. 1 leto malo v službi, da čisto ven ne padem... Mi je pa G ravno zaradi tega odsvetovala mireno, da je ne bi samo za 1 leto vstavljala.

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?