cebrca
|
Erin bravo za celo prespano noč. Očitno je vedel da moraš biti spočita in je bil zato še bolj pride. Višek mleka pa vidim da obe pridno spravljava! sandra prav občudujem te, kako imaš vse skupaj pod kontrolo. Pa da boste z mlekom hitro uredili. Ivan kaka od 3x do 4x na dan, včasih tudi več, manj pa ni še nikoli. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz naši predragi, očitno imajo predstavo, da če si cel dan v hiši z otroki imaš sigurno vmes dovolj časa, da lahko narediš še vse ostalo! ja najbrž! Saj pri nas je podobno, pa ne da ne dela, saj dela je ogromno na kmetiji. Ampak je druga zadeva, ko pride kakšen prosit za pomagat takoj leti in se skoraj raztrga. Doma pa zmatran pa na kavč. Saj vem da rabi počitek. Ampak ga jaz tudi, dedcem enostavno ne kapne, da če bi se pomatral še kakšnih 10 minut, bi bilo hitreje narejeno in bi se potem lahko oba skupaj vsedla dol mal počivat! In še en problem imam. Ker Jaša ponoči toliko spi, se zbudim s čisto grudastimi prsmi. Poje vse in zaspi nazaj. Zjutraj je potem isto, čez dan pa je večkrat in proti večeru mleka začne zmanjkovati. Ga naj ponoči zbujam ali si naj ponoči črpam, ali naj zdržim in se bodo žleze navadile da morajo čez dan več mleka proizvesti?? Če se mi ponoči zbudi ni problema, če pa spi celo noč, pa mi zjutraj mleko vedno pusti in si ga izčrpam v flaško, ki jo imam do večera v hladilniku. Če je zvečer nuja jo ponucam, če imam pa dovolj mleka, pa potem dam flaško zamrznit. Zdaj že dva dni nisem rabila flaške, zgleda da so se navadile in imam zvečer več mleka, pa tudi zjutraj niso več tako trde. In še eno vprašanje: Eva si ni smela zaradi noric skoraj 14 dni umivati las. Največ noric je imela na lasišču. Danes sem opazila, da ima na lasišču grozna temenca. Kako naj jih spravim dol, če je še zaradi krast ne smem česati in umivati?? Ko je imel Ivan temenca po obrveh in vekah, mi je P rekla, naj samo mažem z mastno kremo, ker po očkah ne moreš česat temenc. Samo namaži, da se zmehčajo, da ne bo koža preveč trpela. Potem pa mogoče lahko poskusiš z mokro brisačo nežno obrisat, če bo kaj hotlo it stran. Pa tea tree krema je super za to, zraven bi bila pa še za hrastice. Lep dan vsem Zoja Miša patronažna, prišla je samo na začetku 3x, ko ga je bilo potrebno vagat in kopat. Zdaj če je karkoli, kličem P in tudi tja se hodiva vagat 1x na mesec. Naty poskusi kapljice Bio gaia meni je tudi kakal zeleno, pa je spet rumeni začel po teh kapljicah, pa mogoče bo lažje kakal, ker so to probiotiki in mu bo uredilo prebavo. Res poskusi!!!!!!!! tejkaz ja seveda dela, JOJ kako luštna je EVa!!!!! sayuri za Lovrota pa dobr se držita na operaciji!